MotoGP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lambo fan
F1 F1 F1 a király 😄

b-type
bõdületes nagyot ment,...ezért nagy eredmény Pedrosa pole-ja súlykülönbség ide-oda, szvsz Edwards tudja a legjobban a végét, de Pedrosa is majdnem annyira.
jó volt,.. sz×r kommentárral (sajna magyarul kellett nézzem) 😞

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Istencsászár
Edwards milyen kakaót iszik a kvalik elõtt?😄

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

koloncos
<#nyes> Jolvanna ... nekem egy csomó mindent elárult 😄 xD

b-type
hát sztem ez a videót semmit nem árult el, de azért jó volt nézni 😊 <#eljen>

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

koloncos
Szerintem ez a videó mindent elárul <#wink>

Ombika
Remelem innentol MUTENI fog a doktor!! 😊

Istencsászár
Rossi<#eljen>
Melandri<#eljen><#eljen>
Lorenzo<#eljen><#eljen><#eljen>

Kár hogy Dani nem tudta tartani a tempót és nem próbálkozott, de hátúl jókat meccseltek, Melandri meg gyönyörûen elõzött az elsõ kanyarkombinációban!

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
Naja.

b-type
nedves lesz a király is...bármi lehet..
Eddig semmi különös.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Istencsászár
Valószínüleg nem fogja felevvni a versenyt a "nagyokkal", de én ennek is örülök h ottvan, nem szeretném h ha eltünne innen s ilyen villanásokkal biztos helye helye lehet még pár évig, fõleg h csapattársát veri.

b-type
jaja.
bár nekem Pedrosa célrafordulása nagyon tetszetta végén, vissza is hozott ott 8tized hátrányból másfelet.
Sztem Pedrosa-Stoner harc lesz...Edu' nagyot ment de sztem az a beáll csak qual gumikon müködik...hosszabb távon nem, de bár ne lenne igazam mert nagyon csípem Edu'-t.

Istencsászár
Edwards nagyot ment<#eljen>

Segítsetek!!Honnan tudnám letölteni ingyen a teljes:2007 Isle of Man TT-t?
JGTC
Dovizioso nekem egyre szimpatikusabb, drukkolok is neki, Haydennek meg örülök hogy újra ott van ahol kéne neki.

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Ombika
gordon 24
Ha jól tudom reggel megismétli az eurosport.. (megszokta ha nem ne ölj meg😄)

Ha esetleg késöbb mész melózni/suliba nézd hátha leadják!

Downhill!!

sajnos lemaradtam a mostani futamról, de szivesen + nézném, hól tudnám +nézni vagy letölteni, torrenten még nem láttam

Istencsászár
Valószínüleg... ezért értelmetlen itt szenvednie 1 évet még, de nostmár ezvan...

gordon 24
Jó futamok voltak azét!

Rossiba ujra láttam, az esélyt! Van is.. Idén fog tudni küzdeni a vb-ért is szerintem! Nem lesz egyszerû dolga, de jó lesz ez.

Downhill!!

b-type
számolható volt.
A fõnök csapatot akar a királykategóriában, ehez a legjobb egy 250cc-s VB cím.
125cc-ben már eleget vertek, kell egy 250cc-s bizonyítás, és akkor nagy sansz van szponzorpénzeket összhordani, és csábítani.
Szvsz egyszerû energia és pénz átcsoportosítás...biztos rosszabul sikerült mint számították, de sztem ez lehet az ok.

Ombika
Jogos!

Istencsászár
Talma Vb esélyeinek annyi😞 lassú a motor, kár érte... jobb lett volna 250be megy már, ennek igy nemsok értelme van megint.

Szabi84
ügyes volt de nekem egyáltalán nem szimpatikus

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Ombika
Jaja mas nemlehetett a gond?! 😞

Lorenzo kicsit a vegen nagykepuen szopogatta azt a ... ,megakadt volna torkan?! Nah nemakarok karorvendo lenni! 😊 Grat neki...

Szabi84
verseny felénél elfogyott a gumi

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Ombika
Ezzel a k..a Bridgestone-al nemvagyok kibekulve! KIAKASZT!!

modellmaker
*Rossi

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

modellmaker
Roosis: úgy legyen! 😊

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

gordon 24
Talma: Hát ez valsezg igy van! Igaz sok van még hátra az évbõl, de a 125-ben 20 pont eldobása is a vb-be kerülhet nemhogy majd 50. Szóval....

Lorenzo egy állat😄 csak le ne sérüljön! Rossira meg annyit hogy õ is mondta fejlódik a motor 1 verseny 3-dik 2-dik vesreny 2-dik sor 3-dik verseny 1 sor.. 4-dik verseny Gyözelem???😄

Melandri: Hát ez neki nem megy! Vissza kéne menni a Hondához😄

Downhill!!

Istencsászár
Nagy a csönd😊

Talma Vb ismétlése szerintem ezen a 7végén fog köddé oszlani... gyenge amit produkált, bár versenyen még bármi lehet.

Lorenzo az új Rossi?😊, nagyon gyors a pali, márcsak versenyen kell ezt a magabiztos fölényt bebiztosítani, de örültem hogy Rossi is ott van szorosan a 3. helyen s nagyon felszabadult volt, ez adhat okot a jó szereplésre...

Melandri vajon meddig marad a Ducatinál?😄

b-type
me' egy lökött 😄DD
Már a sokadik volt hogy hajszálazott, aztán az egyenesnél meg is füstölte Bautista elsõ gumiját, Bautista nem váltott, hátranézett,..másik oldalról Simoncelli elõzött és aztán úgy rakta be Bautista elé a motort, hogy a hátsó gumija érintõre vette Bautista elsõ gumiját.

SitatiS
<#eljen>igaz..<#wink>

Let the good times roll.

Istencsászár
Hát nemtudom, bement mellé, kigyorsításnál kisodorta... benne van az ilyen, kár volt érte, ennyire nem kellett volna bevállalni... nem volt egyértelmû elõzési hely.

SitatiS
Fantasztikus 250ccm-es futam..Simon jó elbatta*..<#confused>

Let the good times roll.

Istencsászár
Eurosportos csókát fizetik? motort tanulja😄DD leesek a székrõl minjá...

Istencsászár
Hajrá Imi, remélem nem lesz rossz a motord, bár ha az elmult 20 futamból indulunk ki akkor biztos lesz problémád😊)<#idiota>

NaNoKuTyA
a befutó azért nem volt szar!😊

\':..:\'

Énvagyokazapád
Talma kiesett, besírok :l
😞

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

NaNoKuTyA
<#shakehead>

\':..:\'

SitatiS
Gadea is..

Let the good times roll.

így ez a kisktegóriás szúnyogháború nem is köt le...

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

REALista
<#szomoru1>

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

SitatiS
Már a 2. futam is elment..<#szomoru1>

Let the good times roll.

Istencsászár
Hát ez vicc... 😞 na megyek füvet nyírni, nembírom ezt.

b-type
Aham, Rossi-nak is van egy hasonló.
De a legnagyobb még mindig Mamola szvsz 😊

Istencsászár
Nemértek hozzá, motoron sose ültem nemtudom hogy mûködik😊, de mintha a lába tartotta volna meg, aztán pedig gázt adott, betapadt és "felállt" ?

remélem nem azt nyilatkozta,hogy ezt igy akarta!😄😄😄
már kanyar bejáratánál,is mondjuk elemelkedett a hátulja.

Szabi84
hát ez nem semmi, van tapasztalat az látszik!😄 kár hogy nem láttam élõben

NaNoKuTyA