226
Szerintetek melyik az eddig megjelent legjobb FPS?
  • dikki*yysw
    irc-n keress meg #a3.hu #gym @ quakenet.

*update*: argh felesleges, félig. na mindegy
  • Robbb
    Helló Dikki! Én nem fikáztam senkit, szóval Te se fikázz engem. Az én apukám nem milliomos és senki sem tömi a zsebemet lóvéval csak úgy. Csak azért, mert Te minden vacak játékot megveszel a boltban, az a Te bajod. Én viszont nem keresek annyit, hogy minden játékot megvegyek. Egy nyamvadt gaméért sem csörgetem ki nemhogy a tizenakármennyit, de még a 2000HUF-ot sem. Ez meg az én bajom. A "warezmonkey"-dat pedig tedd ahová akarod. Kíváncsi lennék hány warezcucc figyel a gépeden. A Terra jól látja, dugig vannak hibával a bolti játékok és ugyanannyira hibásak a letöltöttek is, csak az áruk nem egy kategória. Maradok a wareznél. (A fórumot látogatóktól elnézést kérek, csak pontosítani voltam kénytelen.)
  • dikki*yysw
    Ennyi.
  • dikki*yysw
    1. mondtam hogy le van zárva a téma.
    2. Nézd. Én sem veszek meg mindent. Hülye lennék. A warezmonkey-kkal van a gond.

Akik pl. fel vannak háborodva ha senki nem mond nekik letöltési helyet.
  • Terra
    Nézd.

Ha a szoftverek ára elfogadhatóbb szinten lenne akkor nem lenne ennyi warez és sokkal többen vennének legélis játékokat.
    De az ár mellett vannak más tényezők is.
    Nem elég, hogy megveszem a Mohaa kiegészítőt 6 nyomotult pálya miatt majd 10 rongyért, hanem még 80 mégányi Patch et is le kell kaparnom hozzá mert, Minden bugos és az istennek se hajlandó rendesen menni.
    Nézd meg a mostanában kiadott Játékok minőségét( tisztelet a kevés kivételnek) és utána mondd, hogy vegyem meg üzletben

Kíváncsi vagyok, hogy ha a vissza kellene menned az üzletbe mert a pék kifelejtette a kenyérből a lisztet te mit tennél?

De ez tényleg nem az a fórum úgyhogy : Doom 3 mindenképpen isten lesz és a HL 2 re is kíváncsi vagyok.
    CSak addig új gépre gyűjtök :)))
  • dikki*yysw
    Tudod: szükséged van egy kiló kenyérre, bemész a boltba és kifizeted a kenyeret előállító emberek munkáját (gabonatermelő, gépek, üzemanyag, vetőmag, gyomírtó, pék, szállítás, stb).
    A szoftver, bármilyen furcsa, ugyanígy működik.

Na de ez a "Melyik a legjobb FPS" topic, így ezt a témát mostantól hanyagoljuk.
  • dikki*yysw
    Mondjuk a boltból.
  • Skynet
    monnyuk warezcenterről
  • Robbb
    Aranyosak vagytok, hogy jót akartok nekem, de a kérdés ugyanaz maradt: honnan tudnám LETÖLTENI a Will Rockot, és nem megvásárolni, kedves Dikki...
  • dikki*yysw
    boltból leszeheted.
  • zaki
    adok egy jó tanácsot: le ne töltsd, rohadtul igénytelen játék, szar Sarium Sam utánzat
  • Robbb
    Sziasztok! Tudja valaki honnan szedhetném le a Will Rock-ot? Egy olyan oldal kéne, ahol nincs hibás csomag letöltés után. Köszi előre is!
  • Robbb
    Sziasztok! Tudja valaki honnan szedhetném le a Will Rock-ot? Egy olyan oldal kéne, ahol nincs hibás csomag letöltés után. Köszi előre is!
  • dikki*yysw
    Legjobb FPS CS.
    Legjobb MMOFPS Planetside.

