MotoGP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Istencsászár
Év elejétõl ez a probléma, ezen bukott gyõzelmet helyezést dobogót... mindenki látja h neki a leg nehezebb, tchnikás részeken kijön h jobb tud lenni a többieknél az esetek nagy részében, de hiába darálja be az embereket ha ezt 2 kanyarral késõbb az egyenesekben elveszíti... borzasztó rossz érzés lehet neki... abba bele sem merek gondolni h mennyivel könyebb lenne neki egy csapatnál ahol jó a motor, elsõ számu ( mint pl Pasini ), mert ahogy a KTMnél itt sem az sõt a másik versenyzõt nyomják, érhetõen aki szvsz nem jobb mint Talma, ez a nehéz pályákon sokszor kijött.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

ezzel a motorral? Hát a hosszú egyenesben ahol mások szélárnyékban elõzgetik egymást, õ szinte mindig hátulmaradt... Az elsõ 8-nak mind gyorsabb volt egyenesekben, ami döntõ, tartani tudta a tempót kanyarokban, elõzött is, de hiába ha egyenesekben szar.
Az elején sztem azért tudott ott lenni elöl, mert a célegyenesre fordító kanyart megpróbálta gyorsabban bevenni kockáztatva biztos, de az sokat kivehet a gumikból

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

gordon 24
Szerintem is valami hasonló lesz. Az a baj hogy megint nem megy az a motor ugy ahogy kéne. Szerintem eldöntötték ki nyeri csak ugye nem lehet ezt látványosan csinálni. Most elbasztak neki egy idõmérõt (ezzel egy versenyt is) Még egy ilyen és Faubel a vb. Ez van sajnos. Se a motorsportnak nem jó ha Gabi lesz vb mert magyarországon ezért nem fognak eladni több ezer darab 125 Apriliát. Viszont Spanyolba biztos!
Persze elég összeesküvés elmélet ez, de sajnos szerintem igaz. Nagyon nem akkorom hogy igy legyen de elégé ilyenek tünik.

Szar hogy pont a csapattársa a vb másik esélyese. Miért nem Corsi vagy Pasini áll igy? Akkor mindent megtenne Martinez és csapata hogy õ legyen a VB!

Downhill!!

modellmaker
#1134 :|

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Spanyol futam
Spanyol csapat
Spanyol pilóta
Spanyol világbajnok

ezen már csak Faubel bukása változtathat...

http://gaborszantai.co.uk/

JGTC
b@sszus Faubelnek meg ,hogy ment a motorja... olyat lépett az egyenesekben h csak lestem

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

modellmaker
bazz ha ezt látná Stefano... :CCCCCCCCCcc POZITÍV gondolkodás!!!

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Istencsászár
Az engem nem érdekel, csináljanak valamit, mert mondom igy NEM LESZ VB, ezek a tények, Talma is tudja.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

modellmaker
ööö ha nincs elég erõ a motorban hogy a dobogóért harcoljon akkor mégis hogy képzeled ezt a többet nyújtást?

Istencsászár
Sokra nem emléxek mivel buliból hazatérve még ittas állapotba pont a felénél bekapcsolódtunk véletlen, de igy nemlesz vb Talma ha csak ennyit tud(ott), rá lehet fogni mindenre, motorra, meg nem tetszik a pálya meg annak jobb, de ennél több kell... még õvé a vezetés 1 pontal, de ez édes kevés lesz ha nemtud a dobogóért harcolni minimum.

JGTC
a verseny elején pedig volt még erõ a motorban... 😞((

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

JGTC
lássuk!!!

Kaszi46
jó rekkelt, hajrá TALMA!!!!!!

R.I.P ABE!😞((((

*Posse*T.W.D*

Én is ezért kérdeztem 😊 port.hu nem tudtam ki1ezni

modellmaker
Helyi idõ szerint délben, ami nálunk hajnali 4 óra. a port.hu pont nem mutatja ezt az idõszakot, de gondolom közvetíti.

