MotoGP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5
😊))

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

gordon 24
Te melyik versenyt nézted?😄

Downhill!!

Bármilyen hihetetlen, de leadták élõben, simán lehetett nézni az M1-en.Lényeg, h a Doki nyert:-)

Visca El Barça!

Totti5
szép volt Talma!

nem tudja valaki, hogy reggel (hajnalban) mikor is kezdõdnek a futamok? Mármint magyar idõ szerint? tudom, hogy élõbe nem adják le, de neten talán sikerül megnézni <#vigyor2><#vigyor2>

Black Ghost
Ezzel maximálisan egyet értek, de akkor ez betudom a "tésztazabálók" bosszújának. 😊

Remélem tanulnak belõle.
Totti5
Hát igen, egy nem oda illõ gyenge pilótával nehéz feladat erõs csapatoto összehozni, mert akarva akaratlanul visszfogja a csaatot és annak a megitélését még itthon is, akkor mi lehet külföldön? hülyének nézik õket hogy apuci fia szórakozásból megy szarul és húzza le a csapatot, amikor õk többre hivatottak és két remek versenyzõval akár a VB címért is harcholhatnának.

b-type
A Tóth csapat nagyon szépen kûzd, remek motorokat tudtak odatenni a rajtrácsra...ezt maguknak köszönhették.
De teszem azt mikor Locatelli a félgyárival dobogóért harcolt, és másodvirágzását élte, kiharcolta a lehetõséget hogy az Aprilia a következõ évre gyári motort kapjon, az év végén elküldték Loca'-t, és odahozták Barbera-t...nagyon keményen osztották ám a csapatot az olaszok.
Amikor rákérdeztem hogy miért is kellett Loca'-t kirugni, az volt a válasz hogy az Aprilia kikötötte egy fiatal versenyzõ szerzõdtetését.
Ez oké is...de hogy miért nem mehetett Imre el az EB-re motorozni azt már nem vágtam. Locatelli szivesen maradt volna, és egy Locatelli-Barbera felállás nagyon sokat lendített volna a csapaton.

De nem, az aki segített kikaparni a gesztenyét, az ment a levesbe, Imi meg aki ül a motogp versenyzõi szerepébe, maradt.
Nagyon fájó dolog volt, olvasgatni Max Biaggi fórumán (Max és Loca' régi barátok), hogy micsoda csalódás volt ez a sok Loca drukkernek, ezer éve odajárok és ráadásul én is kedveltem Loca'-t (de ez nem rólam szól persze).

...és még mindig nem akarlak ám meggyõzni arról hogy mi az igaz, én sem tudom természetesen.
Csak visszaigazodom oda ahonnan kiindultunk, azt írtam hogy azért nem ennyire kerek a történet, hogy mert a 'tésztazabálók'.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Black Ghost
Ne beszéljetek mellé, én nem T. Imi képességeit méltattam mert azok bizony nincsenek, de ennyire mindent a Toth team nyakába varrni nem szép dolog, fõleg nekünk magyaroknak, ráadásul teszitek mindezt úgy hogy az ügyrõl teljesen ellentmondásos nyilatkozatokat hallottunk mindkét oldalról.
Tény hogy nagyon nem szeretném hogy igazad legyen, nem kell nekünk még egy csaló, alakoskodó, kapzsi magyar, aki csak kihasznál egy nyugati nagyvállalatot
Viszont mi van ha kivételesen igazuk van, olyan nehéz elképzelni hogy az Aprilia sem tiszta, hogy csak a reklám értéket nézi és 10 millió magyar nem igazán nagy piac.

Talma 125-s támogatását pedig személy szerint Jorge Martinez Aspar-nak köszönheti, nem az Aprilia-nak.
Szabi84
Nyilatkozta is egyszer, hogy tisztában van vele nem lesz soha olyan jó mint a Rossi, de szeret motorozni😄

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Totti5
Az biztos hogy a csapat sokkal sikeresebb lenne ha Imit mellõznék onnan és keresne más szórakozást, egy másik szériában ami a képességeinek megfelelõ.

b-type
?
Nem a Magyar csapat ellen vagyok, én a véleményem már megírtam nekik akkor mikor elküldték Locatelli-t.

Az a Julius-i hír bejárta az összes motoros oldalt, és ez azért nagyban ellentmond annak a nyilatkozatnak hogy "A misanoi futamig rendben vagyunk a fizetési ütemezéssel, az Aprilia sem írásban, sem szóban nem jelezte.."

Két dolog:
-Amennyiben az Aprilia nem teljesíti a szerzõdésében foglaltakat, akkor miért nem kényszerítik erre jogi úton??! (egy valag pénz is járna mellé)
-Amennyiben valótlan információk kerültek ki a legnagyobb nemzetközi motoros oldalakra, miért léptek fel, szólították fel helyesbítésre azokat?

Ez helyett az a magyarázat hogy mivel az Aprilia nem adta oda amit megígért, így én kevesebbet fizettem..
Meg ez a Gilera-Aprilia vetélkedés?..Az Aprilia majd házon belül elféltékenykedi a címet (az utolsó 250cc címet?), minek?
Átviszik a WSBK-ba Aprilia-ra??!

