2219
A képek elég jól néznek ki...
-
#1419 ezer kösz!
én azt hittem hog ya fogadóban kell valamit okoskodni a felső szinten ahol a nagy barbár nő áll az ajtó előtt, mert az beszélt valami boss-ról meg levelet is kellett vinni, de akkor rossz nyomon voltam.
most 1 óra "kényszerpihenő" aztán megyek megcsinálom
köszi! -
#1418 A predatoros osztályválasztó küldihez Queynosban a kikötőben Egy házba kell bemenni. Nem emlékszem pontosan hol van, de álldogál előtte valaki. Katt az ajtóra és már bent is vagy. (Nem a szokásos, kattintok, kinyílik, bemegyek, hanem csak katt.) Ha nincs felvéve a küldetés kattintani sem lehet. Na ezt jól megaszontam... Remélem érthető... -
#1417 én most kezdtem el nyomatatni nagyon bejön eddig,
kérdés:
van ez a rendszer, hogy az angol neylvű szervereket két részre osztották US/EU
namármost amikor a trial volt akkor ez még nem volt és nekem US-en vana a karakterem azt is játszottam tovább.. át tudom vinni vaéahog ya karakteremet EU-re, illetve itt vannak magyarok (US-en), ha igen hog ytudok kapcsolatba lépni velük/veletek?
ja egyébként OGGOK
még egy dolog, hogy épp subclass választás küldetést csinálnám scout/predator.. meg kell ölni valami bérgyilkost a kikötőben, de nemtom ki az, hol van... már keresgéltem más oldalakon de nem nagyon találtam segítséget -
#1416 Hehe... itt azért nem írogat senki, mert aki játszik, az nem fórumozik. Ez nem a WoW, hogy a sok unalmat fórumozással üsse el az ember. :D -
#1415 A magyarok jelenleg két guildben vannak. Mindegyik a Runnyeye szerveren. A Sidhe a minap lépte meg a lvl 20-as guild szintet. Olcsóbb paci, miegymás előnyökkel. :)
Jelenleg a game úgy néz ki, hogy lehet szólózni is, ha valaki azt akar, de természetesen csapatban is lehet nyomulni. Elég vegyes a gárda, vannak páran lvl 50.-en, vannak lvl 10-20 között is.
-
#1414 Én úgy tudom, hogy 6 hónapig maradnak meg a karik. Talán még több is. -
#1413 Nyomják sokan, úgy tudom, a többség a Runnyeye szerveren. Tény, hogy a webes EQ2 élet elég halott, bár nemrég kezdtek bele egy új oldalba itt. -
#1412 *Tobb kerdesem is lenne. -
#1411 Hat, neztem a budo-n a forumokat, elegge doglottek. Gondoltam olvasgatok kicsit, mert tonn kerdesem is, de se oda, sem ide nem nagyon irogay senki.
Azert remelem vki megiscsak megteszi, mert mar kicsit unom a WoW-ot.
Erdekes h az elejen az EQ2 azert nem jott be, mert lvl20 felett mar nem nagyon tudtam solozni, most meg WoW-ban pont a solozast untam meg de nagyon. -
Since #1410 Valaki játszik még ezzel a játékkal? Ha jól láttam az oldalon van 7 napos trial lehet hogy kipróbálom ugyanis WoW nemnagyon kötött le...Valaki tud mondani a játékról véleményt? -
#1409 Karikat kb meddig orzi meg a SOE? 3 honap? fel ev?
Mas. A Sidhe klannak vannak mindket oldalon tagjai? Melyik oldalon mennyi kb?
Alacsony szintu emberkek is vannak nalatok? Csak mert ha uj karit kezdenek (regi mar valszeg torolve) akkor nem szeretnek 1 honapon keresztul egyedul kuldizni, mert attol behulyulnek. (Jo persze, tudom vannak kulfoldiek is.) -
#1408 az oldalon "kaphatónak" jelzett azaz, készleten van... és forgalmaz az automex gamecardot, rendszeresen hoznak be, de azt különben is csak azért rendeltem mert kényelmesebb mint a bankkártyával szenvedni, de ha lejéárt ez a 2 hónap (ingyenes+gamecard) akkor majd úgyis bankkártyával tolom majd..
