2219
A képek elég jól néznek ki...
  • Cassell
    Ute-Loki 1-3 Hajrá Loki ÁLÉ!!!!
  • Cassell
    Legyen a topic az első oldalon
  • Cassell
    Nem webkártya sima bankkártya szerintem Maestro logo van rajta van rajta card number 16 számjegyű annyira nem tűnik domborúnak de kicsit érdesebb mint mint a káryta többi részeEzzel egész feldobjuk a topicot
  • musha
    webkártya? ^^
    az van nekem is, de ez is a Mastercard kategóriába tartozik, szóval no problem :) amikor csináltattam a kártyát (emiatt a játék miatt), akkor mondták, hogy Mastercard, aztán amikor a kezembe kaptam, akkor láttam, hogy Maestro, és én is megijedtem, de menni fog.
  • Cassell
    Köszi de most néztem ,hogy ez OTp Maestro azzal vajon mi a helyzet?
  • musha
    bár nem vagyok Fritz, de lehet Mastercard-dal, nekem is az van. ha jól tudom a legtöbb magyar a Runnyeye szerveren van.
  • Cassell
    Hé emberek!Úgy néz ki beruházok a game-re kedves magyar játékosok Otp-Mastercarddal lehet fizetni?Fritz várom a válaszodMeg esetleg milyen serveren kezdjek L karisztolni?
  • Cassell
    Olvastam a trial fórumba valami modemes gyereknek 122 órát írt saccolt időnek oké ,hogy nekem adsl van de így nagyon sanszos hogy nem fogom megnézni csak videók alapján kell majd döntenem brühühü
  • Fritz Von...
    Hát ezt nemtom... Én december eleje óta tolom, nem volt trialom. Az update meg automatikus, mióta kijött a trial, sok minden plusz belekerült a játékba. Az update elvileg csak a net sebességedtől függ. De az a 16 óra nem igaz, annál sokkal gyorsabb lesz. Ha 512es ADSL-ed van, akkor azzal is olyan max 1 óra lehet.
  • Cassell
    Leszedtem a trialos dolgot de mintha 16 órát írna remaining time-nak az updatingnál ami viccnek is rossz vhogy kilehet ezt kerülni ,hogy tudjak vele nyomulni hogy mégis milyen nem kell itt nekem full updatelni de nem nagyon látom hol kéne elindítani.
  • Fritz Von...
    Na akkor pár info az EQ2-WoW viszonylatban.

Próbáltam a WoWot, nekem nem tetszett. Ronda, rendkívül egyszerű, 10-15 éveseknek való bonyolultsággal. Hangulata van az igaz. Ott lvl 60 a max szint és van PvP. Ami nélkül valljuk meg, nem lenne ennyi előfizetője. Én két hétig bírtam. A WoW alkalmas arra, hogy ha van egy fél órád, akkor bemenj, öldöss egy kicsit szólóban, és utána kilépj. A világ óriási, azonban sok unalmas idő megy el a "senkiföldjén" való átutazásokkal, hiszen alig van ellenfél.

Az Eq2 egy rendkívül összetett rendszer. Külön harcrendszer (24 különféle karaktertípus) jellemzi, ahol a 24-féle classnak megvan az előnye-hátránya a másikkal szemben. Csak úgy lehetsz ütőképes, ha ismered ezeket és olyan csapatot hozol össze, vagy mész be, ahol mindenki ismeri a saját okosságait.
    Ez jellemzően nem szóló játék, elsősorban csapatorientált, főleg magasabb szinten. A világ kisebb, de cserébe gyönyörűen, 2005-ös színvonalon. A maximum szint jelenleg 50-es a kalandozó és a mesterség ágon is. A szeptemberi kiegészítőben lvl 60 lesz.
    Eq2-ben több dologra kell figyelned: saját xp, craft xp (ha akarsz craftolni), és guild xp. Egy guild maximum szintje lvl 30 most. Ezt többféleképpen lehet feltornászni és csak akkro megy, ha mindenki tudja mit kell tennie a guildben.
    A craft elképesztően részletes rendszer. Mindent magadnak kell megcsinálni, nem abban merül ki (mint a wowban), hogy megszerezd x idő alatt azt az EGY cuccot amiből megcsinálsz valamit. A tárgyakat és összetevőket CSINÁLNI kell. Ezt majd ingame meglátod.

Max szint elérése (lvl 50) szerencsés esetben (ha ismered a játékot és van jó csapat MINDIG), akkor olyan 4 hónap. De ha még nem játszottál vele, akkor 5-6 hónap is lehet. Az első 20 szint még gyors, de utána kezd belassulni. Szerintem ha kijön a kieg, akkor lvl 50-ről lvl 60-ra olyan 2 hónap fog kelleni.

