3439
  • Istencsászár
    Rossi
    Lorenzo
    Edwards

:)
  • Ombika
    YEs amit muvelt Rossi es a poen Nietoval loolll!! No comment!!!

BRAVO Valentino 90!! :))
  • Ombika
    Remelem Rossi muteni fog ismet es Lorenzo nem semmi! :)
  • Count Adyn
    Lol és ott pörög a lánc a pályán:DDDD
  • Istencsászár
    Az euros szaki szakkommentároknak mondom hogy Melándri a rajtrácson lefulladt, beragadt vagy valamit csinált:)
  • Istencsászár
    Jókor jött az eső, nagyon ellógott az első:) Remélem Talma villant valami nagyot, eddig csodálatos volt minden.
  • Istencsászár
    125cc => WTCC 1. => Motogp => WTCC 2. és elis ment a fél nap:D jólesz
  • JGTC
  • Lambo fan
    na jó, mostanában annyira mégsem, de legalább lehet rajt lazítani, punnyadni :P
  • Lambo fan
    F1 F1 F1 a király :D
  • b-type
    bődületes nagyot ment,...ezért nagy eredmény Pedrosa pole-ja súlykülönbség ide-oda, szvsz Edwards tudja a legjobban a végét, de Pedrosa is majdnem annyira.
    jó volt,.. sz×r kommentárral (sajna magyarul kellett nézzem) :(
  • Istencsászár
    Edwards milyen kakaót iszik a kvalik előtt?:D
  • koloncos
    Jolvanna ... nekem egy csomó mindent elárult :D xD
  • b-type
    hát sztem ez a videót semmit nem árult el, de azért jó volt nézni :)
  • koloncos
    Szerintem ez a videó mindent elárul
  • Ombika
    Remelem innentol MUTENI fog a doktor!! :)
  • Istencsászár
    Rossi
    Melandri
    Lorenzo

Kár hogy Dani nem tudta tartani a tempót és nem próbálkozott, de hátúl jókat meccseltek, Melandri meg gyönyörűen előzött az első kanyarkombinációban!
  • Istencsászár
    Naja.
  • b-type
    nedves lesz a király is...bármi lehet..
    Eddig semmi különös.
  • Istencsászár
    Valószínüleg nem fogja felevvni a versenyt a "nagyokkal", de én ennek is örülök h ottvan, nem szeretném h ha eltünne innen s ilyen villanásokkal biztos helye helye lehet még pár évig, főleg h csapattársát veri.
  • b-type
    jaja.
    bár nekem Pedrosa célrafordulása nagyon tetszetta végén, vissza is hozott ott 8tized hátrányból másfelet.
    Sztem Pedrosa-Stoner harc lesz...Edu' nagyot ment de sztem az a beáll csak qual gumikon müködik...hosszabb távon nem, de bár ne lenne igazam mert nagyon csípem Edu'-t.
  • Istencsászár
    Edwards nagyot ment
  • Süti86
    Segítsetek!!Honnan tudnám letölteni ingyen a teljes:2007 Isle of Man TT-t?
  • JGTC
    Dovizioso nekem egyre szimpatikusabb, drukkolok is neki, Haydennek meg örülök hogy újra ott van ahol kéne neki.
  • Ombika
    Link
  • gordon 24
    Ha jól tudom reggel megismétli az eurosport.. (megszokta ha nem ne ölj meg:D)

Ha esetleg késöbb mész melózni/suliba nézd hátha leadják!
  • Bmx01
    sajnos lemaradtam a mostani futamról, de szivesen + nézném, hól tudnám +nézni vagy letölteni, torrenten még nem láttam
  • Istencsászár
    Valószínüleg... ezért értelmetlen itt szenvednie 1 évet még, de nostmár ezvan...
  • gordon 24
    Jó futamok voltak azét!

Rossiba ujra láttam, az esélyt! Van is.. Idén fog tudni küzdeni a vb-ért is szerintem! Nem lesz egyszerű dolga, de jó lesz ez.

• b-type
    számolható volt.
    A főnök csapatot akar a királykategóriában, ehez a legjobb egy 250cc-s VB cím.
    125cc-ben már eleget vertek, kell egy 250cc-s bizonyítás, és akkor nagy sansz van szponzorpénzeket összhordani, és csábítani.
    Szvsz egyszerű energia és pénz átcsoportosítás...biztos rosszabul sikerült mint számították, de sztem ez lehet az ok.
  • Ombika
    Jogos!
  • Istencsászár
    Talma Vb esélyeinek annyi:( lassú a motor, kár érte... jobb lett volna 250be megy már, ennek igy nemsok értelme van megint.
  • Szabi84
    ügyes volt de nekem egyáltalán nem szimpatikus
  • Ombika
    Jaja mas nemlehetett a gond?! :(

Lorenzo kicsit a vegen nagykepuen szopogatta azt a ... ,megakadt volna torkan?! Nah nemakarok karorvendo lenni! :) Grat neki...
  • Szabi84
    verseny felénél elfogyott a gumi
  • Ombika
    Ezzel a k..a Bridgestone-al nemvagyok kibekulve! KIAKASZT!!
  • modellmaker
    *Rossi
  • modellmaker
    Roosis: úgy legyen! :)
  • gordon 24
    Talma: Hát ez valsezg igy van! Igaz sok van még hátra az évből, de a 125-ben 20 pont eldobása is a vb-be kerülhet nemhogy majd 50. Szóval....

Lorenzo egy állat:D csak le ne sérüljön! Rossira meg annyit hogy ő is mondta fejlódik a motor 1 verseny 3-dik 2-dik vesreny 2-dik sor 3-dik verseny 1 sor.. 4-dik verseny Gyözelem???:D

Melandri: Hát ez neki nem megy! Vissza kéne menni a Hondához:D
  • Istencsászár
    Nagy a csönd:)

Talma Vb ismétlése szerintem ezen a 7végén fog köddé oszlani... gyenge amit produkált, bár versenyen még bármi lehet.

Lorenzo az új Rossi?:), nagyon gyors a pali, márcsak versenyen kell ezt a magabiztos fölényt bebiztosítani, de örültem hogy Rossi is ott van szorosan a 3. helyen s nagyon felszabadult volt, ez adhat okot a jó szereplésre...

Melandri vajon meddig marad a Ducatinál?:D