3439
-
#1759 Úgynéz ki. -
#1758 Azt szóljuk hogy ez 1 több hónapos téma már. :)
Az eurosporttól elvette a jogot a Dorna az M1-nek meg valszeg nincs pénze rá. -
Incsi #1757 Helló!
Vissza olvastam egy pár hsz-t és ha jól teszem össze akkor nem fogják leadni a versenyeket? -
#1756 azt hogy a kurvaanyukat, nevetséges, főleg magyar szempontból -
lama king19 #1755 mit szóltok ahhoz h sem a eurosport sem az m1 nem fogja adni a futamokat és így nem fogjuk látni? -
#1754 HM.... Azért a motogp-nek van egy rétegnyi néző tábora . hisz ha nem lenne úgy járna mint az F1 nem mennének oda. -
#1753 Dél amerika még "természetes" hisz az USA mellett van. de ázsia meg ausztrália ? a franciák más tészták nekik van saját tv csatornájuk ami közvetíti. -
#1752 jó az amcsiknál csak a saját sportágaik a menők.. -
#1751 Ausztrália, amerika, Dél amerika, Azsiai országok! Francia országban sokan stb..
Franciák pl elég sokan nézik.. -
#1750 hol nézik ? zambézibe ?? ugandába ? stb....
Bár az amerikaiak jórésze pl a motogp-t meg az f1-et nem ismeri.
multkor msn-en mondom 1 new yorkinak hog szeretem (ttem..) a motogp-t elkezdte kérdezgetni hogy az mi a franc ő még nem hallott olyat. majd 1 nemzetközi cseten egy másik amerikai szintén "mi az?" -
#1749 Mindenesetre szeretnék olyan hülye lenni, annyi pénzért... -
#1748 Vagy amit meg tudnak venni. ;) -
#1747 Ez igy igaz! Azért irtam hogy világ viszonylatban! Europába sehol nincs az fix.. -
#1746 Mert egy kicsit több minden történik benne plussz jóval több is van. Viszont európába nem hiszem hogy nagyon elterjedt lenne. -
#1745 Biztos sok ilyen versenyt néztél azért tudod:D Azt se tudod miról szól sőt azt se mit látsz! Akkor miről beszélsz?
Világ viszonylatban az f1 elött van a nézettsége jó pár éve... -
#1744 Off. hidd el ezek a tv a nézettségre mennek és olyat nem adnak amit nem néznek az emberek. -
#1743 Na annál a tenisz is jobb az tény :D -
#1742 Viszont a tv-be meg olyat adnak amire van igény.
A nascar sem volt sikeres a sport tv-n le is vették . :)
-
#1741 Más kérdés az, hogy a TV-ben azokat a sport eseményeket közvetítik, amik szerinted reneszánszukat élik, meg más dolog az, hogy ezeket valóban nézik-e... :) Remélem érzed a különbséget. -
#1740 Eebben nem vok biztos. -
#1739 Es ebben mi a baj, maris meghozta a nezettseget, ennyi!!! -
#1738 Aki szereti annak a snooker sem rossz -
#1737 Mert maga Bernie is felismerte hogy esik a nézettség és változtatni kell., ha v an időtök keressétek meg a neten régebben nyilatkozta hogy tudja hogy ez így kezd uncsi lenni. Ezért próbálkozik az esti versenyekkel stb. -
#1736 kevés a keretük. meghúzatták velük a gatya szíjjat. -
#1735 Figyi akkor nézd! De baszus ne akarjál már meggyőzni hogy jó amikor szar!:D
Én akkor sem fogom nézni ha a világon az lesz az egyetlen sport! -
#1734 talán lehet, hogy a snooker közvetítési jogai picit olcsóbbak, mint bármelyik motorsporté is.. Kíváncsi vagyok hányan nézik, hogy lökdösik a golyókat.. De valamivel kikell tölteni a műsoridőt.. -
#1733 Nezd meg forma1-ben micsoda valtozasok vannak, hihetetlen kik most elsok, megfelelo szabalyok kellenek es kesz izgalom az egesz! -
#1732 meg foci szurkólónak a pályára :DDDD -
#1731 " Én pl sik ideg vegyok, hogy egy sport tv-n egyfolytába a tököm snoker megy napi 24 órába és napi 12 be meg a Tenisz.. Unalmas szar az egész.."