Az egész eq2-ben sokkal inkább a magadénak érzed a karakteredet, hiszen saját szobád van, amit akár fullosra berendezhetsz, külön bútorkészítő szakma is van. Ha kiismered a világot, akkor itt tényleg életszagú minden. Az átlag életkor 28-30 körül van, tehát nagy többségben értelmes, felnőtt emberek vanna a világban. A piacnak itt is törvényei vannak, amiket okosságokkal lehet befolyásolni.

http://www.trialoftheisle.com/

Ez egy ingyenes trial verzió, amiben az alap, kiképző sziget van. Itt megismerheted az alapokat, láthatod a grafikát. Ha jól tudom, ugyanúgy lvl6-ig lehet benne felmenni, mint a full eq2 kiképzőszigetén.

Töltsd le, nézd meg. :)

Még valami. Az eq2 rendkívül szélesen skálázható grafikailag. Azonban erős gép kell ahhoz, hogy igazán szép legyen, de akkor viszont üt. Mindent.
    Lényeg, hogy legyen sok RAM a gépedben, minimum 1GB ajánlott. 2-vel meg már gyengébb VGA is elég.

Uff. :)

• musha
    hát ha 18 napot egyfolytában nyomod, akkor sem hiszem, hogy eléred a 60. szintet, de számomra legalábbis a megismerés okozta a legtöbb örömet (azért múlt idő, mert jelenleg nem vagyok előfizetve, de még biztos fogom nyomni).
  • Cassell
    Köszi az infókat leszedek én is egy két movie-t akkor aztán meglátjuk.Mondjuk itt a level 60-at gondolom nem lehet elérni 18 nap alatt -oké a wowban se az a jellemző de 2 hónap alatt simán elérte haver is.
  • musha
    ha jól tudom 60 a max szint, pvp valóban nincs, a kiegészítőkért szerintem kell fizetni, de ahogy láttam nincs is sok és nem is kerül sokba (az update-ek persze ingyenesek). trial verzióról nem tudok semmit, én cirka fél giga videót töltöttem a hivatalos oldalról mielőtt megvettem és az meggyőzött :)
  • Cassell
    Jó a wownak jobb reklámkampánya volt főleg hogy nem adtak ki belőle eleget az elején a hisztéria is növelte a hírnevét.Azt láttam hogy pvp nincs az Eq2-ben ami mondjuk nagyon nem gáz mert haver se nagyon élvezi hogy level 60-on naphosszat a battlegroundson üsse a hordásokat inkább indított másik karit.Ebben van max szint ha van mennyi illetve a kiegészítők ingyenesek és a lejjebb említett trial verzió hozzáférhető még valahol(ezt kétlem mert a hivatalos honlapon se nagyon találtam erről semmit:()
  • musha
    azt a hozzászólások sűrűságáből is láthatod, hogy a wow jóval népszerűbb, de ez persze nem jelent feltétlen előnyt.
    a Lineage 2 inkább egy harcorientált, gyönyörű, de elég egyszerű felépításű játék (persze ez sem baj szerintem - épp most vettem elő újra^^). az everquest 2-ben is van csata nem kevés, de amúgy sokkal összetettebb. alapban kétféle tapasztalati pontot kapsz: az egyiket harcért a másikat a `kraftolásért` (tárgyak készítéséért). szép nagy a világ, milliónyi kisebb-nagyobb küldetés, lovagolhatsz, saját lakásod (lakásaid) lehetnek, amiket te rendezhetsz be, stb...
    wow-ról nem tudok nyilatkozni, amit láttam belőle az nekem egyáltalán nem tetszett, de ezzel a véleményemmel nem a nagy átlagot képviselem.
  • Cassell
    Halihó!Na itt a nyár lesz egy kis időm és igencsak beruháznék egy mmorpg-be(Lineage 2-t nyomtam mindenféle törtszerveren).A dilemma az ,hogy a wow vagy az evrquest2 legyen?Egyáltalán keni ezt valaki a magyarok közül?A wow-nak utánaolvastam arról elég sok infó van+láttam havernál is tényleg nagyon szép de az Eq2-ről magyarul alig van valami.Tudok angolul is nem azért de szeretnék valakitől véleményt hallani erről a gémről.Peace
  • Fritz Von...
    Azért nem, egy halom új cumó lett beletéve :)

