MotoGP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Istencsászár
A verseny végeredménye:

1. Jorge Lorenzo SPA Fiat Yamaha Team 47.52.678
2. Marco Melandri ITA Hayate Racing Team 48.10.388
3. Dani Pedrosa SPA Repsol Honda Team 48.12.571
4. Andrea Dovizioso ITA Repsol Honda Team 48.13.133
5. Casey Stoner AUS Ducati Marlboro Team 48.23.217
6. Chris Vermeulen AUS Rizla Suzuki MotoGP 48.30.140
7. Colin Edwards USA Monster Yamaha Tech 3 48.32.869
8. Loris Capirossi ITA Rizla Suzuki MotoGP 48.38.099
9. James Toseland GBR Monster Yamaha Tech 3 48.42.985
10. Toni Elias SPA San Carlo Honda Gresini 48.45.896
11. Alex de Angelis RSM San Carlo Honda Gresini 48.46.228
12. Nicky Hayden USA Ducati Marlboro Team 48.49.325
13. Yuki Takahashi JPN Scot Racing Team MotoGP 48.49.366
14. Randy de Puniet FRA LCR Honda MotoGP 49.3.977
15. Niccolo Canepa ITA Pramac Racing 49.8.063
16. Valentino Rossi ITA Fiat Yamaha Team 47.49.916

Nem fejezte be a versenyt:

Mika Kallio FIN Pramac Racing

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Ombika
Hanyadik lett vegulis? 😊

Istencsászár
vizes volt a pálya, de már száradt fel, elsõk közt bement a boxba motort cserélni slick gumikkal, visszajött, pár kanyart bírt és elcsúszott, ment vissza a másik motorét, amin esõgmi volt, visszajött, de kapott egy áthajtásost mert gyorsan ment a boxba, visszajöt majd késõbb megint be száraz gumikért, kb ennyi tömören😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Ombika
Leirnad ,h mi is tortent please vele?

Istencsászár
Melandrit a Duacatinál teljesen leírtam, lesajnáltam, Capirossi óta mindenki csak esik kel vele Stoneren kívül, de ezel a Kawával remekül megy, szóval visszaszívva és hajrá!

Kemény lett volna, ha a Talmát helyetesítõ versenyzõ a dobogón végzett volna...
b-type
Gabi-nak is jól jött volna a mostani verseny, tudja az ilyen szinten vizes pályát.
Imi-nek grat azért.
Colin is nagyon jól ment a királyoknál, és Melandri is. Nagy Grat Lorenzo-nak meg a többieknek is. Dovi'-t kicsit sajnáltam, mert nem volt megfelelõ az elsõ gumi látszott.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Istencsászár
nem volt rossz verseny, A Dokit sajnáltam hogy nem tudott beleszólni a gyõzelembe a bukása miatt...

pAtOcA
Thx mester

33 találattal I am Mr.Március Forza Ferrari! Go Kimi & Felipe!!

JGTC
http://www.justin.tv/giasaitv_sport

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

pAtOcA
Vmi steam ahol lehet nézni a 125-ös versenyt?

remélem pedrosa megnyeri a futamot. már ideje lenne

Ombika
Koszi infokat. M1-et budos eletbe nem neztem, hisz euron toltak! 😊

tesó07
Még komolyan nem hallottál róla...?
Végre tudom nézni élõbe,eddig vhogy nem sikerült,nem szeretem a streameket...

RMCF

Zsolti9014
Ez a Magyar Televízió sportmûsora, néhány évtizede. 😊

Hajrá Magyarország!

SitatiS
Vasárnap lesz az M1-en!<#wink>

Let the good times roll.

Ombika
Van olyan ado,h telesport vagy ez vmi musor vmelyik adon? Huh remelem erthetoen fogalmaztam! 😛

SitatiS
Ez is valami! 😉

Let the good times roll.

Istencsászár
hihetetlen!

13:55

Telesport - Moto GP

800 cm3
Francia Nagydíj
Élõ közvetítés

SitatiS

Let the good times roll.

Istencsászár
Jorge Martínez "Aspar": "Szeretném hangsúlyozni, hogy köztem és Gábor között mind szakmailag mind emberileg tökéletes kapcsolat alakult ki az elmúlt három évben. Felfoghatatlan józan ésszel, hogy miért döntött így, három futammal a szezonstart után, ráadásul úgy, hogy újoncként fantasztikusan kezdte az évet, és egyre több tapasztalatot szerzett az új kategóriában. Ötödik összetettben, mindössze egy ponttal lemaradva a negyedik helyezettõl. A Gropu Milton, a csapat fõszponzora, és az összes többi támogatónk elégedett a Balatonring Team megalakításával és az eddigi eredményeivel, és mi is hasonlóan gondoljuk. Ráadásul ez a projekt, a Balatonring beruházás mind Magyarország mind Gábor és a csapat számára egy elõnyös és fontos ügy, kitûnõ lehetõség. Emiatt is szomorú, és tragikus következményekkel jár, hogy Talmácsi Gábor menedzsere az egyéni érdekeit szem elõtt tartva mind a pilóta, mind pedig egész Magyarország számára károkat okoz.

