2219
A képek elég jól néznek ki...
  • Dansky
    Kösz! Reméltem, hogy így van, csak amikor (igaz keveset) próbálkoztam kövekkel, nem volt szerencsém.
  • Fritz Von...
    Örömmel látom, hogy beindult az élet. :)

A sót tuti, hogy nem 20s ért árulja a vendor. Utána kéne nézni jobban. Harvestelni tuti nem lehet, azonban a mostani craft rendszerben úgy van, hogy szintekre van osztv a minden (Tier). T1-ben 14c egy hozzávaló, T2-ben 58c, T3-ban 1s14c, T4ben 2s36, T5ben pedig 9svmennyi. Vagy ehhez hasonló összegek... :)
    Ezek a hozzávalók a szükséges cuccok, általában a készítés "üzemanyagai", mint pl a szén a kovácsoláshoz, a gyertya az alkimista kotyvasztáshoz, stb...

• Cassell
    Helló!Mondjuk tegnap kezdtem csak el de úgy rémlik volt sóm méghozzá a kőből tudtam kiminingolni.
  • Dansky
    A kérdésem óta rájöttem, hogy kihagytam a crafting okítást a kezdő szigeten. :)
    Bepótoltam, de lenne még egy kérdés: Sót (mármint saltot) lehet gatheringelni valahonnan? Megnéztem brokernél, kemény 20 ezüstért adná, azért annyit nem adok, hogy csinálhassak egy adag fűszert. :)
  • Curze
    17,5% VAT. Minden EU állampolgárnak ki kell fizetnie a nem uniós termékekre. A SOE oldalán az áraknál ez külön fel van tüntetve.
  • musha
    ahogy lentebb is írtam, nem mindent fogad el, én úgy figyeltem meg, hogy ha 2-es számmal kezded, akkor elfogadja, de 5-össel is el kell szerintem. lehet, hogy hülyeség, de előbb-utóbb tuti jó lesz, én sem szaroztam vele azért annyira sokat.
    és otp-s webkártyám van (azóta bánom, hogy ilyet vettem, mert most hónapok óta fizetek 1300 pénzt a nagy büdös semmiért).
  • Cassell
    Elkezdtem a játékot elég normálisan fel lehetett inhalálni volt 2 órás update de utánna pörög a buli ezerrel épp most lettem cityzen Freeportban a kezdő szigeten egy kalóz ghost megfektetett pedig 3an voltunk de mindőnknek kanyec lett
    Zsír a játék a házam az még elég putri na megyek is questelgetni kérdésem egyelőre nincsen ja amúgy -ki hitte volna- Cassell nevű barbárral adom elő.
  • Laza
    az milyen, hogy lehuztak + 2-3$-al fizetesnel... vmi %-os +...
  • Since
    milyen kártyád van?
  • Since
    És tök mindegy milyen kártyaszámot adok meg? vagy van valami meghatározott szintaktikája? és ha vezsek gc-t akkor azt simán hozzátudom adni az accountomhoz? köszi a válaszokat
  • musha
    nekem az otp-nél b@szkódtak a kártyámmal egy hónapig megrendelés után, így azalatt kamu számmal tudtam csak nyomni, aztán ahogy meglett persze beírtam a rendes adatokat.
  • musha
    MŰKÖDIK!
  • Since
    Most működik vagy nem működik? :)
  • Laza
    ujra csatlakoztam...
    mit modjak, igen furrcsa volt a jatek igy ennyi kihagyas nelkul... vissza kell szokni... az biztos, nem lattam annyi embert meg a varosokban sem, mint elotte...
    bar mig en bent voltam + 2 magyar jott vissza tobb honapos szamuzes utan :)
  • Since
    Hmmm akkor be kell ruházni egy gc-re is....:)
  • musha
    működik, én is úgy nyomtam az első hónapot, de nem fogad el bármit...asszem az első szám kettessel kellett hogy kezdődjön vagy ilyesmi...
  • PTW
    nem működik sajna úg ymint anno SWG ben, érvényes bankszámlaszám kell, vagy gamecard

Cassell:

én is gamecarrddal tolom és ha jól vettem ki akkor leszámolja a harminc napot és ha az lejárt akkor lép érvénybe a gamecard
  • Since
    SWGnél nem kellett megadni kártyaszámot, beírtál egy kamut és működött. Itt nem mükszik? Engem is érdekelne a dolog mert két hét múlva ujítom a gépem és jövök játszani :) Szóval gamecardot is rendeljek be?
  • Cassell
    És tráráráráááám megvan a póló!Illetve a játék csak a mai meccs miatt nem tudok nekiesni de egy kérdést azonnal felteszek:olvastam ,hogy az ingyenes 30 napot is csak úgy lehet elérni ,hogy megadnuk bankszámlaszámot vagy gamecard számot.Namost szereztem gamecardot is és akkor ha azt megadom honnan fogja érzékelni hogy megvan a free 30 napom is szóval hogy 60 napig játszhassak vele?Remélem érthető voltam sacc/kb holnap telepítem aztán megjelenek a Runnyeye-on
  • Fritz Von...
    Mindenkinek a figyelmébe ajánlom, hogy szeptember 12.-én érkezik az első eq2 kiegészítő, Desert Of Flames címmel.

www.desertofflames.com

Előrendelni a shop.ubi.com oldalon lehet. Ki tudja, hogy a nyomi Automex mikor hozza be ide, ha egyáltalán behozza... :D
  • Fritz Von...
    A magyarok Runnyeye szerveren vannak továbbra is. Az, hogy te átkerültél a Splitpawra fura. Valszeg automatikusan áttett a SOE. Három eset van.
    1. Írsz nekik a játékban, vagy emailen, hogy tegyenek vissza, hiszen te nem kérted a movelogot.
    2. Ha köcsögök, fizetsz az átmozgatásért
    3. Új karit indítasz Runnyn. :)
  • Fritz Von...
    Van. :) És egész jó a gárda, végre elhullottak a nem odavalók, az antiközösségi emberek (akiknek soha nem volt jó semmi). Itt a Nexus Lordjaira gondolok.
    Ha jó bandát akartok, akkor Sidhe. :)
  • Fritz Von...
    Nem ismerem Qeynost, hogy mi merre van. :) FP-i vagyok, tehát gonosz (itt reagálnék Kerekperecre, hogy én a két hét wowozás alatt HORDÁS voltam!). :D

Egy a lényeg. Ha kiválasztod a mesterséget (Craftsman), akkor az adott negyed egyik zónájába tutira beengednek. Nem aszerint kell választani, hogy melyik név a szimpatikus, hanem ez úgy működik, hogy a három fő classnak (craftsman, scholar, outfitter) megvan a saját helye. Nézd meg a többit is. .)
  • Fritz Von...
    A Runnyeye akkoriban esett át a nagy elmozgásokon. Tényleg nagyon kevesen voltak, akkor borzalom volt bármit csinálni, alig volt grp.
    Most egy teljesen normális létszám van. Csapatot mindig lehet találni, az emberek használják a különféle chateket.
    Ennek ellenére nincs az, hogy egy adott quest mobot 4-5 csapat kempeljen. Tehát lehet játszani! :)
    Gyere vissza... :)
  • Shoots
    hmm most nezem a karakterem atkerult a spitpaw vagy milyen szerverre, valami lehetoseg hogy visszakeruljon?
  • Shoots
    sziasztok, most rakom ujra az eq2ot, van egy 25+os inquisitorom runeye szerveren, az a kerdessem hogy a magyarok ezen a szerveren vannak e, vagy atmentek e masik szerverre? es hogy valaki tud e segiteni ilyen alap dolgokban, van ventrillo stb.
  • Since
    Hát igen én is azt kérdezném hogy van értelme EQ2-ni? Ne értsetek félre a játék nekem nagyon tetszik a trial alapján, de a játékosok létsázma is számottevő. Az ember azért játszik mmorpg-vel, mert sok barátot találhat, együtt mehetnek játszani, együtt dumcsizhatnak stb. Kérdés : van mozgolódás?
  • Cassell
    Jaj megérkezhetne már mondjuk ha holnap jön meg akkor sokat nem érek vele lévén este a nagy meccs de szerdán ajánlom érkezzen mert különben ...várok tovább
  • MrStokes
    Mellesleg eljen a szep magyar anyanyelv es a szoismetles egymast koveto ket mondatomban!
  • MrStokes
    Mar Fritz mintha korabban irta volna h marc-maj kornyeken alig voltak emberkek, de azota teljesen jo a populacio, ezt en is megerosithetem. Mellesleg ha belepsz az 1ik magyar klanba sztem meg nagyobb eselyed lesz h megfelelo csapatot talalj magadnak.
    Mellesleg nem tudom, te hogy vagy vele, de en nem szeretem sehol a tomegnyomort, vagyis nincsenek a zonak tele emberekkel, de azert sztem lehet normalisan csapatot talalni.
  • PTW
    Fritz!

