Melyik a legjobb FPS?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Legjobb MMOFPS Planetside.
Így módosítanám 😊
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
)
Még IRC-n is etalon lehetne bárki számára ! Ezt bátran ki merem jelenteni !
Baromi elfoglalt lehetsz, ha arra vadászol, hogy hol vétek VÉLETLENÜL (rossz hatással van rám, hogy a sok szándékosan hibát vétõ emberke hozzászólását olvasom naponta. Mert ez a divat. Ékezet egy szál sem, LY helyett J stb.) hibát !
Szóval:
Sõt:

Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
ezek voltak az elsõ sci-fi és az elsõ fantasy fps-ek...
\"Freedom is a scary thing / Not many people really want it Me, I keep my distance / I\'m always leaving. That\'s just my way.\" (Laurie Anderson)
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Ez abban merült ki hogy a Dolfi bácsi képek helyén a mi arcképünk díszelgett persze megfelelõ bajuszt felapplikáltuk a fényképre.. meg olyan folyosószakasz ahol a fal tele volt bengákkal (Kõmüves Kelemen feeling 😊) akik veszettül lõttek kifelé te viszont nem tudtad likvidálni õket..
a régi szép idõk.. *sóhaj*
(Ja meg a klasszikus érából hatalmas kedvenc a DARK FORCES ami a maga idejében nagyon elõremutató volt.. és eszméletlen hangulatos.. jobbnak tartom mint a Jedi Knightokat.)
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
W3D, király volt, csak egy idõ után fájt tõle a fejem 😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Nem nekem valóak ezek a csihi-puhi játékok.
Egy ilyen kedvencem van: Bop 'n' Rumble még C64-rõl.
Tök jó volt. Nosztalgikus érzelmekkel tekintek vissza a "jó, öreg" Wolfenstein3D-re is.
Van, ki nem ezzel kezdte ??? (biztosan, akik fiatalok. De hát én már vén vagyok
)
De jó is volt a suli 286-osain, PC SPEAKER-el nyomulni számtech órán !
OFF: Bizony. Akkoriban ilyen játékok voltak a gépteremben:
Wolfenstein3D
Centurion
Civilization
SIM SITY
Ezekkel játszottam felváltva. Ja, meg a DAVE címû remekmûvel !
Kicsit késõbb:
A-10 Tank killer (elsõ rész, természetesen)
FIFA SOCCER 94'
Mortal Kombat 2-3
Köszi!
És a HYPE? :-DDDDDDD
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
De akkor sem ez a DOOM stílusa! Attól még full király lehet a játék, és én imádom is a horror FPS-t! :-DDDD
Az más kérdés hogy most a mobiltelón máshogy hat a 10 éves játék mint annak idején a 486-os erõmûvön. 😊
A DOOM III-nak a sztorija is stimmel.. meg ugyanazok a szörnyek lesznek végülis.. csak kicsit átértelmezve. 😄 (meg egyéb hnagulati elemek.. pl. az alphanak az elején a csávó tök olyan fejet vág mint a DOOM-ban az állapotjelzõ részen az arc 😊)
1. Mindig ez az IMHÓZZÁS bazzer! 😄
Vannak, akik HYPE-oznak, vannak, akik IMHO-znak. Már te is kezded ?
"Az ilyen Piftuka féle aljas flémerek meg csak IMHO-zzanak !"
Ezt te írtad anno.
Szoktam azt is írni, hogy szvsz. Ezeket variálom. Mert bár nekem egyértelmû, hogy, ha vki leírja a véleményét, akkor az a sajátja (általában), de én ismerve az SG és egyéb fórumok flémer közösségét, kiteszem, hogy IMHO, SZVSZ.
Ne mondhassák, hogy általánosítok és a saját véleményemet erõltetem rá másokra.
Amiket leírtam, azok nem kinyilatkoztatások, nem szentírás egyik sem.
Egy egyszerû (de nagyszerû
), Piftuka nevû player véleményei.
Ennyi.
MEGAHENT!
A Doom 3 ezzel szemben lassu, horror FPS lesz, ergo nem illik rá a Doom név! Lett volna más a neve, akkor minden OK!
De éppen ez mutatja a két program nagyságát. Hiszen lészült más jó grafikájú program is a HALF-LIF után, de mégsem tudta leütni a trónról.
A NOLF viszont minden tekintetben egyenrangú volt és még a grafikája is a csúcs volt, amikor megjelent. Így jogos volt a váltás.
Amúgy éppen ezért nagyon várom a HALF-LIFE 2-t !
Remélem, hogy a készítõk igényesek lesznek és nem csak a címmel próbálják eladni a játékot !
Mert ugye az nem kell ecsetelnem, hogy ez manapság milyen gyakori ?!?
