MotoGP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Istencsászár
Szép volt Talma<#taps><#worship><#worship><#worship>, dobogó meglehetett volna, de kicsit távol fordult rá a célegyenesre és a szélárnyék már nem tudott segíteni, de gyönyörûen ment' Nagy verseny volt!

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Ombika
Nincs is ezzel baj,de igy jar aki sokat akar! 😞

b-type
Persze hogy akart, és túlvállata magát..hazai futás volt.
Hol kockáztasson ha nem egy ilyen helyzetben.
Nem csak a nyerõ gépes srácokról szól a MotoGp, normális esetben Guintoli oda se szagolhatna ezzel a motorral az élmezõny tetejére.
Csak hazai futáson, és az esõben úgy érezhette hogy még kapott egy kis sanszot...megpróbálta kihasználni.
Szvsz nagyon becsülendõ dolog.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Ombika
Annyira varhato volt mind2 eleses!! 😊))))
Sokat akart a szarka,nem birta a fa...ka!! 😊))

HUNtalicska93
az is igaz😄

csak a gémek miatt AMD Sempron 2800+(1.6 Ghz)1,5 GB RAM,ASUS N7600GS Silent 256 MB,Windows XP Winter Edition,csak simán talicskának hívjatok:)

Ombika
Hiaba ha esz nelkul motorozot!! 😊)

HUNtalicska93
bocsi,újoc=újonc

csak a gémek miatt AMD Sempron 2800+(1.6 Ghz)1,5 GB RAM,ASUS N7600GS Silent 256 MB,Windows XP Winter Edition,csak simán talicskának hívjatok:)

HUNtalicska93
de nagy kép,az újoc guintoli mögött melandri,és capirex😄😄

JGTC

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

b-type
Nahát szal ki vagyok kicsit bukva a mai királykategóriás futáson. <#gonosz3>
Persze izgalmas volt meg minden, váratlan és drámákkal teli, de nekem ez az esõszabály már akkor sem tetszett mikor behozták.
De Puniet-t nagyon sajnáltam...és az összes többit aki száraz szettel hazárdírozott.
Mindezt azért hogy könnyebben a mûsorba lehessen illeszteni.
Régebben az elsõ feltette a kezét ha veszélyesen megváltozott a tapadás, azaz száraz szettre leesett az esõ, és akkor mindenki feltette a vízes szettet.
Most meg..., azért nem lehet szvsz elhárítani hogy miért nem ment ki cserélni...mert addig nem megy ki amíg úgy érzi elbír a körülményekkel megfelelõ sebesség mellett...elvégre versenyzõbõl van.

Az hogy pl. Nicky elesett az teljesen rendben van (bár nem örülök neki), az az adott viszonyoknak megfelelõ szettel volt kint.
De vizesen slickgumival...kár volt, kár volt Randy-ért, Guintoli-ért, Checa-ért, Vale' és Colin nem megfelelõ beállításaiért. 😞
Nem tetszett.
Jó volt vhol, de nem tetszett.

Talma-nak nagyon nagy grat., de most már vmit hegeszteni kell Gabi, mert összesûrüsödik körülötted a mezõny és nagyot lehet bukni pozicióban...meg túl ki van élezve.
Vmit kell csinálni a motor terén, mert miért menjen Gadea elõl ha te akarsz VB-t nyerni?
gyerünk-gyerünk! 😊
Tóth Imi most egész jól rajtolt, csak mindjárt a sikánban belefutott egy bicsaklásba pont elõtte, és visszaesett a végére.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Istencsászár
Nagyon jó versenyek voltak ( mikor nemaz😊 )

Talmának gratula, érdekes hogy ennél a csapatnál mindig egyik pilótának jön össze de akkor nagyon😊, de szuper hogy Faubelt megverte és a 4. hely szép eredmény, de látszott hogy nem rajta mulott, hanem a motor ennyit tudott.

