3439
-
#919 Jah es megvmi angol kommentatorokkal neztem vegig(igaz 80%-at nemertettem),de meg igyis adott a verseny hangulatahoz +25% elmenyt,nem a hulye magyar unalmas pofazasok ugye eurosporton!! :)) -
#918 detto
Mivel nagy eséllyel el is száll :(
Az első töri az utat, mindig próbálgatja mit bír el a tapadás.
A hátsónak sincs könnyű dolga mert veri a víz.
sz@r ez mindenhogyan :DDDDD
Olyan kicsin múlik, hogy ehh, és nincs garancia, a legjobbak is el tudnak szállni.
(pont ezért nem szeretem az idei szabályt, mikor szárazról védőöltözet nélkül kell esős motorra pattani. -
#917 jólvan nyalóka elgurult... hehe -
DJ BP #916 csak utálok olyankor szurkolni, mindig attól fosok hogy elszáll :) -
#915 Remélem ez az eső megmarad 125 ccre is, Talma akkor talán tud nyerni a kicsivel gyengusabb motorral is. -
#914 Jezusooooooooom Catalunyat most neztem meg!
Mit ossze nem kuzdottek Stoner Vs Rossi! Gyonyoru volt,vegig sikitoztam!! :) Ha a Yamaha picit erosebb lenne,akkor megneztem volna vegeredmenyt,mert igy Rossi hiaba kuzdott egyenesbe vege volt!! Grat Stoner!! -
#913 szép futm volt!! Sajnos előre lehetett látni h Hopkins sosem érhet oda... de majd legközelebb
amúgy mindhárom kat.ra jellemző ez h vannak olyanok akik motorerőhiányában mindíg ott szenvednek a dobogó köről
Talma, Dovi, Hopper -
#912 így van, jó volt nagyon -
#911 Ez a Stoner gyerek nagyon ottvan, Rossi is ottvan, nagy verseny volt! -
#910 szép volt Gabi!! -
#909 Ez szenzációs volt! :) Egyértelmű, hogy ő legjobb. Ezzel a lassú (a másik két Asparhoz képest) mocival ő az első. Magáért beszél! -
#908 Bravoooo! Fantasticoooo! -
#907 Szép volt Talma -
#906 Az mindig ilyen jó... sőt... -
#905 125ccm kivetelesen elveztem,amugy sose nezem,de most vmiert odaragasztott!!! :) -
#904 Nya én meg most láttam csak a múltkori versenyt, meg a hétvégit is.
Mostani 125 nagyon nagy volt, gp meg mugellohoz képest kicsit vérszegény, de azért így is ütött, főleg hogy végre a dokinak is minden összejött.
-
#903 Ez igaz,de most megjobban ahogy elneztem,mint 1 kisgyerek!! :)))
Nemhiaba vezenyelt a podiumon!! :))) -
vikuci #902 tényleg úgy örült, mint az elsőnek, de ha belegondolsz és visszaemlékszel minden egyes győzelmének ennyire tud örülni :) -
vikuci #901 hát, az biztos h 250be sok minden történt. szerintem nem hibás Bautista, versenybe ilyen előfordul, s amint láthattuk csak ugy ment mint Lorenzo...csak Kallio rosszabbul járt, mint Lorenzo...
Rossi csodásat ment ! ! ! ez az ő pályája. de azért Barros is szépen leiskolázta Stonert... remélem a jövő heti se lesz unalmasabb :) -
DJ BP #900 Rossi mekkorát ment :) -
#899 MEgint rendelt a doktor jol mondtak!! :))
DEjovolt latni,hogy mennyire orult,mintha elso dijat nyerne eleteben!!! :) -
#898 Jóvolt Rossi bevitt egy szurkolót a boxba motoron:DD -
#897 néztem Pau-t én is :) , rally volt előtte az is frankó volt.
Na szal szép verseny volt, ez a pálya tényleg az a pálya ahol Vale' egy gyenge, nem igazán versenyképes motorral is fantasztikus dolgokra képes. -
#896 Meg raklap reklám:), tegnap vayis ma hajnali fél 1kor volt a Formula Masters Pau-ban, mutatták az első futamot, de ebbe a kb 40 percbe benyomtak 3-4 reklámot, de ugy hogy akkor maradtunk le mindenről vagyis pl az első helyezett összetörte magát stb.. leglább ismételjék vissza ha már ennyire akarnak reklámozni vagy fél képernyős reklámokat tegyenek be...,
A futamot meg archiválni fogom amit letölthetővé válik és megnézem ujra az esetet:) -
#895 nem-nem, nézd majd vissza :)
Lorenzo-t a térdénél löki meg Bautista (füstöl is), ezért Lorenzo lemegy az ívről és abban a kanyarban az a kis ívváltás pont elég hogy lekerüljön a vízes fűre, ott meg már nem fogta meg.
Jó verseny van minden géposztályban!
Itt most hajrá Rossi. -
#894 Ez benne van, inkább csak hozzá ért, nem pedig nekiment, mert Lorenzo sem engedett, a kicsuszás meg Lorenzo akaratosságán múlt mert nem engedte el a gázt... -
#893 Bautista nekiment Lorenzo-nak, azért ment ki Lorenzo a vízes fűre.
