EverQuest 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
!!Counter Strike Source!! Ps2,Pc !!WoW!!
Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.
A guild neve Sidhe es Queynosban eleg sokan be birnak venni ha csatlakozni akarsz, csak a hun csatin kell bekoszonnod.
Ha megis Freeportot valasztanad akkor tellelj ra Edric-re, Airr-ra vagy ram. 😊
-Faydark szerver
-lvl 21 Paladin
-kb 100 ezüst píz, nehéz és közepes páncél
-ingyen hónap éejárt, 1 hónapja nem fizettem be
5k-ra gondótam
érdeklõdni: itt, vagy [email protected]
Mert eddig az osszes gameban ugy volt, hogy 1 darab per karakter es nem 1 darab per accoung. Mert ezt elfelejtettek kozolni. Mert csak azutan raktak erre figyelmeztetest amikor mar nagyon sokan beszoptak. Mert csak azota tradeable amiota nagyon sokan anyaznak. Es mert en a 2. (vagy 3.?) retail napon mar jatszottam es nem csak 2 honappal indulas utan kapcsolodtam be igy nekem is ment a levesbe a SOE hanyagsaga miatt.
~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~
eppen ezert meg le sem toltottem 😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.
Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim
Ebben csak ez van 😊 + a doboz hatoldalan lathato kis szobasarkany a jatekban levomkecomban

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Az igazat megvallva nagyon tetszik a doboz tartalma ... csak a jatek tartalma hoz bennem vegyes erzelmeket, szerintem most egy ideig nem fogom tolni a gamet, mert inkabb a WoWra vagyok raallva ^.^ De lehet 3-4 honap mulva megint kap egy eselyt.
Az extra DVD tartalma nem olyan nagy cucc ... Trailerek, igy keszult video es egy Christopher Lee-s interjus trailer. Meg rajta van a Kaena trailer is ^.^
Nagyon igenyes kiadas ... gratula SOE! Az SWG:CE is szep volt es ez is nagyon jora sikeredett. Kar, hogy az ingame cuccokkal ugy hazavagjak a dolgot >.<
- Femdobozban az egesz
- Art Book (jo vastag)
- Kezikonyv
- rongyterkep
- sorszamozott coin egy EQ2-s kis szutyoben
- Mr Lee es Mrs Graham altal dedikalt plakat
- 3 DVD es 1 CD (+1 extra DVD, +1 Audio CD) egy iszonyat szep DigiPackben
Mindjart rakok be kepet ^.^
Van itt valaki aki CE-t vett? Mert erdekelne, hogy nalunk milyen verzioban lehet megvenni a CE-t. Mit tartalmaz stb. Vagy u.a. mint a USA CE verzio?
Meg csak annyit, hogy eddig egyszer sem sebzodtem craft kozben ha jo skillt hasznaltam az eventre es lvl 16on is az uj spellek 3as durabilitire csinalasaval kapok 8% xpt, ha pedig utana 4esre csinalom oket meg 9%ot 😊
Egyébként már lvl 10es summoner vagyok tudok idézni 1 ari scarabot<#crazya>#crazya>
/showhood
Ezzel a paranccsal eltünik a fejedrõl a sisak-ugyanugy rajtad van csak nem látszik-ezzel a paranccsal vissza is állitható.<#love12>#love12>
Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D
Egyébként azt hallottam hogyha kapsz mágus köpenyt,akkro a csuklyát le-fel tudod huzigálni!Ha lehet akkor hogyan kell?
Te meg dicsekedsz h milyen jo uzletet csinaltal az en szamlamra???? <#vigyor3>#vigyor3> Freeporti vagy, mi? 😊) De egyebkent aranyos a sarkany?? En vagyok a verszerinti apja.... 😊
\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.
Egyébként mér van az hogy lvl6 mage vagyok és mikor szintet kelett volna lépnem minden megtörtént,új varázslatot kaptam de ugyanúgy lvl6 maradtam??
Ezt a regi QE-hoz csinaljak, ugye?!
legalabbis nekem a grafika nem tunik eleg 'kifinomultnak' 😊))
pedig kerul bele egy-ket jo feature 😊))
Tudna valaki adni egy linket/ftpt everquest2 dvd verzio letolteshez ?
Acc befizetve megvan mar, csak a jatek epp nincs itt, es fol kene raknom. 😊
Elore is kosz.