3439
-
#2479 Hát akkor sokra megyek vele! -
#2478 Az,de van hozzá egy progi, amit ha leszedsz "elbujtat" így nem dob le. Magyarul ingyen tudod nézni. -
bodajoci #2477 Leszophatnak a szemét digisek. Ezért pénzt kérnek. Múltkor is a bl meccs alatt haldoklott a szerverük ehhh. Nemtudjátok a dsf adja még a motogp futamokat? Mert azt tom nézni, van parabolám. -
#2476 És az fizetős is nem ????
Legalábbis nekem tavaly NASCAR alatt bőszen írogatta ki hogy ha nézni akarom fizessek.. -
#2475 Hát akkor kapják be:D De most elég bonyolult lett a dolog, full nem tudod nézni csak egy egy közvetítést ha jól látom.
Mindegy akkor marad a Justin.tv:D Csak az nem magyar sajna. -
#2474 De sok tv-nél itt is fizetni kell..
Legalábbis amikor NASCAR-t néztem tavaly soknál kb 10 perc után kiírta hogy akkor most fizess ha nézni akarod....
idén is láttam már ilyet mikor belenéztem valamibe,de attól még megpróbálhatod hátha vannak ingyenes tv-k. -
#2473 Köszi! -
#2472 itt próbálkozhatsz -
#2471 A következő futamot már nem fogod! Legalábbis ingyen nem, mivel fizetőssé vált ott is! Épp az imént lepődtem meg, mikor meg szerettem volna nézni, hogy most a DigiSporton mi megy, hát számomra semmi! Szívás!
Egyébként üdv mindenkinek!
Szóval akkor ki hol is fogja nézni (ingyen) a következő MotoGP futamot? Remélem addig jön egy működő link, ahol majd nézhető! -
ribot #2470 Persze, bár abból a 41 emberből nem sokkal találkozott! :) -
vintage #2469 Azért nem lehet egyszerű 40 ember között motorozni -
ribot #2468 Jó lesz ez, csak meg kell szokni! Vagyis bele kell rázódnia... -
vintage #2467 jó volt látni, ahogy Talma versenyzett, végre talán a technika is jó lesz, bár ez még csak 1 futam, úgyhogy nem szeretném elkiabálni... -
-
#2465 Nah errol lemaradtam ,remelem torrenten vhol fennt lesz!
Thx amugy! -
#2464 Faja volt a Gp is. Rossit bírom, de asszem idén Spiesnek szurkolok:D
Lesznek meglepetések! SBK ban is nézem mit művelt eddig:D Amerikai Superbikeban is. Ő fog kellemetlen helyzeteket teremteni az "él menőknek"
Doki meg úgy ment ahogy elvárjuk tőle! Szóval Hajrá Yamahások!:D -
#2463 Látványosan gyors volt ott, de csak ott... -
bodajoci #2462 Qrva gyorsak a hondák az egyenesben, ez már láccott az edzéseken is...De a Doki az Doki. Nameg hajráá Talmaaaa -
Laceee #2461 TV-ben is voltak érdekes akadások, hangelváltozások.
A Honda nem gyengén hasít az egyenesben. -
#2460 Hát a közepén már majdnem bealudtam, de a végére csak sikerült belevinni valami életet. Stoner jól elszúrta, a Doktóre meg behúzta és Lorenzo is összekapta magát, mint ha a tavalyi évet látnám:). Spies szépeket előzött és nagyot ment -
bodajoci #2459 Nagy meccsek lesznek ebben a moto2-ben:-)
Hajrá Talma:-) -
#2458 Eddig telitalálat ez a géposztály...qva jó kis verseny volt, vártam hogy Debon csak kilök valakit annyira törte a féket, de végül fizetett neki.
Elias viszont egy állat hogy ebben az állapotban ilyet lemotorozott.
Nagyon kemény lesz ebben az évben.
Gabinak nagy grat, a verseny feléig még ott volt az élboly is neki, ez jó. -
#2457 9. hely, kezdésnek nem rossz. Tetszik ez a géposztály, kár hogy a felétől egy kicsit szétrázódtak ott elől, mert addig hatalmas race volt! -
#2456 Hajrá Talma!! Undorító a képminőség, undorító hogy 2*2es képernyőn kell a gép előtt görnyedve nézni a MotoGpt.... de nézem, mert nem bírtam ki hogy nem. -
#2455 Link:
30 kor kezdődik a 125 -
#2454 Én digisport.hu n néztem tegnap.
Regisztrálj, és álő közvetítésre katt. -
#2453 Hol is nezitek? -
bodajoci #2452 Nagy meccsek lesznek holnap az tuti:-)
Én ezt a Spies-t már néztem az ama bajnokságban is, meg az sbk-ban is, ha ez alá egy gyári gépet tolnak hááát, sztem Rossi legnagyobb ellenfele lehet. -
#2451 40ből:) durva lesz a rajtrács. 1 mp csak a lemaradása ami nem tragédia, mert itt ezredek, tizedek döntöttek a helyezésekről. -
#2450 Gabika 14 dik.
Hajaj:D -
#2449 Komoly volt az időmérő:D
Volt csata de Spiesnek nem igen jött össze egy tiszta kör. Remélem holnap ott lesz. Nagyon komoly arc az a pali:D -
#2448 Viszont akik szeretik nézni és lesz lehetőségük annyiból jól jártak hogy mivel sporttal foglalkozó tévé adja valószínűleg színvonalasabb lesz közvetítés az mtv-nél, -
#2447 Én nem nézem :) (már tavaly se kötött le) -
#2446 http://www.digisport.hu/home
a főoldalon egyből a tvműsort olvashatod. egyébként 20:55-kor a 125 ccm, utána motogp, utána moto2 -
motofun #2445 köszi! azt is meg tudnád mondani, hogy mikor kezdődik? mert eddig kinn volt a motogp oldalon, de most nem találom :S
köszi előre is :D -
#2444 stream -
#2443 a digisport.
ott nézheted vagy egyéb stram oldalon -
motofun #2442 sziasztok!
ugye jól tudom, hogy most hétvégén indul a szezon? valamelyik csatorna közvetíti majd a futamokat?? nem szeretnék semmiről se lemaradni köszike -
#2441 igaz hogy az MZ is beszált?? -
kidboy #2440 köszi