3439
  • gordon 24
    Ááá.. Hihetetlen hogy elmarad a 250!

Basszus most nézem a NASCART, New Hampshirben nem esik! Kár hogy Indianapolisban ilyen szar idő van!
  • Szabi84
    Örültem volna ha most Hayden nyer, de nem jött össze, a végén Rossi már 2 másodpercet vert rá, szóval hozta a szokásos überelhetetlen formáját!
  • gordon 24
    Hát rákapáltunk ezzel az Ike Huricannal!

Mindenesetre Rossi isten! Mint mindig..

De hogy nem lesz 250, azért az kicsit szar :D
  • b-type
    Nicky kitett mindent, csúsztatott a vizen meg minden. Rossi gyorsabb volt..de nem volt egyszerű.
    Érthető hogy leintették, első futamnak nem hiányzik egy botrány gondolom.
  • Istencsászár
    Hát már nem, akkor 250:) ( reméljünk... )
  • Ombika
    MAr nem! :)
  • Istencsászár
    eső elállhatna aztán jöhet a sprint futam!!
  • Ombika
    Jol nyomtak,+7 kor egymashoz kozelebb elnezegettem volna meg en is! :)
  • Istencsászár
    ezt a Hayden csatát még megnéztem volna... :(
  • Ombika
    Rossi ismet mutott!! VEgre a regi enje visszajott!! :)
  • Szabi84
    mintha egy tavon kellne át
  • Istencsászár
    ezért remélem h az Euro vagy M1 közvetíti, ha meg lesz tartva...
  • Istencsászár
    Csak csúszik elvileg.

"A negyed-literesek versenyét elhalasztották helyi idő szerint 13:15-ről 16:15-re, ami magyar idő szerint annyit jelent, hogy Marco Simoncelliék 22:15-kor fogják megkezdeni versenyüket. Zuhogó eső fogadta a motorosokat és a 125-ös versenyt is piros zászlóval intették le a vége előtt már 6 körrel. A program változik és helyi idő szerint 15:00-kor (magyar idő szerint 21:00 órakor) vagyis a 250-esek előtt fognak rajthoz állni a felső kategória versenyzői."

ez de komoly:)

• Szabi84
    hát ez elmaradt:s
  • Nandusz
    Nagyon jól megy eddig Talma, le a kalappal előtte.
  • Airbus A380

Talmácsi elindult törött kézzel is

* MTI/Index

2008. szeptember 13., szombat 18:15 | Frissítve: 17 perce
    A 3. szabadedzésen sérülten lett 29., valószínűleg motorra ül az indianapolisi második időmérőn is.

Talmácsi Gábor kézsérülése ellenére rajthoz állt a gyorsasági motoros világbajnokság indianapolisi versenyének harmadik szabadedzésén, ahol a 29. helyen végzett. Az Aprilia világbajnoki címvédője pénteken négy kört tudott menni az időmérőn, mivel az edzés elején elesett, megsérült, eltört a bal kezében a sajkacsont. A tréninget az olasz Andrea Iannone nyerte.A második időmérő magyar idő szerint este negyed nyolc előtt öt perccel kezdődik.
  • bubu13
    Eltört a kézfejében egy csont:S
  • gordon 24
    Basszus! remélem nem komoly! Kár lenne ha nem tudna indulni esetleg.

Most Motogp-sek küzdenek a pályával..
  • Peppus
    Esett az eső is, meg Talma is :S Pont úgy járt mint valamelyik futamon, túl nagy gázt adott a kanyarból kijövet,kiment a motor segge, ő meg lepottyant a mociról.Megüthette a kezét, mert eléggé fájlalta, és utána már nem is ment vissza a pályára.
  • gordon 24
    mi volt?? Nem láttam!
  • Peppus
    Szegény Talma :( Tényleg mivan azzal a fejlesztéssel, ha bukik egy versenyző akkor kinyílik a légzsák a hátsójából? :) Mert nemláttam idén. Pedig tavaly már tesztelték.
  • Ombika
    Eszmeletlen volt Rossi eljenzese! Libaboros lettem egybol! :)
  • JGTC
    Pasinit sajnáltam nagyon. Simoncellit meg a Barberát nem bírom pont ezek miatt...
  • webibebi
    azt veszem észre h stoner nem bírja a nyomást amit rossi gyakorol rá.az elmúlt 3 futamon mindig kiesett!és idén nem fog nyerni semmit!Rossi a legnagyobb:D:D
  • Szabi84
    Kár hogy Stoner elesett, szívesen néztem volna hogy küzdenek Rossival, de nem bírta a nyomást! Rossi pedig nem hibázott, nagyobb volt a végén az üdvrivalgás mint egy focimeccsen:D Böröcki is jól becsempészte magát a Yamaha-hoz!
  • Szabi84
    Ezen a hétvégén minden összejött Talma 110%os volt a többiek meg bénáztak, kár hogy Oliv elszúrta
  • artschi
    Jessz!

Gratulálunk Talma!!
  • SitatiS
    Ez a Talma!
  • gordon 24
    Igy van!!

Már csak 5 x kell!:D
  • Airbus A380
    Hell.

Valahonnan le lehet tölteni moto gp futamokat ? (kivéve a moto gp hivatalos oldalát mert az fizetős..)
  • Istencsászár
    Jó kis verseny volt. Stoner lehet most dobta el a Vb címét, nemtudom hova sietett... Elias milyen gyönyörűen előzött!, ezt meg kell nézni még párszor, zseniálisan agresszív és tökéletes volt.
  • Istencsászár
    125 KCM, RAJTSORREND1. TALMÁCSI Aprilia 2:09.870
    2. TEROL Aprilia 2:10.588
    3. IANNONE Aprilia 2:10.589
    4. SMITH Aprilia 2:10.652
    5. DI MEGLIO Derbi 2:10.791
    6. CORTESE Aprilia 2:11.024
    7. ESPARGARO Derbi 2:11.030
    8. CORSI Aprilia 2:11.227
    9. GADEA Aprilia 2:11.276
    10. OLIVE Derbi 2:11.341
  • Istencsászár
    Amugymeg a kur... életbe hogy nemlehet élőbe leadni a Motogp időmérőt, mert az Olimpia ami még egy ideig mennifog napi 24 órában olyan nagyon fontos, mint ez a pár órás MotoGp... még jó a hogy a futamot méltoztatják leadni.
  • Istencsászár
    a mai napon igen fontos bejelentésre került sor a MotoGPTV-ben, amit Stefano Favaro tett Talmácsi Gábor jövőjével kapcsolatban.
  • SitatiS
    Rossi-Stoner Laguna Seca 2008 battle!
  • Ombika
    Talmarol nem is beszelve! :)
  • Ombika
    Rossira azonnal mennek! :)))
  • S8DJ
    igaz :)
  • SitatiS
    Jha..Itt picit több kép van a pályáról.
  • S8DJ
    már linkelték: #1466