3439
  • Airbus A380
    Szerintem meg Gabika 1 öntelt majom..... (inkább nem folytatom mert sok magyar ő a mindensége...)

• lama king19
    1000 hála a linkért!!!
  • bodajoci
    Nah eddig úgy néz ki, h a DSF pont a 250 helyett vmi fociösszefoglalót ad, a versenyt meg streamelik a honlapjukon, tehát Talmát mindeki nézheti, akinek van netje:-) A másik 2 futamot azt tv-n adják, legalábbis eddig úgy van.
  • lampard99
    szerintem teljesen normális más hatalmasságokat is megvicceltek mar pl: David Beckhamet is csak valakinek nem tetszik ennyi!
  • Istencsászár
    Amúgy jó amikor buta embereket szopatnak be pl Pákót vagy valamelyik cicbabát, de Talma nem ez a szint és azt hogy kamu ünneplést csinálnak neki még sértő is...
  • gordon 24
    Én nem tudom a háteret! De egy biztos amit az RTL Klub kész átverés cimen művel az gusztustalan.. Én nemhogy letíltanám, de ezt a gyökeret (Balázst) ugy leverném mint a szart.. Az edésanyával szorakozzon, vagy azzal aki vele egy idős..

Ez a műsor ugyan olyan nívotlan, gusztustalan mint a többi RTL Klubos szar..

Szóval teljesen megértem Gábort!
  • Airbus A380
    kimaradt az "ad" szó sry
  • Airbus A380
    Srácok sokan hoztátok szóba hogy az RTL miért nem a MotoGP-t

nem emlékeztek arra az ominózus kész átverés show-ra :F ;] Gábor le van tiltva az RTL klubról

ugyanis a méltóságos Talmácsinak rangon aluli volt hogy meg merték viccelni.

már kezdtem elfelejteni többek között mértnem bírom Gabikát.

az 1ik a marha nagy arca...
  • Airbus A380
    Inkább örülj hogy idén nincs magyar futam, mekkora égés lenne ha nem,lenne a tv-be.
  • Airbus A380
    nocsak? Azt hittem az volt az aranytojást tojó tyúk.
  • Airbus A380
    Inkább pénzt adj az MTV-nek.... ha nincs pénzük akkor te akárhogy háborogsz akkor se tudják adni
  • cafe986
    Ez van...(se Balatonring .-.idén.-.)-(se magyar tévés közvetítés)
  • Istencsászár
    Attól még Imrét rá ültethetik bármire nem fog vele maradandót alkotni, ebbe a mezőnybe ő kevés... ő is tudja, volt vele egy interjú jó multkor és ő is mondta hogy ez van, lehetne jobb, ha felszabadultabban motorozna, de nem tud, saját bevallása szerint.

Annak mindenki rettentően örül hogy van egy sikeres magyar csapat akik a győzelemért is harcolnak, ez egészen elképesztő dolog, ahogy az is hogy van egy Világbajnok pilótánk is, viszont nincs közvetítésünk, ez pedig szégyen.
  • cafe986
    Haver lehet, hogy azt mondod nyomi..pff Az Barbera motorja volt és nem az Imié vágod?! Teljesen nem rá hangolva, egészen a gerincsérüléséig Barbi tolta a géppel, Ővele fejleszették stb. És örüljünk már, hogy van 1 magyar csapat a motogpben...
  • cafe986
    Így van csak azt teszik fel amiben a talma csapatja, ezért is talmafanclub. Valakinek ez is több mint a semmi....

Amúgy szerintem amilyen fanatikusnak ismertem meg őket tutti, hogy rögzítik a futamokat...

