MotoGP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Istencsászár
Én nemvagyok az a kimondott Stoner drukker, mindig is Capirex volt az aki miatt szorítottam, de annyira profik a srácok hogy 1-2 unszimpatikus emberetõl eltekintve felõlem bárki mehet az élen szorítok neki, Stoner meg 1szerûen egy zseni, de persze Rossi feljövetelekt szívesen néezk hiszen õ mégnagyobb zseni😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

gordon 24
Nagyon megy! Igaz én Rossi Drukker vagyok mint mo-n nagyon sokan, de el kell ismerni nagyon jó idén és meg is érdemelne egy vb-t ezért! De azért én még mindig azt a citromsárga palit várom elõre!! Mindenesetre kemény mecs lesz ez holnap. Meglátjuk. Sokan hibáznak ezen a pályán. Nem lesz egyszerû.

Downhill!!

b-type
Komoly lesz <#eljen>

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Istencsászár
Stonernak csak Rossi elõtt kell végezni, eszméletlen profi a srác.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

gordon 24
Na ez jó volt!! Nagy meccs lesz holnap. Eléggé együtt vannak! Na majd kiderül.
Melandri 9-dik hála istennek nincs nagy baj!

Downhill!!

Istencsászár
Már motron is😊

gordon 24
Hát remélem, elégé biceg. Meg hát eddig nagyon jól ment. Hát ezt a helyezést is elfelejtheti. Ilyenkor nincs valami szankcio? Egy büntit megérdemelne Roberts.

Downhill!!

Istencsászár
Naja... talán csak megrándult neki, holnapra jobban lesz.

gordon 24
Na az egész pályát átépitik😄 Basszus mekkorát esett Melandri. Szegény a lába elég rossz helyen volt. Átment rajta a moci, Ez a Várhegyi meg asszongya hogy õ hagyott ki. De hol? Hát Kurtis simán belasitott felemelte a motor és elindult keresztbe erre hogy számitson egy gyors körön lévõ versenyzõ? Egyértelmûen Kurtis volt a hülye ez nem kérdés.

Downhill!!

gordon 24
Jájjj Kurtis!!! Ez mit csinál!.. Rmélem nem törte nagyon összemagát Melandri!

Downhill!!

én is ugy láttam Aoyama volt
JGTC
Aoyama csak azt nem tudom miért, meg hogy tényleg az volt e aminek néztük.

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

hunbasser
#968?

ReaL MaDRid x siempre

kár volt Rossitól az a kicsúszás 😞, de legalább nem vesztett olyan sok pontot, mint lehetett volna ha Stoner nem lassul
Capirossinak örülök 😊végre egy hozzá méltó eredmény 😊
JGTC
Talma oktatott, faubel sutyerák volt egy gratuláció nem kerül semmibe ez fordított esetben megtörtént már...

Barbera nekem nagyon nem tetszett ahogy betett a két KTM-nek, de az utolsó pillanatban mindkettõ helyre rakta a többieket nagyot mentek!

Hayden hatalmast futott ma kb annyit jött leõre mint tavaly Rossi, látszik h a gumikat nem ilyen idõjárásra tervezik.

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

b-type
😊
Mellényúklt a Bridge' szvsz a féloldalas gumival, Loris kivételével meglassúltak..Loris is a végén, de nagy elõnye volt.

Hayden viszont brutális volt <#eljen>
Kétszer elõzõtt ott ahol Vale' megsokallt, nagyon tetszettt.
Vale'-t sajnáltam, de szvsz oda túl mály volt...talán kiengedhette volna, akkor max. kitolja a másikat a pályáról, de õ nem csúszik el.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Kaszi46
nem szoktam ilyet csinálni, de most igen, még egy drámát akarok!!!

vörös csaba meg 'monnyon le!

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
ehhhh, végre élõbe nézhetem erre....
(elõzõ 4 futamot csak felvételrõl láttam)

multkori futamon mi volt talmánál az az átnyulás?(nem volt valami szép dolog)

*Posse*T.W.D*

Ombika
Ki is kapcsoltam tv-t!! 😞

osho
Talma teljesítménye méginkább becsülendõ, de Rossi, oh nem hiszem el ha nem látom

<#wilting>

De sok önkéntes van, lépj te is közéjük !

osho
Neeeeeeeeeeee...........

De sok önkéntes van, lépj te is közéjük !

Ombika
Rossi neeeeeeeeeeee ,oh my god!! 😞

hunbasser
Aoyama vagy Kallio mutatott be a többi csapatnak?hirtelen nem láttam,csak a narancssárga színt,de sztem Kallio volt.

