3439
  • Rubio #2479
    Hát akkor sokra megyek vele!
  • gordon 24
    Az,de van hozzá egy progi, amit ha leszedsz "elbujtat" így nem dob le. Magyarul ingyen tudod nézni.
  • bodajoci
    Leszophatnak a szemét digisek. Ezért pénzt kérnek. Múltkor is a bl meccs alatt haldoklott a szerverük ehhh. Nemtudjátok a dsf adja még a motogp futamokat? Mert azt tom nézni, van parabolám.
  • Airbus A380
    És az fizetős is nem ????

Legalábbis nekem tavaly NASCAR alatt bőszen írogatta ki hogy ha nézni akarom fizessek..
  • gordon 24
    Hát akkor kapják be:D De most elég bonyolult lett a dolog, full nem tudod nézni csak egy egy közvetítést ha jól látom.

Mindegy akkor marad a Justin.tv:D Csak az nem magyar sajna.
  • Airbus A380
    De sok tv-nél itt is fizetni kell..

Legalábbis amikor NASCAR-t néztem tavaly soknál kb 10 perc után kiírta hogy akkor most fizess ha nézni akarod....

idén is láttam már ilyet mikor belenéztem valamibe,de attól még megpróbálhatod hátha vannak ingyenes tv-k.
  • Rubio #2473
    Köszi!
  • Airbus A380
    itt próbálkozhatsz
  • Rubio #2471
    A következő futamot már nem fogod! Legalábbis ingyen nem, mivel fizetőssé vált ott is! Épp az imént lepődtem meg, mikor meg szerettem volna nézni, hogy most a DigiSporton mi megy, hát számomra semmi! Szívás!

Egyébként üdv mindenkinek!

Szóval akkor ki hol is fogja nézni (ingyen) a következő MotoGP futamot? Remélem addig jön egy működő link, ahol majd nézhető!
  • ribot
    Persze, bár abból a 41 emberből nem sokkal találkozott! :)
  • vintage
    Azért nem lehet egyszerű 40 ember között motorozni
  • ribot
    Jó lesz ez, csak meg kell szokni! Vagyis bele kell rázódnia...
  • vintage
    jó volt látni, ahogy Talma versenyzett, végre talán a technika is jó lesz, bár ez még csak 1 futam, úgyhogy nem szeretném elkiabálni...
  • Totti5

• Ombika
    Nah errol lemaradtam ,remelem torrenten vhol fennt lesz!

Thx amugy!
  • gordon 24
    Faja volt a Gp is. Rossit bírom, de asszem idén Spiesnek szurkolok:D

Lesznek meglepetések! SBK ban is nézem mit művelt eddig:D Amerikai Superbikeban is. Ő fog kellemetlen helyzeteket teremteni az "él menőknek"

Doki meg úgy ment ahogy elvárjuk tőle! Szóval Hajrá Yamahások!:D
  • Totti5
    Látványosan gyors volt ott, de csak ott...
  • bodajoci
    Qrva gyorsak a hondák az egyenesben, ez már láccott az edzéseken is...De a Doki az Doki. Nameg hajráá Talmaaaa
  • Laceee
    TV-ben is voltak érdekes akadások, hangelváltozások.
    A Honda nem gyengén hasít az egyenesben.
  • Totti5
    Hát a közepén már majdnem bealudtam, de a végére csak sikerült belevinni valami életet. Stoner jól elszúrta, a Doktóre meg behúzta és Lorenzo is összekapta magát, mint ha a tavalyi évet látnám:). Spies szépeket előzött és nagyot ment
  • bodajoci
    Nagy meccsek lesznek ebben a moto2-ben:-)
    Hajrá Talma:-)
  • b-type
    Eddig telitalálat ez a géposztály...qva jó kis verseny volt, vártam hogy Debon csak kilök valakit annyira törte a féket, de végül fizetett neki.
    Elias viszont egy állat hogy ebben az állapotban ilyet lemotorozott.
    Nagyon kemény lesz ebben az évben.
    Gabinak nagy grat, a verseny feléig még ott volt az élboly is neki, ez jó.
  • Totti5
    9. hely, kezdésnek nem rossz. Tetszik ez a géposztály, kár hogy a felétől egy kicsit szétrázódtak ott elől, mert addig hatalmas race volt!
  • Totti5
    Hajrá Talma!! Undorító a képminőség, undorító hogy 2*2es képernyőn kell a gép előtt görnyedve nézni a MotoGpt.... de nézem, mert nem bírtam ki hogy nem.
  • gordon 24
    Link:

30 kor kezdődik a 125
  • gordon 24
    Én digisport.hu n néztem tegnap.

Regisztrálj, és álő közvetítésre katt.
  • Ombika
    Hol is nezitek?
  • bodajoci
    Nagy meccsek lesznek holnap az tuti:-)
    Én ezt a Spies-t már néztem az ama bajnokságban is, meg az sbk-ban is, ha ez alá egy gyári gépet tolnak hááát, sztem Rossi legnagyobb ellenfele lehet.
  • Totti5
    40ből:) durva lesz a rajtrács. 1 mp csak a lemaradása ami nem tragédia, mert itt ezredek, tizedek döntöttek a helyezésekről.
  • gordon 24
    Gabika 14 dik.

Hajaj:D
  • gordon 24
    Komoly volt az időmérő:D

Volt csata de Spiesnek nem igen jött össze egy tiszta kör. Remélem holnap ott lesz. Nagyon komoly arc az a pali:D
  • Airbus A380
    Viszont akik szeretik nézni és lesz lehetőségük annyiból jól jártak hogy mivel sporttal foglalkozó tévé adja valószínűleg színvonalasabb lesz közvetítés az mtv-nél,
  • Airbus A380
    Én nem nézem :) (már tavaly se kötött le)
  • Anders
    http://www.digisport.hu/home

a főoldalon egyből a tvműsort olvashatod. egyébként 20:55-kor a 125 ccm, utána motogp, utána moto2
  • motofun
    köszi! azt is meg tudnád mondani, hogy mikor kezdődik? mert eddig kinn volt a motogp oldalon, de most nem találom :S
    köszi előre is :D
  • Airbus A380
    stream
  • Airbus A380
    a digisport.

ott nézheted vagy egyéb stram oldalon
  • motofun
    sziasztok!
    ugye jól tudom, hogy most hétvégén indul a szezon? valamelyik csatorna közvetíti majd a futamokat?? nem szeretnék semmiről se lemaradni köszike
  • skate00
    igaz hogy az MZ is beszált??
  • kidboy
    köszi