3439
-
#1559 Hát nekem mondod? Tök szomoru vagyok. Imádom a Motgp-t.. Az m1, meg max a versenyt nyomja le (kérdés az is meddig, mert amig Talma nem volt sikeres egy futamot nem adtak le.. És a 250-be első évbe nem lesz vb ha egyátalán lesz) -
#1558 neee:((( és akkor hol fogom nézni élőbe a szabadedzéseket? időmérőket? versenyeket?
M1en? ahol csak a versenyeket látom max, éphogy elejétől a végigi? -
#1557 Nem kapták meg a jogokat, 2009-től nem közvetítheti az eurosport.. -
#1556 ? hogy érted ezt? ( most értem haza nem láttam a motogpt ) -
#1555 Elbúcsúztak az eurosporton! Sajnáltam őket ,mindig ott néztem a motogp-t, kár hogy vége, Böröczky József mindig is szimpatikus volt! -
#1554 Talán így harmadik évükbe eljutnak odáig hogy legalább az időmérőt leadják...
Azért van esélyünk hogy valamelyik magyar tv adni fogja van két versenyzőnk+ meg egy nagydíjjunk. (elvileg) én már csak a magyaír verseny miatt is bizakodom. -
#1553 Jaja! Most mondta a Várhegyi ferenc , hogy nem lesz jövőre sajnos.. Elvette a jogokat a dorna..
Ez szopás.. Remélm M1 fogja nyomni. Oké hogy nem közvetitik az edzéseket, de talán a versenyt tudják! -
What? :O -
#1551 Most akkor ilyenkor mi van ???? Azért valamelyik magyar média adni fogja vajon ? -
#1550 Eurosport nem közvetiti a motogp-t jövöre?a Zsidó geci dorna miatt. -
#1549 Jeee bizom benne! :) Iden megerdemelte ismet a VB cimet! :) -
#1548 Jaja! Nagyot ment idén.. Ha Nyer Valenciában a legmasabb pontszám rekordját is megdönti:D Amit szintén ő tart. -
#1547 Az igaz, de en addig is boldog vagyok , Vale 8! :) -
#1546 köszi akkor valamit összekevertem csak fél füllel halgattam.
Majd klónoznak pár embert . :D -
#1545 Nem, a 250cc-ös kategóriában nincs meg még 4 ember, mert a szabályok szerint min 15 kell, hogy elindítsák. 11 már megvan, szal nem valószínű, hogy 4 hiányzó ember miatt ne lenne 250cc. Összeszedik azt a 4-t. :) -
#1544 A tv-be olyasmit mondtak hogy jövőre nem lesz 125-ös kategória. Igaz ? -
#1543 :DDD hehe ez jó, de 14-re azért mégsem kéne:d -
#1542 Na de a ZÁRÓ futam... Megint baszus 6 hónapig viszont nem lesz. -
#1541 Ahh most latom , hogy hetvegen lesz a zaro ezt mar szeretem mikor surun vannak a dolgok! :) -
DJ BP #1540 Egy olasz város 50-ről 46 kilométer/órára csökkentette a megengedett maximális sebességet. Nem zavarodtak meg, ajándéknak szánják.
Tegyen ki mindenki Talmáért az utcájában egy 14km/h-ás táblát :D -
#1539 Talma hatalmasat teljesített, melegben, sérült kézzel, egy elveszített vb címmel a háta mögött is motiváltan...
Talma király országában öröm alattvalónak lenni! -
#1538 Grat Talma, szép volt! -
#1537 Korrekt! Jövőre nagyon erős párost alkothatnak Stonerrel... -
#1536 Nagyjából annyi, hogy lekerült a nyakából Pedrosa..:) -
#1535 12 helyrol mar megint!! :) Kiraly verseny volt,mitortenik most HAydennel,megkapott vmi uj fejlesztest o is,hogy ilyen jol megy?! :) -
#1534 Multheti Japan MotoGP nagydijat honnen tudnam letolteni,mert sehol se talalom?! :( -
#1533 :D megeshet de akkor itt már sosem lesz motogp, szóval biztos meglesz a pálya, ne aggódj -
#1532 Attól még megeshet hogy nem készül el. -
#1531 Mindenképp, már benne van a következő évi naptárban! -
#1530 Szerintetek elkészül a magyar pálya jövő szeptemberig ?
Eddig csak 5 évre van biztosítva a verseny de gondolom ez olyan lesz mint az F1 folyamatosan hosszabítják. -
#1529 Grat Rossi-nak.
..és Stoner-nek is a sérülése ellenére szépen ment, Pedrosa-nak is mert a Bridge' gumikra szépen alkalmazkodott, Lorenzo-nak is mert ő volt a legjobb Michelin-s ezen az alapvetően Bridgestone-s pályán.
és Hopkins-nak is...jól ment a Kawasaki-val.
és Term. nagy grat Talma-nak a nehézségek ellneére megszerzett jó eredményért. :) -
#1528 -
#1527 Szép volt, Doki! -
#1526 8.! :) -
#1525 A versenyeket nem lehet megnézni valahol ? Sajnos a hivatalos Moto gp oldalon csak pénzért van....
(érdekes mer a suberbike 2008-as versenyek ingyen vannak a hivatalos superbike oldalon) -
#1524 Azt meg ugye ne felejtsuk el,hogy hazai palya nem?! :) -
#1523 Nem is baj hogy elmegy onnan... a Honda nem érdemli meg, nyomják csak a kis Pedrot. Remélem hogy Hayden meg fogja tudni lovagolni a Ducatit. -
#1522 Nem arra céloztam, hogy tavaly csináltak egy motort Pedrosának és mindenki más szenvedett vele. Idén meg szintén Haydenen próbálgatták az újat, és mikor úgynézki, hogy beválik a motor és azonos technikájú gépekkel mennek, Pedrosát egyből nem látod sehol... Az meg hogy nem engedik Haydent is Bridgestonera... no comment!
Ezek után nem is kell csodálkozni, hogy megy a Duchoz! -
#1521 Miert o most kapta meg a legujabb fejleszteseket csak vagy mi? :O -
#1520 Naggyon jó futam volt. Honda most már biztos veri a fejét a falba, hogy tavaly lesz@rták a világbajnokukat és Pedrosanak építettek motort... Lesz itt még sok Hayden Rossi harc sztem!