3439
  • modellmaker
    Mert tényleg semmirevaló. :D
  • gordon 24
    Nálad.. Nekem az a kevés Motorsport is fellendülőben van..

Nézd a Teniszt ha szereted, de az én szememben a Tenisz mint sport hát hogyis mondjam ne sértődj meg:D Abszolut nem értékelem semmire kb.
  • Airbus A380
    off.:

Ebbe azért ne legyél biztos . Fellendülőben a tenisz népszerűsége főleg a motorsportokkal szembe amik kwzdenek már elégg ellanyhulni. Arról nem is beszélve hogy sokkal több tenisz van mint pl MotoGP 1 évbe.
  • osho
    Na, kicsit legyünk vidámabbak már.
    Tavasz van, nyár is lesz.
  • osho
  • modellmaker
    "Azoknak, akik nem pártoltak át még teljesen a teniszhez:)"

Ez Istenkáromlás ebben a topicban. Hagyjuk már a teniszt, meg a téli vegzálást, örüljünk inkább, hogy jó idő van és mindenből indul a szezon! :D
  • gordon 24
    én simán:D És tudok is:DD
  • Istencsászár
    A multkori Federer vs Nadal Ausztrál Open döntője akkora meccs volt hogy 2szer megnéztem:) előtte meg a Verdasco vs Nadal sem egy gyerekjáték volt... jó tud lenni egy tennisz főleg egy férfi döntő, azok nagyon kemények és látványosak és drámaiak.

Amúgy én Síugrást néztem egész télen, örülök hogy itt a motorsport, de ha a kettő közt választani kéne hírtelen nem tudnák dönteni:)
  • gordon 24
    De ez igen valószinű.. Aki imádja a motorsportot sosem fogja egy Teniszért elhagyni..

Most nem irom le a vélemény a Teniszről.. Szerintem mindannyian jobban járunk:DD

A Motorsportokhoz egyetlen sport sem érhet fel!
  • Airbus A380
    " Azoknak, akik nem pártoltak át még teljesen a teniszhez:)"

Most úgy őszintén lehet nem csak én vagyok az eggyetlen :)
  • bandita84
    Ezt olvastátok már? Azoknak, akik nem pártoltak át még teljesen a teniszhez:)

Új csapat Talmácsi mögött

Új szponzorok segítik Talmácsi Gábor versenyzését a gyorsaságimotoros-világbajnokságon: a 250 kcm-eseknél az idén bemutatkozó, a nyolcadliteresek között világbajnok motoros teljes támogatást kapott a 2009-es a szezonra.
    A keddi budapesti sajtótájékoztatón elhangzott, hogy a Grupo Milton és a Logistic Land mint a Balatonring Team főszponzora, a Sedesa mint szponzor, továbbá a gárda mögött álló Aspar Team úgy döntöttek, hogy biztosítják az együttes létrehozásának és fenntartásának teljes költségvetését.

Kovács Bence János, a Grupo Milton elnöke elmondta, hogy az általa vezetett cég 1,4-1,5 millió euróval, a Sedesa pedig 400 ezer euróval támogatja a magyar motorost, hozzátéve, hogy egy pilóta egyesztendős költségvetése - két gyári Apriliával - 2,5 millió euróba kerül.

"Azért döntöttünk Talmácsi támogatása mellett, mert hiszek abban, hogy szükségünk van hősökre, olyan kiválóságokra, akik elviszik a nagyvilágba a magyarok jó hírét" - fogalmazott Kovács Bence János. "Hosszú távon gondolkodunk Gábor szponzorálásában, hiszen még csak 28 éves, nagy sikerek várnak rá. Ami pedig a továbbiakat illeti, ő a Bajnokok bölcsőjének a vezetője, irányításával biztosítható lesz a magyar motoros utánpótlás. Elképzelésünk szerint már jövőre indulhat egy ifjú hazai pilóta a 125 kcm-esek között."

Vicente Cotino, a Sedesa elnöke elmondta, hogy ezzel a támogatással már minden feltétel adott - csapat, motor és nem utolsó sorban, tapasztalat, tehetség, - hogy Talmácsi újabb nagy sikereket érjen el.

"Végtelenül örülök annak, hogy piros-fehér-zöld színeket kapott az új Apriliám" - mondta Talmácsi. "Elégedett vagyok, mert a szerelőim ugyanazok, akikkel együtt a korábbiakban sikeresek voltunk. Ugyanakkor nem lesz könnyű dolgom, hiszen az új motort teljesen másképp kell vezetni, mint a korábbi 125-öst. A súlya 100 kiló, 110 lóerős és kipörgés-gátlóval is rendelkezik. Azt remélem, hogy az első öt között végzek és harcban leszek a dobogóért, de az is elképzelhető, hogy már az első futamon a pódiumra állhatok."

Jorge Martinez Aspar, Talmácsi korábbi csapatfőnöke, a Balatonring Team megálmodója elmondta, hogy az első két futamon még csak egy gyári Aprilia áll majd Talmácsi rendelkezésére, de reményeik szerint a vb harmadik versenyén, Jerezben már a második motor is megérkezik - írta az MTI.

Talmácsi 2007-ben világbajnok volt, 2005-ben és tavaly pedig a harmadik helyen zárt a 125 kcm-esek között. A vb jövő vasárnap egy éjszakai futammal Katarban kezdődik.

további érdekes cikkeket találtam az alábbi oldalakon a témával kapcsolatban:
    grupo-milton.hu
    balatonring-online.hu
  • Airbus A380
    Én viszont nem leszek hajlandó támogatni a motogp tv üzemeltetőit anyagilag,,,

tenisz forever.

