3439
  • Airbus A380
    Szerintem nem kéne ezhzel a jelzővel illetned általad ismeretlen személyeket egyébként meg relatív mert én például az általatok mélyen tisztelt eurosportosoktól készültem ki de elég rendesen főleg a szakkomentátorrtól.
  • fekete0012
    én úgy tudom hogy az m1 fogja közvetíteni a két idiótával
  • gordon 24
    BRNO:D

• ChuckyHUN
    Bronxba?? Az kicsit messzevabn :D:DD:D:
  • gordon 24
    Mondjuk ha nem jön össze, idén is kimegyek Bronba az sincs olyan messze:D
  • gordon 24
    :D és vagyunk egy páran ezzel igy!:D
  • ChuckyHUN
    MI is:)
  • modellmaker
    ÉN is. :)
  • Airbus A380
    Az RTL klub tuti nem fogja adni nekik ott az F1-és kapásból van mikor a MotoGP meg az F1 egyszerre van.
  • Ombika
    En is bizok benne,h neked lesz igazad en mar iden ugy terveztem ott dekkolok! :)
  • kidboy
    üdv. Olvasgattam visszafele, ha jól értem akkor lehet, hogy semmi se közvetíti, vagy az mtv vagy rtl klub közvetíti? Hát az rtl klub-ba elég nehezen fog beleférni, mert nem fogják kivenni a sorozatokat, meg a filmeket, meg ott az F1-is. Mert azért egy egész napot elvesz a motogp láthattuk az eurosporton. Ne hogy már ne közvetítse senki, mert rosszul leszek csináljanak valamit már.
  • modellmaker
    Remélem nekem lesz igazam. :D
  • Ombika
    Akkor se fognak ez teny! :(
  • modellmaker
    Itt azért nem magyar kivitelezőről van szó. Mármint a cég effektíve magyar, de spanyol az anyacég. Nem hinném, hogy rápróbálnának egy ilyenre.
  • Airbus A380
    Teljesen kizárt hogy végeznek.
  • Ombika
    Kizartnak tartom,h elkezdik marciusban es befejezik addigra... Barcsak nelenne igaz!
  • modellmaker
    El is olvastad, vagy csak a címét? -.-

Csak Gyenesei mondja azt, hogy itt nem lesz semmi... A kivitelezők az engedélyekre várnak, ami azért elég meglepő egy ekkora, részben állami beruházásnál. A kivitelezők nem aggódnak, tudták, hogy télen nem igazán lehet dolgozni.
  • Airbus A380
    Megbukik a sávolyi Moto GP-projekt?

Mért volt végig ez az érzésem ?
  • Airbus A380
    Emberek közeleg a szezon!! Lehet már tudni hol lesz adva magyar tv-n?
  • SitatiS
    Remélem a Kawasaki Team-et már nem követi senki..és hogy ebből sem lesz semmi megvalósulva.(bár nekem a kawa kivonulása is nagy ér vágás..)
  • Airbus A380
    Újévi felfordulás.....
  • Airbus A380
    Egyébként valahol érthető hogy ennyí MotoGP nem lesz látható az eurosport elvégre sport csatorna ez a dolga-...
  • JGTC
    :(
  • Airbus A380
    A Dorna terjeszkedni akar és az helyett hogy fél európába az Eurosport adja inkább külön külön kötnek szerződést az 1-es országok meghatározó tv-ivel.
  • Airbus A380
    Én meg magyar közvetítést szeretnék mégha olyan eurosportos is amitől égnek áll a hajam.

Kicsit fura lenne kábeles adón..... magyar versenyzővel magyar versennyel illene hogy mindenki elérhesse akinek van tv-je.
  • Airbus A380
    Azért a Dornát is meg lehet érteni terjeszkedni akarnak és ebbe nem fér bele hogy fél európának az Eurospoort adja.
  • Airbus A380
    Az RTL klub nem adná az F1 miatt össze se lehetne egyeztetni de az RTL -é a sportklub is.....
  • iszakos
    Nem tudom,hogy hogyan lesz tovább,de egy biztos,megint mi nézők fogjuk kárát látni!Nem tudom mire volt jó ez a változtatás,mert az eurosport szinte mindenhol van,egy sport klub,vagy cool,vagy sport1,2 már korántsem biztos.
    Kereskedelmi csatornák biztos,hogy nem adnák le olyan terjedelembe,mint egy sport tv,max azt a kategóriát,ahol van magyar érdekeltség,aztán ennyi.
  • gordon 24
    Ez oké. De egyet ne felejtsetek el!

Az Rtl Klub = Sportklub =cool és asszem a 2 sport adoba is van pénzük..

Szóval nem feltétlenül kell az RTL Klubnak adnia.
    Adhatja a 2 adó bármelyike is..

De nem hiszem hogy megveszik.. Abban reménykedem hogy a német RTL megveszi. Az nem igazán érdekel hogy nem lesz magyar(jó lenne) de profi közvetítést szeretnék!
  • Istencsászár
    F1 miatt összeegyezhetetlen a kettő... van amikor a MotoGP egybeesik az F1el, a másik meg az hogy az rlt nem fog 3 órán át MotoGPt aztán meg 2 órán át F1et közvetíteni egy nap... így is éphogy valami kis műsor van az F1 előtt. Elég csak megnézni a külföldi adókat ahol 5ször több műsoridő van rá. Akárhogyis nézzük olyan nem lesz mint ami az Eurosporton volt, lehet szidni hogy reklámoztak közbe, a komentár nem volt a legjobb, de rengeteg infót lehetett megtudni a sportról, edzéeseket, szabadedzéseket és a versenyeket is kivétel nélkül láthattuk sőt minden egyéb háttéranyagot is a versenyekkel, versenyzőkkel kapcsolatban... az Euro álltal ismerhettük meg a MotoGPt, leglábbis én igen, és nagyon rossz hogy ennek vége, nagyon.
  • SitatiS
    Az F1-el együtt húzós lenne,de úgy legyen!
  • Airbus A380
    Az MTV az állami tv.... Viszont a sport tv-k nem ha mák van az RTL lecsap rá.
  • Istencsászár
    A fejeseken múlik minden, ebbe beleértendő mindenki.
  • modellmaker
    Ez így jogos, de ez éppen nem az ország vezetőin múlik... :D
  • Istencsászár
    Én el, van akkora lúzer ez az ország vezetősége.
  • Airbus A380
    Plussz a tv-be hallodtam a múltkor mondták hogy rohamosan nő a motorverseny népszerűsége.. bár ha az MTV-n múlik....
  • Airbus A380
    Valahol biztosan lesz. Azt nem tudom elképzelni hogy van 1 magyar világbajnok meg 2009-től már magyar futam is és sehol ne lenne közvetítve.
  • Szabi84
    Remélem kitalálnak valamit, mert mindenképp nézni akarom. Pl mehetne a F1 helyére:D
  • ChuckyHUN
    Hát abba mi is:(
  • SitatiS
    Bele őrülök ha nem lesz!