Vermüllennek meg nagyon grat, jó látni az élen a Suzukit, végre valami komoly eredmény tõle is, Stoner meg a legfõbb Vb esélyes. Rossi... hát szerintem õ nagyon akar, de a gumi nem az igazi, és a motor is elmarad a tökéletestõl, és emiat nagyon sokat hibázik, de leglább látszik h próbálkozik és hajt... lesz ez még jobbis, de ideje lenne felkelni a téli álomból mert nehéz lesz a stabil Stonert befogni.

A verseny valami eszméletlen volt, utoljára a tavalyi Portugál versenyen izgultam ennyire, az volt ennyire látványos. Guintoli valami emberfeletitt ment az elején, de az esõ elrontotta a versenyét, Puniet meg ahogy körbemotorzta a mezõnyt... fantasztikus volt. Kenny-t sajnálom, remélem nem tünnek el, és csinálnak egy jo motrot, vagy elszerzõdik egy gyári csapathoz, méltatlan hozzá ez a szint. Edwradsot meg az ág is húzza😞

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

fantasztikus verseny volt !mind3, tele izgalommal és fordulattal.
szegény Edwards vmit nagyon elszúrtak, Rossi nem lehet h intermedier gumit kapott, "ugyse lesz nagy esõ"címén?
a franciák menték, mint a golyó 😊
én évek óta várom a Ducati-Rossi párost
Rossi helyében jövõre mennék a Ducatihoz, itt a Yamahánál a motor, most a gumi, valami sose jó... Szárazra való gumin gyors volt, de az esõgumin ritka sz*r

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

JGTC
warm up után érdemesebb találgatni, de ez sem egy tragédia úgy is ott lesz a vezetõ bojban

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

hát 8. hely... A csúcs Aspar csapat annyira nyeregben érezte magát, hogy nem fejleszt, vagy mi van?
Azt az új motort lassan meg kéne gondoni, Faubelnél többre lett volna képes ugyanazon motorral, elsõ sorból indulna sztem

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

HUNtalicska93
a dobogó meg lesz!

jaja szép volt, többiek meg repültek 😄D

Istencsászár
Szép volt Talma, hiába kezdett el esni, egy pálya csúcs még belefért😊

JGTC
ja látom már, napközben nem tudtm elõcslni a legkissebbeket

köszi <#wink>

HUNtalicska93
jó lett,a szövegdoboz is tetszik,de még lehetne a háttérnek betenni valami jó kis képet! nekem már lenne is ötletem😊

nagyon-nagyon jó lett ! ! ! nagyon teccik! csak így tovább : )
én is nagyon szerettem Katot, kár érte...
Kaszi46
ja, és köfi, reméltem hogy tetszeni fog!

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
van 125-ös, 250-es, meg gp-s banner, random váltakoznak frissítésenként.

mindegyiket tudom bõvíteni még képekkel vagy bármivel, csak linkeljétek ami kell bele.

#862--vicc volt😮

*Posse*T.W.D*

gordon 24
R.I.P!!! De birtam Kato-t.. Fene.

Jó lett a banner..

Downhill!!

JGTC
125-ös banner nincs ugye?

JGTC
jó lett nekem tetszik

ezt még tedd be közé légyszi TY

b-type
sirály 😊
500cc Vale' Honda, Max a 4takkos sz@r Yamaha-val, Vale' a mindent vivõ Honda-n, Gibernau legjobbkor, Loris a rángatós Duc.-n, Bayliss, Ilmor, és manapság.
<#eljen>

Amse
ha mégsem kapod meg akkor privátban kérj meg engem ilyenekre és megcsinálom.

Ombika
Erre mi szukseg ,sehol se hallottam meg hogy loveert tesz ki bannert stb?

