MotoGP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

modellmaker
<#smile>

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

tudom, csak válaszoltam a kérdésre, h hol.<#wink>
modellmaker
ez már egy éve így van. <#vigyor3>

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Eurosport és m1 is leadja a 125öt, szal reklámkor sem kell lemaradnunk az eseményekrõl <#vigyor3>
Istencsászár
03:45 Motorverseny
Nagydíj, Motegi, Japán, 125cc futam - élõ
05:00 Motorverseny
Nagydíj, Motegi, Japán, 250cc futam - élõ
06:15 Motorverseny
Nagydíj, Motegi, Japán, MotoGP futam - élõ
08:00 Csupa sport
Buzz magazin
08:30 Motorverseny
Nagydíj, Motegi, Japán, 250cc futam
09:00 Motorverseny
Nagydíj, Motegi, Japán, MotoGP futam

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Na most az egyik válaszban nincs a 125 cc, a másik meg nem irtad oda hogy hol (mert én néztem a Eurosportot és ott nem irják 4-tõl)
elvileg 3.45tõl van közvetítés. 125tel kezdenek,a futam kb 4kor indul.
alig várom <#nevetes1>
Istencsászár
Mint mindig Eurosport

5:00
Motorverseny
Nagydíj, Motegi, Japán, 250cc futam - élõ
6:15
Motorverseny
Nagydíj, Motegi, Japán, MotoGP futam - élõ
8:00
Csupa sport
Buzz magazin
8:30
Motorverseny
Nagydíj, Motegi, Japán, 250cc futam
9:00
Motorverseny
Nagydíj, Motegi, Japán, MotoGP futam

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Holnap mikor és hol közvetítik a 125 cc-s futamot?
nem Faubel a veszélyes, hanem a "csapattaktika"😞((

egyszer miért nem rossz adatokad adnak Talma technikusai ennek a szánalmas hispánnak?

http://gaborszantai.co.uk/

Ombika
HAt mar nagyon varom hetveget,de szeptikusan! 😞

ja csak aztán jön a futam és szélárnyékban hosszú egyenesekbe a nagyobb erejû motorokkal egalizálnak és csak a szerencse dönt...<#szomoru1>

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

basszus ne már, pont most hagytam ki, az utóbbi nem túl izgalmas futamok miatt 😊

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

melyiken? elsõn v a másodikon?
Talma eddig jól áll, csak Pasini van elõtte, és ha versenyre is igy mennek, akkor még bármi lehet, hisz Pasini is megbizhatatlan, nem csak a motor...de Faubel 5. hely környékérõl még veszélyes <#szomoru1>
Ombika
Rossinak megint bexart a motorja free practicen!!

gordon 24
Rossi nagyot ment! Hogyne néztem volna! Legalább olyan volt mint 125. Persze az jobb volt mégiscsak Talma. De huhh. Szóval nagyon fasza versenyek voltak! Remélem jövõhéten Gabi Faubel elött végez!

Downhill!!

Szabi84
Nagymotort nem is néztétek? Az sem volt semmi!

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Kaszi46
4

*Posse*T.W.D*

Istencsászár
1

Count Adyn
Hány verseny van még hátra amugy?

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

b-type
Ez így van.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

B0B0
Az a durva, hogy ez már ötödszörre fordul elõ idén! Gyökér Martinez már beláthatná végre, hogy a legjobb pilótája ül a csapat legrosszabb motorján!

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

modellmaker
Na kb. ennyit ér ez az egész... =/ Talma az egész versenyen nagyon jól megy, pályacsúcsot állít be, de a legvégén, mikor a legjobban kellene, nem sikerül, mert a másiknak jobb motorja van... =/ Ok, hogy benne van a pakliban, csak így azért már durva.. :C

Count Adyn
Jah...😞 De majd legközelebb jól meg kell verni és no problem^^

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Istencsászár
Éreztem h mikor Talma lenyomta mint a bélyeget Faubelt akkor az egyenesbe simán megyneri a futamot. Jó pilóta Faubel, de a motor gyorsaságával tudott ma csak elõzni vagyis az egyenesekbe, amit meg Talma csinált hibátlan volt, szeniális, a futam az övé volt nem másé... de az égiek mást akarnak... szomorú vagyok, de éreztem h ez lesz mikor a kombinációban lenyomta a spanyolt...

gordon 24
Ez egy féreg. Állandóan furja a csapattársait. Szerintem itt õ volt a hülye. Még akko is ha a térdéhez tényleg hozá ért volna Gábor.
Akkor nem lenne igaza ha a kanyarodás közben szurt volna be mellé és esetleg hozzá ért volna. De hát Gábor a féktávon mellette volt igy neki kellett volna elvenni a gázt és 3-diként fordulnia.
De nem is értem mit pattog, itt aki jó iven és belül volt az Talma és nem õ vagy Corsi. Ugyhogy ezt benyalta inkább ellnézést kellene kérnie Corsitól mint csnálni a cirkuszt.