SWGt is úgy nyomattam...
remélem ebbe nem fogok beleunni úgy mint abba...(csak kapnám már meg végre)
tényleg azt is akartam kérdezni hogy, OGGOK-on vannak magyar játékosok? -
#1407 Az Automex szarik rá... Az Everquest 2 nem egy olyan "adjel2milliótelsőnap" játék. Folyamatosan gyűlik a jónép és még az első résszel is sokan játszanak. De Magyarországon nem adtak el belőle olyan sokat. Emellett az Automexnek halvány fingja sincs, hogy egy játék mikor jó, mikor évül el, stbstb.. Tehát azt is elképzelhetőnek tartom, hogy nincs is nekik belőle.
A másik meg, hogy inkább a bankkártyás fizetést javaslom, pont ezek miatt. Nem hiszem, hogy nagyon hoznának be gamecardot eq2höz. -
#1406 én kezdek megbolondulni....
kipróbáltam a trialt nagyon nagyon megtetszett, egyből meg is rendeltem az automextől a limited editiont, plusz egy gamecardot.. 2 hete !!!!!! és sehol nincs a játékom...
1 hét utánnekem kell rákérdeznem hog ymivan a rendelésemmel, mire közlik hogy postázzák,(1 hétig biztos azt hitték nem gondolom komolyan) azóta megint eltelt egy hét és sehol semmi... tököm televan.. azthoszem először és utoljára rendeltem tőlük..
karakterem meg ott unatkozik a rohadt island of refuge-on...
Bocs az OFF-ért -
#1405 Kár, hogy elmentetek. Kicsit visszanézhetnétek. Főleg, hogy ugye szeptember a mágikus nap az első kiegészítőig... :) -
#1404 2. regisztralt magyar? hmmm ... szerintem ebben tevedsz ^.^ Nekem es Airnek a szerverindulas elott mar megvolt a game (feltelepitve stb) es aznap megkaptuk a kodot (nekem Collector's Edition ... tudod a femdobozos) neki sima. Szoval lehet mig ti kint voltatok Becsben addigra mi mar toltuk ^.^ De elhiszem, hogy hamar kezdted a gamet. -
#1403 Persze, hogy tolja! :) Együtt túrjuk a heriket. :)
Indított egy paladint is, most lvl 46 os, Ofiux néven. :) -
#1402 szerintem kampfi meg mindig tolja :D
hat az az ember :)) kééész. -
#1401 Hát sajnálhatod, hogy leléptél. Erre csak azt tudom mondani.
Egy ésszel játszó 4 fős csapat simán halálra öli egész Runnyt. Egy tank, egy DPS, 2 healer. Ennyi kell, nem több. Olyan, hogy 7 fős csapat, nincs. Max 6 fő. Lehet, hogy amikro elkezdted, akkor összesen 7 en voltatok, az tényleg rossz lehetett. Most azonban sokan vagyunk, ezenkívül lehet külföldiekkel is grpolni. Looton való marakodást eddig csak a magyaroktól láttam, sehol máshol nem divat...
Mi ha egymás között grpolunk, akkor a normál tárgyak FFA, ha kell vkinek valami, mert upgrade, akkor szól. Ha rare, vagy master cuccot találunk, akkor random 100. A lotto tényleg szar, arra nemtok mit mondani. :)
Nekem 450 questem van kész a fő karakteremmel, és 180 az altommal. Szóval azt hiszem, hogy tudom mit beszélek. Megvan 19 heritage a 22-ből, tehát azért halvány fogalmam akad a dolgokról.
Craftba meg egy halom cuccot beletettek azóta, lehet rare cuccot találni közben, stb stb... aki elment ezelőtt 3-4 hónappal, az rá sem ismerne a game-re. Minden egyes crafter halomra tudja magát keresni már, úgy lett megcsinálva. Csak ezért szenvedni is kell. Ez tény. Tegnap csináltam meg 140 diamondine rudat 40% xp-ért vitalityvel... suxx.. .D
Emellett tény, hogy a Runny üres volt pont április környékén, hiszen akkor a wowosok leléptek szerencsére, ezen kívül a népesedés miatt egy új szervert nyitottak és movelog volt. De kibírtuk. És van kétféle ember. Az egyik áll egy helyben, és sír, hogy niincs csapat. A másik pedig tesz ezért valamit, nem csak kiteszi az LFG-t...
