2219
A képek elég jól néznek ki...
-
#1459 Hát... ennyi infoval nem nagyon tudok válaszolni.
Milyen keget?
Milyen kétszavas izé?
Pontosítani kéne :D -
#1458 omgg téged itt is látni?:D cdo -ban mien gyakran vagy?mar vagy 1 honapja
nemjartam ott ;) -
Dansky #1457 Üdv! Kezdő láma kérdések:
sage vagy mifene szakmája lett a karakteremnek, és két dolgot nem tudok:
hol tudok keget vagy mit venni?
mifene az a kétszavas izé ami minden kezdő receptbe kell?
Előre is kösz a válaszokat! :) -
#1456 a fele már megvan :) -
#1455 Típusok szerint van:
LORE NO TRADE: általában quest reward.
HANDCRAFTED: mesterek által készített.
LEGENDARY: legendás, általában questekből, vagy chestekből. A rare cuccokból a mesterek is ilyen tudnak készíteni.
FABLED: ezeket csak master chestben (fémláda) találhatod. Drágák, táposak. :)
Ezeken kívül már van olyan, hogy az egyes mesterek tudnak "imbued" cuccokat csinálni. Ez tulajdonképp egy enchant a legjobb minőségű dolgokra, különféle extra tulajdonságokkal. -
#1454 A 2 GB RAM-mal szerintem OK lesz. A fő kérdés a RAM. Jó lesz. :)
-
#1453 tudom-tudom, de a sima eq2 is csúnyán összesz@rja magát nálam, ha hagyom hogy az épüketeknek árnyéka legyen, illetve ha használom a specular lighting-ot. -
#1452 Sztem az uj konfigoddal mar egesz jol fog menni. En is most fejlesztek gepet... Es ez nagyban az EQ2nek koszonheto :D -
Since #1451 Hát igen tényleg nemtudom elhagyni a kezdő zónát mivel trialos vagyok :) Szerintetek érdemes megvenni a játékot? Most elég gyenge a configom de remélem pár héten belül megtudom venni az új gépemet. Mostani configom : pentium 4 1,9ghz, 512 ddr ram 400mhz alatti, 6600gt videókártya. Eléggé szaggatt sajnos. Ilyenre cserélem : pentium 4 3 ghz, 2giga ddr2 533 mhz memória videókártya az marad. Szerintetek ezzel a configgal elfog döcögni? Köszi a válaszokat -
#1450 Tovabba erdekelne meg vmi olyan oldal, ahol szepen, szajbaragosan, kepekkel illusztralva vannak leirva dolgok a jatekot illetoen. Nem olyan oldalra gondolok ahol levannak irva az egyes kuldikrol az infok, mint pl az OGaming-en, hanem vmi "ismeretterjeszto" oldalra. -
#1449 Meg az erdekelne, h milyen tipusu magikus targyak leteznek es melyikre mik a jellemzok. Pl van a Valued v treasured ha jol emlexem, meg lattam a budo-n Fabled tipusuakat is, azok kicsit tapok voltak :D
Mas. Ugyanitt lattam olyat, h glymph. Ezeket fegyverekre lehet ratetetni vki olyannal, akinek megvan hozza a megfelelo mestersege? Ne adj Isten Sage az illeto? Szoval ezek vmifele enchantok? Magas szinten lv 40+ lattam pl fenylo fegyvereket. Van a fegyveren levo fenyeffekt es a glymph kozott barmifele kapcsolat? -
#1448 Attól függ, hogy a teljes változattal tolod, vagy a triallal? A trialban sehogy... :D -
#1447 Igazából az alap az, hogy lvl 5í-es szinten lehet manit keresni mindenfélékkel. Az én meglátásom szerint lvl 30ig nagyon jó a jeweler, utána kicsit halott az ügy és 49-től lesz megint jó.
Minden szakmában lehet keresni, talán kivétel a weaponsmith és a carpenter (bár bankdobozokat ő gyárt egyedül).
Ami biztos pénzforrás, de sok kicsi sokra megy elmélet van, az a provisioner (szakács). Mindenki vesz italokat-ételeket.
