MotoGP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gordon 24
Hát izgultam én is rendesen. Sajnálom hogy nem lett elsõ, de majd legközelebb!! Ezzel a motorral csak vale lesz vb. Egyszerüen egy isten. Õ egy rosszabb techinikával is elveri ezeket.

Downhill!!

Ombika
Az teny jobb volt,de nem annyira! Kanyarokban sokszor szorongatta bar betudom Rossi isteni tudasanak,de par Le es viszlat... 😊)
De ez igyvolt jo,legalabb vegig uvoltoztem versenyt! 😊

gordon 24
Igaz.. De túl jó volt a Yamahához képest!

Downhill!!

Ombika
FEnyeveknek nem mondanam max akkor ,ha 15 secet vert volna Rossira!! 😊))))

gordon 24
végsebbeség nem az igazi.. A Repsol is gyorsabb volt egyenesekben, de ugye az ufó viszont mindenhol gyorsabb volt igy nem volt esélye Pedrosának. Igazából minden motor jó csak a Ducati most fényévekkel volt elõrébb. Majd kiderül a következõ versenyeken.. De azért pár paci kell még a Yamahába!! Gooo Vale!!

Downhill!!

na jó, lehet a Yamaha nem volt teljesen tökéletes, de a Ducati az nagyon be lett állítva + Stoner remek formában volt, és akkor se volt olyan rossz az a Yamaha, vagy a Repsollal is baj volt?
modellmaker
ott a pont. 😄 (meg Imi nõjére 😉 )

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Istencsászár
<#idiota>

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

JGTC
korgott a gyomra a jó magyar kajára <#idiota>

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Istencsászár
Bár nem biztos, hogy ez a hír megdöbbentõ lehetne, de momentán nem csapattagságról van
szó, a Doktor "csak" egy önfeledt csevelyre érkezett a csapat boxába.

Rossi õszinte csodálattal dicsérte a Team Toth új motorjait és elismerõen jegyezte meg, hogy a 250ccm géposztály legszebb vasparipái az övék.

Természetesen volt némi önös érdek is Rossi látogatásában, hiszen Tóthék mostani fõszerelõje, technikusa, Bazzi Úr segítette az Apriliát és Rossi-t is, amikor Vale világbajnokságot nyert az apriliával a 250ccm kategóriában. Késõbb a Yamaha management-je is követte Rossit a Team Toth boxába, majd egy közös ebédet töltöttek el együtt.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Ombika
<#worship>

Istencsászár
Valentino Rossi
„Óriási futam volt a mai, nagyon nagy csatát vívtam – bár szép lett volna futamgyõzelemmel nyitni az évet! A bemelegítõ edzés után kicsit megijedtünk, mert felmerült pár probléma a gumikkal kapcsolatosan, de sikerült megoldani, és kiválasztani a legmegfelelõbb Michelin abroncsot a versenyre. Az M1 nagyon jól ment, végig a határon tudtam motorozni vele. Szerettem volna jobban megszorongatni Casey-t, de tény, ami tény, ma tökéletesen versenyzett. Egyetlen hibát sem vétett, legalábbis amennyire én láttam, úgyhogy maximálisan megérdemelte a gyõzelmet. Láttam, hogy az egyenesekben gyorsabb nálam, úgyhogy tudtam, hogy nagy elõnyre kellene szert tennem, ha nem akarom, hogy visszaelõzzön. Ez azonban nem sikerült, túl gyors volt a Ducati! Az utolsó körökben egyre gyorsabbak lettünk, de az én gumim kezdett csúszkálni, õ pedig nagyon elhúzott, úgyhogy nem erõltettem a dolgot. Mindenesetre csak a futam legvégén ke
llett meglengetnem a fehér zászlót, ami nem olyan rossz dolog. Persze a csapat azért dolgozott, hogy elsõ legyek, de sokkal jobb 20 ponttal hazamenni az elsõ futamról, mint egy katasztrofális futamot zárni, ahogyan tavaly. Most már csak azon múlik minden, hogy a Yamaha elõcsalogasson még egy pár lóerõt, és akkor magabiztosan tekinthetünk a 17 további futam elébe.”

