3439
-
#2519 Most mindent beleadnak a Hondánál
az év elején is ezt mondták
utána meg jött a rengeteg cikk, hogy idén ez nagyon kevés lesz és rossz írányban mentek el
Rossi Hondától ment a jó teljesítmény is ment vele együtt el
most a Yamahával lesz ugyanez -
#2518 Yamaha jó és Lorenzo még jobb lesz. Bár jós nem vagyok, de Pedrosa minden évben ment pár jó futamot aztán még sem nyert VBt, de biztos idén fog most hogy te mondod. -
#2517 az idő nem igazol téged
Honda jó és most még jobbak lesznek
2010 VB érik nagyon -
Laceee #2516 Ebből már nem, nagyon el kellene gondolkodni, hogy miért esik folyton vissza a futam első fele után. -
#2515 Hajrá TALMA! 7. helyről akár dobogó is meglehet.
125cc verseny nagyon jó volt! -
#2514 hogy lenne már szar?
Yamaha is a Rossitól lett jó -
bodajoci #2513 Bazz eccerűen nem értem, mért ment el a motor hátsója, ott akkora gázt nem adhatott, akkorát nem is fékezhetett, mert minek, az qrva élet, h vmi elektronikai bibi. Most nem a Dokit akarom védeni, de fura egy bukta volt az tuti. Jobbak voltak a régi bírkózós gépek sztem. -
#2512 a Honda egy nagy sz@r, ha Pedrosa jól megy akkor az utolsó körökre állandóan lelassul, Dovi meg nem is volt idén még az elején -
#2511 akkor úgy néz ki idén 2010-ben ismét a Honda lesz a világbajnok
de most is kellett hozzá Rossi...
1-2hónapig biztos gipszben lesz a lába ha igaz amit mondtak
Pontverseny állása
Jorge Lorenzo
70 pont
Valentino Rossi
61 pont
Andrea Dovizioso
42 pont
Dani Pedrosa
40 pont
Nicky Hayden
39 pont
A Honda most nagyon összeszedi magát
ha már a Forma1-ből távoztak és világbajnok lett a BrawnGP exHonda
még 1 hibát biztosan nem követnek el
Lorenzo pillanatokon belül a 2-3 helyen találja magát
Yamaha Rossi nélkül el van veszve -
#2510 Miota nem kozvetitik azt se tudom eszik e vagy isszak Rossit, pedig addig mindig neztem! :( -
bodajoci #2509 Azért kemény gyerek a Doki, nem fogja csak úgy feladni. Jobbulást neki. -
#2508 Rossi baleset.. :( -
#2507 Nyílt lábtörést szenvedett! -
#2506 Most hallottam a hírekben hogy Rossi összetörte magát:I ennek az évnek annyi. -
bodajoci #2505 Off:
szal miért van az, h az Sbk futamát Millerben hétfőn rendezik???Asszem tavaly is így volt. -
bodajoci #2504 Hát ha már az uccsó ezredmásodpercekről van szó akk igen -
#2503 Nem a kérdésre válaszoltál.
Szerinted nekik nehézséget okoz bármit is megülniük? -
bodajoci #2502 Csak azért, mert azokat a gépeket nehezebb lett volna megülniük, a Doki meg azokon nőtt fel. -
#2501 "amikkel a mai fiatalok csak szenvednének"
Miért is? bénák? rokkantak? hülyék? fogyatékosok? nem versenyzők? nem profik?
Remélem kapok választ, ezt már több sorozatban is hallottam egyesektől és kiváncsi vagyok hogy mi ennek a tudományos tényszerű magyarázata! -
bodajoci #2500 Hagyni kellett volna az "űrtehnika" nélküli ezreseket, akk talán többen odaférnének, meg komolyab tudás szükségeltetne elterelgetni őket. A Dokit azért tartom nagyra, mert ő még ment, és tudot is menni azokkal a vadálatabb gépekkel is, amikkel a mai fiatalok csak szenvednének. -
#2499 már simán a moto2 a "főesemény" legalábbis nálam, elég elkeserítő látni a motoGP rajtjánál, hogy milyen pici a mezőny -
bodajoci #2498 Motogp dögunalom volt megint, a Doki ismét nembírt a Nyalókával, de legalább a Moto2-ben Talma nagyot ment. -
#2497 Ja keményen nyelezték a végén! A másodiknak csak a végét csíptem el, de az sem volt rossz! Monzában az a jó, hogy ott nem ritkák az ilyen finishek! -
#2496 Fantasztikus volt az SBK első futása. Biaggi -
#2495 30? 42 az a 30 (bár most csak 41-n indultak)... -
#2494 Jaja. Meg ez a 30 pilóta:D
iszonyat komoly. -
#2493 Gyönyörű futás volt, valami bitang nagyot feszültek a végén, ez az osztály mellett nagyon halványodik a királykategória.
Grat Gabi!! -
#2492 Na bazze jól kezdődik a Moto2 :D
g'ccem meggyőző ez a sorozat, piszok impozáns...sztem mondjuk nem feltétlen kellett volna pirosat lengetni, bár még nem tudom nem-e kifolyt valami amin ennyien elpereceltek..
Talma első helyről látta meg a pirosat :) -
bodajoci #2491 Remélem így marad a digi. Hirtelen nem találtam jobb streamet. -
#2490 Köszi!
Én eddig itt nézem a 125 ccm-ek versenyét, épp most akartam adni a linket. (Esetleg jó lesz a későbbiekben tartaléknak, ha a digisport mégis meggondolná magát.)
-
#2489 Mégis lehet nézni Digin:D
Belejelentkezés, és nézés:D
Itt a link:
GP -
#2488 tudtok olyan DSF közvetítést a neten amit kevesen használnak? hogy ne legyen túlterhelve
(ismerősnek kell,én hülyevagyok ehhez) -
#2487 Nézd végig itt a videót, s megtudod! -
Salalalaj #2486 Kár, hogy ezen a héten nem lesz semmi érdemleges se. Vacak kimondhatatlan nevű vulkán Kellene rátenni valami tetőt , hogy ne szóljon bele a légi közlekedésbe -
#2485 a digisport-n ha jól láttam olyan 500ft körül vannak a futamok, de ez változó. szerintem ahhoz képest elég drága, főleg ha minden motor kategóriát meg akarsz nézni :(
-
kistorpikee #2484 Arra panaszkodtak, hogy beállítás lehetett a probléma, mert a csapattársának nem volt problémája. Amúgy mennyibe kerül a digisport.hu-n egy verseny, ha meg akarom nézni?? -
#2483 Azt lehet tudni, hogy Talmának mi volt a problémája, hogy 3 helyet visszaesett?
A japán nagydíj meg gondolom mindenki tudja, hogy elmarad, szóval addig lehet próbálkozni, hogy milyen progival nézitek majd a következő futamot :) -
bodajoci #2482 Ilyen bújtató progi nekem is jól jönne, ha van egyáltalán. Amúgy én a veetle-s streameket szoktam nézni ha vannak. -
#2481 Van szerintem ott még másmilyen stream is nem csak justin-os azért mondtam hogy próbálkozz vele,
-
#2480 És ennek a proginak mi a neve? Esetleg pm-ben írnál róla bővebben? Köszi előre is!