3439
  • Ombika
    Hanyadik lett vegulis? :)
  • Istencsászár
    vizes volt a pálya, de már száradt fel, elsők közt bement a boxba motort cserélni slick gumikkal, visszajött, pár kanyart bírt és elcsúszott, ment vissza a másik motorét, amin esőgmi volt, visszajött, de kapott egy áthajtásost mert gyorsan ment a boxba, visszajöt majd később megint be száraz gumikért, kb ennyi tömören:)
  • Ombika
    Leirnad ,h mi is tortent please vele?
  • Istencsászár
    Melandrit a Duacatinál teljesen leírtam, lesajnáltam, Capirossi óta mindenki csak esik kel vele Stoneren kívül, de ezel a Kawával remekül megy, szóval visszaszívva és hajrá!
  • Laceee
    Kemény lett volna, ha a Talmát helyetesítő versenyző a dobogón végzett volna...
  • b-type
    Gabi-nak is jól jött volna a mostani verseny, tudja az ilyen szinten vizes pályát.
    Imi-nek grat azért.
    Colin is nagyon jól ment a királyoknál, és Melandri is. Nagy Grat Lorenzo-nak meg a többieknek is. Dovi'-t kicsit sajnáltam, mert nem volt megfelelő az első gumi látszott.
  • Istencsászár
    nem volt rossz verseny, A Dokit sajnáltam hogy nem tudott beleszólni a győzelembe a bukása miatt...
  • pAtOcA
    Thx mester
  • JGTC
    http://www.justin.tv/giasaitv_sport
  • pAtOcA
    Vmi steam ahol lehet nézni a 125-ös versenyt?
  • lama king19
    remélem pedrosa megnyeri a futamot. már ideje lenne
  • Ombika
    Koszi infokat. M1-et budos eletbe nem neztem, hisz euron toltak! :)
  • tesó07
    Még komolyan nem hallottál róla...?
    Végre tudom nézni élőbe,eddig vhogy nem sikerült,nem szeretem a streameket...
  • Zsolti9014
    Ez a Magyar Televízió sportműsora, néhány évtizede. :)
  • SitatiS
    Vasárnap lesz az M1-en!
  • Ombika
    Van olyan ado,h telesport vagy ez vmi musor vmelyik adon? Huh remelem erthetoen fogalmaztam! :P
  • SitatiS
    Ez is valami! ;)
  • Istencsászár
    hihetetlen!

13:55

Telesport - Moto GP

800 cm3
    Francia Nagydíj
    Élő közvetítés

• SitatiS
    125cc qual
  • Istencsászár
    Jorge Martínez "Aspar": "Szeretném hangsúlyozni, hogy köztem és Gábor között mind szakmailag mind emberileg tökéletes kapcsolat alakult ki az elmúlt három évben. Felfoghatatlan józan ésszel, hogy miért döntött így, három futammal a szezonstart után, ráadásul úgy, hogy újoncként fantasztikusan kezdte az évet, és egyre több tapasztalatot szerzett az új kategóriában. Ötödik összetettben, mindössze egy ponttal lemaradva a negyedik helyezettől. A Gropu Milton, a csapat főszponzora, és az összes többi támogatónk elégedett a Balatonring Team megalakításával és az eddigi eredményeivel, és mi is hasonlóan gondoljuk. Ráadásul ez a projekt, a Balatonring beruházás mind Magyarország mind Gábor és a csapat számára egy előnyös és fontos ügy, kitűnő lehetőség. Emiatt is szomorú, és tragikus következményekkel jár, hogy Talmácsi Gábor menedzsere az egyéni érdekeit szem előtt tartva mind a pilóta, mind pedig egész Magyarország számára károkat okoz.

28 éve élek és dolgozom a motorsport világában, de ilyet még nem láttam. Teljesen érthetetlen, és felfoghatatlan, hogy egy menedzser a saját versenyzőjének a karrierjét derékba töri. Noha, fájnak a történtek, de lássunk világosan, én még nem vetettem el véglegesen a gondolatot, hogy Talmácsi továbbra is a Balatonring Team pilótájaként versenyezzen. Jogtalannak tartom a Faster Menedzsment ügyvédjének azon kijelentését is, miszerint Gábornak csak egy motorja van, pedig a csapat kettőt ígért. Ez bizonyára abból ered, hogy nem ismeri ezt a világot, és nem ismeri pontosan a Gáborral kötött megállapodásunkat. A Balatonring Team pilótája olyan gyári RSA Aprilia motorral versenyez, mint az összes többi élmenő, például Bautista vagy Simoncelli, és egyébként az egész kategóriában összesen 3 versenyző rendelkezik két motorral. Azt hiszem, Gábor eddigi eredményei önmagukért beszélnek, a technikai háttérre nem lehet panasz.