Colin Edwards
„Nagyon mérges voltam, hogy már a rajtkor megcsúsztam a pályán lévõ kosz miatt, így nem úgy sikerült a start, ahogyan terveztem. Már a boxban volt egy olyan érzésem, hogy a rajt után lesz egy pár lassabb körünk, amíg felmelegszenek a gumik – és az sajnos be is jött. Akárhogyan húztam a gázt, nem tudtam gyorsabb lenni. Ezután azért sikerült tartanom a tempót a többiekkel, de újabb probléma akadt: a hetedik, vagy talán nyolcadik körben majdnem elestem, egészen konkrétan a térdemmel és a könyökömmel tartottam a motort a hetes kanyarban. Valahogy sikerült „felállnom” 30 méter szenvedés után, de nagyon sok idõt vesztettem. Ezután megint felvettem a ritmust a többiekkel, de a tapadás nem volt tökéletes, ami furcsa volt a hétvége eddigi tapasztalatai után. Hiányzik még pár lóerõ, úgyhogy ennek megoldása a Yamaha elsõ számú feladata!”

sztem a Ducati volt ennyire erõs, mert ha a Yamahaval lett volna gond, akkor Pedrosa is +elõzte volna Rossit.
oneal1
nekem is...

!Forza Ferrari!

JGTC
nekem inkább a fék tûnt fel, hogy Rossi alig ért a fékhez a Casey pedig 3×erõsebben húzta, gondolom Pedrosa sem véletlenül nem tudta kifékezni Rossit a célegyenes végén

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

JGTC
az a komoly hogy a Talmára tett pénzed majdnem meglett, a másik már nehezebb eset volt...

JGTC
DUCATI POWER!!!!!!!!!! 😊

Kaszi46
van , és sajnos értem😛

*Posse*T.W.D*

gordon 24
Az enyém még nem csinálta, de hallotam a betegségérõl..

Downhill!!

oneal1
LOL

tisztára mintha momo racing pedált nyomott volna😄

akinek ilyenje van érti😄

!Forza Ferrari!

ez a második leghosszabb célegyenes volt a VB-n, rövidebb célegyenesnél biztos Rossi nyer

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Istencsászár
Mikor nem volt formában?😊

Ombika
vmi szerintem se volt jo Rossi mocijaval, bar lehet hogy csak a ducati volt jo ennyire!De a lenyeg,hogy latszott Rossin formaban van! b😊

én is figyeltem, de én azt is észrevettem h 125Ben a magyar zászló fordítva volt!!! a Ducati piszokul megy az egyenesekben, Rossinak esélye nem volt ezen a pályán megelõzni, de majd legközelebb (2 hét múlva)
Kaszi46
jaja
Amugy ha hinni lehet ezeknek a telemetria adatoknak, és grafikáknak, akkor valami gond lehetett csuma gáznál rossi yamahájával. Legalábbis én azt vettem észre hogy az egyenesekben, de legföképpen a célegyenesben, full gáznál pár százaléknyit visszaesett mindig a teljesitmény.

valahogy igy:
megfigyelte ezt más is?

*Posse*T.W.D*

osho
De hiányzott már <#taps>

Ígéretes VBnek nézünk elébe <#eljen>

<#worship>

De sok önkéntes van, lépj te is közéjük !

modellmaker
Kicsit jó volt 125cc-s verseny! ^^

GP-t nem láttam, mindjárt megkeresem torrenten. 😄

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Ombika
Remelem javitanak meg Yamahan ,de en elveztem MotoGP-t!!!

Tok kafa,hogy kiirjak a motor dolesi szoget! 😊

Kaszi46
bázzeg, 1ik szemem sir másik nevet.
lovét meg buktam<#buck>

*Posse*T.W.D*

gordon 24
De jó volt!!
Király lesz ez!!! Csak igy tovább.<#worship>

Downhill!!

