Melyik a legjobb FPS?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
A NOLF elsõ része az "összes többi" kategóriában ???
Petyus ! Te flémelni akarsz már megint !!!
Vigyázz, mert ráderesztem Villit !
Az a különbség, hogy egyesek nem sok játékkal játszottak/játszanak (így véleményük nem lehet mérvadó érthetõ okokból), míg mások (ahogyan én is) végigsiklottak az FPS-ek történetének szinten minden jelentõs -esetleg jelentéktelen- darabján.
Ha az elsõ táborba tartoznék, nekem eszembe nem jutott volna leírni a véleményemet, mert akkor pontosan SEMMIT nem jelentene.
De nem kell leszólni, ha valaki eddig egy játékkal játszott és azt tartja a legjobbnak.
a másik a Spector jétékok (System Shock, Deus Ex
az összes többi (NOLF, NOLF2, MOH:AA, Rainbow Six, SWAT3, meg a többi ami nem jut eszembe azok csak a fentiek után).
SZAL.. gogogo DUKE NUKEM FOREVER és System Shock 3.. a többi kedvenc folytatása már belátható idõn belül érkezik! 😊)
Single Player:
1. No One Lives Forever; nincs mégegy FPS, amelynek ennyire kidoglozott története lenne, kiváló megvalósítással, remek ötletekkel, ráadásul igen hosszú is (sajnos a 2. részérõl már ezek nem mondhatók el).
2. HALF-LIFE; ez a név magáért beszél. Amig a NOLF meg nem jelent, évekig nem talált legyõzõre. Ha valaki ismerkedni akar a Single Player FPS-ekkel, akkor ez az elsõ lépcsõ.
3. A Clive Barker's: UNDYING és a DEUS EX megoszoznak ezen a helyezésen. Remek kidolgozott történet (ne feledjétek, egy Single Player FPS-ben EZ AZ ALAP. Ha ez adott, akkor lehet bármi mással foglalkozni a készítõknek. Ha nem adott, akkor az a játék sok esetben egy 0.)
MULTILPLAYER:
Ezen a téren gyakorlatilag, csak egy játékkal játszom (MoHAA), de ha a feltételeket, körülményeket nézzük és azt, hogy mekkora tábora van, mennyi mod készül hozzá, mennyire változatos, akkor:
1. Counterstrike
2. Quake I-III.
3. Unreal Tournament
Itt a sorrend, amit írtam nem annyira mérvadó, mint a Single Playerben.
Eléggé unalmas már az is, hogy minden karakter úgy mozog mintha botot nyelt volna és ojan mint egy kib***ott robot. Rongybaba efektust akarok és elétet a gamékba, és ez a grafikával van összhangban.
Lehet csak én kezdek kinõni a játékokból, de nem éppen csak arra van szükségem, hogy húdeizgalmas (pl d00m I-II, igaz a maga idéjében maga volt az isten
)
De lehet leülök valamikor ha több idõm lesz és mélyedek elfele a gamékban. Csak hát az idõ nagy úr 😊
arra valo
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
Már eszembe sem jutott mint FPS, talán nem is az, több annál! De jó lesz majd a Thief 3!

Hallotáttok, hogy a Wolfenstein kieglemezének készítésével leálltak, mert úgy gondják, hogy nem lenne meg a szükséges kereslet?
Itt olvastam!
http://www.gamestar.hu/kommentek.php?sid=6332
Pedig már nagyon vártam!
igaz, én is tegnap láttam elõször 😄DDDDDDDD de szerintem iszonyat komoly, a napokban mi is elkezdjük négyen
Riszpekk
Foleg most a jelenlegi jatekhelyzetre irnam le, meg néhány évre visszatekintve a saját kedvenceket kategoriankent... (saját vélemény csak!)
