MotoGP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JGTC
Ezért fog bekövetkezni jövõre az, mint ami pár évvel ezelött hogy vacilál majd a honda h melyik csapatot nyomja jobban Repsol vagy Gresini.... maly jövõre Toseland 😊 Hondával idén nincs sok esélye a srácoknak

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

gordon 24
Hát elég szörnyû ez! Pedrosa egy rakás szar az én véleményem szerint. Sose fog olyan magaságokba érni mint Rossi vagy most Stoner nem képes rá. Haydent nem szeretem de egy világbajnokkal igy ki..szni undorító dolog. Fölleg ugy hogy most is õ jobb mint Pedrosa csak nem kapja meg azokat mint õ. Ilyen sose történt még, hogy a világbajnok csapattársa legyen a csapat elsõ embere! Nagyon görény húzás és remélem be is szívja ezzel idén a HONDA!

Downhill!!

b-type
Ez már tavaly látszott 😞
Mikor megpróbálták áttolni Pedrosa-nak a VB esélyt.
..egyébként a motor még most is Pedrosa-nak épül, csak kapott Nicky is olyan fejlesztéseket amivel elõre tud lépni.
Nicky a 10. vagy 12. a tabellán, nem fognak most már rá építeni, a HRC próbálja menteni a menthetõt a gyártók bajnokságában.
Nicky tavaly is addi ment jól míg meg nem kapta a fejlesztési lépcsõ szerinti fejlesztéseket a csapat...azaz Donnington-ban, ahol most is kapta azokat a cuccokat amivel most gyorsabb lett.
Tavaly onnan lassúlt.
Nagyon lehetett tudni, hogy ez lesz, Pedrosa tudatos nevelés..unevezett 'Rossiverõ', Puig pedig tolja is ezerrel.
Nicky-t nem tolja senki. Ezért persze nem is kell sajnálni vagy ilyesmi, csak ezt ezért lehetett látni már tavaly is 😞

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Szabi84
Szerintem Pesek, elég magasnak tünik!<#smile>

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

JGTC
Nagyon jó futam volt, és örülök Hayden helyezésének!

Végre beismerte a Honda... ami valljuk be nagy szemétség volt részükrõl

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

LeBronjózska
nemtudjátok ki a legmagasabb a motogp-ben teljesen mind1 hogy 125,250 vagy motogp kategóriában, csak annyi hogy ki a legmagasabb???

gordon 24
Jájj mit ment megint a Doki!! De szép volt! 11-dik helyrõl.. Embertelen!

Downhill!!

modellmaker
"Talmát végig feltartották" talán az ellen is csak a pozícióját õrizte??? nem a mezõny végi hülyeségekrõl van szó, hanem az élbolyról! itt mindenki a VB elsõségért küzd!

persze, szar, hogy amit kanyarokban aka technikás részeken behoz, annak egyenesben annyi. ez sux...

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Istencsászár
Ezaz... Talmát végig feltartották a a kanyarokban ha meg elõzött akkor ezen a nyúlfarok egyenesen sem tudott kicsit elszakadni mert rájöttek...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

JGTC
én is így vettem észre, de az egészet nem mutatták

JGTC
nincs nagy gondom a gyerekkel csak annyi hogy ha Õ elõz akkor az esetek 95%ában azt egyenesben teszi, az meg nem tudomány

motorerõ ismét otthonmaradt... SUX

Istencsászár
Faubel nem vágta le a kanyart? nyil egyenesen ment... vicc

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

jobb volt amíg angol komment volt az eurosporton, lehet nem mindent értettem, de jobb volt
izgisebb verseny is lehetett volna az tény, de esõbe meg vizes pályán nem lehet nagy csatákat várni.én több bukásra számítottam mind3 géposztályban.
hát majd Assenbe remélem jobb lesz...
DjDano
Egy biztos, ilyen unalmas közvetítést keresve se találni...