-
Since #1446 Sziasztok! Valaki megtudná mondani hogyyan tudom elhagyni az első swzigetet? Kaptam egy olyan questet amiben egy kalózt kellene megölni. Utánanéztem neten és azt írták hogy csapattal próbáljunk meg menni mert nagyon erős, tehát én ezt kihagynám egyedül :-) Nem találom hogy merre lehet elhajókázni köszi :) -
#1445 Jelenleg mely szakmak tekinthetoek penzkereso szakmaknak, es melyikkel kb milyen szinttol lehet penzt keresni? Ha ezekre vki raszanna egy kis idot es leirna oket, az nagy segitseget jelentene. -
#1444 Két dolog van ezzel kapcsolatban.
Egyik, hogy ha carpentert akarsz indítani, akkor egy csomó pénzt kell beleölnöd. Sajnos nem hoz túl sokat, inkább viszi a manit. Ha csak a fun miatt akarod, az ok. De inkább valami hasznosabb pénztermelő mesterséget kéne választanod, és amikor már tele vagy, akkor carpenter. Nekem is a második crafterem carpenter. :)
Ha a city merchantra gondolsz (bár én FPi vagyok), akkor ott lehet megvenni olyan dolgokat, amit a guild szintje miatt kaphatsz meg. A Sidhe most lvl 20as, tehát egy csomó mást is megvehetsz. -
#1443 legyen akkor ma nekiveselkedem a dolognak.... ejjj....
a crafttal meg nem fogok szarakodni szerintem refugee-on, majd "otthon" felfejlesztem elsődleges célom ezzel úgyis csak az lenne hogy bútorokat meg ilyen cuccosokat tudjak majd csinálni a házamba!
tényleg! north queynosban az a butórbolt mi? mert szép és jó meg jó cuccok vannak de ugyanazt lehet kapni mint a városban bárhol, 3 hordót meg egy gyertyatartót
-
#1442 Nem sokban különbözik a sime eq2-től. Az eq2 grafikus motorja ezt tudja. :)
Atom! :)
-
#1441 Este raid előtt leszek Vierrel. Tolunk valami heritage-et? :)
-
#1440 szimpatikus a tréler alapján...bár amilyen grafika abban van, olyan nekem (nekünk) max. 1-2 év múlva lesz talán... -
#1439 Anno meg nekem is ott maradt 1 lvl 11 karim Oggok-on, de sebaj, ra se rants. :D -
#1438 A klanba csatlakozni kivanok 1 dologra ugyeljenek amikor egy klanbeli emberket szeretnenek megkeresni. Ha nem 1bol /tell-elsz az illetonek, hanem mondjuk elotte meg akarod nezni, h az illeto online-e, akkor hasznald a /who all KisMiska parancsot! fontos az all, mert kulonben csak abban a zonaban fogja keresni, ahol te vagy.
Ezt csak azert batorkodtam megosztani, mert tegnap en is szivtam vele kb fel orat, mire rajottem a turpissagra. -
kampfi #1437 Nesze 39(ezzel egyutt mar 40:) ) -
kampfi #1436 Szerintem se vacilaljal. Nekem oggokon egy lvl29 wizzim maradt.
Nem bantam meg hogy atjottem. -
kampfi #1435 Lehet azert mert gyulolok gepelni:) -
#1434 LOl nem vagy egy nagy fórumozó. 3 év alatt 37 üzenet! Grat! :DDDD
-
#1433 A lvl 11 és a lvl 8 craft hidd el, hogy szinte semmi. Egy tapasztalt játékos (vagy aki már 1x végigment ezen a szinten) körülbelül 8-9 óra alatt összehozza. Én azt javaslom, hogy mindenképp indíts egy karit, ha folytatni akarod, a Runnyeye szerveren.
Van lehetőség karakter transferre is, de egy 11-es karira kár lenne 50-60 dollárt kifizetni. :)
A Sidhe továbbra is vár mindenkit, aki tolni akarja az EQ2-t.
