3439
-
#1359 me' egy lökött :DDD
Már a sokadik volt hogy hajszálazott, aztán az egyenesnél meg is füstölte Bautista első gumiját, Bautista nem váltott, hátranézett,..másik oldalról Simoncelli előzött és aztán úgy rakta be Bautista elé a motort, hogy a hátsó gumija érintőre vette Bautista első gumiját. -
#1358 igaz.. -
#1357 Hát nemtudom, bement mellé, kigyorsításnál kisodorta... benne van az ilyen, kár volt érte, ennyire nem kellett volna bevállalni... nem volt egyértelmű előzési hely. -
#1356 Fantasztikus 250ccm-es futam..Simon jó elbatta*.. -
#1355 Eurosportos csókát fizetik? motort tanulja:DDD leesek a székről minjá... -
#1354 Hajrá Imi, remélem nem lesz rossz a motord, bár ha az elmult 20 futamból indulunk ki akkor biztos lesz problémád:)) -
#1353 a befutó azért nem volt szar!:) -
#1352 Talma kiesett, besírok :l
:( -
#1351 -
#1350 Gadea is.. -
DJ BP #1349 így ez a kisktegóriás szúnyogháború nem is köt le... -
#1348 -
#1347 Már a 2. futam is elment.. -
#1346 Hát ez vicc... :( na megyek füvet nyírni, nembírom ezt. -
#1345 Aham, Rossi-nak is van egy hasonló.
De a legnagyobb még mindig Mamola szvsz :) -
#1344 Nemértek hozzá, motoron sose ültem nemtudom hogy működik:), de mintha a lába tartotta volna meg, aztán pedig gázt adott, betapadt és "felállt" ? -
iszakos #1343 remélem nem azt nyilatkozta,hogy ezt igy akarta!:D:D:D
már kanyar bejáratánál,is mondjuk elemelkedett a hátulja. -
#1342 hát ez nem semmi, van tapasztalat az látszik!:D kár hogy nem láttam élőben -
#1341 http://www.youtube.com/watch?v=K1UlEQtdUGc -
#1340 Félelmetes volt Edwards,nem hittem hogy visszahozza onnan,én tuti becsúsztam volna a mánásba'.. -
#1339 Szerintem év végéig! Tutti nem marad náluk..
De érdekes ez, hogy Rossinak nem megy a Yamaha Lorenzonak meg igy.. Hát vagy a dokival van a baj, vagy a motorral... Passz. -
#1338 Jó kis edzés volt, azt hiszem h Rossinak egyre nehezebb lesz a visszatérés ( mármint a vbért ), Lorenzo jelenleg jobb, vagy a gumi, vagy a motorból ő tudja kihozni a maxot... de meggyőző nagyon.
Melandri vajon meddig húzza majd a Ducatinál? -.- -
#1337 mekkora mentés volt......:DDD -
#1336 Jófej ez az Edwards:) -
#1335 Talma a 4. lett, Gadea csak 12:) , Smith meg nagyon erős... pole.
-
#1334 Rossi kikapta a jót, a többi riválisa mellett a legnagyobb ellenfele a csapattársa az eddigiek alapján. -
#1333 sajna még a Euro2-re sem fért fel, pedig ők futnak a legkevesebb ideig...szomorú hogy még ismétlésben sem szorítják fel. :( -
#1332 Azt hittem már volt, de ebbe az esetben sietek haza
"nyolcadliter valmiért lemarad"
multkor sem volt ha jóltudom -
#1331 aham, ma fél négykor lesz a negyedliter 1.qual, és literes szabadedzés.
nyolcadliter valmiért lemarad..:( -
#1330 Most hetvegen lesz MotoGp? -
vikuci #1329 szerintem is jó képek, bár a legjobb kép tekintetébe sztem nem értek veletek egyet... -
#1328 nagyon jó képek, főleg a nénik -
#1327 -
DJ BP #1326 az utolsó képen lévő két dolog kihez tartozik? :D -
#1325 Pár kép:)
-
#1324 Akkor a hiba a gepezetben volt remeljuk!! -
#1323 Rossi:
"A futam elején nagyon jó tempóban tudtam menni, de aztán valamiért elkezdtem lassulni és lemaradni.
A motorral semmi probléma nem volt, egyedül a Bridgestone abroncsait kell majd jobban a Yamahához igazítani, mivel ilyen téren még nem vagyunk tökéletesek. Magukkal a gumikkal viszont semmi probléma sincsen, hiszen a mostani futamon is láthattuk, hogy ezek nyerő abroncsok.
Egy kis információra volt szükségünk, hogy még javulni tudjunk és ezt a mostani futamon össze is tudtuk szedni, amit a következő nagydíj alkalmával fel is tudunk majd használni.
Szeretnék gratulálni Jorgenak a fantasztikus debütálása miatt, nagyon szép eredményt ért el. Az az igazság, hogy nem vagyok meglepve, hiszen tudtam, hogy nagyon gyors és tehetséges versenyző. Tulajdonképpen azt nyújtotta, amit elvárnak tőle." -
#1322 Hagyjuk,nemcsak en lattam igy: #1302
Amen!! -
#1321 Ha lehet hogy tévesen vetted ki, akkor mit kellene már értenem??!
Meg engem nem érdekel mit csinált Rossi és a kifogások sem, a kialakulóban évő helyzetet elemezgettem abban a hsz-ben amire válaszoltál. -
#1320 Meg mindig nemerted,csuszkalt a palyan Rossi(legalabbis en ezt vettem ki,de lehet tevesen),mint ajto a f...an?! Nah mind1,en bizom benne nagyon,aztan majd kiderul! Lenyeg izgalmas elozesek legyenek es ne uncsi versenyek!!