JGTC
46FT <#kerdes><#hehe>

b-type
én elég konkrét szögekkel támogatlak, ha gondolod...az összessel ha gondolod...
😄

Természetesen..én egy havi 750k/kop-ra gondoltam kezdésként<#action>

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Kaszi46
Köszi a bizalmat mindnekinek, a levelet tegnap elküldtem, remélem nem járok úgy mint az lfs topicnál.
Ott ugyanis se válasz, se házigazdiság nem jött.😛

Még egy kérdés, havi konkrét összegekkel is támogatnátok?<#idiota>

*Posse*T.W.D*

modellmaker
Felõlem... 😄

De csak ésszel a finomságokkal. 😉

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

én is benne vagyok : )
gordon 24
Semmi akadálya +1 pont..
Kaszi a házigazda!

Downhill!!

JGTC
jó ötlet ott a pont <#eljen>

HUNtalicska93
akkor szerintem el is dõlt,szóval küldj egy ímélt az ezsgének,hogy legyél HG!

Én is itt vagyok ráadásnak..
Ez akkor már 3+1

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

HUNtalicska93
akkor már 3😊 de akkor dobd fel a topikot😊

én támogatlak 😊

b-type
Legyen Kaszi a topikgazda!: 1 mellette.
😊

de osz ne negyvenhat topik legyen! 😄D

Kaszi46
Sziasztok!

Témaindítóból szeretnék elõlépni házigazdává.
Az ok, csupán annyi hogy készültem pár finomsággal a topik részére, és ezeket a dolgokat a legkönnyebben ugy tudnám megvalósítani, ha házigazda leszek.
Ezenkívül még a késõbb felmerülõ finomítások miatt is.
Ezt jelenlegi státuszomban is meg tudnám valósítani, de akkor mindig egy admin után kellene rohangálnom, hogy végezze el. Szóval igy könnyebb lenne nekem is.

Najo, azért megtiszteltetésnek is venném, ha a számomra legkedvesebb sport topikjának lehetnék a házigazdája.

Hálistennek itt nincsenek veszekedések, meg törlésre, szerkesztésre szoruló kommentek, ugyhogy emiatt nem is szukséges az elõbb felvettet kérésem.

A dologhoz csupán annyit kellene megtennetek, amennyiben támogatjátok a dolgot, hogy beírtok egy 'savazatot nekem. Természetesen ha nem, akkor egy ellenszavazatot(😛).

köfi!

*Posse*T.W.D*

Istencsászár
Kifékezésnél nemtudta a kanyart bevenni, azt kicsit kisodródott a pálya szélére.

amúgy mi volt az a Rossi hiba? Mert csak az utolsó 4 kört láttam sajnos

HUNtalicska93
emr szinte csak ott lehet elõzni

Én csak azt nem értettem, hogy a Rossi miért pont a leghosszabb egyenes végén akarta kifékezni a Stonert? Alig 40-50m-el kellett volna rövidebb féktávot vennie.<#conf>

b-type
semmi gubanc, tényleg nem saraztad, azért írtam csak mert szokták.
Az ha nem szimpi az elõfordul persze.

én nem "saraztam", mert sztem nem rossz, hisz aki ide bekerül az mind tud motorozni, nem is akárhogy, csak nem szimpatikus a mosolya, a beszéde, az egész fizimiskája...nem tom konkrétan mi zavar benne, de nem tavaly kezdõdött,az elején se birtam... sorry, de ez bárkivel elõfordulhat.
Istencsászár
Nem Nick kvalitásáról van szó, teljesen megérdemelten nyert tavaly, szépet ment sokszor, de szívott is párszor. Csak több kéne, több kéne, mert ez kevéske amit most nyujt.

Amugymeg szerintem Stonert itt (sem) nem lehetett meverni. 1szerûen nagyon jó a Ducati, jó a gumi erõs a motor és kegyetlen gyors az ifjonc. Pedig ezt is én sajnálom a legjobban, mivel fõkén Capirexnek szurkolok... csak tudnám mitõl nem megy neki amikor a másiknak igen...