Sokaknak már nem izgalmas a motorsport ez az egyik oka annak hogy az általad unalmasnak vélt sportok reneszánszukat élik -
#1730 :D igen...:D Focista abból lesz aki nem kezd időben motorozni:D Asszem tudjátok ki mondta ezt:DD -
#1729 Nálunk az sincs :S De ennyi esze hogy lehet az M1-nek.. Mostmár azok is őket nézné akik eddig az Eurosporton nézte a versenyeket. Tuti komoly nézettsége lenne a futamoknak. -
#1728 Focistanak csak az megy,aki hulye! :) Ez mar szinte bizonyitott! :) -
#1727 off. nincs fórum ahol van 1 off nélküli topik :)
ennyít még szerintem ez a topik is elbír viselni.
nem is játszani akarom hanem nézni. :DDD izgalmasabb mint a körbe körbe 2 órán át 1más után.... nem mellesleg az F1-esek is izzadnak mint állat :P -
#1726 német rtel fog menni? -
#1725 Nem tudom:D Passz az biztos, hogy valahol fogom... -
#1724 Dehogy próbáltam nem vagyok én hülye.. Teniszezen az akinek 6 annya van:D -
#1723 Az a jó a motorsportban hogy izgalmas.. És mivel ilyen kevés van belőle (ha ezt kevésnek lehet hívni) mindig ujra és ujra izgalmas.
Engem nem tud lekötni egy olyan sport ahol két ember hadonászik egy ütővel hogy eltaláljon egy labdát amikor ez sikerül a másik hadonászik hogy visszadja neki:D Unalmas és semmi változatosság nincs benne.
A Foci ugyan az 90 percig rohanak egy labda után, majd utolérik és elrugják, aztán megint futnak:D
Unalmas és szar nekem..
Én egyetlen ilyen sportot szeretek az amerikai Futballt.. Na az igen. Ezen kívül az össszes szar.. (nekem.. Ettől függetlenül sokan szeretik)
De szerintem hagyuk ezt, ha neked tetszik a Tenisz nézd.. Én pl sik ideg vegyok, hogy egy sport tv-n egyfolytába a tököm snoker megy napi 24 órába és napi 12 be meg a Tenisz.. Unalmas szar az egész..
-
#1722 Próbáltál már tesziezni? melegben a napsütésben fél óra után kiköpöd a tüdőd, pedig ugytünik hogy csak ugy állsz ott meg ütkögetsz, de nem... nagy fárasztó, rettentően az, nagyon kemény állóképességet és fizikai kondíciót igényel... nem ide tartozik, de ha már erről van szó akkor legyen erről:) 1 hét mulva ugyse ez lesz már a téma:)))
hol fogom én nézni a MotoGPt???? -
#1721 Nézd a teniszt, ki a francot érdekel itt szerinted? Ennyi erővel a Krikett forumba is írhatnál. Szerinted meggyőzöl valakit is, hogy azt a balfasz sporotot nézze? -
#1720 off.
Nem nálam. Összességébe. nem az ujjamból szedtem nyílvánvaló adat hogy emelkedik a népszerűség ld: Sport tv is egyre többet ad.
De ha annyíra imádod akkor m agyarázd m ár el légyszives mi jó abba hogy évi 17 verseny van kb az F1-be meg a motogp-be azt kész. van kb kéthetente kb 5 hónapig másfél 2 órás időtartamba plussz 1 óra időmérő szombaton,
nos tényleg várnám véleményedet m i a jó ebbe.
Tenisz sokkal több van vagy foci (ezt nem szeretem) stb...
A nascart direkt nem írtam mert ha jól tudom az 10 hónapig minden héten van kivéve a nyári szünetet.