Istencsászár
<#szomoru1>

Ombika
Mondhatni unalmas volt cata utan! 😊

b-type
jobb lett volna a hagyományos 125-250-800cc sorrend.
Akkor a 125cc tuti kis vízes futás lenne amit Talma is akart, a 250 jó kis felszáradós, és a királykategória pedig szárazos.
Szegény Nicky bakk 😊
ment ott keresztbe a pályán mikor visszajött körözni,...ehh sztem az nem tesztnek volt, inkább motorozni akart ha már itt van.
Jó gyerek, kár volt elesni...lehet hogy õ is visszaesett volna mint Pedrosa,..de nem biztos.
Dani' úgy esett vissza mint darab kõ,....bejöttek neki a Suzuki-k, attól beremegett és úgy meglassúlt hogy egy bikább pályamunkás is elszaladt volna neki.
West nagyot driftelt a sóderban mikor jött vissza (biztos 'nyázták a pályamelósok, mert az összes követ a nyakukba hánytatta a hátsó kerékkel).
Nem volt rossz, de nem volt túl jó sem szvsz ez a futás. (nem szeretem a nyálkás futásokat)

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Rossit nem értem, lassú volt az elején, amikor vizes volt, majd picit száradt 3-4 körig gyors volt, majd a száradáskor egyre lassabb. Mire készültek? Szemerkélõ esõre tán?

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Ombika
Lehet,de ha Rossinak vegre ertelmes gumi+motorja lenne,akkor izgalmasabb is lenne,igy !! 😞

Istencsászár
Szerintem Stoner erõsebb mint a motor... azt egy dolog hogy nem hibázok, de álomba illõen megy, tök mind1 honnan rajtol jön és tarol.

Szabi84
Ezt a Ducatit nem lehet idén megszorongatni! Nagyon erõs a motor, Stoner pedig nem hibázik, remélem azért a Yamaha elöbb utobb összeszedi magát, még a Suzuki is jobb volt!

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Ombika
Jah es megvmi angol kommentatorokkal neztem vegig(igaz 80%-at nemertettem),de meg igyis adott a verseny hangulatahoz +25% elmenyt,nem a hulye magyar unalmas pofazasok ugye eurosporton!! 😊)

b-type
detto
Mivel nagy eséllyel el is száll 😞
Az elsõ töri az utat, mindig próbálgatja mit bír el a tapadás.
A hátsónak sincs könnyû dolga mert veri a víz.
sz@r ez mindenhogyan 😄DDDD

Olyan kicsin múlik, hogy ehh, és nincs garancia, a legjobbak is el tudnak szállni.
(pont ezért nem szeretem az idei szabályt, mikor szárazról védõöltözet nélkül kell esõs motorra pattani.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

JGTC
jólvan nyalóka elgurult... hehe

csak utálok olyankor szurkolni, mindig attól fosok hogy elszáll 😊

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Istencsászár
Remélem ez az esõ megmarad 125 ccre is, Talma akkor talán tud nyerni a kicsivel gyengusabb motorral is.

Ombika
Jezusooooooooom Catalunyat most neztem meg!
Mit ossze nem kuzdottek Stoner Vs Rossi! Gyonyoru volt,vegig sikitoztam!! 😊 Ha a Yamaha picit erosebb lenne,akkor megneztem volna vegeredmenyt,mert igy Rossi hiaba kuzdott egyenesbe vege volt!! Grat Stoner!!

JGTC
szép futm volt!! Sajnos elõre lehetett látni h Hopkins sosem érhet oda... de majd legközelebb

amúgy mindhárom kat.ra jellemzõ ez h vannak olyanok akik motorerõhiányában mindíg ott szenvednek a dobogó körõl

Talma, Dovi, Hopper

b-type
így van, jó volt nagyon <#eljen>

Istencsászár
Ez a Stoner gyerek nagyon ottvan, Rossi is ottvan, nagy verseny volt!

HUNtalicska93
szép volt Gabi!!

csak a gémek miatt AMD Sempron 2800+(1.6 Ghz)1,5 GB RAM,ASUS N7600GS Silent 256 MB,Windows XP Winter Edition,csak simán talicskának hívjatok:)

B0B0
Ez szenzációs volt! 😊 Egyértelmû, hogy õ legjobb. Ezzel a lassú (a másik két Asparhoz képest) mocival õ az elsõ. Magáért beszél!

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Z
Bravoooo! Fantasticoooo! <#worship>

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Count Adyn
Szép volt Talma<#worship>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Istencsászár
Az mindig ilyen jó... sõt...

