3439
  • Airbus A380
    Úgynéz ki.
  • Airbus A380
    Azt szóljuk hogy ez 1 több hónapos téma már. :)

Az eurosporttól elvette a jogot a Dorna az M1-nek meg valszeg nincs pénze rá.
  • Incsi
    Helló!
    Vissza olvastam egy pár hsz-t és ha jól teszem össze akkor nem fogják leadni a versenyeket?
  • Szabi84
    azt hogy a kurvaanyukat, nevetséges, főleg magyar szempontból
  • lama king19
    mit szóltok ahhoz h sem a eurosport sem az m1 nem fogja adni a futamokat és így nem fogjuk látni?
  • Airbus A380
    HM.... Azért a motogp-nek van egy rétegnyi néző tábora . hisz ha nem lenne úgy járna mint az F1 nem mennének oda.
  • Airbus A380
    Dél amerika még "természetes" hisz az USA mellett van. de ázsia meg ausztrália ? a franciák más tészták nekik van saját tv csatornájuk ami közvetíti.
  • ForzaInter
    jó az amcsiknál csak a saját sportágaik a menők..
  • gordon 24
    Ausztrália, amerika, Dél amerika, Azsiai országok! Francia országban sokan stb..

Franciák pl elég sokan nézik..
  • Airbus A380
    hol nézik ? zambézibe ?? ugandába ? stb....

Bár az amerikaiak jórésze pl a motogp-t meg az f1-et nem ismeri.

multkor msn-en mondom 1 new yorkinak hog szeretem (ttem..) a motogp-t elkezdte kérdezgetni hogy az mi a franc ő még nem hallott olyat. majd 1 nemzetközi cseten egy másik amerikai szintén "mi az?"
  • ForzaInter
    Mindenesetre szeretnék olyan hülye lenni, annyi pénzért...
  • modellmaker
    Vagy amit meg tudnak venni. ;)
  • gordon 24
    Ez igy igaz! Azért irtam hogy világ viszonylatban! Europába sehol nincs az fix..
  • Airbus A380
    Mert egy kicsit több minden történik benne plussz jóval több is van. Viszont európába nem hiszem hogy nagyon elterjedt lenne.
  • gordon 24
    Biztos sok ilyen versenyt néztél azért tudod:D Azt se tudod miról szól sőt azt se mit látsz! Akkor miről beszélsz?
    Világ viszonylatban az f1 elött van a nézettsége jó pár éve...
  • Airbus A380
    Off. hidd el ezek a tv a nézettségre mennek és olyat nem adnak amit nem néznek az emberek.
  • Peppus
    Na annál a tenisz is jobb az tény :D
  • Airbus A380
    Viszont a tv-be meg olyat adnak amire van igény.

A nascar sem volt sikeres a sport tv-n le is vették . :)

• modellmaker
    Más kérdés az, hogy a TV-ben azokat a sport eseményeket közvetítik, amik szerinted reneszánszukat élik, meg más dolog az, hogy ezeket valóban nézik-e... :) Remélem érzed a különbséget.
  • Airbus A380
    Eebben nem vok biztos.
  • Ombika
    Es ebben mi a baj, maris meghozta a nezettseget, ennyi!!!
  • Airbus A380
    Aki szereti annak a snooker sem rossz
  • Airbus A380
    Mert maga Bernie is felismerte hogy esik a nézettség és változtatni kell., ha v an időtök keressétek meg a neten régebben nyilatkozta hogy tudja hogy ez így kezd uncsi lenni. Ezért próbálkozik az esti versenyekkel stb.
  • Airbus A380
    kevés a keretük. meghúzatták velük a gatya szíjjat.
  • gordon 24
    Figyi akkor nézd! De baszus ne akarjál már meggyőzni hogy jó amikor szar!:D

Én akkor sem fogom nézni ha a világon az lesz az egyetlen sport!
  • Peppus
    talán lehet, hogy a snooker közvetítési jogai picit olcsóbbak, mint bármelyik motorsporté is.. Kíváncsi vagyok hányan nézik, hogy lökdösik a golyókat.. De valamivel kikell tölteni a műsoridőt..
  • Ombika
    Nezd meg forma1-ben micsoda valtozasok vannak, hihetetlen kik most elsok, megfelelo szabalyok kellenek es kesz izgalom az egesz!
  • Airbus A380
    meg foci szurkólónak a pályára :DDDD
  • Airbus A380
    " Én pl sik ideg vegyok, hogy egy sport tv-n egyfolytába a tököm snoker megy napi 24 órába és napi 12 be meg a Tenisz.. Unalmas szar az egész.."

