3439
-
#1639 Szerintem nem kéne ezhzel a jelzővel illetned általad ismeretlen személyeket egyébként meg relatív mert én például az általatok mélyen tisztelt eurosportosoktól készültem ki de elég rendesen főleg a szakkomentátorrtól. -
#1638 én úgy tudom hogy az m1 fogja közvetíteni a két idiótával -
#1637 BRNO:D
-
#1636 Bronxba?? Az kicsit messzevabn :D:DD:D: -
#1635 Mondjuk ha nem jön össze, idén is kimegyek Bronba az sincs olyan messze:D -
#1634 :D és vagyunk egy páran ezzel igy!:D -
#1633 MI is:) -
#1632 ÉN is. :) -
#1631 Az RTL klub tuti nem fogja adni nekik ott az F1-és kapásból van mikor a MotoGP meg az F1 egyszerre van. -
#1630 En is bizok benne,h neked lesz igazad en mar iden ugy terveztem ott dekkolok! :) -
kidboy #1629 üdv. Olvasgattam visszafele, ha jól értem akkor lehet, hogy semmi se közvetíti, vagy az mtv vagy rtl klub közvetíti? Hát az rtl klub-ba elég nehezen fog beleférni, mert nem fogják kivenni a sorozatokat, meg a filmeket, meg ott az F1-is. Mert azért egy egész napot elvesz a motogp láthattuk az eurosporton. Ne hogy már ne közvetítse senki, mert rosszul leszek csináljanak valamit már. -
#1628 Remélem nekem lesz igazam. :D -
#1627 Akkor se fognak ez teny! :( -
#1626 Itt azért nem magyar kivitelezőről van szó. Mármint a cég effektíve magyar, de spanyol az anyacég. Nem hinném, hogy rápróbálnának egy ilyenre. -
#1625 Teljesen kizárt hogy végeznek. -
#1624 Kizartnak tartom,h elkezdik marciusban es befejezik addigra... Barcsak nelenne igaz! -
#1623 El is olvastad, vagy csak a címét? -.-
Csak Gyenesei mondja azt, hogy itt nem lesz semmi... A kivitelezők az engedélyekre várnak, ami azért elég meglepő egy ekkora, részben állami beruházásnál. A kivitelezők nem aggódnak, tudták, hogy télen nem igazán lehet dolgozni. -
#1622 Megbukik a sávolyi Moto GP-projekt?
Mért volt végig ez az érzésem ? -
#1621 Emberek közeleg a szezon!! Lehet már tudni hol lesz adva magyar tv-n? -
#1620 Remélem a Kawasaki Team-et már nem követi senki..és hogy ebből sem lesz semmi megvalósulva.(bár nekem a kawa kivonulása is nagy ér vágás..) -
#1619 Újévi felfordulás..... -
#1618 Egyébként valahol érthető hogy ennyí MotoGP nem lesz látható az eurosport elvégre sport csatorna ez a dolga-... -
#1617 :( -
#1616 A Dorna terjeszkedni akar és az helyett hogy fél európába az Eurosport adja inkább külön külön kötnek szerződést az 1-es országok meghatározó tv-ivel. -
#1615 Én meg magyar közvetítést szeretnék mégha olyan eurosportos is amitől égnek áll a hajam.
Kicsit fura lenne kábeles adón..... magyar versenyzővel magyar versennyel illene hogy mindenki elérhesse akinek van tv-je. -
#1614 Azért a Dornát is meg lehet érteni terjeszkedni akarnak és ebbe nem fér bele hogy fél európának az Eurospoort adja. -
#1613 Az RTL klub nem adná az F1 miatt össze se lehetne egyeztetni de az RTL -é a sportklub is..... -
iszakos #1612 Nem tudom,hogy hogyan lesz tovább,de egy biztos,megint mi nézők fogjuk kárát látni!Nem tudom mire volt jó ez a változtatás,mert az eurosport szinte mindenhol van,egy sport klub,vagy cool,vagy sport1,2 már korántsem biztos.
Kereskedelmi csatornák biztos,hogy nem adnák le olyan terjedelembe,mint egy sport tv,max azt a kategóriát,ahol van magyar érdekeltség,aztán ennyi. -
#1611 Ez oké. De egyet ne felejtsetek el!
Az Rtl Klub = Sportklub =cool és asszem a 2 sport adoba is van pénzük..
Szóval nem feltétlenül kell az RTL Klubnak adnia.
Adhatja a 2 adó bármelyike is..
De nem hiszem hogy megveszik.. Abban reménykedem hogy a német RTL megveszi. Az nem igazán érdekel hogy nem lesz magyar(jó lenne) de profi közvetítést szeretnék! -
#1610 F1 miatt összeegyezhetetlen a kettő... van amikor a MotoGP egybeesik az F1el, a másik meg az hogy az rlt nem fog 3 órán át MotoGPt aztán meg 2 órán át F1et közvetíteni egy nap... így is éphogy valami kis műsor van az F1 előtt. Elég csak megnézni a külföldi adókat ahol 5ször több műsoridő van rá. Akárhogyis nézzük olyan nem lesz mint ami az Eurosporton volt, lehet szidni hogy reklámoztak közbe, a komentár nem volt a legjobb, de rengeteg infót lehetett megtudni a sportról, edzéeseket, szabadedzéseket és a versenyeket is kivétel nélkül láthattuk sőt minden egyéb háttéranyagot is a versenyekkel, versenyzőkkel kapcsolatban... az Euro álltal ismerhettük meg a MotoGPt, leglábbis én igen, és nagyon rossz hogy ennek vége, nagyon. -
#1609 Az F1-el együtt húzós lenne,de úgy legyen! -
#1608 Az MTV az állami tv.... Viszont a sport tv-k nem ha mák van az RTL lecsap rá. -
#1607 A fejeseken múlik minden, ebbe beleértendő mindenki. -
#1606 Ez így jogos, de ez éppen nem az ország vezetőin múlik... :D -
#1605 Én el, van akkora lúzer ez az ország vezetősége. -
#1604 Plussz a tv-be hallodtam a múltkor mondták hogy rohamosan nő a motorverseny népszerűsége.. bár ha az MTV-n múlik.... -
#1603 Valahol biztosan lesz. Azt nem tudom elképzelni hogy van 1 magyar világbajnok meg 2009-től már magyar futam is és sehol ne lenne közvetítve. -
#1602 Remélem kitalálnak valamit, mert mindenképp nézni akarom. Pl mehetne a F1 helyére:D -
#1601 Hát abba mi is:( -
#1600 Bele őrülök ha nem lesz!