3439
  • Istencsászár
    Most volt egy interú Böröczkivel a BP tévén, azt mondta hogy még most sem tudni hogy lesz e közvetítve a MotoGp az MTVn...
  • Airbus A380
    2009-ben lesz honda a 125-ben ?
  • Airbus A380
    A JIR hondából mi lesz jövőre ?
  • b-type
    Ezen már a PH-n is jót vigyorogtam :D
  • Airbus A380
    lehet hogy nem így kell írni.....

Arra az energia visszafordítóracélzok ami lesz jövőre az f1 be mintha valahol olvastam volna hogy a motoroknál is bevezetik.
  • Airbus A380
    A cars-et fogják használni a MotoGP-ben ?
  • Airbus A380
    Nem olyan rossz az M1-es közvetítés mint azt sokan be akarnák állítani.

Amiben fejlődniük kell az aíz hogy igenis minden versenykor tessék leadni mind 3 kategóriát. Kommentátor szempontból az M1 sokkal jobb volt bár rengetegen odavoltak a Várhegyi-Böröczky párosért...
  • b-type
    Az M1-n legalább odahozták Harmati Árpi-t,...én nem értem, hogy az eurosport-n miért nem tettek Böröczky mellé egy volt motorversenyzőnket...Árpi néha elment hozzájuk is, de nem hagyták szóhoz jutni.
    Az a baj, hogy Várhegyi-nek is meggyőződése hogy aki sokat beszél az már jó....és ez nagyjából igaz is szokott lenni,ha valaki ért ahoz amit közvetít(!).
    Harmati Árpi nem egy kommentátor alkat, mert nem ömlik belöle a szó, és sokszor nem is szépen fésült mondatokban beszél.
    de:
    ott van mögötte a tapasztalat, a tudás....és egy jó adag vagányság is.
    Minden alkalomra hívni kell őket, sőt az sem baj ha kettő volt vagy aktív versenyző is ott van vendégként..Bitti pl.
    ..és akkor már nehéz akkora sületlenségeket beszélni mint ami a magyar eurosport-n gyakran előfordul.
  • cafe986
    Ma már nem tudott tesztelni és jön valszeg pénteken csak azt nem tudom hánykor..
  • Airbus A380
    Itt hol az mtv??? állítólag 2008-ba ezen tv-k adták a motogp-t :DDD
  • Szabi84
    jah:DDD kivülről tudom az összes reklámjukat, de hát ez a céljuk a köcsögöknek:D
  • JGTC
    Jaja! Főnleg az Ivecosat ami ezer évig tart... :)))
  • Airbus A380
    de a versenyt attól még látod. Eurosport is megoldhatná úgy..... a millió reklámját.
  • ForzaInter
    tipikus retekklubos megoldás:S
    azért reklámok száma egyre növekszik, elsőnek még csak egy volt, most már kettő:D ha így folytatják lassan minden kör után lesz egy...
  • Count Adyn
    rtl klub megoldotta az f1 nél, félképernyőn megy a reklám hanggal, másik félen meg a verseny hang nélkül:S
  • Airbus A380
    Nagyon remélem hogy lesz annyí eszük hogy nem csak a 250-es talmácsis kategóriát adják hanem belegondolnak abba hogy lehet az embereket a többi is érdekli.
  • Airbus A380
    Nekem tetszik az 1esen is.

A heveskedőket nem bírom ilyen a palik is ő is hévvel közvetít..... de izlések és pofonok.

Reklám biztos nem lesz benne ezután sem mert úgytudom a magyar mésia törvény nem engedi élő sportesemény ilyen módú megszakítását.
  • Kaszi46
    2004-ben ezt írtam Böröczky-ékről:
    "naigen komolyan mondom nagyon idegesítettek, a legnagyobb akciók közepette ők halál nyugodtan beszélgetnek valami baromságról, de sajna ez már régóta így van.
    ezért kell megnézni az ismétlést, ott angol kommentárok vannak és hát mit mondjak tudják fokozni a hangulatot.
    ezeknek a közvetítőknek ugyanúgy kellene pörögniük mint a motorosoknak, visszaadni azt amit átélhetnek a versenyzők a pályán, ehelyett ez a 3 balek olyan tempoban diskurál mintha bekapkodtak volna vmi erős nyugtatót. + bődületes nagy baromságokat tudnak beszélni:D nademind1 hálistennek nem miattuk érdemes nézni"

szóval van remény az mtv-seknek is.
    mondjuk azt még mindíg nehezményezem, hogy a kimértségükkel nem tudták feldobni a futamokat.
    ha igazán élvezni akarok egy versenyt akkor ahhoz olaszul, vagy angolul kell megnézzek egy futamot.
  • Kaszi46
    mtv-s bemondóknak, még kell legalább 5 év amíg normálisan közvetítenek. sajnos nagyon érezhető hogy közük nincs a motorozáshoz. lexikális tudásuk úgy ahogy elmegy, de ezen kívül gyerekcipőben járnak még.
    2 dolog ami miatt viszont jobb, nincs megszakítva(legalábbis eddig) reklámokkal, illetve jobban lehet hallani a motorok hangját.