És ne feledjétek, hogy szeptemberben KIEGÉSZÍTŐ!!! Új földrész, lvl 60, stb-stb. A SOE mostani hozzáállását nézve személy szerint én NAGYON ÜBER dologra számítok! :) -
#1432 Az Eq2-ben is van vitality. Ez maximálisan 100% lehet, ami kb. 7-8 nap alatt jön össze. Tehát hiába pihent a karid 7-8 hónapot, akkor is csak 100% marad. :) -
#1431 A guild tagsághoz már nem kell, hogy azonos zónában legyetek. Épp a legutóbbi patchben volt, hogy már csapatba és guildbe is bárhonnan meg lehet hívni az embert fiát. :)
Tehát keresheted a Sidhe guildban:
-Kampfi/Ofiux
-Szaffi
-Diaber
-Vierrna
-
#1430 hidd el, ha ujrakezded, mar az elejet kuvulrol vagod, igy sokkal gyorsabban elered ezt a szintet, mint eloszor... -
#1429 ja hát azt tudom hogy módom, lenne... de ...ááá kedvem nagyonnincs hozzá...
az a rengeteg mászkálás meg a craft 8/ (tudom azse sok de mégis felszenvedtem 9-es re)
az a baj hog yamikor elkezdtem a trialt illetve már biztos voltam benne hogy megveszem a játékot , direkt OGGOK ra csináltam a karit mert úgy emlékeztem, hogy
azon vannak a magyarok... hülye vagyok előtte kellett volna utánaolvasni..
elég szemét a gépigénye.. 2.9, 1g DDR, 9800pro és balanced beállítással is szint e játszhatatlan 1-2 helyszínen.. és a mem-leak ről ne is beszéljünk..
mindezek mellett nagyon nagyon tetszik... jó hogy lehet szólózni, úgy sem unatkozik az emböör fia muhá
na elgondolkodom egy újrakezdésen, majd meglátjuk -
#1428 ohh.. lvl11 az meg semmi... ilyenkor meg boven van modod ujrakezdeni... -
#1427 8(
az káár... jó lenne egyzser kétzser összejönni magyarokkal vagy gildhez csatlakozni de nagyon nincs kedvem előröl elkezdeni, igaz hog ymég csak lvl 11 de már nagyon hozzám nőtt ez a karakter....
talán majd egy másikkal -
kampfi #1426 Igen, lassan fejpenz kellene fizetnie a SEO nak;) -
kampfi #1425 Amennyire tudom onnan koccolt mindenki(en is..) -
#1424 tud valaki válaszolni az #1417 második felére? esélytelen hog yitt talájak magyarokat/guildet? -
#1423 Ahh, ezer koszonet!
Akkor viszlat ma este! :D -
#1422 ahhh... Kampfi... a SOE berelt embere :D -
kampfi #1421 Szia!
Kampfit vagy Ofiuxot keresd, es veluk siman be tudlak venni. -
#1420 Lassatok csodat, a 2004 decemberben pihenore tett 2 karim tegnap ejjel ott koszontott ismet a karivalaszto kepernyon, miutan feltelepitettem (ujra) a jatekot!
Azt se tudtam, kopjek v nyeljek! Eletemben eloszor kellemesen csalodtam a SOE-ban. Bar mar epp inditottam volna a female halfling scout-omat...
Jatszani mar nem volt idom, csak epp h belogoltam, igy semmi szembeszoko valtozasra nem lettem figyelmes, de az dicseretere legyen mondva a jateknak, hogy meg hajnali 2kor is lattam jopar koricalo emberket Qeynos-ban egy hetkoznapi ejjelen.
Mondjuk azt nem tudom, h miert kelett ujra kivalasztanom az osszes racial/class trait-et a woodelf druidamnal, de sebaj. Lehet, h ezek mar a karakter meg egyenibbe telete cimszo alatt mentek, ki tudja.
Mas. Tudja vki h 3/4 evnyi kihagyas utan mennyi rested XP halmozodhatott fel? gondolom 1-2 hetben maximalva van az ilyen jellegu XP mennyisege.
Qeynosi oldalon melyik Sidhe-s officernek kell h irjak ha a felvetelemet szeretnem a klanba??