3439
-
#2039 Hanyadik lett vegulis? :) -
#2038 vizes volt a pálya, de már száradt fel, elsők közt bement a boxba motort cserélni slick gumikkal, visszajött, pár kanyart bírt és elcsúszott, ment vissza a másik motorét, amin esőgmi volt, visszajött, de kapott egy áthajtásost mert gyorsan ment a boxba, visszajöt majd később megint be száraz gumikért, kb ennyi tömören:) -
#2037 Leirnad ,h mi is tortent please vele? -
#2036 Melandrit a Duacatinál teljesen leírtam, lesajnáltam, Capirossi óta mindenki csak esik kel vele Stoneren kívül, de ezel a Kawával remekül megy, szóval visszaszívva és hajrá! -
Laceee #2035 Kemény lett volna, ha a Talmát helyetesítő versenyző a dobogón végzett volna... -
#2034 Gabi-nak is jól jött volna a mostani verseny, tudja az ilyen szinten vizes pályát.
Imi-nek grat azért.
Colin is nagyon jól ment a királyoknál, és Melandri is. Nagy Grat Lorenzo-nak meg a többieknek is. Dovi'-t kicsit sajnáltam, mert nem volt megfelelő az első gumi látszott. -
#2033 nem volt rossz verseny, A Dokit sajnáltam hogy nem tudott beleszólni a győzelembe a bukása miatt... -
#2032 Thx mester -
#2031 http://www.justin.tv/giasaitv_sport -
#2030 Vmi steam ahol lehet nézni a 125-ös versenyt? -
lama king19 #2029 remélem pedrosa megnyeri a futamot. már ideje lenne -
#2028 Koszi infokat. M1-et budos eletbe nem neztem, hisz euron toltak! :) -
#2027 Még komolyan nem hallottál róla...?
Végre tudom nézni élőbe,eddig vhogy nem sikerült,nem szeretem a streameket... -
#2026 Ez a Magyar Televízió sportműsora, néhány évtizede. :) -
#2025 Vasárnap lesz az M1-en! -
#2024 Van olyan ado,h telesport vagy ez vmi musor vmelyik adon? Huh remelem erthetoen fogalmaztam! :P -
#2023 Ez is valami! ;) -
#2022 hihetetlen!
13:55
Telesport - Moto GP
800 cm3
Francia Nagydíj
Élő közvetítés
-
#2021 125cc qual -
#2020 Jorge Martínez "Aspar": "Szeretném hangsúlyozni, hogy köztem és Gábor között mind szakmailag mind emberileg tökéletes kapcsolat alakult ki az elmúlt három évben. Felfoghatatlan józan ésszel, hogy miért döntött így, három futammal a szezonstart után, ráadásul úgy, hogy újoncként fantasztikusan kezdte az évet, és egyre több tapasztalatot szerzett az új kategóriában. Ötödik összetettben, mindössze egy ponttal lemaradva a negyedik helyezettől. A Gropu Milton, a csapat főszponzora, és az összes többi támogatónk elégedett a Balatonring Team megalakításával és az eddigi eredményeivel, és mi is hasonlóan gondoljuk. Ráadásul ez a projekt, a Balatonring beruházás mind Magyarország mind Gábor és a csapat számára egy előnyös és fontos ügy, kitűnő lehetőség. Emiatt is szomorú, és tragikus következményekkel jár, hogy Talmácsi Gábor menedzsere az egyéni érdekeit szem előtt tartva mind a pilóta, mind pedig egész Magyarország számára károkat okoz.
28 éve élek és dolgozom a motorsport világában, de ilyet még nem láttam. Teljesen érthetetlen, és felfoghatatlan, hogy egy menedzser a saját versenyzőjének a karrierjét derékba töri. Noha, fájnak a történtek, de lássunk világosan, én még nem vetettem el véglegesen a gondolatot, hogy Talmácsi továbbra is a Balatonring Team pilótájaként versenyezzen. Jogtalannak tartom a Faster Menedzsment ügyvédjének azon kijelentését is, miszerint Gábornak csak egy motorja van, pedig a csapat kettőt ígért. Ez bizonyára abból ered, hogy nem ismeri ezt a világot, és nem ismeri pontosan a Gáborral kötött megállapodásunkat. A Balatonring Team pilótája olyan gyári RSA Aprilia motorral versenyez, mint az összes többi élmenő, például Bautista vagy Simoncelli, és egyébként az egész kategóriában összesen 3 versenyző rendelkezik két motorral. Azt hiszem, Gábor eddigi eredményei önmagukért beszélnek, a technikai háttérre nem lehet panasz.