<#worship><#szomoru1><#rinya><#worship>

http://gaborszantai.co.uk/

Kaszi46
loál, akkor kezdödik amikor mi akarjuk!
megtettem talma-doki kombot 4rugoval a betendvinen, ugyhogy mostmár mégjobban izgulok<#idiota>

*Posse*T.W.D*

gordon 24
DDDD..

Gooo. Talma

Downhill!!

APA, KEZDÕDIK!!!
APA, KEZDÕDIK!!!
KEEEZDÕÕÕÕDIIIIK!!!
KEZDÕDIK!!!KEZDÕDIK!!!KEZDÕDIK!!!
APAAAA, KEZDÕDIK!!!

<#idiota>

Kaszi46
Na akkor Hajrá Talma, Doki, Capirex, és Stoner!<#idiota>

*Posse*T.W.D*

StephenKing
nem lehet valahol a neten nézni a mai versenyt??

Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!

utolsó köre elõtt csak 3. volt Talma 😄

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

ez kicsit szoros volt😊

Idõmérõk, végeredmény 125ccm,

nos az a rekord 1 tizedre meg is lett közelítve 😊

Qatar elsõ idõmérõ végeredmény, 125ccm

Istencsászár
Amugy ez új pálya csúcs, valami fantasztikus idõvel, eddig Bautista tartotta 2'07'453 -el.

Istencsászár
Katar IRTA teszt, második nap - hivatalos köridõk:
1. G Talmacsi - 2:06.450
2. M Pasini - 2:07.198
3. H Faubel - 2:07.200
4. S Gadea - 2:07.502
5. L Pesek - 2:07.669
6. R De Rosa - 2:07.831
7. B Smith - 2:07.842
8. S Corsi - 2:07.932
9. S Cortese - 2:08.326
10. A Masbou - 2:08.404
11. M Di Meglio - 2:08.617
12. T Koyama - 2:08.680
13. P Nieto - 2:08.720
14. P Espargaro - 2:08.738
15. E Rabat - 2:08.903
16. M Ranseder - 2:08.945
17. F Sand - 2:09.031
18. S Grotzkyj - 2:09.057
19. N Terol - 2:09.096
20. A Iannone - 2:09.324
21. J Litjens - 2:09.483
22. L Zanetti - 2:09.566
23. S Bianco - 2:09.609
24. R Muresan - 2:10.331
25. R Krummenacher - 2:10.598
26. D Webb - 2:10.730
27. D Aegerter - 2:11.208
28. R Tamburini - 2:12.227
29. S Bonsey - 2:13.727
30. H Van Den Berg - -.---

Hát ehhez nemlehet mit hozzáfûzni, eddig minden tesztet õ nyert, ha jól követtem az eseményeket... GOO Talma!

Ombika
Nemsoka kezdodhetnek a jol megerdemelt vasarnap delutani MotoGp versenyek!!!
De VAROOOOOOOOOM MAR!!!!! 😊)))))))))))

JGTC
motogphirek.hu-ról szedtem

Amíg mentek a találgatások, hogy ki lesz a Camel helyett a Yamaha fõszponzora addig ilyen és ehhez hasonló képek keringtek a neten.
De mostmár eldõlt hogy aFIAT lesz az.

Kaszi46
Remélem ez csak vicc.😮

Superbike meg nagyon jó volt, végre madmax-nek is lehet szürkolni.😊

*Posse*T.W.D*

Ombika
Megalol,hol talaltad?

JGTC
jó nem? 😊

Amúgy Fiat a befutó.

#692 nem láttam de már úgy is csak kilenc napot kell várni...
Superbike-ot néztétek múlt héten? Biaggi azért nem felejtett el motorozni 😄

hali! tegnap néztétek a Eurosportot? leadták a jerezi teszt részleteit, kb 20 perc volt.Rossi nyerte a tesztet + az autót is. végre érezhetõ h lassan kezdõdik a verseny szezon!!!már a tesztet is leadják!!!
Istencsászár