226
Szerintetek melyik az eddig megjelent legjobb FPS?
-
#183 irc-n keress meg #a3.hu #gym @ quakenet.
*update*: argh felesleges, félig. na mindegy -
Robbb #182 Helló Dikki! Én nem fikáztam senkit, szóval Te se fikázz engem. Az én apukám nem milliomos és senki sem tömi a zsebemet lóvéval csak úgy. Csak azért, mert Te minden vacak játékot megveszel a boltban, az a Te bajod. Én viszont nem keresek annyit, hogy minden játékot megvegyek. Egy nyamvadt gaméért sem csörgetem ki nemhogy a tizenakármennyit, de még a 2000HUF-ot sem. Ez meg az én bajom. A "warezmonkey"-dat pedig tedd ahová akarod. Kíváncsi lennék hány warezcucc figyel a gépeden. A Terra jól látja, dugig vannak hibával a bolti játékok és ugyanannyira hibásak a letöltöttek is, csak az áruk nem egy kategória. Maradok a wareznél. (A fórumot látogatóktól elnézést kérek, csak pontosítani voltam kénytelen.) -
#181 Ennyi. -
#180 1. mondtam hogy le van zárva a téma.
2. Nézd. Én sem veszek meg mindent. Hülye lennék. A warezmonkey-kkal van a gond.
Akik pl. fel vannak háborodva ha senki nem mond nekik letöltési helyet. -
#179 Nézd.
Ha a szoftverek ára elfogadhatóbb szinten lenne akkor nem lenne ennyi warez és sokkal többen vennének legélis játékokat.
De az ár mellett vannak más tényezők is.
Nem elég, hogy megveszem a Mohaa kiegészítőt 6 nyomotult pálya miatt majd 10 rongyért, hanem még 80 mégányi Patch et is le kell kaparnom hozzá mert, Minden bugos és az istennek se hajlandó rendesen menni.
Nézd meg a mostanában kiadott Játékok minőségét( tisztelet a kevés kivételnek) és utána mondd, hogy vegyem meg üzletben
Kíváncsi vagyok, hogy ha a vissza kellene menned az üzletbe mert a pék kifelejtette a kenyérből a lisztet te mit tennél?
De ez tényleg nem az a fórum úgyhogy : Doom 3 mindenképpen isten lesz és a HL 2 re is kíváncsi vagyok.
CSak addig új gépre gyűjtök :))) -
#178 Tudod: szükséged van egy kiló kenyérre, bemész a boltba és kifizeted a kenyeret előállító emberek munkáját (gabonatermelő, gépek, üzemanyag, vetőmag, gyomírtó, pék, szállítás, stb).
A szoftver, bármilyen furcsa, ugyanígy működik.
Na de ez a "Melyik a legjobb FPS" topic, így ezt a témát mostantól hanyagoljuk. -
#177 Mondjuk a boltból. -
#176 monnyuk warezcenterről
-
Robbb #175 Aranyosak vagytok, hogy jót akartok nekem, de a kérdés ugyanaz maradt: honnan tudnám LETÖLTENI a Will Rockot, és nem megvásárolni, kedves Dikki... -
#174 boltból leszeheted. -
#173 adok egy jó tanácsot: le ne töltsd, rohadtul igénytelen játék, szar Sarium Sam utánzat -
Robbb #172 Sziasztok! Tudja valaki honnan szedhetném le a Will Rock-ot? Egy olyan oldal kéne, ahol nincs hibás csomag letöltés után. Köszi előre is! -
Robbb #171 Sziasztok! Tudja valaki honnan szedhetném le a Will Rock-ot? Egy olyan oldal kéne, ahol nincs hibás csomag letöltés után. Köszi előre is! -
#170 Legjobb FPS CS.
Legjobb MMOFPS Planetside.
