3439
-
#1319 A Yamaha is nagyon gyors volt az egyenesben, tavaly még lehetett látni Stoner-t kibújni a plexi mögül ha nem akart előzni, idén meg kapaszkodnia kellett az egyenesben is a Yamaha-hoz.
Rossi Yamaha-ja jobb volt mint Dovi' Honda-ja, és Toseland Yamaha-ja, kb. Pedrosa idei Honda-jával volt egy szinten.
Az a helyzet hgoy Stoner gyors kölök, gyors a kanyarokban is, motorépítésből eredően van aki jobban beteheti a kanyarba a gépet és van aki nem, de Stoner jó mindenhol.
Nem hinném hogy ő lenne a legjobb motoros a mezőnyben, de jelenleg ő az egyik legjobb.
..és van itt még egy dolog, sztem fontos.
Rossi kikardozta magának a Bridgestone-t, ami egyértelmű hátrányba hozta volna a csapattársait.
A felállás az lenne, hogy Rossi megy a VB címért, mint potenciális bajnokesélyes, fenomén meg ilyenek. Lorenzo és a Toseland pedig beletanulnak a királyba idén.
Ez helyett egyenlőre, egy futam képe alapján,az a helyzet hogy Rossi nem volt elég meggyőző, míg Lorenzo és Toseland igen.
Azaz Rossi-nak a következő 1-2 futamon meg kell győznie a Yamaha-t hogy ő képes harcolni a VB-ért, míg Lorenzo és Toseland kevésbé.
Mert a Yamaha ne mfog két irányban fejleszteni, vagy a Bridge'-hez igazítja a fejlesztést, vagy a Michelin-hez.
Ha még is megpróbálja mindkettőre akkor esélye sem lesz a Ducati ellen, akinek teljesen tiszta a terep.
Szal most egyátalán nem úgy nézett ki, hogy a Yamaha-nak be kellene áldoznia Toseland-t és Lorenzo-t.
Rossi nagy név ahoz hogy 1-2 futam alapján bekapálja a Yamaha, de azért nyoma sincs a Rossi féle mentális erőnek amit általában mindig rányomott a mezőnyre.
Jelenleg feszülnie kell. -
#1318 Ahh nem csak egyenesben nezd meg Ducatit mit muvelt.... -
#1317 Ahhoz hogy valaki brutálkodjon kell egy jó motor, ami talán most csak Stonernak van meg, s benne van meg az a tehetség ami azt 99%ban kihasználja... megint olyan dolog h a többiek is jók, de Stoner és a Ducati mégjobb:), persze még ez változhat, nekik jó alap volt a tavalyi modell, azt kellett jobbá varázsolni, míg a többieknek jóval gyorsdabbá kellett azt... Nemértem Melandri mit művelt... A Suzuki is nagyon gyenge volt, Lorenzo keményen verte Rossit, de itt ugye két féle gumi... stb... nagyon kusza a kép, csak egy biztos pont volt a 7végén az pedig a Stoner... -
#1316 Jah ez igy van! De tudod nekem mindig az a bajom hogy soha nem ugy vesziti el egy csillag a cimét, hogy minden neki kedvez.. Ezt ugy értem Hogy pl Schumi is akkor veszitett amikor éppen minden megváltozott szabályok stb.. Éppen nem a legjobb volt a ferrari. Itt ugyan ezt látom átült a Yamahára abban az évben nem voltak olyan jó piloták mint most! Gyözött, de az is küzdelmes volt.. Hiányzik nekem az hogy a Rossi azon a Hondán ül amivel ugy nyert ahogy szokott nyerni, és a Stoner ül a Ducatin, hogy akkor mi lenne. Vagy hogy Rossi ülne egy ugyan olyan Ducatin..
Tudom hogy ezért techinikai sport a motogp f1 stb.. Csak valahogy túl könnyü igy kijeleneteni hogy xy-jobb. Nem biztos sőtt. Megkéne nézni egyenlő feltételek mellett. Na ez az ami viszont a motorsportban sosincs. Ugyhogy nem tudom. De én is ugy érzem, hogy Rossi nem olyan mint szokott lenni. Lehet hogy benne van az, hogy szar a motor 2 éve küzd vele, vagy hogy öregszik.. Nem tudom, de nincs benne az a brutalizmus erőszakosság amit Gibernau ellen láttam.. Remélem látjuk még egyszer kétszer ezt! -
#1315 "vagy nem elég a tűz??"
