3439
  • DJ BP
    ja csak aztán jön a futam és szélárnyékban hosszú egyenesekbe a nagyobb erejű motorokkal egalizálnak és csak a szerencse dönt...
  • DJ BP
    basszus ne már, pont most hagytam ki, az utóbbi nem túl izgalmas futamok miatt :)
  • vikuci
    melyiken? elsőn v a másodikon?
    Talma eddig jól áll, csak Pasini van előtte, és ha versenyre is igy mennek, akkor még bármi lehet, hisz Pasini is megbizhatatlan, nem csak a motor...de Faubel 5. hely környékéről még veszélyes
  • Ombika
    Rossinak megint bexart a motorja free practicen!!
  • gordon 24
    Rossi nagyot ment! Hogyne néztem volna! Legalább olyan volt mint 125. Persze az jobb volt mégiscsak Talma. De huhh. Szóval nagyon fasza versenyek voltak! Remélem jövőhéten Gabi Faubel elött végez!
  • Szabi84
    Nagymotort nem is néztétek? Az sem volt semmi!
  • Kaszi46
    4
  • Istencsászár
    1
  • Count Adyn
    Hány verseny van még hátra amugy?
  • b-type
    Ez így van.
  • B0B0
    Az a durva, hogy ez már ötödszörre fordul elő idén! Gyökér Martinez már beláthatná végre, hogy a legjobb pilótája ül a csapat legrosszabb motorján!
  • modellmaker
    Na kb. ennyit ér ez az egész... =/ Talma az egész versenyen nagyon jól megy, pályacsúcsot állít be, de a legvégén, mikor a legjobban kellene, nem sikerül, mert a másiknak jobb motorja van... =/ Ok, hogy benne van a pakliban, csak így azért már durva.. :C
  • Count Adyn
    Jah...:( De majd legközelebb jól meg kell verni és no problem^^
  • Istencsászár
    Éreztem h mikor Talma lenyomta mint a bélyeget Faubelt akkor az egyenesbe simán megyneri a futamot. Jó pilóta Faubel, de a motor gyorsaságával tudott ma csak előzni vagyis az egyenesekbe, amit meg Talma csinált hibátlan volt, szeniális, a futam az övé volt nem másé... de az égiek mást akarnak... szomorú vagyok, de éreztem h ez lesz mikor a kombinációban lenyomta a spanyolt...
  • gordon 24
    Ez egy féreg. Állandóan furja a csapattársait. Szerintem itt ő volt a hülye. Még akko is ha a térdéhez tényleg hozá ért volna Gábor.
    Akkor nem lenne igaza ha a kanyarodás közben szurt volna be mellé és esetleg hozzá ért volna. De hát Gábor a féktávon mellette volt igy neki kellett volna elvenni a gázt és 3-diként fordulnia.
    De nem is értem mit pattog, itt aki jó iven és belül volt az Talma és nem ő vagy Corsi. Ugyhogy ezt benyalta inkább ellnézést kellene kérnie Corsitól mint csnálni a cirkuszt.
  • DJ BP
    de milyen érdekes, mindig akkor ideges amikor veszít... Amikor nyer Talmaa beállításaival semmi kösz vagy ilyesmi.

Elfogulatlanság ide vagy oda, Faubel hátulról nekiment Corsinak miután lesodródott a belső ívről, erről is Talma tehet? Miről beszélünk? Gázelvételt kellett volna választani. De nem, mert most bebizonyította, hogy idegesíti Talma, saját csapattársa miért is? :)
  • Ombika
    Ezt azert nem mondanam,mert nemsok pont valasztotta el a szar motorjaval Rossit eddig !! :))
    PEdig sokszor kiesett...
    Talan jovore,ha Yamaha osszekapna magat vegre!!
  • G_ArchAngel #1062
    faubel fórumát szépen "szét is verték" a magyarok:)
  • Istencsászár
    Ezvan, talán még egy megbízható Yamahával sem lenne esélye... ebben az évben Stoner magasan a legjobb, ezt el kell fogadni és reménykedni h jövőre jobb motort raknak alá.
  • Istencsászár
    Faubel Talmácsi Gábort hibáztatja, és reméli, „valaki rendet tesz”
  • Ombika
    Rossit nem hiszem el!! :((((((((
  • B0B0
    Az biztos, én már vagy fél éve nem nézem a forma1-et. Számomra az nem izgató, amikor futamonként lehet látni egy vagy jobb esetben két előzést a kőkemény 13. helyért. Ellenben itt izzik a levegő végig! :)
  • k9duli
    Vazze sokkal izgalmasabb mint az uncsi forma1.
  • DJ BP
    Faubel

Ez király volt :D
  • B0B0
    ÁÁÁ, ez nekem is nagyon tetszett!

Most ő motorozott kivárásra és bejött! :)
  • Count Adyn
    AZTAAA:DDA:DS EzzaZZ:D:SDD
  • vikuci
  • JGTC
    úúú basszusz mekkora hátas volt remélem jól van!
  • JGTC
    ezaz már bizonyított, és ez szerintem már elegendő akármelyik 250es élcsapathoz
  • Istencsászár
    Ezt kár feszegetni biztos igyvan, magyar csapatban meg a magyarnak akarják a legjobbat... fordítva idegesítő, de Talmában van annyi többlet hogy ezen felülkerekedjen már bizonyított, nem kell neki ujra.
  • Anders
    sajnos spanyol csapatba spanyol világbajnok kell
    de ne nekem legyen igazam
    akkor isten bizony szétlocsolok egy üveg pezsgőt az udvaron, miközben a házimoziból százzal bömböl a magyar himnusz :)
  • jAsOn VoOrHeEs
    Sekiguchi bukása nem semmi volt. Véletlenül pont odakapcsoltam hétvégén.
  • vikuci
    szerintem is nagyon jó verseny volt, Talma nagyon szépen ment, csak hát az utsó fél kör elég szarul jött ki...
    mér nem lehet szerencséje legalább a "hazai" pályán???
    a VB cím tuti a miénk, hisz mindig változik az élen álló személy neve, így a végén lehet ott Talma is, és ott is lesz
  • JGTC
    tényleg szép volt, és két ilyen manővere is volt

Faubelnek nem tudom mennyi pontja volna ha nem lenne szerencséje folyton...
  • Istencsászár
    Stonert már csak egy dolog llíthatja meg a VB cím szerzésben az ha összetöri magát.
  • Istencsászár
    Sajnálom Rossit, jövőre a Yamahának nagyon össze kell kapnia magát...
  • Istencsászár
    Na mind1... Talma mindent megtett, de ilyen esetekben nem túl szerencsés pilóta, ami a motorra vezethető vissza...

Megmerem kockáztatni hogy a nap előzése az övé volt, ahogy betolta oda az zseniális volt.
  • Szabi84
    A rohadt életbe, ilyen szép motorozást még nem láttam, de a faszért olyan lassú egyenesben az a motor! Mindegy úgyis világbajnokok leszünk!!!!!
  • mEkLaU
    Erre mondom hogy a mocskos kurvaeletbe!

Egyszeruen szetbasz az ideg hogy miert van az hogy ha elre all akkor nincs annyi abban a kurva motorban hogy meg tudja tartani a helyet....
    Demokracia mi Martinez......allandoan lenyuljak a Gabor beallitasait, es meg gyorsabb is a motorjuk!! Hat ezt nektek:
  • Istencsászár
    Ezt nemhiszem el, asszem kell egy hideg zuhany.