Melyik a legjobb FPS?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Petyus_
Tényleg Piftu sikerült végül mûködésre bírnod a Deus Exet? 😊

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Piftuka
Micsodaaaaaaaaaaa ? A NOLF elsõ része az "összes többi" kategóriában ???

Petyus ! Te flémelni akarsz már megint !!!

Vigyázz, mert ráderesztem Villit !
Piftuka
Ez így van. Természetes. Ákos a topicindító arra kíváncsi, hogy kinek melyik játék a legjobb !

Az a különbség, hogy egyesek nem sok játékkal játszottak/játszanak (így véleményük nem lehet mérvadó érthetõ okokból), míg mások (ahogyan én is) végigsiklottak az FPS-ek történetének szinten minden jelentõs -esetleg jelentéktelen- darabján.

Ha az elsõ táborba tartoznék, nekem eszembe nem jutott volna leírni a véleményemet, mert akkor pontosan SEMMIT nem jelentene.

De nem kell leszólni, ha valaki eddig egy játékkal játszott és azt tartja a legjobbnak.
Jacek
latom inkabb azt a topicotnevet kelett volna adni hogy ki mivel jatszik😊 mert neki az a jo😊

Petyus_
Hmm.. nekem két vonulat van 😊 az egyik a DOOM/Duke Nukem/Half-Life örök klasszik szentháromság

a másik a Spector jétékok (System Shock, Deus Ex , Thief)

az összes többi (NOLF, NOLF2, MOH:AA, Rainbow Six, SWAT3, meg a többi ami nem jut eszembe azok csak a fentiek után).

SZAL.. gogogo DUKE NUKEM FOREVER és System Shock 3.. a többi kedvenc folytatása már belátható idõn belül érkezik! 😊)

Petyus_

Pupcika
SOF2 Multiban jelenleg...

Piftuka
Az én véleményem szerint:

Single Player:
1. No One Lives Forever; nincs mégegy FPS, amelynek ennyire kidoglozott története lenne, kiváló megvalósítással, remek ötletekkel, ráadásul igen hosszú is (sajnos a 2. részérõl már ezek nem mondhatók el).

2. HALF-LIFE; ez a név magáért beszél. Amig a NOLF meg nem jelent, évekig nem talált legyõzõre. Ha valaki ismerkedni akar a Single Player FPS-ekkel, akkor ez az elsõ lépcsõ.

3. A Clive Barker's: UNDYING és a DEUS EX megoszoznak ezen a helyezésen. Remek kidolgozott történet (ne feledjétek, egy Single Player FPS-ben EZ AZ ALAP. Ha ez adott, akkor lehet bármi mással foglalkozni a készítõknek. Ha nem adott, akkor az a játék sok esetben egy 0.)

MULTILPLAYER:

Ezen a téren gyakorlatilag, csak egy játékkal játszom (MoHAA), de ha a feltételeket, körülményeket nézzük és azt, hogy mekkora tábora van, mennyi mod készül hozzá, mennyire változatos, akkor:

1. Counterstrike
2. Quake I-III.
3. Unreal Tournament

Itt a sorrend, amit írtam nem annyira mérvadó, mint a Single Playerben.
Hát én mostanában nem igazán láttam ütõs gamét. Régebben az UT & MOHAA az állat volt. Most ha gyilkolni akarok akkor UT2k3, vagy SOF2. Igaz, hogy a SOF2 néha lapos, de nagyon teccik, hogy ha valakit lelövök lukas lesz a feje, leszakad a karja, lába, feje, feldarabolhatom kiskéssel és brutálkodhatok kedvemre. tegnap megnéztem a postal2-t és nem igazán vágtam magam hanyatt. Red Faction 2 az maga volt a fos, legjobban a C&C Renegade-re hasonlított, ami szintén zenész. Megnéztem a DOOM III alfademot, khm... Háááát, asszem ezt várom nagyon mert azt nyújtja amit az Mber ma elvárhat egy gamétól. Van történet, hangulat, feeling, grafika. Nem csak szaros képek vannak, mint pl. Devastation és miután megnézem elég szutyok az egész. lehet én vagyok igényes?
Eléggé unalmas már az is, hogy minden karakter úgy mozog mintha botot nyelt volna és ojan mint egy kib***ott robot. Rongybaba efektust akarok és elétet a gamékba, és ez a grafikával van összhangban.
Lehet csak én kezdek kinõni a játékokból, de nem éppen csak arra van szükségem, hogy húdeizgalmas (pl d00m I-II, igaz a maga idéjében maga volt az isten)
De lehet leülök valamikor ha több idõm lesz és mélyedek elfele a gamékban. Csak hát az idõ nagy úr 😊
FREAK

Riszpekk

Half Life 2? 8D (Nemsokára kiderül ...)

