3439
-
#1799 Hát nálam is az lesz.. Van egy csomó adó megkeresm hátha adja valamelyik.. Ha nem leszedem halacskáról:D -
#1798 Hát ja elég szánalmas, amin már fenn sem akadunk a legtöbben. Én is előkaparom majd a műholdvevőt, megkeresem szépen az angol Eurosportot aztán nézem azon mint régen. Úgy tudom egyedül ők közvetítik Eurosporton. -
#1797 Jahh:D És gondolj bele én azóta nézem amióta Shwanzt VB lett..
Sőt még Randy Mamolat is láttam a VB-n... És az a kemény hogy mindent az eurosporto élőben.. Mostemg.. Kapják be! -
#1796 De tényleg hihetetlen, kb azóta nézem mióta Rossi elkezdte. Aztán jött Talma ami még rátett egy lapáttal.
Vasárnapom abból állt, hogy megnéztem a 125-t aztán ebéd közben jött a 250, levezetésképpen pedig a nagymotor, sírok bazmeg... -
#1795 Ez már kb tavaly eldőlt. -
#1794 eldőlt már az rég... -
lama king19 #1793 írjon majd vki ha véglegesen eldőlt a közvetítési joggal kapcsolatos ügy. thx -
#1792 Azért azzal nem tudom hogy hány emberhez fogják tudni eljuttatni a MotoGP-t ha csak a neten lesz. -
#1791 Szóval a helyükbe lehet én is a BL-re áldoznék Talmácsi ide vagy oda..-. -
#1790 még mindig nem tudom elhinni... -
#1789 Azért én nem gyökerezném le őket.
oké hogy szereted meg minden de ha meg a BL-en spórolnának az meg másoknak hiányozna a foci az országba a legnépszerűbb sport.
(én nem szeretem) -
#1788 Az eurosporttól a Dorna elvette a jogokat a magyar tv meg....
Az RTL-nek meg ott az F1 -
lampard99 #1787 ezert írtam hogy ha volt mar akkor sorry de azért kösz. -
#1786 Ha észrevetted az egész első oldal gyakorlatilag erről szól, visszaolvasás hasznos tud lenni néha. -
#1785 királyi televízió is ne adjon le két bl meccset aztán megspórolják az árat, gyökerek, pont most nem közvetítenék mikor jurón sincs, eddig persze verték a mellüket, hogy közvetítik az összes futamot, eh. -
lampard99 #1784 Ha mar volt a sorry. A moto gp tulajdonasi a gazdasági válság miatt internetes közvetítésre akarja módosítani a tv-s adás helyet ezert a tv tarságoknak hatalmas árat kellene fizetni hogy leadják ezert pl: eusport mar le is mondott de a Magyar királyi televízió még tárgyal a tulajdonosakkal(!reménykedjünk sikerrel!). -
lampard99 #1783 valaki tudja miért nem lehet majd nézni talmat Mo-n? -
#1782 Na most már tuti hogy itt nézhetitek. -
#1781 fasza...
-
#1780 Neten biztos, m1-n, eu1-2-n nem.
lehet hogy itt -
#1779 A 250cc -s versenyeket sem fogják közvetíteni a hétvégén sehol? -
#1778 Az ám az élvezet.
palacsintasütő,krumpli vs. Motogp
-
#1777 off.
palacsintasütővel is lehet ütögetni. 1 krumplit -
#1776 Egy egyszerűbb teniszütő i van 10-15, +bérlet, és mint ahogy mondtad ilyen világgazdasági helyzetben... -
#1775 Superbike lesz is MotoGP az nemmostanába lesz az eurón -
#1774 Ez csak természetes legalább senki nem zsírosodik el atv előtt. -
#1773 manapság 15 ezer ft igen sokat ér... persze te lehet bányászod a pénzt. -
lac556 #1772 7végén lesz a eurosporton motogp v nem?mert pl most 7végén volt superbike.. -
#1771 Ne aggódjatok Motogp-t lehet fogni neten, majd keresek nektek egy oldalt. -
#1770 Vegyenek inkább teniszütőt? -
bodajoci #1769 Végülis egy 10-esből megvan kb, na jó max 15. -
#1768 Persze majd a mostani világgatzdasági helyzetbe pont erre fognak áldozni az emberek a MotoGP miatt. -
bodajoci #1767 Én DSF-en fogom nézni, mer van parabolám (is). Komolyan aki nagyon szeretné nézni, az vegye meg a legcsicskáb beltérit egy mezei 60-as tükörrel, lője rá az Astrára, azt hajrá -
#1766 Lehet rinyalni eveket, de ha ez van, akkor ez van! -
#1765 ja de az már nem élő:( ugy meg már nem az igazi, még ha nem is tudod a végeredményt.. -
#1764 nekem is ez az egyetlen reményem maradt -
#1763 Jobb híján.. :S -
#1762 Torrent a megoldas emberek! :) -
#1761 Hát nagyon is.. F1 után a kedvencem :S -
Incsi #1760 Hát ez szomorú