Úgy 1995-96 táján vége lett azoknak az idõknek, amikor a kiadók szemszögébõl az elsõdlegesen legfontosabb kitétel az IGÉNYES SZÓRAKOZTATÁS volt.
Onnantól jöttek a rendszeresen kiadott béta verziójú programok, az emberek pedig szépen rászoktak a patch-elgetésre, ráadásul a kiadott programok között évrõl évre JÓVAL KISEBB százalékban lehet rámondani, amely "akkoriban" (1995 elõtt) gyakorlatilag rendeszeres volt:
KLASSZIKUS !
Imádtam ezeket a játékokat!
Most meg egyértelmüen a STALKER lesz a király!!!!
Biztos hogy az lesz.. a S.T.A.L.K.E.R. megjelenéséig. 😊
"nem várok komolyabb sztorit, mint ami pl. a SERIOUS SAM-nek van."
Akkor nagyot fogsz csalódni.. komoly forgatrókönyvíó csávó adja a sztorit.. scriptelet események, játék a fényekkel, hangokkal, összefosod magad. 😊
SS hasonlat nem stimmel a DOOM III az egyik LEGLASSABB játék lesz és nem lesznek csapatokban támadó monszták.
"A DOOM hû lesz nevéhez és egy "öld meg mindet" FPS lesz IMHO"
1. Mindig ez az IMHÓZZÁS bazzer! 😄
2. A DOOM hû lesz a nevéhez és egy KORSZAKALKOTÓ csúcs hangulatos megajátékélményt nyújtó FPS lesz! 😊
Az engine már kész van régóta, már csak a történetet finomítják, azért nem játszhatunk még vele!
Akko' mé' nem úgy írod, te ?
"AvP: fogadjunk lenyomlak egy bug (ez lennék én) vs pred meccsen? 😄"
Elhiszem. Én multiban ezzel keveset játszottam.
Ez a hátránya a folytatásoknak, ha az elõd igen nagyot "durrant". A NOLF-ban a készítõk akkora adag puskaport lõttek el, hogy annak tükrében a NOLF 2. egy nem rossz játék, de meg sem közelítheti az elsõ részt.
A HALF-LIFE 2. készítõinek is magasra van téve a mérce. Nem elég, ha egy "hosszú küldetéslemez" készül a HALF-LIFE-hoz. Rengeteg új ötlet kell és zsneiális, nem klisé sztori, hogy esetleg új királyt tisztelhessünk a SINGLE FPS-ek között.
Mert én a DOOM III-tól "nem félek". Az lehet, hogy grafikailag csúcs lesz, ha megjelenik, de én ettõl a címtõl nem várok komolyabb sztorit, mint ami pl. a SERIOUS SAM-nek van.
Azt hiszem ezzel mindent elmondtam. A DOOM hû lesz nevéhez és egy "öld meg mindet" FPS lesz IMHO.
DirectX az egy jó dolog de a Deus Exre gondoltam.
AvP: fogadjunk lenyomlak egy bug (ez lennék én) vs pred meccsen? 😄
Bocs, de ezt nem értem. De tényleg ! Mire haragszol ? Mit csináltak a mivel ??? ?:>/ 😮 😮
"És nekem DX a king."
A DirectX ??? Hát az is egy érdekes "játék", mindenesetre furcsa ízlésed van !
"Ja és kihagytam az Undyingot, AvP-t meg még egy csomó frankó játékot. 😄"
UNDYING... én nem hagytam ki ! 😉
AVP...
Az elsõ rész valóban "befér" a listámon a 4. helyre.
Mind SINGLE, minf MULTI kategóriában.
Látod ezzel egyetértek (bár ez gondolom az egyéni listámból is kiderült).
Ismétlem magamat, de egy SINGLE PLEYER FPS alaphangulatát, az átlagon felüli, zsneiálisan kidolgozott történet kell, hogy adja.
Utána jön az, hogy a grafikusok, pályatervezõk mennyire tudták "elkapni" a cselekmény és annak környezete jellegzetességeit.
Ha ez a kettõ adott, akkor már nagyon könnyû dolga van a programozóknak. Kiszedni a BUG-okat és a játszhatóságra figyelni.
Sajnos kevés ilyen program van valóban, mert valahol még a jó programok is hibáznak (lásd.: NOLF 2.).
Tudjátok nekem a személyes BEST GAMES EVER toplistámon a 2. helyezett a NOLF és ahogyan nézem, nem mostanában fogja letaszítani onnan bármely játék.
Ezért nekem ÓÓÓÓÓÓÓÓRIÁSI csalódást jelent a NOLF második rész !
Amúgy és is szeretem ám Cate Archer nénit de nagyon! 😊 Meg fasza a Jupiter engine is nagyon.
Ja és kihagytam az Undyingot, AvP-t meg még egy csomó frankó játékot. 😄