3439
-
#1399 Rossi
Lorenzo
Edwards
:) -
#1398 YEs amit muvelt Rossi es a poen Nietoval loolll!! No comment!!!
BRAVO Valentino 90!! :)) -
#1397 Remelem Rossi muteni fog ismet es Lorenzo nem semmi! :) -
#1396 Lol és ott pörög a lánc a pályán:DDDD -
#1395 Az euros szaki szakkommentároknak mondom hogy Melándri a rajtrácson lefulladt, beragadt vagy valamit csinált:) -
#1394 Jókor jött az eső, nagyon ellógott az első:) Remélem Talma villant valami nagyot, eddig csodálatos volt minden. -
#1393 125cc => WTCC 1. => Motogp => WTCC 2. és elis ment a fél nap:D jólesz -
#1392 -
Lambo fan #1391 na jó, mostanában annyira mégsem, de legalább lehet rajt lazítani, punnyadni :P -
Lambo fan #1390 F1 F1 F1 a király :D -
#1389 bődületes nagyot ment,...ezért nagy eredmény Pedrosa pole-ja súlykülönbség ide-oda, szvsz Edwards tudja a legjobban a végét, de Pedrosa is majdnem annyira.
jó volt,.. sz×r kommentárral (sajna magyarul kellett nézzem) :( -
#1388 Edwards milyen kakaót iszik a kvalik előtt?:D -
#1387 Jolvanna ... nekem egy csomó mindent elárult :D xD -
#1386 hát sztem ez a videót semmit nem árult el, de azért jó volt nézni :) -
#1385 Szerintem ez a videó mindent elárul -
#1384 Remelem innentol MUTENI fog a doktor!! :) -
#1383 Rossi
Melandri
Lorenzo
Kár hogy Dani nem tudta tartani a tempót és nem próbálkozott, de hátúl jókat meccseltek, Melandri meg gyönyörűen előzött az első kanyarkombinációban! -
#1382 Naja. -
#1381 nedves lesz a király is...bármi lehet..
Eddig semmi különös. -
#1380 Valószínüleg nem fogja felevvni a versenyt a "nagyokkal", de én ennek is örülök h ottvan, nem szeretném h ha eltünne innen s ilyen villanásokkal biztos helye helye lehet még pár évig, főleg h csapattársát veri. -
#1379 jaja.
bár nekem Pedrosa célrafordulása nagyon tetszetta végén, vissza is hozott ott 8tized hátrányból másfelet.
Sztem Pedrosa-Stoner harc lesz...Edu' nagyot ment de sztem az a beáll csak qual gumikon müködik...hosszabb távon nem, de bár ne lenne igazam mert nagyon csípem Edu'-t.
-
#1378 Edwards nagyot ment -
Süti86 #1377 Segítsetek!!Honnan tudnám letölteni ingyen a teljes:2007 Isle of Man TT-t? -
#1376 Dovizioso nekem egyre szimpatikusabb, drukkolok is neki, Haydennek meg örülök hogy újra ott van ahol kéne neki. -
#1375 Link -
#1374 Ha jól tudom reggel megismétli az eurosport.. (megszokta ha nem ne ölj meg:D)
Ha esetleg késöbb mész melózni/suliba nézd hátha leadják! -
Bmx01 #1373 sajnos lemaradtam a mostani futamról, de szivesen + nézném, hól tudnám +nézni vagy letölteni, torrenten még nem láttam -
#1372 Valószínüleg... ezért értelmetlen itt szenvednie 1 évet még, de nostmár ezvan... -
#1371 Jó futamok voltak azét!
Rossiba ujra láttam, az esélyt! Van is.. Idén fog tudni küzdeni a vb-ért is szerintem! Nem lesz egyszerű dolga, de jó lesz ez.
-
#1370 számolható volt.
A főnök csapatot akar a királykategóriában, ehez a legjobb egy 250cc-s VB cím.
125cc-ben már eleget vertek, kell egy 250cc-s bizonyítás, és akkor nagy sansz van szponzorpénzeket összhordani, és csábítani.
Szvsz egyszerű energia és pénz átcsoportosítás...biztos rosszabul sikerült mint számították, de sztem ez lehet az ok. -
#1369 Jogos! -
#1368 Talma Vb esélyeinek annyi:( lassú a motor, kár érte... jobb lett volna 250be megy már, ennek igy nemsok értelme van megint. -
#1367 ügyes volt de nekem egyáltalán nem szimpatikus -
#1366 Jaja mas nemlehetett a gond?! :(
Lorenzo kicsit a vegen nagykepuen szopogatta azt a ... ,megakadt volna torkan?! Nah nemakarok karorvendo lenni! :) Grat neki... -
#1365 verseny felénél elfogyott a gumi -
#1364 Ezzel a k..a Bridgestone-al nemvagyok kibekulve! KIAKASZT!! -
#1363 *Rossi -
#1362 Roosis: úgy legyen! :) -
#1361 Talma: Hát ez valsezg igy van! Igaz sok van még hátra az évből, de a 125-ben 20 pont eldobása is a vb-be kerülhet nemhogy majd 50. Szóval....
Lorenzo egy állat:D csak le ne sérüljön! Rossira meg annyit hogy ő is mondta fejlódik a motor 1 verseny 3-dik 2-dik vesreny 2-dik sor 3-dik verseny 1 sor.. 4-dik verseny Gyözelem???:D
Melandri: Hát ez neki nem megy! Vissza kéne menni a Hondához:D -
#1360 Nagy a csönd:)
Talma Vb ismétlése szerintem ezen a 7végén fog köddé oszlani... gyenge amit produkált, bár versenyen még bármi lehet.
Lorenzo az új Rossi?:), nagyon gyors a pali, márcsak versenyen kell ezt a magabiztos fölényt bebiztosítani, de örültem hogy Rossi is ott van szorosan a 3. helyen s nagyon felszabadult volt, ez adhat okot a jó szereplésre...
Melandri vajon meddig marad a Ducatinál?:D