Sokaknak már nem izgalmas a motorsport ez az egyik oka annak hogy az általad unalmasnak vélt sportok reneszánszukat élik
  • gordon 24
    :D igen...:D Focista abból lesz aki nem kezd időben motorozni:D Asszem tudjátok ki mondta ezt:DD
  • Peppus
    Nálunk az sincs :S De ennyi esze hogy lehet az M1-nek.. Mostmár azok is őket nézné akik eddig az Eurosporton nézte a versenyeket. Tuti komoly nézettsége lenne a futamoknak.
  • Ombika
    Focistanak csak az megy,aki hulye! :) Ez mar szinte bizonyitott! :)
  • Airbus A380
    off. nincs fórum ahol van 1 off nélküli topik :)

ennyít még szerintem ez a topik is elbír viselni.

nem is játszani akarom hanem nézni. :DDD izgalmasabb mint a körbe körbe 2 órán át 1más után.... nem mellesleg az F1-esek is izzadnak mint állat :P
  • Istencsászár
    német rtel fog menni?
  • gordon 24
    Nem tudom:D Passz az biztos, hogy valahol fogom...
  • gordon 24
    Dehogy próbáltam nem vagyok én hülye.. Teniszezen az akinek 6 annya van:D
  • gordon 24
    Az a jó a motorsportban hogy izgalmas.. És mivel ilyen kevés van belőle (ha ezt kevésnek lehet hívni) mindig ujra és ujra izgalmas.

Engem nem tud lekötni egy olyan sport ahol két ember hadonászik egy ütővel hogy eltaláljon egy labdát amikor ez sikerül a másik hadonászik hogy visszadja neki:D Unalmas és semmi változatosság nincs benne.

A Foci ugyan az 90 percig rohanak egy labda után, majd utolérik és elrugják, aztán megint futnak:D
    Unalmas és szar nekem..

Én egyetlen ilyen sportot szeretek az amerikai Futballt.. Na az igen. Ezen kívül az össszes szar.. (nekem.. Ettől függetlenül sokan szeretik)

De szerintem hagyuk ezt, ha neked tetszik a Tenisz nézd.. Én pl sik ideg vegyok, hogy egy sport tv-n egyfolytába a tököm snoker megy napi 24 órába és napi 12 be meg a Tenisz.. Unalmas szar az egész..

• Istencsászár
    Próbáltál már tesziezni? melegben a napsütésben fél óra után kiköpöd a tüdőd, pedig ugytünik hogy csak ugy állsz ott meg ütkögetsz, de nem... nagy fárasztó, rettentően az, nagyon kemény állóképességet és fizikai kondíciót igényel... nem ide tartozik, de ha már erről van szó akkor legyen erről:) 1 hét mulva ugyse ez lesz már a téma:)))

hol fogom én nézni a MotoGPt????
  • Peppus
    Nézd a teniszt, ki a francot érdekel itt szerinted? Ennyi erővel a Krikett forumba is írhatnál. Szerinted meggyőzöl valakit is, hogy azt a balfasz sporotot nézze?
  • Airbus A380
    off.

Nem nálam. Összességébe. nem az ujjamból szedtem nyílvánvaló adat hogy emelkedik a népszerűség ld: Sport tv is egyre többet ad.

De ha annyíra imádod akkor m agyarázd m ár el légyszives mi jó abba hogy évi 17 verseny van kb az F1-be meg a motogp-be azt kész. van kb kéthetente kb 5 hónapig másfél 2 órás időtartamba plussz 1 óra időmérő szombaton,

nos tényleg várnám véleményedet m i a jó ebbe.

Tenisz sokkal több van vagy foci (ezt nem szeretem) stb...

A nascart direkt nem írtam mert ha jól tudom az 10 hónapig minden héten van kivéve a nyári szünetet.