Azért Gábornak igen ramaty érzés lesz hogy nem sok magyaír látja max tényleg csak a fanatikusok akik fizetnek a netes tv-ért vagy versenyre mennek.
  • pAtOcA
    Egyettudok érteni..
  • Istencsászár
    Szóval nézzek egy olyan világeseményt rossz minőségben amiért még fizetetek is, ahol egy SIKERES magyar csapat és egy nagyon SIKERES VILÁGBAJNOK magyar pilóta is versenyez... na ne vicceljünk már, ha itthon senki sem fogja közvetítani az az ország szégyene, bár ez nem meglepő.
  • pAtOcA
    Ezek szopatnak..
  • Szabi84
    na fasza...
  • Airbus A380
    Ez van.....

Még jó hogy időközbe átszoktam a tenisz-re.

Az legalább van tömegével.
  • Joker Hun
    Sajosnos rossz hirem van!!!!!
    http://www.motogphirek.hu/index.php?news=505
  • pAtOcA
    Remek ^^ örülök neki.
  • Kaszi46
    Amint lesz megfelelő minőségű, és mennyiségű új kép az idei mocikról akció közben belerakom(ehez mondjuk minimum 2 futamnak le kell mennie).
  • pAtOcA
    Egyébként kellene 1 banner frissítés szvsz az új mocikkal ^^
  • pAtOcA
    Hát sajnos eléggé.. :S
  • Peppus
    idén nem lesz az tuti! Max jövő tavasszal, de kitudja..
  • Ombika
    Jajj de messze van meg! :(
  • Airbus A380
    Egy kicsit húzós ára van.
  • Airbus A380
    Úgy tudom még mindig(!!!) nincs eldöntve hogy hol lesz.
  • pAtOcA
    Április 12. Qatar (Losail)
  • Ombika
    Elso futom mikor kezdodik iden?
  • Istencsászár
    oké, mikortól lehet jegyet venni és hova:D
  • bandita84
    További érdekes cikkeket találtam a Balatonringgel (motoGP futam), illetve építtetőjével a Grupo Miltonnal kapcsolatban.
    Mégis lesz idén motoGP Magyar Nagydíj, és a Balatonring is elkészül a tervezett időpontra.

"Mogyoród után rövidesen Sávoly is felkerülhet a motorsport-helyszínek világtérképére, a Moto GP-világbajnokság versenynaptárában szereplő szeptember 20-i futamnak ugyanis a Zala megyei község mellé tervezett, Balatonring névre keresztelt versenypálya fog otthont adni. A mintegy 90 millió eurós ráfordítással megvalósuló óriáslétesítménnyel kapcsolatban a múlt héten még olyan sajtóinformációk jelentek meg, miszerint kétséges, hogy határidőre elkészül, így akár a futamot is elhalaszthatják. A híreket még Gyenesei István is „készpénznek vette”: az önkormányzati miniszter aggodalmának adott hangot a Balatonringet illetően, mivel még egyetlen kapavágás sem történt. Kovács Bence János, a beruházást előkészítő és lebonyolító spanyol Grupo Milton elnöke lapunkkal közölte, a botrányt kirobbantó Motorcyclenews.com című szaklap értesülése, hogy a magyar futamot törlik a versenynaptárból, minden alapot nélkülöző pletyka."

Részletesen itt olvashattok a fejleményekről:
    http://www.grupo-milton.hu
    http://www.balatonring-online.hu
  • Peppus
    Simoncelli? :S Brrr. Ha idén is kilökdösi a többieket akkor esélyes megint a VB címre.. Ha nem is Talma, de valaki remélem megszopatja a kis gnómot.
  • pAtOcA
    Úgy úgy,Go Dottore és Go Simoncelli -> Forza Italy!!
  • Ombika
    Go Vale! :)
  • Joker Hun
    Nekem is de még nincs eldöntve melyik csatorna.1ébként ha van dsf-ed ök adják.

Go Talma
    Go Stoner
    Go Edwards
    Go Sete
  • lama king19
    és tv-ben? nekem ott kellene
  • Joker Hun
    Itt biztosan.http://www.motogptv.hu/fo-Frameosztas/?Param=Lz9NZW51PVN0YXRpY19wYWdlJmxhbmdfaWQ9MSZtX3N0YXRpY19pZD0x
  • Revans85

A következő futam: Losail Circuit Qatar nagydíj 2009.04.12. 18:00
  • lama king19
    hello! csak 1 kérdésem lenne de az nagyon fontos és kérnélek titeket h válaszoljatok rá légyszíves. Se az újságban se a netes tv műsor oldalon nem láttam az M1 műsorán a motogp-t. google-ön is rákerestem de nem találtam semmit. a kérdés: Fogja az m1 közvetíteni a futamokat vagy nem?
    Előre is köszönöm!
  • bandita84
    Aki még nem olvasta a hvg-n a cikket a Balatonringről,annak ajánlom figyelmébe. Gyenesei István a motoGP Magyar Nagydíjról azt (is) nyilatkozta, hogy a Hungaroring alkalmas lenne a futam megrendezésére(még az idei évben), miközben az előzetes jelentések nem ezt támasztották alá, és Ő ezekkel nagyon is tisztában volt.

A teljes cikk:
    http://hvg.hu/sport/2009_03_12_motogp_hungaroring_magyar_nagydij.aspx
  • gordon 24
    A hír!