Az lenne a kérdésem, hogy én megcsináltam ugye lvl 9 ig a kraftolást, el is mentema Harborba beszéltem a hajóépítővel, megmondtam hogy craftsman irányban szeretnék fejlődni, tehát elvileg minden megvan de hoygan tovább?
    senki nem moondott semmit hogy hova menjek az Ironforge csaj ( a nagy épület előtt) pedig azt mondja hog ynincs elég skillem hogy bevegyenek...

most lehet hogy megválaszolom a saját kérdésemet, de annyi lenne hogy fejlődjek még kicsit és utána (lvl 10-nél) már bevesznek ?
  • kerekperec
    A legnagyobb bajom EQ2-vel a kevés játékos volt, Runneye Citadell brutálisan jó hely (főleg a zene :-)), nagyon jó élményeim voltak ott, de a vége felé (asszem májusban) 2-3 estét is azon szenvedtem hogy összeszedjek groupot, na itt utáltam meg... Ha ez nem változik (vagy változott azóta) szerintem tökre értelmetlen ez a játék. Viszont ha egyre többen szivárognak vissza a Wow-ból, (és jönnek újjak), akkor lehet hogy én is visszamegyek, hiányzik néha a hangulata, és ott legalább nincs horda :DD
  • Fritz Von...
    Stove and Keg a craftzónákban van. Sétálj benne egy kicsit és meg fogod találni. :)
    A craftban jelenleg úgy áll a helyzet, hogy minden egyes mester elő tudja magának állítani a szükséges holmikat. Amennyiben te szakács akarsz lenni, még könnyebb a helyzeted, mert mindössze annyit kell tenned, hogy a létező összes kajásbokrot ki kell harvestelned. Jó sokat. És ha van mindenből elég, akkor neki is állhatsz a receptek elkészítésének.
    Van minden negyedben (ahol kezdesz) egy olyan hely, ahol a craft lvl9-ig elmehetsz. Utána el kell menned az adott város kereskedelmi szövetségéhez, ahol ki kell választanod, hogy melyik irányba akarsz fejlődni. Ha szakács akarsz lenni, akkor a craftsman-t kell kiválasztanod. Ezután pedig el kell menned egy másik helyre, ahol lvl 50ig elleszel. :)
    Nagyon egyszerű lesz kiválasztani, hiszen mindenhol 4 zóna van. Az elején csak egy helyre fognak beengedni. Ha megvan a lvl9 utűáni szakosodás, akkor pedig a másik helyre mehetsz be egyedül. :)
  • Since
    Én gamerslootról fogom majd rendelni a agmet, ugyanis az automexel sokat szívtam sajnos és máshol nem találtam EQ2-öt...Még anno Star Wars játékkal szívtam ugyanis nem volt jó a cd keyem, és két hét alatt semmit sem intéztek..A végén én intéztem el erről ennyit. Gamerslootról meg csak jó tapasztalataim vannak, két játékot 12 órán belül "postáztak". Csak várom az új konfigomat (meg a lóvét) és ha az meglesz akkor valószínű én is startolok :-)
  • MrStokes
    Koszonom az infot.
    BTW eppen most vadaszom ossze a gepem uj alakatreszeit egy kis eq2 visual tunning erdekeben.
  • Cassell
    Remélem csak te voltál peches én tegnap rendeltem meg keddig várok aztán emilezek meg csörgök meg mindenfélével zargatom őket de már ha most itt lenne se lenne korán:DJáccunk má' jáccunk má'
  • PTW
    az automex bekaphatja a lompost!!

én megrendeltem, 1 hét után semmi , írok mailt -azt mondja postázzák holnap (1 hét után) még eg yhét eltelik és amikor betelefonálok azt mondja a csaj hogy a rendelés nem lett feldolgozva...

kicsit voltam idegroncs amikor bementem érte..

na mindeg ya lényeg hog ymostmár megvan és kuvajó
  • Cassell
    Na emberek megrendeltem Automexéktől remélem gyorsan kipostázzák aztán megyek is Runnyeye szerverre igencsak Barbárral riogatom majd a szörnyeket...
  • Laza
    a legtobb alap craft cuccot meg lehet venni a merchanttol...
  • Dansky
    Ok. :)

A keg az a device ami a recepthez kell.

Az izé pontos neve meg walnut kidling. Minden kezdő recepthez kell, de gőzöm nincs mi ez. :)