Így módosítanám :) -
#169 Unreal Tournament 1 a best! -
#168 C64-en a magyar fejlesztésü BOOM nevü Doom utánzat a legnagyszerűbb -
#167 és most PlanetSide :) -
#166 de remélem, hogy a jövőben sok kíváló FPS jelenik meg (Half-Life 2, Call of Duty, STALKER, Doom 3, Far Cry szóval lesz választék) -
#165 nálam 1. a Half-Life, aztán a MOHAA, harmadik pedig a BF 1942 -
#164 Annyira nem FPS, hogy nem is az. Szóval -bár kétségtelen tény, hogy nagyon jó játék- ezt inkább ne említsük ! -
#163 Velem kötekedsz ? Amikor az INTERNET-es helyesírásom
Még IRC-n is etalon lehetne bárki számára ! Ezt bátran ki merem jelenteni !
Baromi elfoglalt lehetsz, ha arra vadászol, hogy hol vétek VÉLETLENÜL (rossz hatással van rám, hogy a sok szándékosan hibát vétő emberke hozzászólását olvasom naponta. Mert ez a divat. Ékezet egy szál sem, LY helyett J stb.) hibát !
Szóval:
Sőt: -
#160 Alien Resurrection -
#159 Half-Life. -
ShaiHulud #158 Deus Ex -
#156 Az első igazán brutál FPS volt talán. -
#155 Nekem a Rise of the Triad nagyon tetszett anno..... -
Whir #154 a Blake Stone-ra meg a Catacombs-ra emlékszik még valaki?
ezek voltak az első sci-fi és az első fantasy fps-ek... -
#153 inkább a kezdetleges megoldásoktol, más játéknál nem fájt a fejem... -
#151 A legjobb?
Morrowind!
;DDDDDDDDDDDDDD -
#150 Wolf3D.. annak idején haverommal komoly modder munkába kezdtünk amikor megkaparintottuk a pályaszerkesztőt. :D
Ez abban merült ki hogy a Dolfi bácsi képek helyén a mi arcképünk díszelgett persze megfelelő bajuszt felapplikáltuk a fényképre.. meg olyan folyosószakasz ahol a fal tele volt bengákkal (Kőmüves Kelemen feeling :)) akik veszettül lőttek kifelé te viszont nem tudtad likvidálni őket..
a régi szép idők.. *sóhaj*
(Ja meg a klasszikus érából hatalmas kedvenc a DARK FORCES ami a maga idejében nagyon előremutató volt.. és eszméletlen hangulatos.. jobbnak tartom mint a Jedi Knightokat.)
-
#149 A mortal kombatot még sega mega drive 2-n nyomtam, egészen a háromig :)))
W3D, király volt, csak egy idő után fájt tőle a fejem :) -
#148 Nemnem ! Azzal soha nem játszottam. Egyszer a volt munkahelyemen a főnök kisfiával a MK 4-et próbáltam "magamévá tenni", de elvert többnyire.
Nem nekem valóak ezek a csihi-puhi játékok.
Egy ilyen kedvencem van: Bop 'n' Rumble még C64-ről. -
#147 Elképzeltem Piftuka az igazságost, amint MK2 zik :D -
#146 Igen, szvsz a DOOM az sokaknak kedvenc játéka volt anno. Tavaj egyszer én is feltelepítettem még a gépre (a Quake-el egyetemben), aztán lőttem egy sort !
Tök jó volt. Nosztalgikus érzelmekkel tekintek vissza a "jó, öreg" Wolfenstein3D-re is.
Van, ki nem ezzel kezdte ??? (biztosan, akik fiatalok. De hát én már vén vagyok )
De jó is volt a suli 286-osain, PC SPEAKER-el nyomulni számtech órán !
OFF: Bizony. Akkoriban ilyen játékok voltak a gépteremben:
Wolfenstein3D
Centurion
Civilization
SIM SITY
Ezekkel játszottam felváltva. Ja, meg a DAVE című remekművel !
Kicsit később:
A-10 Tank killer (első rész, természetesen)
FIFA SOCCER 94'
Mortal Kombat 2-3 -
#145 In My Humble Opinion = SZerény Véleményem SZerint (SZVSZ) -
#144 Ahaaaaa!
Köszi!
És a HYPE? :-DDDDDDD -
#143 In My Humble Opinion = szvsz :) -
#142 Jól van naaa ! -
#141 szvsz :D -
#140 Mi azaz IMHO?????