Az elmúlt években fantasztikus munkakapcsolat alakult ki közöttünk, tökéletesen tudtunk együtt dolgozni, még a legutolsó jerezi futamon is. Hihetetlen, hogy mi történt az azóta eltelt bő egy hét alatt, engem és a csapatot is megdöbbentett a szerződésbontás híre. Egész egyszerűen nem értem a dolgot. Nem gazdasági jellegű vitáról van szó, nem arról, hogy ne tudnánk eredményesen együtt dolgozni, hanem egyértelmű, hogy Talmácsi Gábor menedzsere okozta ezt az egészet. A legfontosabb, hogy valahogy próbáljuk megőrizni azt a kapcsolatot, ami 2007-ben egészen a világbajnoki címig repített minket, tavaly pedig a világbajnokság harmadik helyére. Folyamatosan keresem, de azóta sem érem el Gábort, egyszerűen lehetetlen felhívni, talán ez keserít el a legjobban, annál is inkább, mert ezt a szituációt nem az ő vagy a mi viselkedésünk idézte elő."
  • DjDano
    Ennek fényében talán kicsit elhamarkodott döntés volt Talma és menagemantje részéről...
  • cafe986
    Ebben egyetértek! Amúgy viszont Bautista a szerelme, belőle akar világbajnokot "csinálni" a 250-ben..Jó ez mondjuk 1értelmű volt eddig is. De ott van pl: Mike. 2008 bajnok=>2009-250cc, de Talma 2007.-ben bajnok és 2008.-ban marad a gyerekek között, Faubel fel a 250-be és ott kullog már 2 éve a középben. Hát ennyit erről!
  • lama king19
    akkor jó
  • osho
    "Az exvilágbajnok és menedzsmentje szakított a Balatonring istállóval, menedzsere sem tudja, hol folytatja, csapatot keres neki.
    Helyettesét már megtalálták, ráadásul megkapja az eddig hiányolt tartalékmotort is."

• Ombika
    Nem is tudtam utso versenyen Rossi nyert!
    Jo meccs volt?
  • GhostRider1 #2014
    nem, felbontották a szerződést velük...
  • lama king19
    az olasz nagydíjra értem
  • lama king19
    ilyen nincs. most mi lesz? a következő futamon + indulhat v mi? nem is értem...
  • DjDano
    Nagyon szomorú hír... Vajon lesz folytatás, vagy vége Talma pályafutásának? :((
  • Istencsászár
    Szerintem már a 2007es vb is bökte a csőrét hogy nem Faubel lett az, hanem ez a bantuelndi magyar srác.
  • cafe986
    Jorge Úr a 250-ben szarban hagyta Gábort
  • cafe986
    nem igaz baszd meg!
  • GhostRider1 #2007
    pont most akartam én is linkelni...
  • Peppus
    TALMÁCSI GÁBOR NEM INDUL LE MANS-BAN!
  • pAtOcA
    Mit mondott Sic? :D Interjút már nem láttam..
    Am jó meccs volt a 125 meg a 250..125be sajnálom Iannonet meg Simont mert sztem köztük dől el a VB,de Smith hatalmasat ment(mintha Talmát láttam volna :) ) 250be örültem Sic 3. helyének,ügyesen harcolt de Aoyama volt a legjobb a mai napon,Bau megérdemelte h elverjék :D (Sry a Fanoktól) 800-ast meg majd éjjel de elsőre azt mondom Forza Dottore,Remek volt
  • bodajoci
    Talma bejött 7.-nek, nem rossz az, a Doki meg kioktatta a Nyalókát és a Pedrózsit a saját pályájukon, nehogy elbízzák magukat. Ismét maximum grat a kis Macionak, zseniális amit alakít avval a kawasaki maradékkal
  • SitatiS
    Nagy attack volt!!:D
  • b-type
    Besz×rás Simoncelli dumája :DDD úgy összeségében sem gyenge, de ez a duma kegyetlen tetszik
    Rossi angolja is elég magasra teszi a mércét, de Simoncelli magasan átviszi a lécet. :))
  • Istencsászár
    És most jöhetnek Stonerék... jah mégse, majd éjfélkor
  • modellmaker
    Fú ez nagyon nagy volt!