• Istencsászár
    Közepes pilóta, nem azért van ott mert őstehetség, hanem mert családi vállakozás:) Barbera egy kiváló pilóta, néha kicsit forrófejű és van amikor hibázik, de győztes tipus.
  • Peppus
    Barberának elvileg full gyári támogatása volt, Imi nem kapta meg azokat a fejlesztéseket mint ő. PErsze attól még nagyon béna szegény. Amikor Barbera megsérült megkapta a motorját, de azzal is nyomi volt.. Apu ígyis úgyis ráülteti a motorra..
  • lampard99
    ha mar a mi pénzünkből tartják fent akkor miért nem azt adjak amit minket érdekel? max. nem kapnak jutalmat év végen!!!!!

lenne egy hülye kérdésem Tóth miért ilyen szar? ahhoz képest hogy tavaly a csapat társa többször is polbol indulhatott?
  • Istencsászár
    Nem érdekel hogy mennyibe kerül, a lehetőség adott használják ki, nagyon nagyon sokan nézik abban biztosan nem lenne hiány.
  • gordon 24
    oks De le is fordithatná valaki és mehetne a Dornának is!!
  • modellmaker
    most kezdem felfogni, hogy mi történik.... =/ G-Y-Á-S-Z :| szánalom... tömegével kéne írni az MTV-nek, hogy "gratuláljunk" nekik :|

Fogalmazzunk már meg egy normális hangvételű levelet, aztán terjesszük a neten, hogy minél többen elküldjék nekik mailben. na mit szóltok? Tudom, hogy semmit nem érünk vele, de legalább megpróbálhatjuk. a kövi lépés lehetne vmi ddos támadás :D
  • Joker Hun
    Csak a 250 et teszik fel ha van honan felveniük.
  • Peppus
    "aki a német DSF-n követné Talmácsi Gábor és Tóth Imre első idei versenyét, az tegyen le róla. A németek ugyanis kevéssé érdekeltek a 250-es géposztályban, ráadásul a német labdarúgó másodosztályról szóló műsorával is ütközik a verseny időpontja, ezért ennek közvetítését nem vették meg"

• lampard99
    Lehet, hogy a közszolgálati adó adja Talmácsiék első versenyét
  • modellmaker
    sztem búcsút mondhatunk a gp közvetítésnek a királyi tv-ben, ugyanis a bl meccseket sem fogják adni.
  • Airbus A380
    engem főleg a tenisz meg a nascar izgatott ;o)

• gordon 24
    Igen full ingyen van! De megnézni nem tudod ujra.. Csak élöben..
    Tehát ha lekésed akkor utánna torrentről tudod leszedni.
  • cafe986
    Erre a linre:katt ide! nem kell regisztrálni és élőben nézheted........ A talmafanclub.hu archiválja a futamokat kb. másnapra szokták feltenni. ide sem kell semmi regisztrációs proc. tehát
    Jó szurkolást!
  • Airbus A380
    Ott van hogy regisztrálni kell...
  • modellmaker
    Könyörgöm nézd már meg mire válaszolt... :|
  • lama king19
    ehhez kell regisztrálni?
  • Airbus A380
    Mármint ami lement rajta élőbe.
  • Airbus A380
    És ez ingyenes ?

Arhívulmba is meg lehet nézni utólag ?
  • cafe986
    Kösz a linket remélem működni fog!

Aki netán lemaradna a futamokról az letöltheti a www.talmafanclub.hu ról

Jó szurkolást!futamok
  • gordon 24
    Nem..

Ez a napján ugy fog müködni, hogy lesznek linkek.. Rákattintasz és elugrik egy ablak amiben lesz egy lejátszó és ennyi..

Semmi nem kell hozzá, csak egy erős net!

(én itt nézem a NASCARt)
  • fekete0012
    http://www.myp2p.eu/broadcast.php?matchid=35634&part=sports
    ide fel kell regisztrálni ,hogy nézhesd a versenyt?
  • Airbus A380
    Vagy átszoksz más sportra. .D
  • Kaszi46
    én meg majd a falat kaparom....:)
  • Minstrel
    oké nem gyökerek, de zavar, hogy minden szutyokra van pénz, csak épp egy olyan világsorozatra nincs ahol az élmenők között van egy magyar világbajnok versenyző és egy csapat is.

de ha nem hát nem, én is előkaparom régi műholdvevőt aztán DSF-et megfogom
  • Airbus A380
    De a nagykategóriát ők sem adhatják élőbrn csak csúsztatva. Asszem.