3439
  • gordon 24
    Hát nekem mondod? Tök szomoru vagyok. Imádom a Motgp-t.. Az m1, meg max a versenyt nyomja le (kérdés az is meddig, mert amig Talma nem volt sikeres egy futamot nem adtak le.. És a 250-be első évbe nem lesz vb ha egyátalán lesz)
  • Istencsászár
    neee:((( és akkor hol fogom nézni élőbe a szabadedzéseket? időmérőket? versenyeket?

M1en? ahol csak a versenyeket látom max, éphogy elejétől a végigi?
  • gordon 24
    Nem kapták meg a jogokat, 2009-től nem közvetítheti az eurosport..
  • Istencsászár
    ? hogy érted ezt? ( most értem haza nem láttam a motogpt )
  • Szabi84
    Elbúcsúztak az eurosporton! Sajnáltam őket ,mindig ott néztem a motogp-t, kár hogy vége, Böröczky József mindig is szimpatikus volt!
  • Airbus A380
    Talán így harmadik évükbe eljutnak odáig hogy legalább az időmérőt leadják...

Azért van esélyünk hogy valamelyik magyar tv adni fogja van két versenyzőnk+ meg egy nagydíjjunk. (elvileg) én már csak a magyaír verseny miatt is bizakodom.
  • gordon 24
    Jaja! Most mondta a Várhegyi ferenc , hogy nem lesz jövőre sajnos.. Elvette a jogokat a dorna..

Ez szopás.. Remélm M1 fogja nyomni. Oké hogy nem közvetitik az edzéseket, de talán a versenyt tudják!
  • Ombika

What? :O
  • Airbus A380
    Most akkor ilyenkor mi van ???? Azért valamelyik magyar média adni fogja vajon ?
  • semo1
    Eurosport nem közvetiti a motogp-t jövöre?a Zsidó geci dorna miatt.
  • Ombika
    Jeee bizom benne! :) Iden megerdemelte ismet a VB cimet! :)
  • gordon 24
    Jaja! Nagyot ment idén.. Ha Nyer Valenciában a legmasabb pontszám rekordját is megdönti:D Amit szintén ő tart.
  • Ombika
    Az igaz, de en addig is boldog vagyok , Vale 8! :)
  • Airbus A380
    köszi akkor valamit összekevertem csak fél füllel halgattam.

Majd klónoznak pár embert . :D
  • modellmaker
    Nem, a 250cc-ös kategóriában nincs meg még 4 ember, mert a szabályok szerint min 15 kell, hogy elindítsák. 11 már megvan, szal nem valószínű, hogy 4 hiányzó ember miatt ne lenne 250cc. Összeszedik azt a 4-t. :)
  • Airbus A380
    A tv-be olyasmit mondtak hogy jövőre nem lesz 125-ös kategória. Igaz ?
  • Szabi84
    :DDD hehe ez jó, de 14-re azért mégsem kéne:d
  • gordon 24
    Na de a ZÁRÓ futam... Megint baszus 6 hónapig viszont nem lesz.
  • Ombika
    Ahh most latom , hogy hetvegen lesz a zaro ezt mar szeretem mikor surun vannak a dolgok! :)
  • DJ BP
    Egy olasz város 50-ről 46 kilométer/órára csökkentette a megengedett maximális sebességet. Nem zavarodtak meg, ajándéknak szánják.

Tegyen ki mindenki Talmáért az utcájában egy 14km/h-ás táblát :D
  • Laffite
    Talma hatalmasat teljesített, melegben, sérült kézzel, egy elveszített vb címmel a háta mögött is motiváltan...

Talma király országában öröm alattvalónak lenni!
  • Istencsászár
    Grat Talma, szép volt!
  • JGTC
    Korrekt! Jövőre nagyon erős párost alkothatnak Stonerrel...
  • b-type
    Nagyjából annyi, hogy lekerült a nyakából Pedrosa..:)
  • Ombika
    12 helyrol mar megint!! :) Kiraly verseny volt,mitortenik most HAydennel,megkapott vmi uj fejlesztest o is,hogy ilyen jol megy?! :)
  • Ombika
    Multheti Japan MotoGP nagydijat honnen tudnam letolteni,mert sehol se talalom?! :(
  • Szabi84
    :D megeshet de akkor itt már sosem lesz motogp, szóval biztos meglesz a pálya, ne aggódj
  • Airbus A380
    Attól még megeshet hogy nem készül el.
  • Szabi84
    Mindenképp, már benne van a következő évi naptárban!
  • Airbus A380
    Szerintetek elkészül a magyar pálya jövő szeptemberig ?

Eddig csak 5 évre van biztosítva a verseny de gondolom ez olyan lesz mint az F1 folyamatosan hosszabítják.
  • b-type
    Grat Rossi-nak.

..és Stoner-nek is a sérülése ellenére szépen ment, Pedrosa-nak is mert a Bridge' gumikra szépen alkalmazkodott, Lorenzo-nak is mert ő volt a legjobb Michelin-s ezen az alapvetően Bridgestone-s pályán.
    és Hopkins-nak is...jól ment a Kawasaki-val.

és Term. nagy grat Talma-nak a nehézségek ellneére megszerzett jó eredményért. :)
  • ForzaInter
  • Zsolti9014
    Szép volt, Doki!
  • Kaszi46
    8.! :)
  • Airbus A380
    A versenyeket nem lehet megnézni valahol ? Sajnos a hivatalos Moto gp oldalon csak pénzért van....

(érdekes mer a suberbike 2008-as versenyek ingyen vannak a hivatalos superbike oldalon)
  • Ombika
    Azt meg ugye ne felejtsuk el,hogy hazai palya nem?! :)
  • Istencsászár
    Nem is baj hogy elmegy onnan... a Honda nem érdemli meg, nyomják csak a kis Pedrot. Remélem hogy Hayden meg fogja tudni lovagolni a Ducatit.
  • JGTC
    Nem arra céloztam, hogy tavaly csináltak egy motort Pedrosának és mindenki más szenvedett vele. Idén meg szintén Haydenen próbálgatták az újat, és mikor úgynézki, hogy beválik a motor és azonos technikájú gépekkel mennek, Pedrosát egyből nem látod sehol... Az meg hogy nem engedik Haydent is Bridgestonera... no comment!
    Ezek után nem is kell csodálkozni, hogy megy a Duchoz!
  • Ombika
    Miert o most kapta meg a legujabb fejleszteseket csak vagy mi? :O
  • JGTC
    Naggyon jó futam volt. Honda most már biztos veri a fejét a falba, hogy tavaly lesz@rták a világbajnokukat és Pedrosanak építettek motort... Lesz itt még sok Hayden Rossi harc sztem!