És hidd el, eléggé elmerültem benne, mert dec 6 óta tolom. Jelenleg a fő karakterem (50 wizzy, 44 jeweler) egy külföldi HC guildben van, akikkel raidelünk hétfőtől-péntekig, sárkányokat ölünk, atom cuccokért, amiket te szerintem még csak nem is láttál. A másik karim (37 inquisitor, 27 carpenter) pedig a Sidhében tolja a writeket (szigorúan egy factionre) és a heritage questeket egymás után.
A wowban tényleg nem mélyedtem el, mert annyi elég is volt belőle. De ezt nem is tagadom. Elhiszem, higy lvl 60 után más lesz a játék, mert az Eq2-ben is a lvl 40-43 szint, ahol kezd átmenni nagyonjóba. Csak abban nem volt meg az a plusz, ami érdekelt benne. Ezért maradtam eq2-nél.
Az eq2 pedig már tele van instanceokkal, raid zónákkal, stb..stb... új kiegészítő érkezik, adv pack kint van kettő is, amiből a mostani Splitpaw Saga atom lett. :)
Én azt javaslom, hogy ha megvan még a karid és érdekel, akkor gyere vissza és nézz be. :)
-
#1400 "Mert wow-ot hallottam hogy élvezetes, de az is olyan mint a diablo- csak a cuccszerzésről szól a vége"
erre annyit mondanek... ebben legalabb van endgame...
az endgame jopar high dungeonbol, bizonyos bossok eleresehez high kuldetesekbol all...
termeszetesen kemenyen kell a jo cuccokra hajtani, ugyanis a high-end dungeonok (Molten Core, Black Wing, Onixya Cave) mind megkovetelik azt, hogy kemenyen jol felszerelt legyel... termeszetesen a high szetek nem world dropok, hanem teljesen kiszamithato, hogy mejk darabjat mejk boss rejti...
de ezek rejtik a game legizgalmasabb es legtaktikusabb pontjait, ahol 40 ember is siman kifekszik a legelso mobtol... nem beszelve az akar tobb 10 oras szopasrol bossonkent...
ugyhogy termeszetesen a cuccszerzesrol is szol a vege... de valjuk be, mi massal is lehetne jutalmazni a kemeny tobb ora alatt levert bossokat?! -
#1399 Ebben sok igazsag van... de a legtobb mind igaz az osszes MMORPG-re...
a partyk szabasa, a lootrendszerek hasonlosaga, a kuldetesek, stb. -
#1398 "Próbáltam a WoWot, nekem nem tetszett. Ronda, rendkívül egyszerű, 10-15 éveseknek való bonyolultsággal. Hangulata van az igaz. Ott lvl 60 a max szint és van PvP. Ami nélkül valljuk meg, nem lenne ennyi előfizetője. Én két hétig bírtam. A WoW alkalmas arra, hogy ha van egy fél órád, akkor bemenj, öldöss egy kicsit szólóban, és utána kilépj. A világ óriási, azonban sok unalmas idő megy el a "senkiföldjén" való átutazásokkal, hiszen alig van ellenfél."
mega-giga LOL...
figy, Te mennyit jatszottal a WoW-al?!
Talan van egy lvl60-as karaktered, amivel boszen tolon az endgamet?!
Es ismered vmilyen szinten a castokat, azok talent tablazatait, es hogy melyik kasztnak mi a feladata, ami nelkul magasabb instakban meg sem tudsz mozdulni?!
hozzateszem, en EQ2-ztem 3 honapot es WoW-oztam(zok) megjelenes ota... -
Dant0r #1397 Ez OK, valamennyire egyet is értek vele...
de lenne egy kérdésem: melyik mmorpg jó most a piacon?
Mert wow-ot hallottam hogy élvezetes, de az is olyan mint a diablo- csak a cuccszerzésről szól a vége.