Így módosítanám :)
  • [HUN]FaTaL
    Unreal Tournament 1 a best!
  • Skynet
    C64-en a magyar fejlesztésü BOOM nevü Doom utánzat a legnagyszerűbb
  • [HUN]PAStheLoD
    és most PlanetSide :)
  • zaki
    de remélem, hogy a jövőben sok kíváló FPS jelenik meg (Half-Life 2, Call of Duty, STALKER, Doom 3, Far Cry szóval lesz választék)
  • zaki
    nálam 1. a Half-Life, aztán a MOHAA, harmadik pedig a BF 1942
  • Piftuka
    Annyira nem FPS, hogy nem is az. Szóval -bár kétségtelen tény, hogy nagyon jó játék- ezt inkább ne említsük !
  • Piftuka
    Velem kötekedsz ? Amikor az INTERNET-es helyesírásom
    Még IRC-n is etalon lehetne bárki számára ! Ezt bátran ki merem jelenteni !

Baromi elfoglalt lehetsz, ha arra vadászol, hogy hol vétek VÉLETLENÜL (rossz hatással van rám, hogy a sok szándékosan hibát vétő emberke hozzászólását olvasom naponta. Mert ez a divat. Ékezet egy szál sem, LY helyett J stb.) hibát !

Szóval:

Sőt:
  • Neme.
    Alien Resurrection
  • Amiga
    Half-Life.
  • ShaiHulud
    Deus Ex
  • Piftuka
    Az első igazán brutál FPS volt talán.
  • Buddy
    Nekem a Rise of the Triad nagyon tetszett anno.....
  • Whir
    a Blake Stone-ra meg a Catacombs-ra emlékszik még valaki?
    ezek voltak az első sci-fi és az első fantasy fps-ek...
  • Tikal #153
    inkább a kezdetleges megoldásoktol, más játéknál nem fájt a fejem...
  • ollie
    A legjobb?
    Morrowind!
    ;DDDDDDDDDDDDDD
  • Petyus_
    Wolf3D.. annak idején haverommal komoly modder munkába kezdtünk amikor megkaparintottuk a pályaszerkesztőt. :D

Ez abban merült ki hogy a Dolfi bácsi képek helyén a mi arcképünk díszelgett persze megfelelő bajuszt felapplikáltuk a fényképre.. meg olyan folyosószakasz ahol a fal tele volt bengákkal (Kőmüves Kelemen feeling :)) akik veszettül lőttek kifelé te viszont nem tudtad likvidálni őket..

a régi szép idők.. *sóhaj*

(Ja meg a klasszikus érából hatalmas kedvenc a DARK FORCES ami a maga idejében nagyon előremutató volt.. és eszméletlen hangulatos.. jobbnak tartom mint a Jedi Knightokat.)

• Tikal #149
    A mortal kombatot még sega mega drive 2-n nyomtam, egészen a háromig :)))
    W3D, király volt, csak egy idő után fájt tőle a fejem :)
  • Piftuka
    Nemnem ! Azzal soha nem játszottam. Egyszer a volt munkahelyemen a főnök kisfiával a MK 4-et próbáltam "magamévá tenni", de elvert többnyire.

Nem nekem valóak ezek a csihi-puhi játékok.
    Egy ilyen kedvencem van: Bop 'n' Rumble még C64-ről.
  • The Garrett
    Elképzeltem Piftuka az igazságost, amint MK2 zik :D
  • Piftuka
    Igen, szvsz a DOOM az sokaknak kedvenc játéka volt anno. Tavaj egyszer én is feltelepítettem még a gépre (a Quake-el egyetemben), aztán lőttem egy sort !

Tök jó volt. Nosztalgikus érzelmekkel tekintek vissza a "jó, öreg" Wolfenstein3D-re is.

Van, ki nem ezzel kezdte ??? (biztosan, akik fiatalok. De hát én már vén vagyok )

De jó is volt a suli 286-osain, PC SPEAKER-el nyomulni számtech órán !

OFF: Bizony. Akkoriban ilyen játékok voltak a gépteremben:
    Wolfenstein3D
    Centurion
    Civilization
    SIM SITY

Ezekkel játszottam felváltva. Ja, meg a DAVE című remekművel !

Kicsit később:
    A-10 Tank killer (első rész, természetesen)
    FIFA SOCCER 94'
    Mortal Kombat 2-3
  • Piftuka
    In My Humble Opinion = SZerény Véleményem SZerint (SZVSZ)
  • Blasta
    Ahaaaaa!
    Köszi!

És a HYPE? :-DDDDDDD
  • Petyus_
    In My Humble Opinion = szvsz :)
  • Piftuka
    Jól van naaa !
  • Laalee
    szvsz :D
  • Blasta
    Mi azaz IMHO?????