Ombika
125ccm kivetelesen elveztem,amugy sose nezem,de most vmiert odaragasztott!!! 😊

Kaszi46
Nya én meg most láttam csak a múltkori versenyt, meg a hétvégit is.

Mostani 125 nagyon nagy volt, gp meg mugellohoz képest kicsit vérszegény, de azért így is ütött, fõleg hogy végre a dokinak is minden összejött.

*Posse*T.W.D*

Ombika
Ez igaz,de most megjobban ahogy elneztem,mint 1 kisgyerek!! 😊))
Nemhiaba vezenyelt a podiumon!! 😊))

tényleg úgy örült, mint az elsõnek, de ha belegondolsz és visszaemlékszel minden egyes gyõzelmének ennyire tud örülni 😊
hát, az biztos h 250be sok minden történt. szerintem nem hibás Bautista, versenybe ilyen elõfordul, s amint láthattuk csak ugy ment mint Lorenzo...csak Kallio rosszabbul járt, mint Lorenzo...
Rossi csodásat ment ! ! ! ez az õ pályája. de azért Barros is szépen leiskolázta Stonert... remélem a jövõ heti se lesz unalmasabb 😊
Rossi mekkorát ment 😊

Ombika
MEgint rendelt a doktor jol mondtak!! 😊)
DEjovolt latni,hogy mennyire orult,mintha elso dijat nyerne eleteben!!! 😊

Count Adyn
Jóvolt Rossi bevitt egy szurkolót a boxba motoron😄D

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

b-type
néztem Pau-t én is 😊 <#eljen>, rally volt elõtte az is frankó volt.
Na szal szép verseny volt, ez a pálya tényleg az a pálya ahol Vale' egy gyenge, nem igazán versenyképes motorral is fantasztikus dolgokra képes.

Istencsászár
Meg raklap reklám😊, tegnap vayis ma hajnali fél 1kor volt a Formula Masters Pau-ban, mutatták az elsõ futamot, de ebbe a kb 40 percbe benyomtak 3-4 reklámot, de ugy hogy akkor maradtunk le mindenrõl vagyis pl az elsõ helyezett összetörte magát stb.. leglább ismételjék vissza ha már ennyire akarnak reklámozni vagy fél képernyõs reklámokat tegyenek be...,

A futamot meg archiválni fogom amit letölthetõvé válik és megnézem ujra az esetet😊

b-type
nem-nem, nézd majd vissza 😊
Lorenzo-t a térdénél löki meg Bautista (füstöl is), ezért Lorenzo lemegy az ívrõl és abban a kanyarban az a kis ívváltás pont elég hogy lekerüljön a vízes fûre, ott meg már nem fogta meg.

Jó verseny van minden géposztályban! <#eljen>
Itt most hajrá Rossi.

Istencsászár
Ez benne van, inkább csak hozzá ért, nem pedig nekiment, mert Lorenzo sem engedett, a kicsuszás meg Lorenzo akaratosságán múlt mert nem engedte el a gázt...

b-type
Bautista nekiment Lorenzo-nak, azért ment ki Lorenzo a vízes fûre.
Nagyon szépen versenyzett Bautista, és gyönyörû volt ahogy nyert.
De ott nekiment Lorenzo-nak, és Lorenzo azért esett el.

HUNtalicska93
tóth imi már a 125-bõl is kilógott,egyszerüen nem ide való,nincs tehetsége,ennyi,csak tudnám mire kapja a fizuját😞

csak a gémek miatt AMD Sempron 2800+(1.6 Ghz)1,5 GB RAM,ASUS N7600GS Silent 256 MB,Windows XP Winter Edition,csak simán talicskának hívjatok:)

Istencsászár
Hát ez is nagy futás volt, kár Barbera hibájáért ( Imi mikor veszi észre hogy semmi keresni valója ott és egy jó helyet vesz el egy jó pilótától? -.-, persze drukkolok neki, de nem ebbe a mezõnybe való... ). Bár nemtudom mi bajuk volt Bautistával mert nem csinált semmi szabálytalant, de szépen ment keményen ahogy kell, Lorenzo meg sokat akart és pórul is járt...