EQ2-t most tolom éppen, lvl22-ig egész élvezetes volt. -
user123 #1396 Jaj de szep es jo amit itt irtal :D Mar majdnem en is elhittem, hogy milyen jo is az az EQ2 :D Pedig 6 unknak volt meg eloszor Magyaroszagon(Becsbol hoztuk a gammat) es en voltam a masodik magyar regisztralt EQ2 player a runnyeye on :) Ez a kis intermezzot azert irtam hogy tisztaban legy azzal hogy konyitok a game-hez.
Szoval apro pici kiigazitasokat mondanek, hogy a kezdo jatekosok is lassak az erem masik oldalat. Mivel mindennek van sotet oldala.
Kezdjuk a legbosszantobb dologgal. Ha 7 en vagytok, nalunk a csapatban sajnos nagyon sokszor elofordult, hogy megyunk kuldizni es 7en vagyunk, mi legyen a 7dikkel. Minden kuldit 2-3szor kellett megcsinalni, mert amugy 1 embernek mindig kimaradt volna az a kuldi. Ilyenkor sajnos a7dik embernek masik csapatot kellett keresni, ebbol surlodasok voltak hogy ki legyen a 7dik. stb stb
Kovetkezo, a "csapat halaszas". Peldaul lemesz a Runnyeye barlangba. Gondolom nem kell bemutatni neked, de mondhattam volna akamelyik zonat.
Mondjuk szerverinditas elott sehol senki. Mi aprilis kornyeken hagytuk abba, szoval azt a helyzetet tudom mondani, de teljesen ures volt, szoval ha 2-en 3-an vagytok eselytelen hogy lemenjetek. Ha lenne is ott ember akkor nincs healer vagy nincs tank vagy annyira ismered mar ott az embereket hogy olyan balfaxokkal nem mesz le. Vagy ha nem ismered lemesz veluk es annyiszor halsz meg hogy orakig tart a debt -et ledolgozni.
Tegyuk fel hogy megvan a csapat. 1 tank 2 healer (oda kell annyi) DPS delaerek (ezeket sem kell gondolom reszleteznem). Oltok lent es lootoltok. De jo hogy van lotto rendszer, csak kar hogy szarul osztja mindig a cuccokat szet a csapatban, ilyenkor jon a veszekedes hogy kie mi legyen. Jobb esetben sajat csapattal vagy es megegyeztek, rosszabb esetben kulfoldiekkel akik *zarnak rad es nem adjak oda. (Hangsulyozom, amikor mi abbahagytuk a lottery ilyen szar volt)
Menjunk tovabb.
Kuldetesek: Nagyon jol meg van szerkesztve ez a jatek, de benne is van a neveben hogy everquest :) tehat ennek azert jonak kell lenni. De akkor alljunk meg itt 1 szora. Nemtudom te szemely szerint mennyit kuldiztel, de nekem olyan 350 kuldim volt meg. Minden *zarral egyutt. Eside tartoznak a Heritage-questek is. En erre ternek ki 1 kicsit, mert 10 orkot leolni az nem quest, meg 15 ilyen olyan cuccot osszecollectolni az is kutyafule, de a heritage questetk azok utosek. Olj meg ennyi ilyet aztan old meg ezeket azokat. Es aztan jon 1 Bossmob. 4 orankent poppol. Ott kempeli az egesz szerver. Jobb esetben raidben is meg lehet olni, rosszabb esetben nem es akkor ha 7 en vagyunk akkor csak 6 embernek lehet meg a quest vege. Legrosszabb esetben nem csapattal vagy csak csapodni szeretnel valakikhez de azok nem vesznek be. De olyan is elofordult hogy fullos csapattal voltunk ott es 1 masik csapat elvitte elottunk es ujabb 4 orat kellett kempelni a popphelynel. Orak peregnek ugy el hogy nem tudsz semmit sem csinalni.
Menjunk tovabb.
Emlitetted az utazast. Hogy a WoW ban milyen unalmas, meg hogy milyen hosszu. Na oszinten bevallom a WoW -ot teljesen kihagytam mert addigra besokaltam az mmorpgtol 1,5 ev swg es utana az eq2. Szoval en csak az EQ2 rol tudok nyilatkozni itt hitelesen. Szoval EQ2 lo nelkul es scout futas nelkul is iszonyatosan lassu. 15-20 percek elmennek mig atjutsz egyik helyrol a masikra. Itt nem Freeportbol ki Commonlandbe, hanem mondjuk Freeportbol Qeynos-ba ertem. Nem 1 kuldi van amiert at kell szelni az egesz foldgombot. Mi ugy csinaltuk hogy follow power volt, a vegen meg mar megvettuk a hajojegyeket *zartunk a penzre.
