3439
  • vikuci
    fantasztikus verseny volt !mind3, tele izgalommal és fordulattal.
    szegény Edwards vmit nagyon elszúrtak, Rossi nem lehet h intermedier gumit kapott, "ugyse lesz nagy eső"címén?
    a franciák menték, mint a golyó :)
    én évek óta várom a Ducati-Rossi párost
  • DJ BP
    Rossi helyében jövőre mennék a Ducatihoz, itt a Yamahánál a motor, most a gumi, valami sose jó... Szárazra való gumin gyors volt, de az esőgumin ritka sz*r
  • JGTC
    warm up után érdemesebb találgatni, de ez sem egy tragédia úgy is ott lesz a vezető bojban
  • DJ BP
    hát 8. hely... A csúcs Aspar csapat annyira nyeregben érezte magát, hogy nem fejleszt, vagy mi van?
    Azt az új motort lassan meg kéne gondoni, Faubelnél többre lett volna képes ugyanazon motorral, első sorból indulna sztem
  • HUNtalicska93
    a dobogó meg lesz!
  • DJ BP
    jaja szép volt, többiek meg repültek :DD
  • Istencsászár
    Szép volt Talma, hiába kezdett el esni, egy pálya csúcs még belefért:)
  • JGTC
    ja látom már, napközben nem tudtm előcslni a legkissebbeket

köszi
  • HUNtalicska93
    jó lett,a szövegdoboz is tetszik,de még lehetne a háttérnek betenni valami jó kis képet! nekem már lenne is ötletem:)
  • vikuci
    nagyon-nagyon jó lett ! ! ! nagyon teccik! csak így tovább : )
    én is nagyon szerettem Katot, kár érte...
  • Kaszi46
    ja, és köfi, reméltem hogy tetszeni fog!
  • Kaszi46
    van 125-ös, 250-es, meg gp-s banner, random váltakoznak frissítésenként.

mindegyiket tudom bővíteni még képekkel vagy bármivel, csak linkeljétek ami kell bele.

#862--vicc volt:O
  • gordon 24
    R.I.P!!! De birtam Kato-t.. Fene.

Jó lett a banner..
  • JGTC
    125-ös banner nincs ugye?
  • JGTC
    jó lett nekem tetszik

ezt még tedd be közé légyszi TY
  • b-type
    sirály :)
    500cc Vale' Honda, Max a 4takkos sz@r Yamaha-val, Vale' a mindent vivő Honda-n, Gibernau legjobbkor, Loris a rángatós Duc.-n, Bayliss, Ilmor, és manapság.
  • Amse
    ha mégsem kapod meg akkor privátban kérj meg engem ilyenekre és megcsinálom.
  • Ombika
    Erre mi szukseg ,sehol se hallottam meg hogy loveert tesz ki bannert stb?
  • JGTC
    46FT
  • b-type
    én elég konkrét szögekkel támogatlak, ha gondolod...az összessel ha gondolod...
    :D
  • Gabor_(HSF)
    Természetesen..én egy havi 750k/kop-ra gondoltam kezdésként
  • Kaszi46
    Köszi a bizalmat mindnekinek, a levelet tegnap elküldtem, remélem nem járok úgy mint az lfs topicnál.
    Ott ugyanis se válasz, se házigazdiság nem jött.:P

Még egy kérdés, havi konkrét összegekkel is támogatnátok?
  • modellmaker
    Felőlem... :D

De csak ésszel a finomságokkal. ;)
  • vikuci
    én is benne vagyok : )
  • gordon 24
    Semmi akadálya +1 pont..
    Kaszi a házigazda!
  • JGTC
    jó ötlet ott a pont
  • HUNtalicska93
    akkor szerintem el is dőlt,szóval küldj egy ímélt az ezsgének,hogy legyél HG!
  • Gabor_(HSF)
    Én is itt vagyok ráadásnak..
    Ez akkor már 3+1
  • HUNtalicska93
    akkor már 3:) de akkor dobd fel a topikot:)
  • DJ BP
    én támogatlak :)
  • b-type
    Legyen Kaszi a topikgazda!: 1 mellette.
    :)

de osz ne negyvenhat topik legyen! :DD
  • Kaszi46
    Sziasztok!

Témaindítóból szeretnék előlépni házigazdává.
    Az ok, csupán annyi hogy készültem pár finomsággal a topik részére, és ezeket a dolgokat a legkönnyebben ugy tudnám megvalósítani, ha házigazda leszek.
    Ezenkívül még a később felmerülő finomítások miatt is.
    Ezt jelenlegi státuszomban is meg tudnám valósítani, de akkor mindig egy admin után kellene rohangálnom, hogy végezze el. Szóval igy könnyebb lenne nekem is.

Najo, azért megtiszteltetésnek is venném, ha a számomra legkedvesebb sport topikjának lehetnék a házigazdája.

Hálistennek itt nincsenek veszekedések, meg törlésre, szerkesztésre szoruló kommentek, ugyhogy emiatt nem is szukséges az előbb felvettet kérésem.

A dologhoz csupán annyit kellene megtennetek, amennyiben támogatjátok a dolgot, hogy beírtok egy 'savazatot nekem. Természetesen ha nem, akkor egy ellenszavazatot(:P).

köfi!

• Istencsászár
    Kifékezésnél nemtudta a kanyart bevenni, azt kicsit kisodródott a pálya szélére.
  • DJ BP
    amúgy mi volt az a Rossi hiba? Mert csak az utolsó 4 kört láttam sajnos
  • HUNtalicska93
    emr szinte csak ott lehet előzni
  • ddt500
    Én csak azt nem értettem, hogy a Rossi miért pont a leghosszabb egyenes végén akarta kifékezni a Stonert? Alig 40-50m-el kellett volna rövidebb féktávot vennie.
  • b-type
    semmi gubanc, tényleg nem saraztad, azért írtam csak mert szokták.
    Az ha nem szimpi az előfordul persze.
  • vikuci
    én nem "saraztam", mert sztem nem rossz, hisz aki ide bekerül az mind tud motorozni, nem is akárhogy, csak nem szimpatikus a mosolya, a beszéde, az egész fizimiskája...nem tom konkrétan mi zavar benne, de nem tavaly kezdődött,az elején se birtam... sorry, de ez bárkivel előfordulhat.
  • Istencsászár
    Nem Nick kvalitásáról van szó, teljesen megérdemelten nyert tavaly, szépet ment sokszor, de szívott is párszor. Csak több kéne, több kéne, mert ez kevéske amit most nyujt.

Amugymeg szerintem Stonert itt (sem) nem lehetett meverni. 1szerűen nagyon jó a Ducati, jó a gumi erős a motor és kegyetlen gyors az ifjonc. Pedig ezt is én sajnálom a legjobban, mivel főkén Capirexnek szurkolok... csak tudnám mitől nem megy neki amikor a másiknak igen...
  • JGTC
    Az a fő probléma szerintem hogy akire szabták az idei Hondát (Pedrosa) még annak sem megy igazán, több Hondás is mondta hogy nem fekszik neki a gép úgy mint a tavalyi. Meghát csak nézzük meg a mai dobogót Ducati- Yamaha- Suzuki , ez 1-2évvel ezelött elképzelhetetlen volt mivel nagyrészt csak a Hondák és Rossi csatázott az élen, néha Ducatik beleszóltak.

#839 Abszolult eggyetértek! Nekem szimpi a gyerek, tavaly szurkoltam h Ő legyen a bajnok! Idén esélytelennek látom!