EverQuest 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a játéknak van single player része?
K, most lepek be 😊
Sugamos, ird le pls ujra a magyar server cimet vagy forumat mert a multkori link amit adtal valami 3dvel foglalkozo oldalra vitt 😊
mivanmár? kihalt ez a forum?
Eladó egy Everquest 2 aktivált accountal gamecardal feltöltve!
Hívj fel ha érdekel:
06203915449
Hívj fel ha érdekel:
06203915449
figy, te adtal nekem vmi fegyot, visszaadom, csak dumaljuk meg mikor 😊)
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
vhol a kepbeallitasoknal, majd megnezem neked...
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Nézzenek oda, kiket lát az ember itt 😊
Nival lábai 😊)
Ja, én meg Siralom vagyok 😊
Nival lábai 😊)
Ja, én meg Siralom vagyok 😊
az hogy rendelsz az automex honlapjan egy kartyan 3600 ft ert es 1 honaop igynen jatek szal no bankkartya de elobb vedd meg a jateot ugyis kapsz 30 nap ingyen jatekot
és olyan bankkártyát tudok csinálni neten,amivel tudok fizetni,vagy be kell menni és rendelni egyet?
Miért nem veszed meg eredetiben?Én nem vagyok elengedve anyagilag,de szvsz 8000-ért nem drága,fõleg hogy 3000-et azaz 1 hónapot lejátszhatsz belõle.Csak 3 napja játszom vele,de nem bántam meg hogy megvettem.
Igazi kocka.😊 A szerver down kozben forumozik😊))
Suga, én nem járultam ám hozzá hogy mindenféle képet közölj rólma TE <#nyes>#nyes> enyebenye, azért perelés jár <#wilting>#wilting>(Nival)
Szétcsúszott a formázás, a lényeg hogy van 3 alkaszt - tolvaj, bárd és ragadozó - és azokon belül az alatta lévõ 2 specializálódási irány. De ha benézel a EQ2 hivatalos lapjára ott le van írva ez részletesen. A Scout fõkaszton kívül egyébként vannak még a szokásos fighter, mage, priest fõkasztok, azokon belül ugyanígy 3-3-3 alkaszt és mindegyikhez 2 specializálódás. Ja és minden faj lehet minden kaszt, csak a jellem ami behatárolhat.
Tolvajt lehet indítani:
Felderítõ (Scout) fõkaszt:
- Tolvaj (Rogue)
- Zsivány (Brigand)
- Zsebmetszõ (Swashbuckler)
- Bárd
- Haláldalnok (Dirge)
- Trubadúr
- Ragadozó (Predator)
- Bérgyilkos (Assasin)
- Kósza (Ranger)
Ezek a Felderítõk kehetséges fejlõdési irányai.
Nem lehet lopni játékostól tudtommal. Jelenleg semmilyen jellegû PvP nincs a játékban, bár ráutaló jelek vannak hogy késõbb lesz. Amikor nem játszol akkor egyszerûen nem vagy jelen a világban, visszalépéskor azon a helyen jelensz meg ahonnan kiléptél.
Felderítõ (Scout) fõkaszt:
- Tolvaj (Rogue)
- Zsivány (Brigand)
- Zsebmetszõ (Swashbuckler)
- Bárd
- Haláldalnok (Dirge)
- Trubadúr
- Ragadozó (Predator)
- Bérgyilkos (Assasin)
- Kósza (Ranger)
Ezek a Felderítõk kehetséges fejlõdési irányai.
Nem lehet lopni játékostól tudtommal. Jelenleg semmilyen jellegû PvP nincs a játékban, bár ráutaló jelek vannak hogy késõbb lesz. Amikor nem játszol akkor egyszerûen nem vagy jelen a világban, visszalépéskor azon a helyen jelensz meg ahonnan kiléptél.
miert jo ez a fekete keretes megoldas?! eltakar egy csomo mindent...
en inkabb atlatszova tettem mindent, csak akkor latszik, ha raallok az egerrel...
en inkabb atlatszova tettem mindent, csak akkor latszik, ha raallok az egerrel...
Üdv
Tolvaj karit lehet indítani?Online játékban lehet egy másik játékostól lopni cuccot valamilyen módon?Amikor nem játszik az ember a karakterrel,akkor eltünik a játékból vagy letáborozik vhol?
Tolvaj karit lehet indítani?Online játékban lehet egy másik játékostól lopni cuccot valamilyen módon?Amikor nem játszik az ember a karakterrel,akkor eltünik a játékból vagy letáborozik vhol?
francba... valaki van oggokon mert nekem van ott karim 23as ,es ha lenne kikkel akkor mennek vennek gamecardot... urjatok fiukak... 😊)
nem, hiszem h lesz ingyen nap a tegnap miatt. SOE-t nem ismered még??
"S"zarrágok "O"rszágos "E"gyesülete
"S"zarrágok "O"rszágos "E"gyesülete
irjatok mar ide ha jonnek az ingyen napok... koszi...
Vagy megis 😊
Most neztem es megy a masik forum is, bar a tartalmat nem lehetett visszaallitani.
Biztos WoW-osok keze van a dologban 😊)
dehogynem!tegnap elott jartam rajta es azvolt kiirva minden hova hogy hacked!na baszk gondoltam feltortek azt kibasztak velunk.igyahat most nincs seez seaz!ezvan😞
Nem tudjátok hogy mi történt az eq2.budo.hu-val??
van vmi mas forum hogy ez ennyire kihalt vagy csak senki se jon ide?
(vagy mindenki gamel amit enis ha nem allna le a szerver😄 )
(vagy mindenki gamel amit enis ha nem allna le a szerver😄 )
Ja ez egyébként nem sárkány hanem csak 😊 egy dracota.