PResident Evil
half-life the name of the game

FREAK
ja, az egész Unreal korcsolyarendszer sux 😄

Riszpekk

Aquli
segélykéró:www.cheatcodex.com
arra valo

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

Aquli
amugy megfogalmazni nemtom, de a mozgas nekem a quake sorozatban mindig is jobb volt mint az ut-ben. SOKKAL.

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

gothic1
Tényleg a Thief!!!!

Már eszembe sem jutott mint FPS, talán nem is az, több annál! De jó lesz majd a Thief 3!

gothic1
Az Half Life volt a nagy kedvenc. Majd a Castle of Wolfenstein tetszett nagyon. A többit már nem volt kedvem végigcsinálni. (Bár a Mohaa partraszállásos jelenete páratlan volt, mégse volt türelmem hozzá!)

Hallotáttok, hogy a Wolfenstein kieglemezének készítésével leálltak, mert úgy gondják, hogy nem lenne meg a szükséges kereslet?

Itt olvastam!

http://www.gamestar.hu/kommentek.php?sid=6332

Pedig már nagyon vártam!

FREAK
mondjuk, ha idéznéd az üzenetet...

Riszpekk

FREAK
Deadly Dozen 2 "Pacific Teather"

Kooperatív multiplayer mód 😊

Riszpekk

3. kategóriád atyja a Tribes😊 az elsõ rész 98ban teremtette meg a kategóriát egyátalán, egész addig nem volt összetett multiplayer fps. AZtán tribes2, és állítólag már készül a 3. rész is..
see.aakogh
Na mivan?! Senki más nem, szol hozzá? 😞

FREAK
senki nem említi a Deadly Dozen Pacific Coop végigjátszást

igaz, én is tegnap láttam elõször 😄DDDDDDDD de szerintem iszonyat komoly, a napokban mi is elkezdjük négyen

Riszpekk

see.aakogh
MAX PAYNE TPS már bocs, és nem FPS, ettõl függetlenül tényleg jó game volt, de a MaFiA szerintem jobb, csak kár, hogy nincs benne Bullett Time 😊

na en is ideirok valamit😊
Foleg most a jelenlegi jatekhelyzetre irnam le, meg néhány évre visszatekintve a saját kedvenceket kategoriankent... (saját vélemény csak!)

Single (hangulati játék): egyértelmûen napjainkban a mohaa vezeti ezt a kategoriat, régebbi hasonló jó cucc max payne, és persze ebbe a kategoriaba tartozik régrõl a half-life. Talán Deus Exet is ide lehetne sorolni, de az már kicsit más kategória (de ennek ellenére qrva jó)

egyszerû multiplayer: ebben a kategórába tartozik a jármû nélküli mindenféle csapatjáték. II. vh us környezetben szerintem egyértelmûen a DOD vezet, és akármennyien is odavannak a moha multijától, szerintem a dod ugyanaz a kategória, és toronymagasan vezet a mohaa-hoz képest. Más környezetben pedig perpillanat a natural selection is qrva jó cucc. Régebbrõl cs, és szerintem a tfc se elhanyagolható volt.

Kombinált multi: ebbe a mondernebb fps ek tartoznak amiké a jövõ. Itt szerintem perpillanat a Desert Combat vezet, utánna maga a sima BF aminek szerintem elcseszték a gameplayet a túl arcadeosítás miatt, és ebben a kategórában pedig egy régebbi cucc az Operation Flashpoint ami jó lenne, ha átláthatóbb szebb enginnel áldották volna meg.
Sati
Max Payne az igazi ....

FREAK
ha mennyiségre megyünk, akkor Super Mario nyer, maradjunk inkább a szakmai szempontoknál

Riszpekk

see.aakogh
Szerintem ezt a részt a játékba azok kedvéért rakták be, akik szeretznek 'díbolni' 😊.
Amugy nekem nincsenek kifogásaim a Single-résszel kapcsolatban a MoH:AA-ban. Spearhead Single-je valoban jobb, csak k*rva rövid, 2-3 óra alatt végig lehet nyomni egy tapasztaltabb jatékosnak.

FREAK
hát épp ez az, amit nem értek

én a dzsippes "szétlövömavilágot" résznél sírva léptem ki a játékból, egyszerûen nem hittem el, hogy ez lett a beígért nagy játékból

és õszintén csodállak, hogy te efölött el tudtál siklani

Riszpekk

Goodwill
Szerintem a játék van annyira jó (hangulatban), hogy ezek a hibák szinte észrevehetlenek...amúgy ha te 1. végigjátszás után megjegyzed ki/hol/mikor/merrõl/hány m/s hátszéllel jön, akkor neked jó.
Nekem nem sikerült, de nem ez jáccott szerepet az újrajátszáskor, hanem az eddig számomrasemmilyen játékban nem tapasztalt fííííling!!
nem akarom bemagyarázni senkinek, hogy ez a játék istenkirály úgy ahogy van, elég ha én tudom. arrrgh 😉

Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!

