MotoGP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mégis lesz idén motoGP Magyar Nagydíj, és a Balatonring is elkészül a tervezett idõpontra.
"Mogyoród után rövidesen Sávoly is felkerülhet a motorsport-helyszínek világtérképére, a Moto GP-világbajnokság versenynaptárában szereplõ szeptember 20-i futamnak ugyanis a Zala megyei község mellé tervezett, Balatonring névre keresztelt versenypálya fog otthont adni. A mintegy 90 millió eurós ráfordítással megvalósuló óriáslétesítménnyel kapcsolatban a múlt héten még olyan sajtóinformációk jelentek meg, miszerint kétséges, hogy határidõre elkészül, így akár a futamot is elhalaszthatják. A híreket még Gyenesei István is „készpénznek vette”: az önkormányzati miniszter aggodalmának adott hangot a Balatonringet illetõen, mivel még egyetlen kapavágás sem történt. Kovács Bence János, a beruházást elõkészítõ és lebonyolító spanyol Grupo Milton elnöke lapunkkal közölte, a botrányt kirobbantó Motorcyclenews.com címû szaklap értesülése, hogy a magyar futamot törlik a versenynaptárból, minden alapot nélkülözõ pletyka."
Részletesen itt olvashattok a fejleményekrõl:
http://www.grupo-milton.hu
http://www.balatonring-online.hu
33 találattal I am Mr.Március Forza Ferrari! Go Kimi & Felipe!!
Go Talma
Go Stoner
Go Edwards
Go Sete
A következõ futam: Losail Circuit Qatar nagydíj 2009.04.12. 18:00
Elõre is köszönöm!
A teljes cikk:
http://hvg.hu/sport/2009_03_12_motogp_hungaroring_magyar_nagydij.aspx
Downhill!!
33 találattal I am Mr.Március Forza Ferrari! Go Kimi & Felipe!!
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
A MotoGP Magyar Nagydíj szervezõje hivatalos közleményben kérte a vb-t szervezõ Dornát és a Nemzetközi Motorkerékpáros Szövetséget (FIM), hogy a magyarországi GP idõpontját megváltoztathassa.
Ennek értelmében 2009 szeptember 20. helyett 2010 tavaszára kerülne át a verseny. A Magyar Nagydíj szervezõje közleményt adott ki, mely alapján a Share Capital hivatalosan kérte a futam idõpontjának áthelyezését.
A beruházó beszámolója szerint a cég már hatmilliárd eurót költött a pályaépítésre, de a világgazdasági válság miatt nem kapta meg a kereskedelmi bankoktól a szükséges hitelt, a pálya építési költségeinek ötven százalékát kitevõ 45 millió eurót. Az összeg másik fele a cég rendelkezésére áll. A vállalat a Magyar Fejlesztési Bankhoz fordult, de az MFB nem egyezett bele a hitelkonstrukcióba, melynek átdolgozását már elkezdték.
A Share Capital közleményébõl kiderült, a beruházó mindent elkövet azért, hogy legyen verseny Sávolyban, de erre leghamarabb 2010 tavaszán kerülhet sor. A hét elején Suchman Tamás, a kiemelt fejlesztésekért, ezen belül a sávolyi beruházás hatósági elõkészítéséért felelõs kormánybiztos, majd a sportért is felelõs önkormányzati miniszter, Gyenesei István is úgy fogalmazott, hogy nincs esély arra, hogy az õszre elkészüljön a sávolyi Balatonring.
Hivatkozás: http://motogphirek.hu/index.php?news=387
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
A közösködésrõl meg annyít hogy szerintem sokkal nagyobb országok is közösködnek akkor szerinted a ki tuggya hol van hungary ország majd mint egy szuperhõs egyedül megépít 1 pályát?
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
Azért én reménykedem a hungaroringbe bár én errõl a lehetõségrõl még nem hallottam.
Már amikor szó volt róla hogy mennyí idõnk van sokan húzták a szájukAt hogy ez képtelenség másrészrõl a spanyolok is sárosak de elég tisztességesen.
Apropó magadat mértnem zavarod el pályát építeni ? <#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#mf2>#mf2><#vigyor1>#vigyor1>
Valóban, kissé higgadtabban is írhattam volna egy véleményt.
Kissé feldúlt ez a hír.
<#violent>#violent>
De sok önkéntes van, lépj te is közéjük !
Nem csak mi tudunk vmi elbaszni, ez a képesség ugyan nálunk elég erõsen kifejlõdött, de más is hibázhat... faszom már ebbe a hülyeségbe, hogy "á magyarok csinálják, csak szar lehet" pfff...
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Nem, nekünk mindent külföldrõl kell megrendelni: élelmiszert, buszt, villamost, vonatot, stb. Nevetséges...
A másik dolog, hogy miért építünk pályákat, amikor van használható, motorversenyre is alkalmas pályánk? Pannóniaringre gondolok....
Autósport nagyhatalom lettünk? Nem is tudtam...
Ehelyett elkezdenek egy egész falut alácsatornázni, és tervek szerint is 6-7 hónap alatt felépíteni egy pályát az Isten háta mögött.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Hogy mivel aláirt szerzõdésük van, és a Motogp szeptemberben jün magyar országra, ezért valószinûleg szeptemberben a Hungaróringen éesz a futam..