Downhill!!

de milyen érdekes, mindig akkor ideges amikor veszít... Amikor nyer Talmaa beállításaival semmi kösz vagy ilyesmi.

Elfogulatlanság ide vagy oda, Faubel hátulról nekiment Corsinak miután lesodródott a belsõ ívrõl, errõl is Talma tehet? Mirõl beszélünk? Gázelvételt kellett volna választani. De nem, mert most bebizonyította, hogy idegesíti Talma, saját csapattársa miért is? 😊

Ombika
Ezt azert nem mondanam,mert nemsok pont valasztotta el a szar motorjaval Rossit eddig !! 😊)
PEdig sokszor kiesett...
Talan jovore,ha Yamaha osszekapna magat vegre!!

faubel fórumát szépen "szét is verték" a magyarok😊

http://gaborszantai.co.uk/

Istencsászár
Ezvan, talán még egy megbízható Yamahával sem lenne esélye... ebben az évben Stoner magasan a legjobb, ezt el kell fogadni és reménykedni h jövõre jobb motort raknak alá.

Istencsászár

Ombika
Rossit nem hiszem el!! 😞(((((((

B0B0
Az biztos, én már vagy fél éve nem nézem a forma1-et. Számomra az nem izgató, amikor futamonként lehet látni egy vagy jobb esetben két elõzést a kõkemény 13. helyért. Ellenben itt izzik a levegõ végig! 😊

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

k9duli
Vazze sokkal izgalmasabb mint az uncsi forma1.

ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK

Faubel <#mf1><#mf1>

Ez király volt 😄

B0B0
ÁÁÁ, ez nekem is nagyon tetszett! <#vigyor1>

Most õ motorozott kivárásra és bejött! 😊

Count Adyn
AZTAAA😄DA😄S EzzaZZ😄:SDD

<#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3>
JGTC
úúú basszusz mekkora hátas volt <#szomoru1> remélem jól van!

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

JGTC
ezaz már bizonyított, és ez szerintem már elegendõ akármelyik 250es élcsapathoz

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Istencsászár
Ezt kár feszegetni biztos igyvan, magyar csapatban meg a magyarnak akarják a legjobbat... fordítva idegesítõ, de Talmában van annyi többlet hogy ezen felülkerekedjen már bizonyított, nem kell neki ujra.

Anders
sajnos spanyol csapatba spanyol világbajnok kell
de ne nekem legyen igazam
akkor isten bizony szétlocsolok egy üveg pezsgõt az udvaron, miközben a házimoziból százzal bömböl a magyar himnusz 😊

A másik véglet: Fekete Pákó és a hét törpe

jAsOn VoOrHeEs
Sekiguchi bukása nem semmi volt. Véletlenül pont odakapcsoltam hétvégén. <#ijedt>

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

szerintem is nagyon jó verseny volt, Talma nagyon szépen ment, csak hát az utsó fél kör elég szarul jött ki...<#szomoru1>
mér nem lehet szerencséje legalább a "hazai" pályán???
a VB cím tuti a miénk, hisz mindig változik az élen álló személy neve, így a végén lehet ott Talma is, és ott is lesz <#hehe><#nevetes1><#nevetes1>
JGTC
tényleg szép volt, és két ilyen manõvere is volt <#eljen>

Faubelnek nem tudom mennyi pontja volna ha nem lenne szerencséje folyton...

Istencsászár
Stonert már csak egy dolog llíthatja meg a VB cím szerzésben az ha összetöri magát.

Istencsászár
Sajnálom Rossit, jövõre a Yamahának nagyon össze kell kapnia magát...

Istencsászár
Na mind1... Talma mindent megtett, de ilyen esetekben nem túl szerencsés pilóta, ami a motorra vezethetõ vissza...

Megmerem kockáztatni hogy a nap elõzése az övé volt, ahogy betolta oda az zseniális volt.

Szabi84
A rohadt életbe, ilyen szép motorozást még nem láttam, de a faszért olyan lassú egyenesben az a motor! Mindegy úgyis világbajnokok leszünk!!!!!

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Erre mondom hogy a mocskos kurvaeletbe!

Egyszeruen szetbasz az ideg hogy miert van az hogy ha elre all akkor nincs annyi abban a kurva motorban hogy meg tudja tartani a helyet....
Demokracia mi Martinez......allandoan lenyuljak a Gabor beallitasait, es meg gyorsabb is a motorjuk!! Hat ezt nektek:<#violent><#boxer>