Nem a Magyar csapat ellen vagyok mint írtam, de Tóth Imi alibizése a 250-ben elég kirívó...Nieto-k el tudtak mennei, Ifj. Kenny Roberts elment az apja csapatától.
Imi ha elégedetlen a technikával, miért nem szerzõdik el?....leírjam miért nem?
Szal én a teljesítmény mellett vagyok elsõsorban, és nem fogok elhinni egy szövevényes történetet, hogy miért akarja kicsinálni az Aprilia a Team Toth-t amikor igen sok minden szól egy másik megközelítés mellett.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

gordon 24
Én nem vagyok senki mellett. De eléggé sánttt az ügy.
Elöszöris Imike nem egy top pílóta sõt.. Szóval azt gondolom, hogy nem feltétlenül kellene az õ dolgait szem elött tartani. Jó pár éve ott van és az ég világon semmit nem ért el.

Viszont van náluk egy "világsztár" aki akár vb esélyes is lehetne. Olasz olasz motoron.. (ebben az esetben full mindegy, hogy a csapat magyar) Tehát ha minden fenékig tejfel lenne akkor kb 100% hogy az Aprilia adná a motort és teljes mellszéleségben melletük állnak.

Gondolj csak bele Talma esetébe.. Spanyol csapat, áprilián, mégis engedte, mind a gyár mind a csapat hogy vb-legyen.

Tutti nem ennyire egyszerû az ügy.. Ha meg valaki nem fizet, ne csodálkozzon hogy kihuzzák alóla a paplant.

Az meg a másik ami dühit, hogy itja a motogp-hu hogy Imi azt mondja nem volt gyári a motor, merthogy a 2001-es géppel is ugyan úgy megy.. Na most erre meg nem mondok semmit😄 Talán nem a motorral van baj.

Downhill!!

Black Ghost
Ne már, Július 1.-i hír, azóta történt egy s más.

elõször is: Október 3.!!!
Joggal kérdezheti mindenki, hogy lehetséges, hogy Mattia Pasini ilyen hamar másik csapatra és másik motorra lelt és nyilván azt sem értik, hogy lehet az, hogy mégis a Team Toth boxából hajtott ki a mai edzéseken. Nos, a válasz nagyon egyszerû. Mattia és a menedzsmentje hosszasan tárgyalt az Apriliával és a gyár úgy határozott, hogy mivel a Team Toth egy gyári motort már úgyis kifizetett, ezt õ megkaphatja.

Július 15.
Az asseni futam elõtt is ment a parádé, mely szerint a Team Toth nem fizetett az Apriliának, így a gyár nem bocsájt majd a csapat rendelkezésére olyan létfontosságú alkatrészeket, melyek elengedhetetlenek a versenyzéshez. Az ügy végül megoldódott, Pasini és Imi pedig mégis csak pályára gurult. Az egyszeri most azt mondaná, pontosabban azt a kérdést tenné fel magának, hogy vajon miért nem fizetett a Team Toth, talán nincs elég pénzük és utolérte õket a világgazdasági válság? Ilyenrõl azonban szó sincsen, a történet ennél sokkal egyszerûbb, ugyanakkor mégiscsak komplikált.

Nem szeretnék több cikket beszúrni mert sztem felesleges, de elszomorít hogy ennyire a magyar csapat ellen vagy, szerintem a történet nem a pénzrõl szól, sokkal inkább az olasz büszkeségrõl, mert nehogy már egy kelet európai csapat hozza a sikereket, képesek voltak még Pasini-nek is szarabb motort adni.
Black Ghost
Erre had reagáljak ezzel:

2009-09-04
Dróton rángatja a csapatokat az olasz gyár vezetõsége és próbálják úgy alakítani a dolgokat, ahogy az nekik jó. Márpedig õk Simoncellit szeretnék az idei „trónra” ám a misanoi pályán Mattia Pasini könnyen hátráltathatja ezt. "Ez már nem a sportról, nem is a pénzrõl, hanem a csapatom lejáratásáról szól" - mondta Tóth Imre csapatfõnök a mai edzés kezdetén történtekre. "A misanoi futamig rendben vagyunk a fizetési ütemezéssel, az Aprilia sem írásban, sem szóban nem jelezte, hogy elmaradásunk lenne és ezért nem engednének indulni. A mai napon viszont bejöttek a boxunkba és elkobozták a motorok elektronikáit, ami nélkül nem indulhattunk volna el. Majd amikor már az egész nemzetközi média kivonult az istállóhoz, ''nagy kegyesen'' visszaadták a hiányzó alkatrészeket. Felháborító ez az egész, amit saját országuk versenyzõjével - akinek a misanoi futam ráadásul a hazai pályája - tesznek. Persze az Apriliának kell a megjelenés, kell a reklám, hiszen jövõre sehol sem lesznek, a 600-as mezõnyben nem érdekeltek. Ehhez pedig a mi csapatunkat használják ugródeszkának, hiszen a mai eset után az elkövetkezõ 3 hét szünetre megvan a beszédtéma a médiának."
b-type
Az Aprilia eddig kiszolgált mindenkit, a gyári támogatást Locatelli hozta, nem igen támasztja alá semmi, hogy most hírtelen teliszaladna a répa náluk a semmiért, hiszen Pasini is a csapatnál volt.
Gondolni term. az gondolsz ami jólesi 😊..én csak azt írom hogy nem ennyire kerek a történet, hogy bezzeg a 'tésztazabálók'.

