3439
  • b-type
    me' egy lökött :DDD
    Már a sokadik volt hogy hajszálazott, aztán az egyenesnél meg is füstölte Bautista első gumiját, Bautista nem váltott, hátranézett,..másik oldalról Simoncelli előzött és aztán úgy rakta be Bautista elé a motort, hogy a hátsó gumija érintőre vette Bautista első gumiját.
  • SitatiS
    igaz..
  • Istencsászár
    Hát nemtudom, bement mellé, kigyorsításnál kisodorta... benne van az ilyen, kár volt érte, ennyire nem kellett volna bevállalni... nem volt egyértelmű előzési hely.
  • SitatiS
    Fantasztikus 250ccm-es futam..Simon jó elbatta*..
  • Istencsászár
    Eurosportos csókát fizetik? motort tanulja:DDD leesek a székről minjá...
  • Istencsászár
    Hajrá Imi, remélem nem lesz rossz a motord, bár ha az elmult 20 futamból indulunk ki akkor biztos lesz problémád:))
  • NaNoKuTyA
    a befutó azért nem volt szar!:)
  • Énvagyokazapád
    Talma kiesett, besírok :l
    :(
  • NaNoKuTyA
  • SitatiS
    Gadea is..
  • DJ BP
    így ez a kisktegóriás szúnyogháború nem is köt le...
  • REALista
  • SitatiS
    Már a 2. futam is elment..
  • Istencsászár
    Hát ez vicc... :( na megyek füvet nyírni, nembírom ezt.
  • b-type
    Aham, Rossi-nak is van egy hasonló.
    De a legnagyobb még mindig Mamola szvsz :)
  • Istencsászár
    Nemértek hozzá, motoron sose ültem nemtudom hogy működik:), de mintha a lába tartotta volna meg, aztán pedig gázt adott, betapadt és "felállt" ?
  • iszakos
    remélem nem azt nyilatkozta,hogy ezt igy akarta!:D:D:D
    már kanyar bejáratánál,is mondjuk elemelkedett a hátulja.
  • Szabi84
    hát ez nem semmi, van tapasztalat az látszik!:D kár hogy nem láttam élőben
  • NaNoKuTyA
    http://www.youtube.com/watch?v=K1UlEQtdUGc
  • SitatiS
    Félelmetes volt Edwards,nem hittem hogy visszahozza onnan,én tuti becsúsztam volna a mánásba'..
  • gordon 24
    Szerintem év végéig! Tutti nem marad náluk..
    De érdekes ez, hogy Rossinak nem megy a Yamaha Lorenzonak meg igy.. Hát vagy a dokival van a baj, vagy a motorral... Passz.
  • Istencsászár
    Jó kis edzés volt, azt hiszem h Rossinak egyre nehezebb lesz a visszatérés ( mármint a vbért ), Lorenzo jelenleg jobb, vagy a gumi, vagy a motorból ő tudja kihozni a maxot... de meggyőző nagyon.

Melandri vajon meddig húzza majd a Ducatinál? -.-
  • Kaszi46
    mekkora mentés volt......:DDD
  • Istencsászár
    Jófej ez az Edwards:)
  • Istencsászár
    Talma a 4. lett, Gadea csak 12:) , Smith meg nagyon erős... pole.

• Istencsászár
    Rossi kikapta a jót, a többi riválisa mellett a legnagyobb ellenfele a csapattársa az eddigiek alapján.
  • b-type
    sajna még a Euro2-re sem fért fel, pedig ők futnak a legkevesebb ideig...szomorú hogy még ismétlésben sem szorítják fel. :(
  • Istencsászár
    Azt hittem már volt, de ebbe az esetben sietek haza

"nyolcadliter valmiért lemarad"

multkor sem volt ha jóltudom
  • b-type
    aham, ma fél négykor lesz a negyedliter 1.qual, és literes szabadedzés.
    nyolcadliter valmiért lemarad..:(
  • Ombika
    Most hetvegen lesz MotoGp?
  • vikuci
    szerintem is jó képek, bár a legjobb kép tekintetébe sztem nem értek veletek egyet...
  • Szabi84
    nagyon jó képek, főleg a nénik
  • Istencsászár
  • DJ BP
    az utolsó képen lévő két dolog kihez tartozik? :D
  • Istencsászár
    Pár kép:)

• Ombika
    Akkor a hiba a gepezetben volt remeljuk!!
  • Istencsászár
    Rossi:

"A futam elején nagyon jó tempóban tudtam menni, de aztán valamiért elkezdtem lassulni és lemaradni.
    A motorral semmi probléma nem volt, egyedül a Bridgestone abroncsait kell majd jobban a Yamahához igazítani, mivel ilyen téren még nem vagyunk tökéletesek. Magukkal a gumikkal viszont semmi probléma sincsen, hiszen a mostani futamon is láthattuk, hogy ezek nyerő abroncsok.
    Egy kis információra volt szükségünk, hogy még javulni tudjunk és ezt a mostani futamon össze is tudtuk szedni, amit a következő nagydíj alkalmával fel is tudunk majd használni.
    Szeretnék gratulálni Jorgenak a fantasztikus debütálása miatt, nagyon szép eredményt ért el. Az az igazság, hogy nem vagyok meglepve, hiszen tudtam, hogy nagyon gyors és tehetséges versenyző. Tulajdonképpen azt nyújtotta, amit elvárnak tőle."
  • Ombika
    Hagyjuk,nemcsak en lattam igy: #1302

Amen!!
  • b-type
    Ha lehet hogy tévesen vetted ki, akkor mit kellene már értenem??!

Meg engem nem érdekel mit csinált Rossi és a kifogások sem, a kialakulóban évő helyzetet elemezgettem abban a hsz-ben amire válaszoltál.
  • Ombika
    Meg mindig nemerted,csuszkalt a palyan Rossi(legalabbis en ezt vettem ki,de lehet tevesen),mint ajto a f...an?! Nah mind1,en bizom benne nagyon,aztan majd kiderul! Lenyeg izgalmas elozesek legyenek es ne uncsi versenyek!!