Mikor lesz a futam kezdete Talmáéknak, és közvetiti a eurosport?

modellmaker
Ja okés. kurvaanyjukat :|

jah igen lehet, de ez elég idióta szokásuk 😊

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

[Jakuza]
Gondolom azert, mert az nem az osszesitett lista csak a masodik idomero eredmenyei, tegnap viszont jobb idot ment.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

én is ezt néztem, remélem valóban 9.

modellmaker
Én ezt néztem elõször, nem tudom itt miért a 12.

kaposi1
De a végén sajnos megelõzve Talmát a 6-ik.
Persze ez nem a világvége.

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

az esõtõl nagyon tartó Hector Faubel csak 22.

És ez akar VB lenni?

kaposi1
Kilencedik helyrõl rajtolhat Talma 2007. október 13., szombat 06:00
Nem tudott javítani pénteki idején, így csak kilencedik helyrõl vághat neki a vasárnapi Ausztrál Nagydíjnak Talmácsi Gábor. Délelõtt esõ nehezítette a gyorsaságimotorosok 125 köbcentis mezõnyének dolgát, délután azonban a mezõny nagy részre tudott javítani - legjobban a pole pozíciót megszerzõ Mattia Pasini.
Reggel Mike di Meglio vitézkedett az esõben, a három héttel ezelõtti Japán Nagydíj után ismét bizonyságot téve jó képességeirõl. A Kopron-csapat versenyzõjét Sandro Cortese követte, majd Simone Corsi. Talmácsi akkor tizedik lett, az esõtõl nagyon tartó Hector Faubel csak 22.

Aztán, akárcsak pénteken, a délutáni tréningre ismét felszáradt az aszfalt. Talmácsi motorján számos új elemet próbáltak ki - talán ezért, talán a tegnapi bukás okozta mûszaki gondok miatt a világbajnoki éllovas nem tudott javítani pénteki eredményén.

Szerencse a szerencsétlenségben, hogy az a bizonyos pénteki idõ is elég arra, hogy közvetlenül az élboly mögül, a harmadik sor elejérõl indulhasson.

Az élboly káprázatosan szoros, a dobogósok között kevesebb mint három századmásodperc szerénykedik, utánuk már akadnak kisebb hézagok. Az elõzõ napi legjobbján 1.486 másodpercet javító Pasini idei kilencedik pole-ja nem is annyira meglepõ, Raffaele de Rosa második helye annál inkább.

Több, idõjárással foglalkozó honlap felkutatása után a következõ végeredményt közölhetjük: vasárnap, fõleg a délelõtti órákban, várható némi csapadék, ami - mondani sem kell - ugyancsak eláztathatja a papírformát. Talmácsinak mindenesetre inkább kedvezne.

Az Ausztrál Nagydíj rajtsorrendje:

1. Mattia Pasini, Polaris World, 1:38.078 perc
2. Raffaele de Rosa, Multimedia Racing, + 0.026 másodperc
3. Lukas Pesek, Valsir Seedorf Derbi, + 0.028
4. Kojama Tomojosi, Red Bull KTM, + 0.304

5. Simone Corsi, Skilled Racing Team, + 0.450
6. Hector Faubel, Bancaja Aspar, + 0.509
7. Sergio Gadea, Bancaja Aspar, + 0.896
8. Joan Olive, Polaris World, + 0.899

9. Talmácsi Gábor, Bancaja Aspar, + 1.056
10. Sandro Cortese, Caffe Latte Aprilia, + 1.111

Hát nemtudom akkor mivan. Én nem láttam .Innen néztem.
http://talma.origo.hu/hirek.php

modellmaker
NA jó... motogp.com-on ha megnézem az eredményeket, Talma a 12., de a jelentésben a 9. helyre írja... :C

Az a lényeg, hogy nem igazán tudták beállítani a motort, többet volt a boxban, mint a pályán.