Jacek
nem fekszik a birka amerikaiaknak, pl nekik bejon a sims😊))))))))))mit varsz akkor😊

FREAK
pontosan, most valahogy divatba jött a linearitás, pedig épp elérkeztünk ahhoz a korszakhoz, amikor technikailag már nem probléma bármit open ended-re csinálni

és így legalább értelme is lenne mindent többször végigjátszani, nem is értem mi a jó a MOHAA-ban másodszor, hisz pontosan tudod, mikor hova kell lépni, annyira durván meg van rendezve

Riszpekk

Alexease
Amugy nekem a legemlekezetesebbek, idorendben: Wolfeisten 3D, Doom, RoT, Hexen, Duke Nukem, Quake1, Half Life.
Alexease
Igen mondjuk a MOHAA durva lenne a HL elott... De az egyeni velemeny, tiszteletben tartom, nem vagyunk egyformak.

De ha jol emlexem, a MOHAA volt az, amiben vegtelen katonak jottek, meg a budibol is. Meg amikor betett egy dzsipbe (inkabb sinauto), es mindenre loni kellett ami mozok percekig. Aztan meg keringet egy placcon, es szet kellet loni tobb tucat repulot.
Egyszeruen nem tudtam vegeig jatszani, szamomra anyira gagyi, arkad volt a jatekmenet. Az odal-scrollozos, regi jatekok jutottak eszembe rola, ahol folyamatosan menni kellett egy linealis palyan, egyre nehezedo akadalyok kozott. Pl. Hunchback.
Amugy a SoF-ot, valami hasonlo jatekmenettel ruhaztak fel, ezert azt sem tudtam vegig jatszani...
Kandurex
Lehet, variáltam is rajta.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

ember
unreal1 elõbb volt mint hl
Kandurex
1. Doom
2. Hexen 1
2. Duke nukem3d
3. Half-life
4. Unreal 1
Idõrend. Ezek óta nincs legjobb.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

FREAK
ahh, a MOHAA a HL elõtt azért durva....... akkor inkább hagyd ki a HL-t, mert ez sértõ rá nézve.....

Riszpekk

Goodwill
single: 1. Mohaa
2. HL
3. NOLF2

multi: 1. CS
2. Mohaa
3. BF'42

Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!

Hamed
1.: MOHAA ---> iszonyú jó fíling
2.: BF1942 ---> szintén + brutális hangok
3.: NOLF2 ---> rég röhögtem ennyit + gyönyörû graf

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

CSOCSO
nekem annyira nem tetszik a MOHA:...hjo a maga nemében egész jo de az eggyetlen király rész ( ami mondjuk hatalmas feeling volt) az a partraszállás... csutka hangerõvel nagyon ûllat volt...
FREAK
állandó szaggatás nem jellemzõ, persze a minimum konfigon játszod, akkor lehet

fagyás nincs, a töltés pedig nem több, mint anno a HL-ban

maga a játék viszont lapos

Riszpekk

Érdekes, hogy a U2-t senki nem említette.
Nálam 4 napot bírt. Az állandó szaggatás,50 prces töltés, akadás, fagyá..
Annyira unatkozom (melózok), hogy én is írok.
Nos, szerintem:

1. HL és Mohaa(ha lõni akarok mint állat!).
1.5 System shock 2 (na ez lett kurva hosszú)
2. ?
3. ?

Ugye deuesex, outcast nem ez a mûfaj?
Na, mert abban is vannak fp nézetek!
Jacek
Q3

see.aakogh
Én régebben azt hiszem egyszer kiprobáltam a System Shock-ot és az elsõ kussban mögémlopódzó vadállat zombi után Uninstalláltam! 😄DD Nem szeretem a beszaratós gámákat, az nem szórakozás a számomra, hogy arra várok mikor ugrik elõ egy ujabb zombi és fosom össze magam 😊)

FREAK
ez valóban így van, de megint csak a Thief-et tudnám megemlíteni

100% egyedi, egyetlen részletében sem hasonlít semmire

Riszpekk

Amiga
Single: Half-Life. Soha egy fps sztorija sem kötött le ennyire.
Multi: UT.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

The Garrett
te akkor most Lettél CODE tag vagymi? 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Petyus_
Nyomni kellene egy coop Strandedet valamikor! 😊

Gery1980
Ahogy gondolod, lényeg, hogy te jól szórakoztál vele😊