Nagyon szépen versenyzett Bautista, és gyönyörű volt ahogy nyert.
De ott nekiment Lorenzo-nak, és Lorenzo azért esett el. -
#892 tóth imi már a 125-ből is kilógott,egyszerüen nem ide való,nincs tehetsége,ennyi,csak tudnám mire kapja a fizuját:( -
#891 Hát ez is nagy futás volt, kár Barbera hibájáért ( Imi mikor veszi észre hogy semmi keresni valója ott és egy jó helyet vesz el egy jó pilótától? -.-, persze drukkolok neki, de nem ebbe a mezőnybe való... ). Bár nemtudom mi bajuk volt Bautistával mert nem csinált semmi szabálytalant, de szépen ment keményen ahogy kell, Lorenzo meg sokat akart és pórul is járt... -
#890 Szép volt Talma, dobogó meglehetett volna, de kicsit távol fordult rá a célegyenesre és a szélárnyék már nem tudott segíteni, de gyönyörűen ment' Nagy verseny volt! -
#889 Nincs is ezzel baj,de igy jar aki sokat akar! :( -
#888 Persze hogy akart, és túlvállata magát..hazai futás volt.
Hol kockáztasson ha nem egy ilyen helyzetben.
Nem csak a nyerő gépes srácokról szól a MotoGp, normális esetben Guintoli oda se szagolhatna ezzel a motorral az élmezőny tetejére.
Csak hazai futáson, és az esőben úgy érezhette hogy még kapott egy kis sanszot...megpróbálta kihasználni.
Szvsz nagyon becsülendő dolog. -
#887 Annyira varhato volt mind2 eleses!! :)))))
Sokat akart a szarka,nem birta a fa...ka!! :))) -
#886 az is igaz:D -
#885 Hiaba ha esz nelkul motorozot!! :)) -
#884 bocsi,újoc=újonc -
#883 de nagy kép,az újoc guintoli mögött melandri,és capirex:D:D -
#882 -
#881 Nahát szal ki vagyok kicsit bukva a mai királykategóriás futáson.
Persze izgalmas volt meg minden, váratlan és drámákkal teli, de nekem ez az esőszabály már akkor sem tetszett mikor behozták.
De Puniet-t nagyon sajnáltam...és az összes többit aki száraz szettel hazárdírozott.
Mindezt azért hogy könnyebben a műsorba lehessen illeszteni.
Régebben az első feltette a kezét ha veszélyesen megváltozott a tapadás, azaz száraz szettre leesett az eső, és akkor mindenki feltette a vízes szettet.
Most meg..., azért nem lehet szvsz elhárítani hogy miért nem ment ki cserélni...mert addig nem megy ki amíg úgy érzi elbír a körülményekkel megfelelő sebesség mellett...elvégre versenyzőből van.
Az hogy pl. Nicky elesett az teljesen rendben van (bár nem örülök neki), az az adott viszonyoknak megfelelő szettel volt kint.
De vizesen slickgumival...kár volt, kár volt Randy-ért, Guintoli-ért, Checa-ért, Vale' és Colin nem megfelelő beállításaiért. :(
Nem tetszett.
Jó volt vhol, de nem tetszett.
Talma-nak nagyon nagy grat., de most már vmit hegeszteni kell Gabi, mert összesűrüsödik körülötted a mezőny és nagyot lehet bukni pozicióban...meg túl ki van élezve.
Vmit kell csinálni a motor terén, mert miért menjen Gadea elől ha te akarsz VB-t nyerni?
gyerünk-gyerünk! :)
Tóth Imi most egész jól rajtolt, csak mindjárt a sikánban belefutott egy bicsaklásba pont előtte, és visszaesett a végére. -
#880 Nagyon jó versenyek voltak ( mikor nemaz:) )
Talmának gratula, érdekes hogy ennél a csapatnál mindig egyik pilótának jön össze de akkor nagyon:), de szuper hogy Faubelt megverte és a 4. hely szép eredmény, de látszott hogy nem rajta mulott, hanem a motor ennyit tudott.
Vermüllennek meg nagyon grat, jó látni az élen a Suzukit, végre valami komoly eredmény tőle is, Stoner meg a legfőbb Vb esélyes. Rossi... hát szerintem ő nagyon akar, de a gumi nem az igazi, és a motor is elmarad a tökéletestől, és emiat nagyon sokat hibázik, de leglább látszik h próbálkozik és hajt... lesz ez még jobbis, de ideje lenne felkelni a téli álomból mert nehéz lesz a stabil Stonert befogni.
A verseny valami eszméletlen volt, utoljára a tavalyi Portugál versenyen izgultam ennyire, az volt ennyire látványos. Guintoli valami emberfeletitt ment az elején, de az eső elrontotta a versenyét, Puniet meg ahogy körbemotorzta a mezőnyt... fantasztikus volt. Kenny-t sajnálom, remélem nem tünnek el, és csinálnak egy jo motrot, vagy elszerződik egy gyári csapathoz, méltatlan hozzá ez a szint. Edwradsot meg az ág is húzza:(