28 éve élek és dolgozom a motorsport világában, de ilyet még nem láttam. Teljesen érthetetlen, és felfoghatatlan, hogy egy menedzser a saját versenyzõjének a karrierjét derékba töri. Noha, fájnak a történtek, de lássunk világosan, én még nem vetettem el véglegesen a gondolatot, hogy Talmácsi továbbra is a Balatonring Team pilótájaként versenyezzen. Jogtalannak tartom a Faster Menedzsment ügyvédjének azon kijelentését is, miszerint Gábornak csak egy motorja van, pedig a csapat kettõt ígért. Ez bizonyára abból ered, hogy nem ismeri ezt a világot, és nem ismeri pontosan a Gáborral kötött megállapodásunkat. A Balatonring Team pilótája olyan gyári RSA Aprilia motorral versenyez, mint az összes többi élmenõ, például Bautista vagy Simoncelli, és egyébként az egész kategóriában összesen 3 versenyzõ rendelkezik két motorral. Azt hiszem, Gábor eddigi eredményei önmagukért beszélnek, a technikai háttérre nem lehet panasz.

Az elmúlt években fantasztikus munkakapcsolat alakult ki közöttünk, tökéletesen tudtunk együtt dolgozni, még a legutolsó jerezi futamon is. Hihetetlen, hogy mi történt az azóta eltelt bõ egy hét alatt, engem és a csapatot is megdöbbentett a szerzõdésbontás híre. Egész egyszerûen nem értem a dolgot. Nem gazdasági jellegû vitáról van szó, nem arról, hogy ne tudnánk eredményesen együtt dolgozni, hanem egyértelmû, hogy Talmácsi Gábor menedzsere okozta ezt az egészet. A legfontosabb, hogy valahogy próbáljuk megõrizni azt a kapcsolatot, ami 2007-ben egészen a világbajnoki címig repített minket, tavaly pedig a világbajnokság harmadik helyére. Folyamatosan keresem, de azóta sem érem el Gábort, egyszerûen lehetetlen felhívni, talán ez keserít el a legjobban, annál is inkább, mert ezt a szituációt nem az õ vagy a mi viselkedésünk idézte elõ."

DjDano
Ennek fényében talán kicsit elhamarkodott döntés volt Talma és menagemantje részérõl...

Ebben egyetértek! Amúgy viszont Bautista a szerelme, belõle akar világbajnokot "csinálni" a 250-ben..Jó ez mondjuk 1értelmû volt eddig is. De ott van pl: Mike. 2008 bajnok=>2009-250cc, de Talma 2007.-ben bajnok és 2008.-ban marad a gyerekek között, Faubel fel a 250-be és ott kullog már 2 éve a középben. Hát ennyit errõl!
akkor jó

osho
"Az exvilágbajnok és menedzsmentje szakított a Balatonring istállóval, menedzsere sem tudja, hol folytatja, csapatot keres neki.
Helyettesét már megtalálták, ráadásul megkapja az eddig hiányolt tartalékmotort is."

<#falbav><#violent>

De sok önkéntes van, lépj te is közéjük !

Ombika
Nem is tudtam utso versenyen Rossi nyert! <#eljen>
Jo meccs volt?

GhostRider1
nem, felbontották a szerzõdést velük...

&#9733;

az olasz nagydíjra értem

ilyen nincs. most mi lesz? a következõ futamon + indulhat v mi? nem is értem...

DjDano
Nagyon szomorú hír... Vajon lesz folytatás, vagy vége Talma pályafutásának? 😞(

Istencsászár
Szerintem már a 2007es vb is bökte a csõrét hogy nem Faubel lett az, hanem ez a bantuelndi magyar srác.

Jorge Úr a 250-ben szarban hagyta Gábort<#gun>
nem igaz baszd meg!<#violent>
GhostRider1
pont most akartam én is linkelni...

&#9733;

pAtOcA
Mit mondott Sic? 😄 Interjút már nem láttam..
Am jó meccs volt a 125 meg a 250..125be sajnálom Iannonet meg Simont mert sztem köztük dõl el a VB,de Smith hatalmasat ment(mintha Talmát láttam volna 😊 ) <#eljen> 250be örültem Sic 3. helyének,ügyesen harcolt de Aoyama volt a legjobb a mai napon,Bau megérdemelte h elverjék 😄 (Sry a Fanoktól) 800-ast meg majd éjjel de elsõre azt mondom Forza Dottore,Remek volt <#eljen><#worship>

Talma bejött 7.-nek, nem rossz az, a Doki meg kioktatta a Nyalókát és a Pedrózsit a saját pályájukon, nehogy elbízzák magukat. Ismét maximum grat a kis Macionak, zseniális amit alakít avval a kawasaki maradékkal

Visca El Barça!

SitatiS
Nagy attack volt!!😄

Let the good times roll.

b-type
Besz×rás Simoncelli dumája 😄DD úgy összeségében sem gyenge, de ez a duma kegyetlen tetszik <#eljen>
Rossi angolja is elég magasra teszi a mércét, de Simoncelli magasan átviszi a lécet. 😊)

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Istencsászár
És most jöhetnek Stonerék... jah mégse, majd éjfélkor<#levele>

modellmaker
Fú ez nagyon nagy volt! <#eljen>

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

b-type
😄..nekem is tetszett.
a legjobb hogy az elejétõl kezdve ment az 'ölés' 😄

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Istencsászár
Ez nagy verseny volt!

BECKHAM7
futam streamet nem tudtok?....elment a kábeltvm...

TRUE BLUE THROUGH & THROUGH N95 4GB

SitatiS
Én itt lesem! 😊
MotoGP Qua

Let the good times roll.

pAtOcA
Neten nem lehet vhol nézni az idõmérõket?

Istencsászár
Lényegében a DORMA szivatott meg minket azzal hogy elvette a jogokat az Eurosportól😞 túl igényesen közvetítették, túl magasra téve a mércét...

tesó07
Vicc<#violent>

RMCF

Ombika
Maximum torrentrol, ha letudom akkor megnezem!

Istencsászár
már multhtén sem néztem az egyik futamot sem, össze vissza adják felvételrõl, elmennek a francba, ennek így semmi feelingje...