Szerintem csak a többiek jók vagy jobbak.. Stoner elképesztő.. persze Rossi is sok éven át ő volt a legjobb, most ugz látom h már nem ő a legjobb, sok ay uj fiatal, és sose kizárt h jön egy jobb, jelenleg én Stonert jobbnak látom és nem a motor miatt... ez olyan mint F1 ha csak Alonso => Hamilton asszem mindent elárul, hiába valaki Vb, jobb, szerencsésebb mindig van. Etől még számomra Alonso a jobb, számodra meg Rossi ezzel semmi gond sincs. -
#1314 Senki nem irta le! Csak beszélgetünk róla... Véleményt mondunk.. Van abba még csak valahogy ki kellene rángatni belőle.. -
#1313 En meg azert nem irtam le Rossit,vegulis nem 15ik helyet erte el most se ,nah!! :)- -
iszakos #1312 Én ugy gondolom,hogy lehet Rossi nagy lehetőséget báltázott el amikor nem ült át Ducatira.
A másik,hogy Rossi eddigi eredményeit nem csökkenti az,hogy most hogy ment.Nagy neveket vert meg éveken keresztül!
Az is igaz,hogy lehet,hogy ebben a szakágban,hozzáképest is sok a fiatal,akik megint egy teljesen másfajta stilust képviselnek,és ugy veszem észre ezzel nem tud mit csinálni nagyon,pedig aztán a határig feszití a hurt.
Meg ne felejtsük el 11 világbajnok versenyző,van a 18 fős mezőnyben! -
#1311 Betett neki a 20 millás adóbírság!:)
Egyébként be kell sajnos látni, hogy a sportágat már szinte "gyerekek" uralják, a motiváció meg a bevállalósság abban a korban pedig teljesen más! Én szívesen nézném Rossit inkább a f1-ben!:) -
vikuci #1310 hát én nem tom mit érzek...többet vártam Rossitól meg a Yamahától...ez se rossz, de azért Lorenzo jobbat ment és ez zavar, mert remélem senkit nem bántok meg, de nekem mindig is unszimpatikus volt a spanyol, szal én nem örülök neki...a többiek meg hozták magukat...Pedrosa rajtja tényleg nagyon ott volt, Stoner meg "csak a szokásos"
szép verseny volt és izgalmas, bár a végére megint széthullott a mezőny és nem voltak nagy csaták
remélem továbbra is csatázós marad, legalább az eleje -
#1309 HAt furi volt mindenesetre,h elso feleben meglodult,aztan meg folyamatosan eset vissza! Nemtudom hova tenni! DE en neki szurkolok ez teny,de attol szepen nyomtak tobbiek is! Elvezetes volt mindenesetre! :)
Ha tudtok vmit riportot Rossival,h errol nyilatkozott volna irjatok meg please! THX -
#1308 MotoGP szerintem évek óta nem kezdődött ilyen izgalmasan, jó volt látni h lehet így is menni a nagy kategóriáb, mint pl: 250ben.
Operatőr meg remélem csuklott mikor a végén elvette a képet Doviékról... -
#1307 Sztem mindenki a határon ment, Lorenzo is,..egyébként jó futam volt, nekem tetszett frankón.
Stoner nagyon meggyőző újra, Lorenzo igazi tökös motorozást rakott le, Pedrosa szintén, Rossi sztem nem volt képben igazán, Dovi' szép volt, és Toseland is vérezte magát rendesen.
Nicky-nek át kell ülni az idei gépre akár tetszik akár nem,..és remélem Melandri is megtanulja hogyan is kell gyorsan motorozni egy gyors géppel.