ReaL MaDRid x siempre

amikor*

Szép volt Talma, bravo.Egyébként Faubel volt az elsõ, aki megtapsolta Talmácsit, amikkor az fellépet a pódiumra, õt se kell nagyon bántani, érthetõ a csalódottsága

modellmaker
Az sztem Gadea volt. 😊

Innen már egyértelmûen Gábor és Hector harca lesz a VB címért. Gadea bukása, hát... no comment. Pasinit meg nem kilökték, hanem õ sodort ki még 2 mebert. Csak ezt (is) rosszul mondták a kommentátorok.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

b-type
😊))

Istencsászár
nem, már ben a boxban, csak nemvolt ott, csak pár mérnök, de lehet gadea volt? elbizonytalanítottál😄

b-type
Az amikor a szõke baba megcsókolta fancsali búrával? 😊
Mert az Gadea volt aki perecelt a célrafordítóban...Vörös Csaba (ezt is) rosszul mondta/azonosította be Faubel-ként.

De tök mindegy, mert Faubel kegyetlen leszerepelt azzal hogy egy kézfogást sem tudott kiszorítani magából, elég gáz ez rá nézve.
..és ahogy hallom az angol kommentátorok szóvá is tették.

Istencsászár
Láttad mekkora halál hangulat volt a szerelõinél a boxba? egy könnyed ölelés fapofával, majdnem sírtak😄DD

modellmaker
Vá mekkora gyõzelem!! Grat Talma! Faubel még csak nem is gratulált... <#szomoru1><#ejnye1>

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Ombika
Gyonyoru volt,mar csak Rossi kellene es tokeletes nap lenne! 😊)

desigo
Grat Talma <#worship>
gordon 24
Lenyomta ezt a sok birkát😄DD

Nagyon nagyon ment. Itt a válasz arra hogyha jó a mtor mire képes! Fasorba nincsenek a többiek!!

Downhill!!

Count Adyn
Talma eléggé megalázza a mezõnyt<#hehe><#worship><#worship>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

na marha jó... Vezessenek jobban, ne szövegeljenek. Biztos idegesek, hogy Talma jobban határon megy, mégse esik el 😊

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

JGTC
ahha, mit is várhatnánk tõlük... ha motorja ugyanaz mint az övék akkor lehet itt bármi úgysem kapják el

Istencsászár
Állítólag a két spanyol azzal "vádolja" Talmát hogy agresszívan elõzget és veszélyezteti õket, és emiatt kaptak is felymosást a pilóták, most azt hogy Talma kapott vagy a két spanyol nemtudni, no meg azt kifogásolta Faubel hogy mult futamon Talma kinyult az neki nem tetszett... sajna ezvan, el tudom képzelni hogy a csapattársak frusztáltak amikor Talma veri õket egy gyengébb motorral... no de ezeket csak énis a kommentároktól hallottam ami nem feltétlen igaz, de ez a hír járja.

JGTC
errõl a fúrás dologról bõvebben pls mert nekem ez még új

Csak meg kellett nezni azt a kitoro oromet, amikor Faubel bejott 2iknak Assenben...Ki a fene akarna rajtunk kivul egy magyar vilagbajnokot...Aspar csapat miert akarna....

gordon 24
Hát nagyon remélem hogy nem igy lesz. És nyerni fog! Hajrá Talma!

Downhill!!

Istencsászár
Jah... nehéz neki ott, de nem féltem mert a tehetsége jobb mint a két majomnak akik csak pofáznak és beállításokat lopkodnak😊) gondolom most is Talmától lesznek elszedve a dolgok, ha igazat beszélt a kommentár.

gordon 24
Jaja jót ment.
De az a baj hogy biztos hallotátok hogy Gadea meg Faubel elkezdték furni. Szerintem a csapat és a két spanyol eldöntötte ki lesz a VB és sajnos nem hiszem hogy Gabi lesz ez.
Remélem persze és szeretném ha õ lenne, de sajnos a sok olasz és spanyol között õ csak egy magyar.
De ettõl függetlenûl hajrá Gabi és ne legyen igazam.

Downhill!!

Ja csak majd remeljuk a versenyen is igy lesz...multkor majdnem megorultem mikor lattam h Faubel elotte jott be! Orjongtem!
Ezen a palyan talan nem jon ki annyira h lassabb a motorja!
Neha elegge laggol a live timing

Istencsászár
Talma bedarálta a mezõnyt, óriási fölény, uj pályacsúcs, HAJRÁ holnap is!!!

JGTC
igen 😊

olvastátok?
Hopkins a Kawasakihoz megy az év végén
Laguna Seca-ban szabadkártyával indul Hayden testvére is
Ombika
Uj kulso volt vagy nem azon a versenyen? 😊)

ez sztem csak 1 futamon volt így, mivel az új Fiat 500-ast holnap mutatják be, és ezért pingálták ki 😊

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Ombika
Most neztem meg MotoGP-t uj kulsovel megujulva Yamaha!! Yes!! 😊
Jo verseny volt!