Sajnálom nagyon, ráadásul hiába töltöm le ezentúl akár az időmérőt akár a versenyt angolul, az már a bbc-lesz ahol közel nem olyan hévvel közvetítik a futamokat mint az eurosportos angol közvetítők.
  • Airbus A380
    Még csak annyít a tv-s témához hogy olvastam valahol hogy 2008-ba másfél millió (!!) felett volt a motogp nézettsége nos ha 2009-be hozzá vesszük azt a pár ezer eurosport fan-t akik kénytelenek lekattani kedvencükről sztem jó esély van a jó nézettségi adatokra és akkor az MTV is talán megembereli magát.
  • Ombika
    Igen meg tesztel!
  • Airbus A380
    Nem jön.

Azt hiszem még egy ideig tesztel.
  • cafe986
    Halihó! Mikor érkezik meg Talma ferihegyre????????????????
  • Airbus A380
    Igen én is kieggyeznék azzal ha szombaton leadnák az időmérőt ahol eldöl a rajtsorrend vasárnap meg a versenyt. (mind3 kategóriába természetesen) Azért bízzubk benne....
  • JGTC
    Még 1

Tudja vki, hogy miért voltak a Repsolos csapatok fehérben???
  • JGTC
    Egy kép így a végére, hogy holnaptól már ne felejtsük el a kis 125-öst.

• JGTC
    De sokat akartok! Edzés stb.... :D Azt mondom jó ha leadják mind3 versenyt normálisan.
  • Ombika
    HAt BBC meg nem is lenne rossz , de euro jobb lenne! Remelem jovore mar HD-ben kozvetitik! :)
  • Airbus A380
    a kép a kérdéshez. :o)
  • Airbus A380
    Ez az rc212v utcai változata vagy mi ???
  • Airbus A380
    A dorna oldalán nincs kinn ki a magyar partner ?
  • gordon 24
    Hát ezek nagyon nehéz kérdések.. A Fene tudja.. Az biztos hogy semmi képpen nem fogunk jól járni. Ennél szinvonalassabb közvetítés majdnem a 0-val egyenlő hogy valaha is lesz.. Reméljük nem lesz igazam. Legaább a Magyar 1 adhatná..
  • Airbus A380
    A hónapokkal ezelőtti hír a motogp hírek.hu-n

Ami érdekes a számomra. Időközben megkezdődtek a tárgyalások Franciaországban és más jelentős európai országokban

Az MTV mint jelentős csatorna ???
  • Airbus A380
    Én nem tudom fogni....

Amúgy az MTV kitől szerzi a jogot? ugyanúgy ki kell kérni a dornától ?
  • Airbus A380
    És az MTV megkapta jövőre a jogot ? Angol honlapon nem írják?

Sajnos én nem tok angolul. Azért nem hinném hogy nem érdeke a dornának hogy legalább ott legyen közvetítve ahol futam van.
  • gordon 24
    Bbc-nek adták a jogot.. Valami olyasmit hallottam, hogy az a bajuk, hogy az eurosoprt Europai sugarzáson van, viszont itt kizárolagos jogokkal rendelkezik. Most azt akarják, hogy oda adják egy olyan csatornának, ami világ szinten teriteni fogjaa majd.
    Ezzel nincs is gond, ha mondjuk tudjuk fogni azt az adot. Csak ugye nem lesz magyarul..
  • Airbus A380
    Jó de akkor nem is gondolom hogy népszerű volt a MotoGP azért ahogy nő a népszerűség úgy jobban megéri a tv-nek is nyomni.
    Mostmár azér komoly rajongó tábora van a moto gp-nek bár sajnos sokan még mindig csak a talmát nézik, Az én környezetembe is csak én néztem végig mind3 versenyt....

Egyébként nem értem a Dorna politikáját mit akar elérni azzal hogy egy EU-ba széleskörbe fogható csatornától elveszi a jogot ???

Akkor hogy terjeszti a MotoGP-t ?
  • gordon 24
    Ok de a Motogp időmérőt minek adná le?? Azt mondom 250-et leadja oké mert van benne magyar pali. De a gp-be 125-be nincs.. Ráadásul mondom mi lesz ha Talma nem lesz a topban? Amig esélye nem vlt vb-re sose adta az m1..
  • Airbus A380
    Azért még az M1 is fejlődhet odáig hogy leadják az időmérőt is. Ne feledjétek az RTL-en sincs több F1 közvetítés, épp csak annyíval hogy ott van időmérő, én kieggyeznék jövőre az M1-el ha leadnák szombaton az időmérőt.

(többre ne is számítsatok m ivel közszolgálati ezért biztos nem nyomják tele ahétvégét motorversennyel , de azért az időmérőt illene adni. )
  • Airbus A380
    Hm... nekem jobban tetszenek az MTV-s riporterek...

De azt én is sajnálom hogy ennyí MotoGP-t semmi se fog adni mint az Eurosport.