És lvl 50en már mást figyelsz :D
  • Laza
    Nah, elkezded ezt?! :)

Igy visszagondolva az EQ2-os idokre, mig egy WoW-ban az lebeg a szemed elott egy kuldi v. egy insta kozben, hogy mit dobhatnak a mobok, bossok, addig EQ2-ben azt figyeled mennyit mozdul az XP csik...
    az XP hajtast viszont mar megutaltam Lineage2-ben :)))))
  • Fritz Von...
    A trial 2006-ig lesz, ha jól emlékszem. A lényege, hogy a full játékban van egy "kiképző" sziget, ahol a játék alapjait meg tudod tanulni. Egyéni skillek, mászka, questek, csapat összehozása...
    A trialban ez a sziget van benne. Ha tetszik, egy bazi nagy világ nyílik meg a játék teljes verziójában. :)
  • Gorii
    nemtom most neztem :)
  • Mayday
    De mar regota kinn van, nem? Es egy evig elerheto is lesz, ugy tudom.
  • Gorii
    kijott egy 7 napos trial akit erdekel :)
  • musha
    oké, köszi!
  • Fritz Von...
    Elvileg én tudok egy TS címet, majd megkérdezem az illetékest... :)
  • musha
    nekem az is jó (a ventrilo), egyiket sem használtam még. viszont ventrilo-n is kell szervert megadni, azt sem tudom hol vannak a magyarok. ha tud valaki ilyen címet az szóljon lécci!
  • pedrohsi
    mért akkor keresnek rám hárman, amikor pont eladtam a gamét?:) INKÁBB VEGYETEK RAMOT, OCCSÓ:P
    Musha: a TS2 beépített keresővel rendelkezik, azzal országra lebontva meg tudod nézni a publikus, jelszó nélküli szarvereket. Ha viszont kifejezetten EQ2 TS szerver kéne, akkor asszem zsákutca, mert a magyarok asszem ventrilóznak.
  • harcikecske
    sziasztok dani vagyok
    ha valakinek van eladó everquest2-je lehetőleg 3-5000 ft-ig az írjon mailt
    a ([email protected])
    vagy a ([email protected]
    vagy hívjpn fel a mobilomon:06204343888
    köszi csá
  • musha
    teamspeakre tud valaki felvilágosítást adni, hogy milyen szerverre lehet csatlakozni? ha egyáltalán lehet (valami olyat olvastam, hogy a hivatalos eq2 szerverre kérelmet kell küldeni, de valami gyorsabb megoldás lenne jó)
  • pedrohsi
    Mindent elkövetünk:P
  • Timber
    ez az ugyes arukapcsolas ^.^
  • pedrohsi
    Bizony, kell neki legalább 1 giga ram. Tényleg, nem kell valakinek 2 db 1 gigás DDR400 modul? Everquest 2 szersse ám:)
  • Fritz Von...
    Azért 35 körül már fel lehet venni tök jó küldetéseket meg heritage-eket. Jó, én mondjuk a 31-39 közti időszakot Runnyeye Citadell-ben vészeltem át. Az egyik legjobb hely szerintem. :)
  • Fritz Von...
    Jah, de 512 RAM elég kevés. Én 14-16 órát is tudok játszani úgy, hogy semmivel se lesz rosszabb a szaggatás. De kell neki minimum 1 GB ram.
    Entrery meg amúgy is a leglassabban zónázó player az egész Runnyeye szerveren. :D

• papi82
    Thx Pedroshi. Küldtem én is .
  • pedrohsi
    Nekem van, írtam mailtot.
  • Entrery
    30-35? Inkabb 42tol, amikor Everfrostra es Lavastormra lehet menni, bar igaz hogy Zek dokk az egyik legszaggatosabb hely a jatekban es oda mar lvl32tol lehet auto accesal menni :)
  • Entrery
    Ha szaggatni kezd akkor az azt jelenti hogy kezd megtelni a memoriad, ugyhogy akkor mar keso lejebb allitani a grafikat. Ha sokaig akarsz folyamatosan EQ2zni, akkor erdemes alacsony grafikara allitani. Pl en extreme performanceban 3-4 orat is tudok jatszani anelkul hogy komolyabban elkezdene akadozni :)
  • musha
    boltban 8 ropi.
  • musha
    hát igen, bár azt nézem, hogy hiába állítok már bármit, ha szaggat, akkor ha mindent leveszek alacsonyabbra, akkor is szaggatni fog, csak még csúnyább is lesz. úgyhogy maradok a minimum árnyékolás és lekapcsolt spceular lights-nál, a többi magas.