MotoGP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JGTC
na akkor nem csak én láttam úgy hogy a semmi miatt örjöngött a kis majom, mellesleg Hopkins körét meg Õ tette tönkre azzal hogy megállt ott mutogatni, és azért neki valszínû többet számított volna a jobb rajthely mint egy Repsolosnak...

John Hopkins:
„Még most is kicsit küszködtünk a hátsó tapadással, úgyhogy valamivel elõ fogunk jönni holnap, hogy javítsunk versenybeli teljesítményemen. A srácok keményen fognak dolgozni az éjjel. Egész jól érzem magam itt, úgyhogy semmi okát nem látom annak, hogy javítsak a köridõmön a versenyen. Néhány versenyzõ miatt nagyon csalódott vagyok, mert úgy döntöttek, hogy a pálya közepén tanyáznak, a versenyvonalon, egymással vitatkozva. Ez teljességgel elfogadhatatlan, s emiatt elúszott a köridõm is, nem szereztem meg a pole-t, de még az elsõ sort sem. Így vagy úgy, de a második sorban vagyok, ami nem olyan rossz. Jól kell rajtolnom és mindent megtenni, amit csak tudok.”

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

gordon 24
Nem tudom hogy ez az elkúrta de nagyon szóhazsnálat miért ilyen divaos mostanába. Ti értitek?<#hehe><#hehe>

Ráadásul nem is volt jó az akör.

Downhill!!

Istencsászár
Inkább Massa😊, mer elkúrta, de nagyon, azt mást hibáztat.. majd kinövi pár év múlva. De valóban semmi nemvolt, õ a külsõ íven ment Stoner pedig belülre húzódott, de szerintem amiatt dühöngött hgy túl közel voltak egymáshoz, de az meg az õ baja, attól hogy a nagyságos úr jön nem fognak a fûre lehúzódni... bár ettõl nem kellett volna jelenetet rendezni hanem tovább menni ha olyan jó kört ment.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

gordon 24
Alonso kettö. Két idiota... Pedig Abszolut nem volt utba Stoner ráadásul nem si sodrodott ki az ivrõl. Hülye kis beképzelt gyerek. Ez a baja a médiának össze ajnározzák hogy ilyen tehetség meg olyan tehetség aztán már szinte magát is lenézi akkor hatalmas embernek tartja magát.

Ez egy Spanyol szokás? Érdekes hogy Carlos Sainz sose volt ilyen.

Downhill!!

JGTC
Pedrosa mit össze örjöngött 😄DDD

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Istencsászár
Rossi kioktatta a mezõnyt megint, izgalmas végjáték elébe nézünk, Hayden felkötheti ha VB akar lenni😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

JGTC
Igen a dohányreklám miatt azt írják rá a Gauloises helyett.
CMON Hayden!!!! 😄D

Ombika
Tegnap elott lattam uj R1-et Go!!! felirattal szurke szinben majdnem raelveztem! 😛PPP

JGTC
hát annak én sem, mind1 csak nyerje meg a végén go go go go

JGTC
na igen a nem volt érdemes felkelni és megnézni a 125/250-t 😞

Ombika
Jah de annak nem annyira orultem,hogy Hayden 5ik lett!! :S

osho
Lehet túl korán volt nekem , de sz év legunalmasabb versenyét láthattuk.Idén eddig ennél csak jobb futamok voltak.Szerintem.<#nemtudom>

De Rossi bejött 2.iknak,aminek viszomt nagyon örülök.12pon "csak" a hátrány így két versennyel a vége elõtt.<#felkialtas>

...atán márciusig semmi <#szomoru1>

De sok önkéntes van, lépj te is közéjük !

Istencsászár
Rövid értékelést kértem nem 1 linket. ( még azt sem írom hogy kösz, mivel az a legjobb mgyar motogpvel foglalkozó oldal és miért nem olvasnám-ismerném... )

Istencsászár
Valaki írna egy rövid értékelést a 3 futamról? sajnos nem tudtam megnézni :/

Ombika
Nemcsodallom iszonyat jot ment es elkurta ez a mohosag sajnos,esz nelkul az ellenfelnek de Rossi 2nd-nek orultem! 😛

JGTC
Nakano 😞 állítólag sírt is de ezt a reggeli felvételen már nem adták le...

Ombika
Nah mindjart kezdodik jajjjjjjjjjj!! 😊)

kapd el Rossi😊

http://gaborszantai.co.uk/

Ombika
En meg Rossinak! 😛

JGTC
Nakanonak adtam volna a z Ausztrál futamot megérdemelte volna ha ott száraz marad a pálya akkor tönkre ver mindenkit, viszont úgy látom most sem lassabb 😊

JGTC
Nakanonak adtam volna a z Ausztrál futamot megérdemelte volna ha ott száraz marad a pálya akkor tönkre ver mindenkit, viszont úgy látom most sem lassabb 😊

Ombika
Jahes elso eddzesen rossi the best! 😛

osho
Japán jön !!!<#eljen>

Ombika
Jajj csak jojjon ossze neki bajnoksag! 😛

osho
<#worship>
Le a kalappal, megcsinálták a versenyt rendesen<#eljen>

Kaszi46
vááááááááááááááááá doki rulez!!!!!!

