3439
-
#1199 Jaja szanalom amit muvelt Faubel,de legalabb racseszett... :))) -
#1198 hát Faubel nem úgy néz ki mint aki nagyon örül ennek a győzelemnek. inkább mint akinél mindjárt eltörik a mécses... Azért lehetne benne annyi, hogy legalább kezet fog és gratulál Talmának -
#1197 lááááááál...superman a tömegbe :DDDDDDDDDDD -
#1196 MEG rinak eurosportos csokak, ahhh loll..... :)))
Mondjuk Faubelrol igazat mondtak,hogy csak a szulei... :))) -
#1195 hát lássuk be, akár ki is lökte volna talmát ha arról van szó... mindenképpen egy bukást akart kikényszeríteni. Szegény Faubelt most vigasztalni kell... :d -
#1194 europsortról akkor váltottam el, mikor benyomták verseny közepén a reklámot... -
#1193 Azt hiszik,hogy a magyarok nem esznek erospaprikat stb ahh szakadtam nevetestol GRATULA TALMA,Faubel kisse durva volt.. :) -
#1192 Eurosportos csávók se voltak semmik:DD
"Faubelt senki nem szereti a szülein kívül" :DDDD -
#1191 lol..mit ordított a kommentár az m1-en :D -
G_ArchAngel #1190 Faubel és Martinez arcáról screenshotot kérek, plz!:) -
#1189 IGEN IGEN IGEN IGEN! Nem baj hogy csak második lettél Talma, a vesztesnek is jár némi alamizsna :DDD -
#1188 Megvan a VB!! Talma 2.iklet jee:DDD -
#1187 Talma -
#1186 Gyerünk Talma, két kör és magyar világbajnok lesz!!! -
#1185 Na még 2 kör, de ott a boly ááá Talma vezet gyerünk:D -
#1184 9 kör még, Faubel lecsuszot az ívről az adok kapok közben, Talma kis levegőhöz jutott most. -
#1183 Most meg előzgetik ott 2 en egymást oda vissza:D 14 kör -
#1182 Talma meg Faubel otthagyta a többieket, 0.8 sec van köztük Faubel közelít rá nagyon lassan, 17 kör van még. -
G_ArchAngel #1181 majd néha írjon vki, hogy mi történik - htx -
#1180 ő volt az, aki kirohant a wc-re, nem ? :D -
#1179 Én is, mint sokan másik Rossi miatt kezdtem nézni a motogp, ő tette népszerüvé ezt a sportot! -
#1178 ITT sok érdekesség van Rossiról.
És bocs hogy nem egy hsz.-ben írtam le mindent. :D -
#1177 West, hányszor bukott ezen a 7végén? számolja még valaki?:) -
#1176 Egy régi nyilatkozat:
Fernando Alonso, aktuális F1-es világbajnok (arról hogy Rossi nem megy az F1-be):
"Helyes. Akkor talán nem is kell róla beszélnünk többet. Négy hónap után végre talán ez az utolsó kérdés, amit hallok róla." -
#1175 nagyon sajnálom. ráadásul 3 helyen tört.
bevallom igazán idén kezdtem el nézni a MotoGP-t. Mind3 kategóriát. Az előző futamig azt sem tudtam, hogy hogyan működik az időmérés, hiszen az utóbbi években csak egy-egy futamot néztem meg, most pedig a versenyek nagy részét néztem, az edzéseket viszont csak egy pár hete. Persze, az eredményeket mindig figyelemmel követtem, sokat olvastam róla, csak épp nem néztem, mert nem nagyon voltak olyan TV csatornáink ahol közvetítették. A nemzetközi Eurosporton pedig utáltam hogy az angol és német kommentátor hangja egymásba ér. :DD
Arra viszont emlékszem, hogy Rossi versenyzése mindig lenyűgözött. Amikor néztem, mindig miatta, majd Talma miatt tettem. -
#1174 Itt egy kis idézet egy olyan embertől aki szívesen zrikál másokat és nagyon nehéz nála megbecsülést kivívni:
Eddie Irvine, korábbi F1 versenyző:
"Rossi nagyszerű, cool srác, tele élettel. Szerintem sokkal népszerűbb Olaszországban, mint Biaggi. Az emberek bírják őt, mert mindig fülig ér a szája és viccelődik, soha nem szar le másokat, azért van ott, hogy jól érezze magát, emellet viszont képes nagyszerű munkát végezni" -
#1173 Rossi törött kézzel megy -
#1172 jó-jó, túloztam. nem kicsit, nagyon :D
de az tény hogy az élmezőnyben nem tartozik a legerősebb motorok közé, ill. a gyártók versenyében sem azért vannak a 2. helyen mert olyan jó a motor. :D -
#1171 Nananana, azért nem kell túlzásokba esni, minja egyel kisebb kategóriát képvisel ez a motor:)) -
#1170 azzal is. de azzal is hogy alatta van a mezőny egyik leggyengébb gépe. :D -
#1169 Csak a gumija lesz jobb, azzal volt mindig a probléma! -
#1168 Szép volt Talma, holnap "csak" egy dobogót!!
:D
Szegény Rossi mekkorát bukott! De végülis nagyobb kárt is tehetett volna benne a motor, így örülök, hogy nem tett.
Jövőre remélem jobb lesz a motorja! -
#1167 Rossi ugy fejezi az idei évet amilyen az volt... jövőre jó lenne stabil technika lehetne alatta. -
#1166 ez nagyon gáz a két spanyol pöcsnek :D:D hazai pályán nagyon csúnyán kikaptak Talmától :D -
#1165 Hibátlan volt Talma!
Martinez ne sírj :) -
#1164 Tetszik ez az uj biztonsági feleszeréls, érdekes:)
Hajrá Talma! -
#1163 szintén! :S dolgozok egész hétvégén, tényleg ha valaki tud valami netes közvetítésről az elmondhatná, megköszönném! ;) -
G_ArchAngel #1162 nekem nincs para, semmilyen csatornán nem adják, amit fogok az alapcsomagban - az angolok lesz*rják, lesz lóverseny...:) -
#1161 Vasárnap délelött én asszem azzal kezdem beveszek egy marék nyugtatót.
Aztán felülök a tetőre, és 11-ig le se jövök.:D -
#1160 Szombat
12:30
Gyorsasági motorverseny
Valencia (Spanyolország), bemelgítés (élő)
13:00
Gyorsasági motorverseny
Valencia (Spanyolország), 125cc, időmérő (élő)
13:45
Gyorsasági motorverseny
Valencia (Spanyolország), MotoGP, időmérő (élő)
15:00
Gyorsasági motorverseny Fogadás az eseményre
Valencia (Spanyolország), 250cc, időmérő (élő)
Vasárnap
9:45
Gyorsasági motorverseny
Valencia (Spanyolország) - élő
10:15
Gyorsasági motorverseny
Valencia (Spanyolország), bemelgítés (élő)
10:45
Gyorsasági motorverseny Fogadás az eseményre
Valencia (Spanyolország), 125cc, futam (élő)
12:00
Gyorsasági motorverseny
Valencia (Spanyolország), 250cc, futam (élő)
13:15
Gyorsasági motorverseny
Valencia (Spanyolország), MotoGP, futam (élő)