MotoGP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

b-type
2010-tõl lesz ilyen szabály, addig semmi.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

JGTC
Marhaságnak nem nevezném. Errõl én is olvastam egy cikket jó pár hónapja! Még mielõtt jönnének a postok, nem fogom megkeresni!

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Black Ghost
Ez marhaság, motogp-ben akár csak F1-ben, a tehetség és a teljesítmény számít. Ha tehetséges vagy lehetõséget kapsz, és ha hozod az elvárt eredményeket akkor meg hosszú távú szerzõdést.
b-type
nincvs ilyen 'szabály' ez kitaláció.
Hayden-t és még sokakat fel lehetne sorolni..

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Állítólag van egy um. "újonc szabály" amely szerint királykategóriában debütáló motoros nem versenyezhet gyári csapatban. Akkor, hogy is van ez Lorenzoval és Pedrosaval és még van pár ilyen példa... Link
JGTC
Egész jó kis cikk! Kato eredményei meg <#worship> pedig hogy drukkoltam neki mindíg... <#sir>

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Minstrel
mi volt ez a nagy búcsúzás amit Haraszti lenyomott a futam végén? csak õt rúgták ki, vagy az egész MotoGP megy másik csatornára?

http://topgearhungary.blogspot.com/

Hát ezt a Nyalóka elqrta, a Doki meg mégjobban, igaz a sírból hozott vissza 11 pontot, mert ahogy elnéztem a board képén eléggé sz@rrá mehetett az a kuplungkar, de szerencséjére többen kijöttek "esõmotorért", Talmának meg max grat, hogy talpon maradt, Dovinak meg nagyon örülök, mert az egyik kedvencem volt mindig<#hawaii>

Visca El Barça!

wow, micsoda futam volt! senki nem gondolt ilyen befutóra <#vigyor2>
mivel Rossi drukker vagyok, kicsit fáj az 5. hely, de szép futam volt
kár, hogy Edwardsnak most se sikerült <#rinya>, nagyon szimpatikus és megérdemelné <#wink>
és az, hogy a Ducatic leghátul...<#confused> ezt nem nagyon tudom hová tenni...
Talmácsinak gratu! újabb vb pontok a királykategóriában!!!<#worship>

Black Ghost
Jóóó ez, Go Talma! 😄
ez már alakul
Totti5
Talmácsi Gábor, 13. hely, 1.40.850
„A mai edzésen elõtt visszatértünk az egyik motorral az alapbeállításokhoz, melyeket a Honda adott. Úgy néz ki ez lehet a jövõ, hiszen sokkal kezelhetõbb lett a motor. Örülök, hogy jó irányba mozdultunk el, már csak a finomhangolásra kell koncentrálnunk. Elneveztem a két motoromat, ahogy ezt egy ideje teszem, a Madonna és a Hermione nevet adtam nekik. Madonna azért, mert nagy tisztelõje vagyok a pop dívának, mindig erõt merítek abból, ha rá gondolok. A Hermione pedig megtetszett. Sokan a Harry Potterbõl ismerik a nevet, pedig egy szép görög mitológiai név.”

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

aha kittes
Na most olvastam, hogy a jó öreg Waldmann rajthoz áll Doningtonban a sérült Leonov helyett a 250-ben. Anno mindig neki drukkoltam, mikor Biaggival gyûrték egymást a 250-ben. Nem semmi a csóka, asszem 2005-ben ült utoljára komolyabban egy sbk gépen. Kiváncsi leszek mit alakít, csak nehogy a mi Imjénket megfricskázza avval a kites apriliával<#zavart1>

Visca El Barça!

Ombika
Rossi szerintem direkt csinalta ugy utso kanyart, de ha nem akkor is isten, megint bizonyitott! 😊

Ott van a pont Talmának, igaz nem valami acélos versenyzéssel, de most nem ez a lényeg. A Doki meg megint megmutatta, mi az amit már nagyon tud, és rutinból megoldja. Tudta, h a Nyalóka gyorsabb szárazon, egész hétvégén egyedül esõben verte csak meg, de ott, ahol elõzni lehetett volna, bezárta a kaput. Õ tudott elõzni, amikor kellett, Nyalóka nem.

Visca El Barça!

Yulcsa
Rossi megint megmutatta ki a király <#worship><#worship><#worship>

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

Black Ghost
Nem mellesleg Rossi beállította Agostini rekordját.
Black Ghost

Kész, hát mit mûveltek már megint, majdnem lett egy spanyol GP replay.
Totti5
Ma sem aprózták el a Yamahások😊

Black Ghost
Milyen befutó volt már 😄

Pasini meg már megint elesett.
Black Ghost
Na ez szép volt már megint Imi elõtt estek.

Piros + Esõ fasza.
Black Ghost
250cc most kezdõdik
Black Ghost
Markez mekkorát borult

A leintésnél 3. Oliv és a 4. Terol között 0,028 mp volt a különbség. 😄
Black Ghost
ÁÁÁÁ, Bradl mekkorát esett.
Black Ghost
Totti5
reméljük😊

Yulcsa
Köszi! Hát ez tényleg nem volt semmi! Szép kis bukások! Örülök, hogy Talma megúszta. Holnapra is esõs futamokat jósolnak?

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

Szabi84
ez nem semmi

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Black Ghost
Ultra burtál az az esés.
Black Ghost
Ha nem sajnálsz 300Ft-t akkor itt megnézheted az idõmérõt teljes hosszában.
Minstrel

Yulcsa
van videotok az esetrõl? sajnos lemaradtam az edzésrõl 😞

Minstrel
Hayden volt

Black Ghost
Úgy bizony

Na ilyet se látni minden nap.
Totti5
ez csúnya volt, Stoner ütötte ki a levegõbõl a másikat?

Totti5
forma mesterek izgalmasabb, utlsó körök és csata az elsõ helyért😊

Black Ghost
Nézi valaki az idõmérõt?

Link
azé nem menjenek már át superbike-ba. komolyan a forma1-et és a motogp-t is hülyék vezetik.
a justin tv fogja mutatni az idõmérõt?

Ez meg miii???

Tökön szúrom magam ha ez komoly!!!!!!!!!!!!!<#conf><#violent><#gun><#szomoru2><#phone><#ijedt><#ejnye1>
Black Ghost
300 Ft 😊

link
vmi közvetíti most az edzést? link pls

Black Ghost
Nincs most szabadedzés vagy idõmérõ?
Ombika
Rossi megint isteni volt, vegere kattant be, nah jo Pedrosa is jo volt, de minek eresztett le, meg 3 kanyar es vege lett volna! 😊

Persze, hogy azok! mikor is adták? Talán amikor Talmácsi világbajnok lett, de arra sem mernék megesküdni, mivel én akkor az Europsorton néztem...
Minstrel
meg aztán Pedrosának is illene nem elesni akkor már a következõ futamokon.

b-type
..ha neki szurkolsz akkor gondolom mindenképpen.
A HRC-n múlik elég sok minden, amennyiben csinálnak olyan jó motort mint a jelenlegi Yamaha akkor szorongatni fogja õket, ahoz hogy erõbõl megverje õket ahoz nagy javulás kell.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

pedrosanak szurkolok. van még neki esélye +szorongatni rossiékat?

ForzaInter
vicc ez az m1, még díjatadót és az interjúkat sem adják, nevetséges..

Yo, Bitch!

desigo
Lorenzo kicsit türelmetlen volt ...