Talma mit csinált hogy 12.?

modellmaker
Én 12-nek látom azt a 9. helyet.

kaposi1
Rohadjon meg az Eurosport teletext szerkesztõje.Már nem elõször játszák el hogy teljesen más idõpontban adják az idõmérõt mint ahogy írják.
Most sikerült felvennem 2 óra Teleshoppot az idõmérõ helyet.
Talma csak a 9-ik helyröl indul. Nehéz lesz ,de Go Talma. Szorítunk neked.

gordon 24
Talma az elsõ edzést megnyerte.. Hát mit is mondjak ha vasárnap is akkor... Huhh de jóvolna!

Downhill!!

Ombika
Lolllllllllll,ezt elnezted nem ide! 😊

Istencsászár
Inkább nézd a tévében mint azzal a trágyával játszod, amugymeg ez nem a játék topikja, kérdezd itt 😊

sp5
Sziasztok.Amikor felrakom a motogp-t a gépre be is crackelem és el akarom indítani ki írja h a motogp hibát észlelt ezért leáll és nemtudom elindítani.mi lehet a baj?

Ombika
Rossi mit muvelt elejen aztan megse,ahhh most neztem vissza!!

Szabi84
Stonernek tényleg gratula profi versenyzõ a gyerek ilyen fiatalon! Rossi mindent megtett ezen a futamon is! Jövõre remélem nem az õvé lesz a legjobb motor mert akkor nem lesz izgalmas a versenyXD!

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

JGTC
Grat Stonernek!!! Jó futam volt nagyon!

modellmaker
Azt kell. Valenciába úgy kell menni, hogy Fubelnek bizonyítania kelljen! És a nagy nyomástól hátha hibázik. 😉

Tudom, hogy addig még van 2 verseny, de már 3 hónapja ezt játszák, hogy hol az egyik, hol a másik vezet 10 ponttal...

Istencsászár
Talma okosan csinálta, de Passini merészebb volt és gyorsabb is a verseny második felében, de neki már csak a gyõzelmek juthatnak, ezt tudja õ is és Talma is. Faubelt a következõ versenyen is el kell verni hogy magába forduljon mégjobban😊

b-type
Na Stoner behúzta 😊 <#eljen><#eljen>
Nem gyenge futam volt, nagyon grat Loris-nak is, szép volt.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

b-type
Nem volt rossz verseny,...Di Meglio kicsit gyorsabban is visszakecmereghetett volna 😊)...úgy kb. 16mp-vel.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Istencsászár
1980-as, 28 év a korhatár, igen.

Pablo Nieto a legidõsebb 125ben, jól tudom? akkor neki ez az utsó éve a kategóriában?
Istencsászár
Talma még 2 évig versenyezhet 125ben aztán igy vagy ugy váltani kell.

nem tudok mit kezdeni ezzel a hírrel, hisz van benne pozitív és negatív is. szerintem próbáljunk meg pozitívan hozzáállni, hisz elsõszámú pilóta lesz, míg Faubel 250ben nem, plusz csak 2007es vb 2dikként fog ott ficeregni<#nevetes1> <#nevetes1>
hány év a 125 felsõ korhatára?
holnap hajnalban mind bekuporodunk a tv elé, és együtt szurkolunk Talmáért, oké? <#vigyor3> jó versenynek ígérkezik, fõleg 1 ilyen kérdéssel a háttérben...
Istencsászár
Nemhiszem, Talma idén szeretne Vb lennei, mert jövõre kitudja milesz... felesleges ilyeneken rágódni mert lehet csak most adódott neki ilyen esély h gyõztes motron ülhet.. emlékezzünk arra mikor a Hondához ment, azt hova sûlyedtek...