-
#1306 Dehogyis:D Ő igen is jól ment, meg küzdött is, de ha megnézel egy 2003-as versenyt nem ezt fogod látni.. Persze nem akarom leirni mert sok van hátra stb.. De szerintem nem olyan erőszakos, brutális mint régebben. -
G_ArchAngel #1305 a gumival lesz szerintem a baj -
#1304 Miert te ugy lattad,h Rossi nem a hatarkon ment,mert ha igy ,akkor te a nepszavazast nezted?! :)) -
#1303 gyönyörűt -
#1302 Én úgy láttam Rossi nagyon határon ment, mozgott a motor, a kereket is mindig elemelte szóval húzta neki, szépen odatett Doviziosonak is de megverte! Pedrosa gyönyörűet büntetett rajtnál:D Stoner meg folytatja ahol abbahagyta! -
#1301 Az a baj, hogy már nem mondhatod ezt! Én is Rossi fan vagyok, de Lorenzo 2-dik! Ott volt egy nem gyári motorral Edwards, Tosland. Valahogy már nem biztos hogy a motor a gond. Lehet hogy nem jól van beállitva, vagy nem elég a tűz?? Nem tudom, de már nem olyan egyzerű hogy szar a Yamaha. -
#1300 Nem rossz az, Lorenzo nagyon jól ment vele. -
#1299 Kezd felidegesiteni ez a Yamaha! :( -
G_ArchAngel #1298 dobogóra sem...:( -
#1297 Van remeny Rossi vegre ugy nez ki..... :) -
#1296 Gyönyörű ez a pálya az éjszakában felülről, akinek birtokában van HD vagy valami nagy felbontású kép az ne rösteljen feltolni ide:) -
#1295 Sztem elfáradt az első gumi. -
#1294 Jó kis verseny volt, Passini kicsit egy életem egy halálom módjára előzött, de szépen ment belefért. Barbera alatt egyes kanyarokba olyanokat mocrogott a motor h azt hittem lerepül róla:), nomeg olyan íveken ment amin a többiek nem... a végén amugy azért maradt mer mert nagyon kiment a pálya szélére nagy volt a tempó... leglábbis én igy láttam, de remek eredmény, nagyszerű a Magyar csapat és van egy kiváló versenyzőjük ( de csak egy:) ) -
#1293 Pasini nagyon szépet előzött -
#1292 Hát jah 1.,2.hely végig aztán 1 motorhiba....igazh sokvan még.bár az egyenesben télleg jól megy már. -
G_ArchAngel #1291 azt hiszem mindent elmond a lelkiállapotomról, hogy rágyújtottam, pedig nem dohányzom
olyan ideges vagyok, hogy innom kell vmit...:((((((((( -
#1290 Jaja! De mondjuk uj az a motor! Egyenesben végre nincs hiba, de most kanyarban nem volt elég gyors! Majd legközelebb! Kijavítják a hibát azt tarolunk:DD -
#1289 Talmácsi 12.:(:( :'( -
#1288 :(, sebaj majd következő futamon -
#1287 huhuhu, ma újra kezdődik -
ddt500 #1286 És Smith el is taknyolt ha jól tudom. -
#1285 Imi a tavalyi Barbera-féle motorral megy, ha jól tudom, mindig ő ül a gyengébb gépen csapaton belül. de persze lehet hogy nemcsak ez az eredménytelenség oka. -
#1284 125cc 2. kvali
1 38 B.SMITH APRILIA 2'05"242 + 0"000 + 0"000 154.64 12
2 1 G.TALMACSI APRILIA 2'05"308 + 0"066 + 0"066 154.56 4
3 63 M.DI MEGLIO DERBI 2'05"351 + 0"109 + 0"043 154.51 4
4 45 S.REDDING APRILIA 2'05"545 + 0"303 + 0"194 154.27 10
5 99 D.WEBB APRILIA 2'05"593 + 0"351 + 0"048 154.21 10
6 35 R.DE ROSA KTM 2'05"618 + 0"376 + 0"025 154.18 6
7 18 N.TEROL APRILIA 2'05"833 + 0"591 + 0"215 153.92 13
8 33 S.GADEA APRILIA 2'05"953 + 0"711 + 0"120 153.77 11
9 6 J.OLIVE DERBI 2'06"074 + 0"832 + 0"121 153.62 12
10 24 S.CORSI APRILIA 2'06"096 + 0"854 + 0"022 153.60 10
Érdemes megemlíteni h Talma 1 mpt javult amig Smith csak pár ezredet! Még bármi lehet holnap, de mindenkép dobogó kell! -
#1283 Konica Minolta csapat megszűnt? Vagy abból lett a Scott Team? -
#1282 Talmácsi Gábor nyilatkozata ( 1. kvalifikáció )
„Az év első időmérő edzése nem úgy sikerült, ahogy szerettem volna, de holnap mindent megteszek, hogy javítani tudjak az eredményemen. Egyes kanyarokban pattogott a motor hátulja, és ez súlyos tizedekbe került. Ha tudok faragni a köridőmből, és azt állandósítom, akkor a vasárnapi versenyen jó teljesítményre lehetek képes. Érzem magamban és a csapatban az erőt, leszünk ennél még jobb helyen is ezen a hétvégén.”
-
ddt500 #1281 El van mint a befőtt. -
#1280 Izgalmas év lesz, a két Ducatis legalább el lesz egymással:)
Rossi pedig helyrerakta Danit:) ( bocs a fanoktól:) )
Remélem Talma csak altat és jó az a motor leglább egy dobogóra...
Még valami... Tóth Imi minek indul még mindig? Barbera első ő meg valami 21. helyen kullog... szánalmas, akármennyire magyar... megint végigbukdácsol egy évet? ilyen nulla eredményekkel egy normális csapatnál ugy repülne a tag h hihetetlen... a motor jó, az eddigi csapattársak sorra bizonyitották... a magyar pilóta rossz... ( jó tudom protekció meg családba marad, de neki nem kinos ez?... )