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
kurrrrrva esõ, ezt a káoszt:\\

*Posse*T.W.D*

Ombika
Nalam meg az volt,hogy mondta csajom ehes mondom ha Rossi nyer kapsz ha ellene szurkolsz nem es vegul igy kapott tolem reggelit!! 😊)))))))))

b-type
Nagy futás volt <#eljen>
(igazából mégsem annyira, de a Rossi-Capirossi miatt mégis)
Pedrosa nagyon nagy volt, tényleg.
Rossi-nak pedig ez tényleg kellett.
a végén nagy volt a dupla hiba 😄D

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Kaszi46
ordibáltam itthon mint egy hülyegyerek- nem, nem, nem, igen, igen, igen, neeeem, de végül igeeen!😛

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
huuuuu bázzzzeg, ez kemény volt nagyon!!!! mint egy falat kenyér úgy kellett. Azthiszem sohasem szurkoltam még Capirex gyõzelme ellen, de most ezt kellett tennem. lényeg hogy királyos futam volt nagyon.
Dani gyerek nagyon oda van, szegényke alig bírt még bicegni is, szép teljesítmény volt tõle!

*Posse*T.W.D*

Ombika
Jezusom mar megint majdnem bepisaltam a vegere!!! 😊)))))

Ombika
Na lassuk rossit! 😛

mflex
HA EZT VKI ESETLEG NEM LÁTTA!
Suzuki Hayabusa
220mérföld=350 felett
140ig(230)egy kerék
Érdemes megfigyelni mennyi idõ alatt éri el a vésebességet...

klikk

What about the forests?

Kaszi46
ellenkép a másik oldalról😛

*Posse*T.W.D*

OrioN the S
<#wave>

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

[/img]
OrioN the S
hát sokat nemlátni :c sok szurkoló

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

JGTC

Ombika
Varhato volt,hogy Meseket rakna be hisz ott van ero de kombibol csak 535D -M Packet letezik brutal teljesitmennyel csak Diesel! 😊

gordon 24
Jaja utánna néztem az egyik egy M6-os volt a másik egy M5-ös, és szerintem a kombi is m-es ha jol tom kombiból is van.

Downhill!!

gordon 24
HGuhhh várjá mindgyá utánna nézek. De az biztos hogy az egyik egy kupé volt a másik kettõ pedig egy 5 kombi és egy sima 5-ös de hogy m-esek-e azt nem tom messze voltak. De biztos azok voltak de gyönyörû hangja volt.

Downhill!!

Ombika
Milyen bmw volt M6 or M5?

Zaszlorol nincs vkinek kepe?

b-type
😊)
bzz a hideg rázott mikor eldübörgött felettünk, a célegyenesnél nagyon közel jött a tribünökhöz.
Capirossi meg tényleg nagyon nagyot ment...végig gyorsabb volt mindenkinél, az utolsó két körön hozott rajta Rossi, mert akkor már inkább csak élvezkedett.
Ha belegondolok, a balesetnél még azonos pontszámmal álltak Hayden-nel..ki tudja mi van ha nincs az az eset, persze a Duc. sem mindig remekelt, de most pl. nagyon meggyözõ volt.
Hayden-nél meg elfogyhatott a hátsó gumi valóban, de neki is van baja elég a csapattársával. 😊
Azért Brno-ban nagyon tud idegesíteni hogy alig hoznak ki cuccot, a haverom ( itt pont iszogattunk a sikán utáni részen) Capirossi rajongó, de még egyszer nem láttunk 65-ös Ducati cuccot, most volt pár Gibernau, de általában csak üres Ducati-s poló, sapka..ilyesmi van, bezzeg neked van minden amit csak akarsz 😊)

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

gordon 24
Anyám annak milyen hangja volt.Éppen üditõt vettem aszittem kiesek a gátyámból.
És a Safety Car? Milyen szép hangja volt annak a BMW-nek .

Downhill!!

gordon 24
Az király, jó lett volna ha ismerjük egymást arcról beszélhettünk volna..

Downhill!!

Kaszi46
vadászrempcsi télnyleg állat volt, most láttam elõször ilyet😊

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
d szektor, ott voltunk mi is

*Posse*T.W.D*

gordon 24
Embertelen= Kemény brutális eszméletlen király stb (legalábbis nálam)

Mi meg össze visza sétálgatunk a pályán ahova lehetett bementünk. De végülis a versenyt a nagy magyar zászlóval szemben a dombról néztük. Ahol van az a lassitó szerüség aztán egyenes majd a viszaforditó ami megy le a völgybe.
Bazz ezt a visszaforditott hogy vették anyámm. Kb 50m-re a kanyar elött még ful gáz. Aztán nagyfék és hadd szóljon. De ami nagyon megdöbbentett az az hogy a kanyar közben is fékeznek és ráadásul elég drasztikussan.

Downhill!!