Tovabb. Essen szo a craftrol.
40 -es Woodworker voltam. Szoval van tapasztalatom a craftolassal kapcsolatban. Hogy eddig kigyurd nagyon kemenyen grindelni kell. Egymas utan gyartod a hasznalhatatlan targyakat, amikor meg el lehetett eladtad aztan azt is kivettek hogy meg csorobbak legyunk. Mire elered a 40 es szintet ahol normalisabb dolgokat lehet csinalni mar megunod az egesz *zart. Es a legdurvabb hogy teljesen folosleges volt csinalnod is barmit mert a heritage questekbol sokkal jobb cuccokat kapsz. 1 fabatkat sem er a craftolt cucc. Emlekszem akkor voltam igazan meno woodworker amikor az egyik heritage questhez kellett fir fabol csinalni botot es 1 kulfoldi klannak en csinaltam vagy 50 darab ilyet. Persze jol megkertem az arat.
Craftrol meg 1 szo. Akkoriban annyi crafter volt, hogy olyan alacsony aron mentek ezek a cuccok, hogy nem erte meg eladni.
Utolso: Ramkezeles.
Igy van igazad van nagyon sok ram kell ehhez a jatekhoz, de sajnos a vilag ramja sem eleg ahhoz hogy mondjuk egesznap jatszhass ezzel a jatekkal. Most nem a sajat esetemet meselem el, mert nekem csak 1 giga ramom van. Csapattarsam 2 giga rammal is rebootolgatott 2-3 orankent, mert olyan fos a game ramkezelese. Nem takaritja ki ami nem kell oda es csak telik telik. Egy ido utan eleg lesz neki es annyira belassul hogy jatszhatatlan a jatek.
Azt hiszem a kezdo jatekosok igy kello attekintest kaphattak az erem masik oldalarol a sotet oldalrol.
Nem volt celom osszehasonlitani egyik jatekkal sem, mert irhattam volna 1 swg versus eq2 -t is.
Erzesem szerint Te nem tulsagosan merultel el az Everquest 2 vilagaban. Mi 18 orakat jatszottunk naponta.
Kalo (42 assassin) Runnyeye -
#1395 Kampfi meg mindig tolja? :)
Lehet visszamegyek en is...
Meddig marad meg egy karakter logon nelkul?
En januar vegen hagytam abba...
egyebkent nekem OTP Web kartyam van, es eddig minden MMORPG-nel tokeletesen mukodott (ami szamszerint 5 :) -
#1394 Szasztok. :) Szabin voltam, és így nem tudtam fórumozni, mert Eq2 ment állandóan. :D
Szóval: szerintem a legegyszerűbb és legolcsóbb megoldás a bankkártyára a K&H banknál van. A játékhoz NEM DOMBORNYOMOTT kártya kell, hanem létezik egy virtuális, internetes vásárlásra való kártya. Ez az OTPnél nagyon gáz, haverom is most megy át a K&H-hoz. Havi díja 200 Ft körül van, VISA és semmi gond nincs vele. A SOE nem trükközik, mindig pontosan vonják le a pénzt.
És igen, a magyarok a Runnyeye szerveren vannak, immár két guildben. Ha valaki jót akar magának, akkor a SIDHE guildot keresik fel. Itt vannak a tapasztalt játékosok, akik tudnak segíteni bármiben.
Játékon belül lehet keresni:
Szaffi
Diaber
Vierrna
Ofiux
Kampfi
Illetve egyéb Sidhe taggal rohangáló emberkéket is. :) -
#1393 most úg ynéz ki hogy talán megoldódott de lekopogom...
dxdiagban levettem a hardweres hang támogatást egy rublikával lejjeb (mint GTA san andreas) és tegnap nem fagyott le 1-2 játékóra alatt... talán jó, meglátjuk..
