MotoGP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1. Jorge Lorenzo SPA Fiat Yamaha Team 47.52.678
2. Marco Melandri ITA Hayate Racing Team 48.10.388
3. Dani Pedrosa SPA Repsol Honda Team 48.12.571
4. Andrea Dovizioso ITA Repsol Honda Team 48.13.133
5. Casey Stoner AUS Ducati Marlboro Team 48.23.217
6. Chris Vermeulen AUS Rizla Suzuki MotoGP 48.30.140
7. Colin Edwards USA Monster Yamaha Tech 3 48.32.869
8. Loris Capirossi ITA Rizla Suzuki MotoGP 48.38.099
9. James Toseland GBR Monster Yamaha Tech 3 48.42.985
10. Toni Elias SPA San Carlo Honda Gresini 48.45.896
11. Alex de Angelis RSM San Carlo Honda Gresini 48.46.228
12. Nicky Hayden USA Ducati Marlboro Team 48.49.325
13. Yuki Takahashi JPN Scot Racing Team MotoGP 48.49.366
14. Randy de Puniet FRA LCR Honda MotoGP 49.3.977
15. Niccolo Canepa ITA Pramac Racing 49.8.063
16. Valentino Rossi ITA Fiat Yamaha Team 47.49.916
Nem fejezte be a versenyt:
Mika Kallio FIN Pramac Racing
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Imi-nek grat azért.
Colin is nagyon jól ment a királyoknál, és Melandri is. Nagy Grat Lorenzo-nak meg a többieknek is. Dovi'-t kicsit sajnáltam, mert nem volt megfelelõ az elsõ gumi látszott.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
33 találattal I am Mr.Március Forza Ferrari! Go Kimi & Felipe!!
Végre tudom nézni élõbe,eddig vhogy nem sikerült,nem szeretem a streameket...
RMCF
13:55
Telesport - Moto GP
800 cm3
Francia Nagydíj
Élõ közvetítés
Let the good times roll.
28 éve élek és dolgozom a motorsport világában, de ilyet még nem láttam. Teljesen érthetetlen, és felfoghatatlan, hogy egy menedzser a saját versenyzõjének a karrierjét derékba töri. Noha, fájnak a történtek, de lássunk világosan, én még nem vetettem el véglegesen a gondolatot, hogy Talmácsi továbbra is a Balatonring Team pilótájaként versenyezzen. Jogtalannak tartom a Faster Menedzsment ügyvédjének azon kijelentését is, miszerint Gábornak csak egy motorja van, pedig a csapat kettõt ígért. Ez bizonyára abból ered, hogy nem ismeri ezt a világot, és nem ismeri pontosan a Gáborral kötött megállapodásunkat. A Balatonring Team pilótája olyan gyári RSA Aprilia motorral versenyez, mint az összes többi élmenõ, például Bautista vagy Simoncelli, és egyébként az egész kategóriában összesen 3 versenyzõ rendelkezik két motorral. Azt hiszem, Gábor eddigi eredményei önmagukért beszélnek, a technikai háttérre nem lehet panasz.
Az elmúlt években fantasztikus munkakapcsolat alakult ki közöttünk, tökéletesen tudtunk együtt dolgozni, még a legutolsó jerezi futamon is. Hihetetlen, hogy mi történt az azóta eltelt bõ egy hét alatt, engem és a csapatot is megdöbbentett a szerzõdésbontás híre. Egész egyszerûen nem értem a dolgot. Nem gazdasági jellegû vitáról van szó, nem arról, hogy ne tudnánk eredményesen együtt dolgozni, hanem egyértelmû, hogy Talmácsi Gábor menedzsere okozta ezt az egészet. A legfontosabb, hogy valahogy próbáljuk megõrizni azt a kapcsolatot, ami 2007-ben egészen a világbajnoki címig repített minket, tavaly pedig a világbajnokság harmadik helyére. Folyamatosan keresem, de azóta sem érem el Gábort, egyszerûen lehetetlen felhívni, talán ez keserít el a legjobban, annál is inkább, mert ezt a szituációt nem az õ vagy a mi viselkedésünk idézte elõ."
Helyettesét már megtalálták, ráadásul megkapja az eddig hiányolt tartalékmotort is."
<#falbav>#falbav><#violent>#violent>
De sok önkéntes van, lépj te is közéjük !
Am jó meccs volt a 125 meg a 250..125be sajnálom Iannonet meg Simont mert sztem köztük dõl el a VB,de Smith hatalmasat ment(mintha Talmát láttam volna 😊 ) <#eljen>#eljen> 250be örültem Sic 3. helyének,ügyesen harcolt de Aoyama volt a legjobb a mai napon,Bau megérdemelte h elverjék 😄 (Sry a Fanoktól) 800-ast meg majd éjjel de elsõre azt mondom Forza Dottore,Remek volt <#eljen>#eljen><#worship>#worship>
Visca El Barça!
Rossi angolja is elég magasra teszi a mércét, de Simoncelli magasan átviszi a lécet. 😊)
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
a legjobb hogy az elejétõl kezdve ment az 'ölés' 😄
MotoGP Qua
Let the good times roll.