EverQuest 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
megcsináltattam az otp-nél a webkártyát, utaltam rá pénzt. de az everquest regisztrációnál meg kell adni olyan paramétereket, amikrõl semmit nem tudok: például ez most milyen kártyának számít? (visa, mastercard, vagy mi...???) ja és arra is rákérdez, hogy meddig érvényes a kártya, ezt sem tudom. egyáltalán a credit cardot válasszam vagy a global collect-et? kezdek megõrülni már ettõl a macerától 😞
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Together we'll fly someday...
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Sms-ben mindig ertesitest kapsz az egyenlegrol, otthonrol fizetheted a szamlaidat a netrol, szoval nagyon praktikus.
Ennek azonban 1200 HUF a havidija.
Nah, ne erts felre, nem "kotozkodni" akarok.
Nincs megfelelo bankkartyad? Dombornyomott kellene, vagy valamilyen webkartya. Sztem legtobben az OTP webkartyat hasznaljuk az internetes fizetesekhez, erdemes megcsinaltatni, arrol fizetheto!
elõre is köszönöm a választ!
Inkább engem keresetek én elõkeritem az illetõket....😊)
Láma Jarl soha nincs itt mikor kellene..😊)
Bocsi csak egy kicsit felöntöttünk a garatra a barátaimmal...😊)
Valoban szerettel várunk minden rpg rajongot...😊)
Kezdõk bátran keressenek meg bármelyikünket,szivesen kisegitjük...😊)
Bár néha még én is táõmaszra szórúlok,igaz Jarl...😊
Mindenki legyen rosssssssz...
Hali
Hanczur
Őrült gyenge.....
Nem fejtem ki, hogy az eq2 miért jobb, mint a wow, mert tök fölösleges. Aki szereti a komoly, összetett játékokat, az úgyis az Eq2-t választotta. Én is, ott porosodik a collectors wowom a polcon. 😊
Kis magyar közösségünk a Runnyeye szerveren van. Aki úgy dönt, hogy elkezdi az eq2-t (7990,-ft az alap, ebben egy hónap game van, utána kb. 3000 Ft havonta a játék), az mindenképpen a magyarokhoz jöjjön, ha akar.
Egy nagyon jó társaság jött össze, akik itt vannak, mindenki Eq2 rajongó, tehát a létszám már garantált. 😊
A kezdõ játékosok amint kijönnek az alapszigetrõl, küldjenek egy üzenetet az alábbi játékosoknak (használata: /tell XY):
Freeport (gonoszok városa):
-Diaber
-Entrery
-Jarlaksle
Qeynos (jók városa):
-Seryna
-Heppe
-Szaffi
-Dozer
Õk a leaderek-officerek, õk tudják bevenni a guildbe az új emberkéket..)
Közülünk szinte mindenki megtalálható minden nap. 😊
A sziget trial elvileg 2006 márciusig tart, tehát 1 éven keresztül.
Minden játékost szeretettel és egy adag kezdõpénzzel várunk. 😊)
-Jarlaksle- 43 wizard, Freeport, Runnyeye 😊)
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
ez még nagyából el is viselhetõ. 😄
A trial tart még asszem, a hivatalos oldalról 2 kattintással eljuthatsz a megfelelõ helyre.
Egyébként eladó egy használt Everquest 2, magyar dobozban, minden cuccával. Az ingyenes hónap már rég lejárt, 21-es szintû Paladin van rajta a Faydark szerveren. Ára 4,5k. Nem Pesti, de áprilisban megyek Pöstre, és a kódot neten is elküldhetem, ha kifizeted.
köszi
ez az ingyenes béta : EverQuest II Trial of the Isle tart még vagy ezzel most mi van?
Ha beszólnak neked, állj meg az előtt aki beszólt és mondd: Megyek...
fizetsz egy rakat pénzt azért hogy nem is biztos hogy megy. Még a havidíj nélküliekkel eggyet is értek de a 6-7000 ft-os havidíjakat én sokallom személy szerint ezért inkább maradok monjuk a morrowindnél.
amúgy massive multiplayer only (vagy online) role playing game szerintem.
Gondolom igen.
Amúgy ki volt az az okos aki azt kérdezte hogy van-e single player?
Nem tudod mit jelent az MMORPG?
Az RPG na az a single player de az meg nem online.
a játékba ha rámegyek a playre akkor kapcsolódik valami zone serverhez meg töltöget egyéb dolgokat de ha ezeket befejezte akkor viosszadob a karakterhez :S
aztat hol kell elindítani ? 😄
Nagyok kezdõ vagyok az mmorpg-k világában és elõször ki szerettem volna próbálni mien is ez az egész.
Leszedtem a 15 megás everquest 2 trial of the island nevõ gondolom nyílt béta vmit.
felrakom szépne felrak 1.5 gb-oT ahogy annak lennie kell.
Eljutok a karaktergeneráláshoz és ott meg vagyok lõve.
hiába nyomom a play-t töltöget magának vmit és utána beadja a karaktermenüt és kész.
Csak úgy érdeklõdnék, hogy 738MB DDR 400MHz-es memória elég lesz arra, hogy Queynosban két lépésnél többet tegyek 5 percenként? Mert most 512 MB van, és kb.: annyira futja. Kibírhatatlanul swappol a városban...
,,Puszta állatok nem lennének képesek ilyen módon cselekedni. Embernek kell lenned ahhoz, hogy tényleg hülye lehess.\" - Terry Pratchett Piramisok
Az eleg RAM ... hat en 1.5 GB Dual Channeles RAMal jatszottam es nem volt az 5 mp.
~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~
Viszont ami totalisan felhaborito az a kovetkezo reklamszoveg: "Why would you go to WOW?" mely atalakul ebbe: "Why would you go to a World of Waiting?" Ez ugyerzem egyertelmu, hogy celzas a WoW queue rendszerere ... ehez megint csak annyit fuznek hozza, hogy EQ2ben mig egy varosreszbol atertem egy masikba (mondjuk Bubbleshirebol South Qeynosba) az tovabb tartott az allando loadolgatasok miatt mint a WoWban a leghosszabb varakozas a queue miatt, amivel eddig talalkoztam (12-15 perc volt Febr. 12-13-an ... azaz a megjelenes utani napokon). Ezzel szemben EQ2ben egy-egy zone kozott olykor varni kellett 1-1.5 percet is. Arrol nem is beszelve, hogy nemegyszer esett szet a csapat olyan miatt, hogy nem engedett be ugyanabba az instance-ba amiben a csapat fele volt.
Szoval csak annyit tudok mondani ... SOE ... Savanyu a szolo?
~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~