8) -
#1392 lehet, hogy valami grafikai opciót kéne akkor kikapcsolni? csak egy ötlet...vagy talán még az eax támogatás (hang) tud néha bezavarni...más ötletem hirtelen nincs. -
#1391 felraktam 5.6 os omegát.. játék login után az első frame-nél lefagyott hehe..
megpróbálok eg yrégebbi catalystot, ha azzal sem megy tökönszúrom magam -
#1390 köszi megpróbálom mindkettőt -
#1389 bár én 1-2 hónapja nem nyomtam már, de nekem a legújabb Catalyst okozott sok játéknál problémákat...vagy rakd vissza az előző drivert szerintem, vagy szedj le egy omega drivert (nekem most abból van fent a legújabb (az is az 5.6-os Catalystet használja), de ezzel nincs bajom). -
#1388 sziasztok!
most szedtem le a trialt.. nyomatnám mert nagyon tetszik de van egy probléma:
játszopm és valami miatt elszáll a kép/lefagy a game (ha be van kapcsolva a vpu recover akkor úgí 1-2 perces szenvedés után vissza tudja állítani magát és továbbmeg yde egy idő után úgy sem).
saphire 9800pro/legújabb catalyst
ha valaki tudna valami segítséget nyújtani megköszönném
-
Marcus_ #1387 Lol akkor kezd el erősíteni az arcberendezésed mert,jövő héten indul a bulesz.Amugy meg válaszolj Te nagyokos a kérdéseimre.E-mail ment TS2-nemtom belőni-gyere ventrire és rágd a számba=) -
pedrohsi #1386 No remélem te már az a Marcus vagy akire gondolok:)
HA MEG MERED VENNI A JÁTÉKOT, POFÁNRÚGLAK, MERT AKKOR NEKEM IS MEG KELL VENNEM:) -
Marcus_ #1385 Hello!
Mount szintfüggő vagy pénzfüggő.A két adventure pack dob vmit a játékon vagy csak plusz tárgyak questeket ad?
Köcc -
Cassell #1384 Mondjuk 1300 ft havonta az majdnem a fele a játék előfizetési díjának.4500 ft együtt csak erre picit nyögvenyelős bár kétségkívűl kényelmesebbnek hangzik mintha nekiállnék dombornyomott kártyát aktiválni.Lehet lenyomom az inygyen hónapot addig meg töprengek még egy picit hogy is legyen.Mindenestre ezer kössz az infokért biztos fogok még lámerkodni ebben a topicban -
#1383 én ebben a topikban kérdezősködtem, hogy milyen kártyát csináltassak, ha játszani akarok, és itt ajánlották nekem az otp webkártyáját. ehhez 3 számlaszám tartozik (számomra semmi értelme, mert csak a webszámla részét használom (most még azt se)), és havi 1300 pénzbe kerül, viszont bármikor megszűntethető, napi infót kapsz sms-ben az egyenlegedről, stb...szóval amúgy az első hónap ingyenes, így akármi kamut beírhatsz, menni fog, csak egy hónap után csekkolja a bankkártyát. -
Cassell #1382 Musha te miről fizetted amikor játszottál?Gamcard-ot asszem már nem lehet kapni csak a Wow hoz.Sajnos időközben kiderült az én kártyám sem dombornyomott sőt még a nyitási feltételek sincsenek meg nálam -
#1381 a dombornyomásról nem tudok nyilatkozni (nekem asszem nem az van).
100%-os garancia semmire sincs, de azért ezt a Sony felügyeli, és mint a világ egyik legnagyobb cége nem hiszem, hogy megengedne magának olyat, hogy leszednek a kártyádról plusz pénzt. mert abból botrány lenne, és az nekik nem hiszem, hogy kell. de ha tutira akarsz menni, akkor érdemes egy olyan kártyát (vagy számlaszámot) csináltatni, amire csak annyi pénzt raksz, ami erre elég. -
Cassell #1380 Emberek pár full lámer kérdésem van:Honnan lehet tudni ,hogy a bankkártya dombornyomott vagy nem?Szóval hol látszik az mi a különbség?És a másik ha kártyával fizetek elő online rpg-re mi a biztosíték ,hogy csak a havidíjjat szedik le nem pedig lenullázzák az egész kártyámat?Vagy ez csak egy magyar embernek jut eszébe?