Jövõre pedig elkészül a Balatonring.
Downhill!!
Kaptunk verseny idõpontot.
Kaptunk egy nagyszerû hazánk fia versenyzõt.
Kaptunk egy nagyszerû szurkolói tábort.
Most megmutathattuk volna, hogy meg tudjuk csinálni, amit más nem, válságban is helytállni, és versenyezni egy dobogós helyért.
DE NEM
Állítom, már aláírt szerzõdésük van egy országgal, akik felépítik 2 hónap alatt, és mi majd itt állunk, és még mindig csak a felelõst keressük.
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁHHHHHHHHHHHHHH
Nagyon dühös vagyok, és csalódott.
Az egész parlamentet kizavarnám a pályát építeni.
Népképviselet, országimázs... hahaha...
A csatornázás még mindig tart, szóval a Spanyolok még most sem tudnák elkezdeni a munkát. Ha lehetõség lenne sem kezdenék el a gazdasági válságra hivatkozva. Ha most elkezdenék a munkát 6 hónapjuk lenne a pálya megépítésére. Gyenesei sportminiszter azt nyilatkozta, hogy a leggyorsabban elkészült pálya építése is 7 hónap volt.
Egyelõre most idõpont módosítást kértek, de a Dorna elõtt nem kicsit leégettük magunkat..
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Hivatalos, hogy a Szeptemberi idõpontban nem lesz nálunk verseny. No Comment..😞
windows 10 hom 64 bit ,Intel I7 7800,Gigabyte nVIDIA g1 GAMING 1070 8gb Gddr5,16gb KINGSTON Hiperx predator ddr4 3200 memoria,logitech g29,alaplap Gigabyte aorus gaming ultra z370 ,
A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC
Úgy tudom volt ahova kiküldték a Mezeiéket.
Ilyenrõl álmodni sem merek hogy a tisztelt csatorna riportert küldene ki a helyszínre mint minden normális, a sportolót becsben tartó nemzet.
Mármint nem Talma volt nulla, senki ne értse félre, hanem a média segítsége, tálalása.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Mert valóban kevés az amit az MTV-n adtak, néztem egyszer-kétszer, egyedül Harmati Árpi megszólaltatását tartom nagyszerû ötletnek.
De száraz és legfõképpen kevés,..egyébként sztem a Magyar Eurosport kommentátorai is egy rakás #&@. Ez saját vélemény.
Ami nekünk kellene, talán Laffite-nek is, az minõségben az Angol Eurosport lenne, most nem feltétlen a közvetítés minõségére/hangulatára gondolok (messze van mint a csillagos ég), hanem a szakmai és háttérinfók közvetítésére a nézõk felé...és term. szakkomentátori véleményezésekre, nem pedig hab dumákra. ...gondolok itt arra, hogy ha Julian Ryder a felfüggesztés részleteit ecseteli angolul, akkor az Magyar nyelven ne így hangozzon: - ez itt a motor hátsó része-
..és egyéb mindenféle hülyeségek.
Szal az én véleményem szerint mindkettõ igen alacsony szintû.
Ott vagyunk a világ szájában Talma-val, és a Toth Team-mel, ahoz is képest ritka gyenge a tálalás....minimum élõ adás ismétléssel, illetve Talma és Toth Team interjúk...technikai részletek, minden ami publikus.
Ja és ezekbõl sok.
Talma-nak azért (is) volt olyan nehéz mert itthon a nagy nulla volt, most már ezt tudjuk, még most is kevés.
de ha belegondolsz, nekünk is vannak sportcsatornáink, és a vasárnap délelõtti, koradélutáni idõszakban nincs olyan kulcsmûsor egyiken sem, ahová a MotoGP ne fért volna be... nem tudom egyáltalán az MTV-n kívül megfordult-e valaki más fejében is a közvetítési szándék...
nincsenek elõítéleteim az MTV adásával kapcsolatban, de az amit eddig nyújtottak, az így az Eurosport nélkül, kizárólag rájuk utalva és hagyatkozva, az nekem személy szerint nagyon kevés lesz, mind minõségben, mind terjedelemben.
gondoljuk csak végig, a Forma-1 az RTL-en mekkora körítést kap, holott se versenyzõnk, se csapatunk nincs benne... itt pedig van egy világbajnokunk és egy futamgyõzelemre is esélyes magyar csapatunk, mégis csak töredékét láthatjuk a "show"-nak a F1-gyel szemben, szóval nekem ezen a téren van elég nagy hiányérzékem, és ezzel talán nem vagyok egyedül.
közvetíti a versenyeket egész európában
windows 10 hom 64 bit ,Intel I7 7800,Gigabyte nVIDIA g1 GAMING 1070 8gb Gddr5,16gb KINGSTON Hiperx predator ddr4 3200 memoria,logitech g29,alaplap Gigabyte aorus gaming ultra z370 ,
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Bár nem a legjobb kommentátorok fogják közvetíteni,de legalább olyan csatorna adja,ami mindenhol van!