Single (hangulati játék): egyértelmûen napjainkban a mohaa vezeti ezt a kategoriat, régebbi hasonló jó cucc max payne, és persze ebbe a kategoriaba tartozik régrõl a half-life. Talán Deus Exet is ide lehetne sorolni, de az már kicsit más kategória (de ennek ellenére qrva jó)
egyszerû multiplayer: ebben a kategórába tartozik a jármû nélküli mindenféle csapatjáték. II. vh us környezetben szerintem egyértelmûen a DOD vezet, és akármennyien is odavannak a moha multijától, szerintem a dod ugyanaz a kategória, és toronymagasan vezet a mohaa-hoz képest. Más környezetben pedig perpillanat a natural selection is qrva jó cucc. Régebbrõl cs, és szerintem a tfc se elhanyagolható volt.
Kombinált multi: ebbe a mondernebb fps ek tartoznak amiké a jövõ. Itt szerintem perpillanat a Desert Combat vezet, utánna maga a sima BF aminek szerintem elcseszték a gameplayet a túl arcadeosítás miatt, és ebben a kategórában pedig egy régebbi cucc az Operation Flashpoint ami jó lenne, ha átláthatóbb szebb enginnel áldották volna meg.
Amugy nekem nincsenek kifogásaim a Single-résszel kapcsolatban a MoH:AA-ban. Spearhead Single-je valoban jobb, csak k*rva rövid, 2-3 óra alatt végig lehet nyomni egy tapasztaltabb jatékosnak.
én a dzsippes "szétlövömavilágot" résznél sírva léptem ki a játékból, egyszerûen nem hittem el, hogy ez lett a beígért nagy játékból
és õszintén csodállak, hogy te efölött el tudtál siklani
Riszpekk
Nekem nem sikerült, de nem ez jáccott szerepet az újrajátszáskor, hanem az eddig számomrasemmilyen játékban nem tapasztalt fííííling!!
nem akarom bemagyarázni senkinek, hogy ez a játék istenkirály úgy ahogy van, elég ha én tudom. arrrgh 😉
Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!
és így legalább értelme is lenne mindent többször végigjátszani, nem is értem mi a jó a MOHAA-ban másodszor, hisz pontosan tudod, mikor hova kell lépni, annyira durván meg van rendezve
Riszpekk
De ha jol emlexem, a MOHAA volt az, amiben vegtelen katonak jottek, meg a budibol is. Meg amikor betett egy dzsipbe (inkabb sinauto), es mindenre loni kellett ami mozok percekig. Aztan meg keringet egy placcon, es szet kellet loni tobb tucat repulot.
Egyszeruen nem tudtam vegeig jatszani, szamomra anyira gagyi, arkad volt a jatekmenet. Az odal-scrollozos, regi jatekok jutottak eszembe rola, ahol folyamatosan menni kellett egy linealis palyan, egyre nehezedo akadalyok kozott. Pl. Hunchback.
Amugy a SoF-ot, valami hasonlo jatekmenettel ruhaztak fel, ezert azt sem tudtam vegig jatszani...
2. Hexen 1
2. Duke nukem3d
3. Half-life
4. Unreal 1
Idõrend. Ezek óta nincs legjobb.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Riszpekk
2. HL
3. NOLF2
multi: 1. CS
2. Mohaa
3. BF'42

Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!
2.: BF1942 ---> szintén + brutális hangok
3.: NOLF2 ---> rég röhögtem ennyit + gyönyörû graf
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
fagyás nincs, a töltés pedig nem több, mint anno a HL-ban
maga a játék viszont lapos
Riszpekk
Nálam 4 napot bírt. Az állandó szaggatás,50 prces töltés, akadás, fagyá..
Nos, szerintem:
1. HL és Mohaa(ha lõni akarok mint állat!).
1.5 System shock 2 (na ez lett kurva hosszú)
2. ?
3. ?
Ugye deuesex, outcast nem ez a mûfaj?
Na, mert abban is vannak fp nézetek!
100% egyedi, egyetlen részletében sem hasonlít semmire
Riszpekk
Multi: UT.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.