Az elmúlt években fantasztikus munkakapcsolat alakult ki közöttünk, tökéletesen tudtunk együtt dolgozni, még a legutolsó jerezi futamon is. Hihetetlen, hogy mi történt az azóta eltelt bő egy hét alatt, engem és a csapatot is megdöbbentett a szerződésbontás híre. Egész egyszerűen nem értem a dolgot. Nem gazdasági jellegű vitáról van szó, nem arról, hogy ne tudnánk eredményesen együtt dolgozni, hanem egyértelmű, hogy Talmácsi Gábor menedzsere okozta ezt az egészet. A legfontosabb, hogy valahogy próbáljuk megőrizni azt a kapcsolatot, ami 2007-ben egészen a világbajnoki címig repített minket, tavaly pedig a világbajnokság harmadik helyére. Folyamatosan keresem, de azóta sem érem el Gábort, egyszerűen lehetetlen felhívni, talán ez keserít el a legjobban, annál is inkább, mert ezt a szituációt nem az ő vagy a mi viselkedésünk idézte elő." -
#2019 Ennek fényében talán kicsit elhamarkodott döntés volt Talma és menagemantje részéről... -
cafe986 #2018 Ebben egyetértek! Amúgy viszont Bautista a szerelme, belőle akar világbajnokot "csinálni" a 250-ben..Jó ez mondjuk 1értelmű volt eddig is. De ott van pl: Mike. 2008 bajnok=>2009-250cc, de Talma 2007.-ben bajnok és 2008.-ban marad a gyerekek között, Faubel fel a 250-be és ott kullog már 2 éve a középben. Hát ennyit erről! -
lama king19 #2017 akkor jó -
#2016 "Az exvilágbajnok és menedzsmentje szakított a Balatonring istállóval, menedzsere sem tudja, hol folytatja, csapatot keres neki.
Helyettesét már megtalálták, ráadásul megkapja az eddig hiányolt tartalékmotort is."
-
#2015 Nem is tudtam utso versenyen Rossi nyert!
Jo meccs volt? -
#2014 nem, felbontották a szerződést velük... -
lama king19 #2013 az olasz nagydíjra értem -
lama king19 #2012 ilyen nincs. most mi lesz? a következő futamon + indulhat v mi? nem is értem... -
#2011 Nagyon szomorú hír... Vajon lesz folytatás, vagy vége Talma pályafutásának? :(( -
#2010 Szerintem már a 2007es vb is bökte a csőrét hogy nem Faubel lett az, hanem ez a bantuelndi magyar srác. -
cafe986 #2009 Jorge Úr a 250-ben szarban hagyta Gábort -
cafe986 #2008 nem igaz baszd meg! -
#2007 pont most akartam én is linkelni... -
#2006 TALMÁCSI GÁBOR NEM INDUL LE MANS-BAN! -
#2005 Mit mondott Sic? :D Interjút már nem láttam..
Am jó meccs volt a 125 meg a 250..125be sajnálom Iannonet meg Simont mert sztem köztük dől el a VB,de Smith hatalmasat ment(mintha Talmát láttam volna :) ) 250be örültem Sic 3. helyének,ügyesen harcolt de Aoyama volt a legjobb a mai napon,Bau megérdemelte h elverjék :D (Sry a Fanoktól) 800-ast meg majd éjjel de elsőre azt mondom Forza Dottore,Remek volt -
bodajoci #2004 Talma bejött 7.-nek, nem rossz az, a Doki meg kioktatta a Nyalókát és a Pedrózsit a saját pályájukon, nehogy elbízzák magukat. Ismét maximum grat a kis Macionak, zseniális amit alakít avval a kawasaki maradékkal -
#2003 Nagy attack volt!!:D -
#2002 Besz×rás Simoncelli dumája :DDD úgy összeségében sem gyenge, de ez a duma kegyetlen tetszik
Rossi angolja is elég magasra teszi a mércét, de Simoncelli magasan átviszi a lécet. :)) -
#2001 És most jöhetnek Stonerék... jah mégse, majd éjfélkor -
#2000 Fú ez nagyon nagy volt!