MotoGP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Visca El Barça!
"Tovább keseríti a rossz idõ a gyorsaságimotoros-világbajnokság mezõnyének életét. Mint emlékezetes, a katari szezonnyitó hétvégét is többször megzavarták a viharok, a versenyt le is kellett rövidíteni, és Japánban sem jobb a helyzet. A pénteki edzést kifejezetten hûvös idõben tartották, és már akkor azt jósolták a meteorológusok, hogy szombaton esni fog. Igazuk lett!
A délelõtti szabadedzéseket ugyan még mindhárom kategóriában megtartották, pedig már akkor is esett az esõ, de késõbb úgy döntöttek a szervezõk, hogy az idõmérõket már nem rendezik meg. Talmácsi Gábor a 13. helyen végzett a szombati szabadedzésen, de a rajtsorrendet nem ez határozza meg, hanem a pénteki eredmények, amiket még száraz pályán értek el. Ez alapján a Balatonring Team pilótája a hetedik helyrõl kezdheti a Japán Nagydíjat. Magyar idõ szerint vasárnap reggelt 6:15-kor kezdõdik a 250 köbcentisek futama, az elõrejelzések szerint addigra eláll az esõ. Talmácsi Gábor hetedik helyet érõ ideje: 1:54.594"
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Visca El Barça!
http://topgearhungary.blogspot.com/
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
RMCF
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
De várjuk ki a végét...
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Ehhez a közvetítés balfaszkodásra meg inkább nem mondok semmit.Amióta nézem a motogp-t,mindig is az eurosporton tettem,színvonalas volt,jó kommentátorok,szakértõk,hiányzik nagyon,fõleg Böröczky,bírtam mindig ahogy beleélte magát.Ezek az mtv-s majom kommentátorok mindig is idegesítettek.De eljutottunk odáig hogy már annak is örülne az ember ha ott tudná nézni.Úgyhogy elég siralmas a helyzet...😞
RMCF
Visca El Barça!
Kérdésedre válaszolva:nem volt rossz futam,bár bíztam benne hogy Vale fel tud zárkózni Stoner-hez,és lesz meccs,de nem jött neki össze most.
Sajnálom,bíztam benne,hogy a Kawasaki-t láthatom még az idén a mezõnyben,ez sem jött össze..
Majd lesz valahogy..
Let the good times roll.
Visca El Barça!
nem tudtok egy oldalt, ahol megnézhetem így sajnos utólag a futamot?
köszi 😊
Visca El Barça!
Amúgy tetszett nektek a futam? Hondának nagy zakó volt ez a verseny annyi szent.
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Azért ez is több a 0-nál,nem?
Let the good times roll.
2009-re eljutottunk odáig, hogy a TV-ben nem tudom megnézni a világ legnagyobb motoros eseményét!! Ezt valaki kijelenti 2007-ben akkor képébe röhögök az tuti!
Fasza kis hétvége, volt két megkurtított futam meg 1 másik amit nem lehetett normálisan élvezni, és a kommentárt még nem is említettem meg az egyéb nyalánkságokat mint pl a díjátadó meg a nyilatkozatok...
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Jó kis páros a Duca-val!😊)
Grat!
Let the good times roll.
Visca El Barça!
Visca El Barça!
Visca El Barça!
Visca El Barça!
Visca El Barça!
capirossi szépet taknyolt