modellmaker
holnap kiderül... =/

bárcsak ne lenne igazad..., de sztem ezzel te is így vagy. 😄

ezekkel az ígéretekkel megvették Gábortól Faubei idei VB címét szerintem...😞((

http://gaborszantai.co.uk/

b-type
Az az igazság hogy én nem igen esek hasra ezektõl 😊))
Ilyenkor minden rózsaszín meg babakék...az volt a Honda-hoz való szerzõdésnél is, a KTM-hez szerzõdésnél is, és az Aspar csapathoz való szerzõdésnél is.
De érdekes módon a VB gyõzelemhez hol a gép, hogy a csapat nem volt elég 'lelkes'.
Talma Gabi jövõre már egy rossz tárgyalási helyzetben lesz, mivel kényszerhelyzetbe kerül a koránál fogva....a szerzõdés az szép dolog, de az eddigi tapasztalatokból kiindulva, vhol van egy kis hézag.
Pláne spanyol csapatban spanyol csapattársakkal körülvéve.

Kissé túlkételkedem talán, de bssz..meg Talmácsi Gabi a világ egyik legjobb motorosa, vki tolja már lelkesen a francos francba,...frankón lelkesen.. annyira mondjuk mint amennyire Pesek-t, hogy ne kelljen már mindig attól félni hogy vmi hátráltatja a sebességét.

B0B0
Talmácsi Gábor, a gyorsaságimotoros-világbajnokság 125 kcm-es géposztályának éllovasa két évvel meghosszabbította szerzõdését az Aspar csapattal. A vezetõk elégedettek Talmával, aki a kontraktus értelmében egy év múlva eredményeitõl függetlenül kategóriát válthat.

Bár Talmácsi a 250 köbcentiméter felé kacsingatott, még egy évig marad a 125-ös katgóriábanfotó: Reuters
Az aláírásra a Motegiben zajló Japán Nagydíjon került sor.

A közlemény szerint Jorge Martinez, az Aspar Team vezetõje, valamint az Aprilia gyár irányítói is maximálisan elégedettek a magyar motoros idei eredményeivel, s meg sem fordult a fejükben, hogy elengedjék õt egy másik alakulathoz, egy másik márkához.

A tárgyalások már a múlt heti, portugáliai verseny elõtt megkezdõdtek és mostanra elérkeztek odáig a felek, hogy mindenki érdekeit szem elõtt tartva szerzõdést hosszabbítottak, ráadásul nem egy, hanem két évre szólóan.

A megállapodás értelmében 2008-ban két gyári RSA Aprilia áll majd Talmácsi rendelkezésére a 125 kcm-es kategóriában, majd a következõ esztendõben eredménytõl függetlenül, mindenféle opció nélkül biztosítják számára a 250 kcm-es géposztályban történõ indulást, két gyári RSA motorral, teljes gyári támogatással.

„A célunk megvalósult azzal, hogy továbbra is a mi versenyzõnk marad Talmácsi Gábor. Már tavaly biztosak voltunk benne, hogy egy remek pilóta, de hogy ennyire jó lesz? Eszünkbe sem jutott, hogy kiengedjük a kezünkbõl” - mondta Martinez.

„Nagyon boldog vagyok, hogy sikerült az Aspar Team-mel két éves szerzõdést kötnünk feltételek nélkül. Örülök, hogy végre nem kell csapatot váltanom és az Aprilia gyár elsõszámú versenyzõjeként folytathatom tovább. A szívem a 250 kcm felé húzott volna, de ezt a lehetõséget a legnagyobb butaság lett volna elszalasztani” - fogalmazott Talmácsi, aki hozzátette: mindent megtesz azért, hogy megnyerje az idei vb-t és jövõre az 1-es rajtszámmal kezdje a szezont.

...
...

A vastag rész a lényeg! 😊

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Istencsászár
Rádión hallottam az imént h szóba megegyeztek a csapattal.

b-type
állítólag mindenképpen Faubel megy jövõre 250cc-be, Talma marad Aspar-nál 125cc-ben Espargaro és Gadea mellett, és egy magasabb fejlesztésû motort kap.
2009-ben léphet fel 250cc-ben az Aspar szineiben.