3439
  • Totti5
    A Team Tóth a mai naptól fogva már csak egyszemélyes alakulatként működik, méghozzá Tóth Imrével, aki egy 2001-es 250-es privát Apriliával kénytelen befejezni a szezont
  • baaka
    Az egyszer biztos!Nagyon nagyon komoly volt.
  • JGTC
    250 volt a legjobb. Magyarok... is voltak valahol.
  • ManoNegra
    +m
  • ManoNegra
    megvolt. olyan volt a vége int a tegnapi svéd gól, csak itt nem voltunk érintettek.
  • Kaszi46
    az év 125ös futama volt, remélem mindenki látta...!
  • ManoNegra
    Jó volt a 250 majdnem meg volt Pasininek a győzelem.
  • Minstrel
    betegszabin van
  • icemankimi
    stoneral mi van?
  • bodajoci
    Mondjuk elég fura volt az a perec az biztos, lehet, h igazad van, talán bekaphatott a fék.
  • Peppus
    Lorenzo általában gyorsabb mint Rossi, viszont túl forrófejű. Rossinak annyi előnye van, hogy nagyon megfontolt, és hihetetlenül magabiztos.. Ma nem jött össze neki..
  • gordon 24
    Hát ezt elbaszta, de szerintem a fékje szar volt rajtnál is nézte, hogy valami nem stimmol:D
  • bodajoci
    Doki mér nem hagytad, az csak 5 pont lett volna, ma ő volt a gyorsabb. Talma Te meg húzzad neki
  • Totti5
    Kezdődik a 250cc. Ahogy látom nem volt képes ez a szemét Mtv élőbe adni, hanem akkor kezdi amikor most lesz vége, grat nekik... lúzerek.
  • Black Ghost
    Úgy látszik nem engedi. Elküldöm PÜ-be.
  • Black Ghost
    :)
    link
  • Black Ghost
    Innen letöltheted.
  • cafe986
    nem tudja valaki, hogy mi van a talmafanclub.hu-val, vagy esetleg honnan lehet letölteni a futamokat??
  • Ombika
  • icemankimi
    arcoskodni akart:P helyében a DOKTORTÓL kérnék tanácsot:D
  • Ombika
    Egyenlore neki meg a nyaloka is sok, cumi kell neki, de nem gunyolodasbol mondom, mert azt hittem lesz igeretes harc, de ismet sok volt neki!!
  • bodajoci
    Na a Nyalóka megoldotta a vb kérdését, legalábbis nagyon a Dokinak áll a zászló ismét. Ugyanúgy elvérzett a csákó, mint tavaly a Stoner kölök. Ez az idegek harca, és abban az olasz kegyetlen jó. Talma, hát mit is mondjak? Sztem majd jövőre meglátjuk, addig ne fikázzuk. Most is állva maradt, persze semmit nem kockáztatva. Örüljünk, hogy ott mehet, tavaly még egy 55 lovas géppel nyomta, most meg egy 240 lovassal, ezt is figyelembe kell venni. Go Talma, go Valentino Balu meg kezdi megmutatni, hogy az Imje mekkora egy lámer, tudtam, h pár verseny azt lenyomja mint kukori a műmenyétet
  • ManoNegra
    ez nemjött ssze :(
    Bautista crash
  • ManoNegra
  • Totti5
    Ezt a ehylet meg kéne tartania, az már nagy eredmény lenne, ha visszaesik a végére és utolsó lesz akkor sajnálatos de nem bírja:(
  • gordon 24
  • ManoNegra
  • Totti5
    Bautista
  • bodajoci
    Stoner kihagy 3 futamot, azért már tényleg qrvára érdekelne mi a baja a gyereknek. Nélküle nem olyan a motogp, mint vele, csak nehogy Yamaha belháborúvá fajuljon a dolog, habár a Honda feltámadni láccik.
  • b-type
    2010-től lesz ilyen szabály, addig semmi.
  • JGTC
    Marhaságnak nem nevezném. Erről én is olvastam egy cikket jó pár hónapja! Még mielőtt jönnének a postok, nem fogom megkeresni!
  • Black Ghost
    Ez marhaság, motogp-ben akár csak F1-ben, a tehetség és a teljesítmény számít. Ha tehetséges vagy lehetőséget kapsz, és ha hozod az elvárt eredményeket akkor meg hosszú távú szerződést.
  • b-type
    nincvs ilyen 'szabály' ez kitaláció.
    Hayden-t és még sokakat fel lehetne sorolni..
  • cafe986
    Állítólag van egy um. "újonc szabály" amely szerint királykategóriában debütáló motoros nem versenyezhet gyári csapatban. Akkor, hogy is van ez Lorenzoval és Pedrosaval és még van pár ilyen példa... Link
  • JGTC
    Egész jó kis cikk! Kato eredményei meg pedig hogy drukkoltam neki mindíg...
  • Minstrel
    mi volt ez a nagy búcsúzás amit Haraszti lenyomott a futam végén? csak őt rúgták ki, vagy az egész MotoGP megy másik csatornára?
  • bodajoci
    Hát ezt a Nyalóka elqrta, a Doki meg mégjobban, igaz a sírból hozott vissza 11 pontot, mert ahogy elnéztem a board képén eléggé sz@rrá mehetett az a kuplungkar, de szerencséjére többen kijöttek "esőmotorért", Talmának meg max grat, hogy talpon maradt, Dovinak meg nagyon örülök, mert az egyik kedvencem volt mindig
  • motofun
    wow, micsoda futam volt! senki nem gondolt ilyen befutóra
    mivel Rossi drukker vagyok, kicsit fáj az 5. hely, de szép futam volt
    kár, hogy Edwardsnak most se sikerült , nagyon szimpatikus és megérdemelné
    és az, hogy a Ducatic leghátul... ezt nem nagyon tudom hová tenni...
    Talmácsinak gratu! újabb vb pontok a királykategóriában!!!
  • Black Ghost
    Jóóó ez, Go Talma! :D
  • Laceee
    ez már alakul