De mondjuk sztem amúgy is kilógott már a lóláb, ennyire eredménytelenül ilyen piszok sokáig nem szoktak megmaradni egyik géposztályban sem.

Black Ghost
Bocs, Talma-nál spanyol-olasz szemétkedés volt, de hát mediterrán mindegyik.
Black Ghost
Véletlenül se gondoljak arra, hogy az Aprilia volt inkorrekt és esetleg az õ nemteljesítésüknek következménye (amirõl szintén sokat cikkeztek) hogy a Tóth csapat nem akar fizetni.
Talma-nál már volt szerencsém látni az olasz mentalitást és mi még mindig csak egy "balkán" csapat vagyunk a szemükben.
b-type
Ez nagyon nem ilyen kerek ám.
Amennyiben az Aprilia nem teljesíti a szerzõdést, arra van megoldás.
De nem az hogy nem fizetek, mert ezzel döntõ érvet adok a másik kezébe.
Régóta cikkeznek arról hogy a Toth csapat nem fizet, csak idõ kérdése volt..
Ebbe belejátszhat akár az is hogy jövõre nincs szükségük a Toth csapatnál az Aprilia-ra, hisz a kategóriaváltozásnak köszönhetõen mindenki Honda-val megy.

Black Ghost
Mit vársz ezektõl a tésztazabálóktól. <#levele>

Kíváncsi vagyok ki lesz az új motor szállító.
baaka
Az egyszer biztos!Nagyon nagyon komoly volt.

JGTC
250 volt a legjobb. Magyarok... is voltak valahol.

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

+m

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

megvolt. olyan volt a vége int a tegnapi svéd gól, csak itt nem voltunk érintettek. <#vigyor3>

Kaszi46
az év 125ös futama volt, remélem mindenki látta...!

*Posse*T.W.D*

Jó volt a 250 majdnem meg volt Pasininek a gyõzelem.

Minstrel
betegszabin van

http://topgearhungary.blogspot.com/

stoneral mi van?

Mondjuk elég fura volt az a perec az biztos, lehet, h igazad van, talán bekaphatott a fék.

Visca El Barça!

Peppus
Lorenzo általában gyorsabb mint Rossi, viszont túl forrófejû. Rossinak annyi elõnye van, hogy nagyon megfontolt, és hihetetlenül magabiztos.. Ma nem jött össze neki..

gordon 24
Hát ezt elbaszta, de szerintem a fékje szar volt rajtnál is nézte, hogy valami nem stimmol😄

Downhill!!

Doki<#confused> mér nem hagytad, az csak 5 pont lett volna, ma õ volt a gyorsabb. Talma Te meg húzzad neki<#zavart1>

Visca El Barça!

Totti5
Kezdõdik a 250cc. Ahogy látom nem volt képes ez a szemét Mtv élõbe adni, hanem akkor kezdi amikor most lesz vége, grat nekik... lúzerek.

Black Ghost
Úgy látszik nem engedi. Elküldöm PÜ-be.
Black Ghost
😊
link
Black Ghost
nem tudja valaki, hogy mi van a talmafanclub.hu-val, vagy esetleg honnan lehet letölteni a futamokat??
Ombika
<#taps><#lama>

arcoskodni akart😛 helyében a DOKTORTÓL kérnék tanácsot😄

Ombika
Egyenlore neki meg a nyaloka is sok, cumi kell neki, de nem gunyolodasbol mondom, mert azt hittem lesz igeretes harc, de ismet sok volt neki!!

Na a Nyalóka megoldotta a vb kérdését, legalábbis nagyon a Dokinak áll a zászló ismét. Ugyanúgy elvérzett a csákó, mint tavaly a Stoner kölök. Ez az idegek harca, és abban az olasz kegyetlen jó. Talma, hát mit is mondjak? Sztem majd jövõre meglátjuk, addig ne fikázzuk. Most is állva maradt, persze semmit nem kockáztatva. Örüljünk, hogy ott mehet, tavaly még egy 55 lovas géppel nyomta, most meg egy 240 lovassal, ezt is figyelembe kell venni. Go Talma, go Valentino Balu meg kezdi megmutatni, hogy az Imje mekkora egy lámer, tudtam, h pár verseny azt lenyomja mint kukori a mûmenyétet<#nyes>

Visca El Barça!

ez nemjött ssze 😞
Bautista crash

Totti5
Ezt a ehylet meg kéne tartania, az már nagy eredmény lenne, ha visszaesik a végére és utolsó lesz akkor sajnálatos de nem bírja😞

gordon 24
<#kuss><#nevetes1><#dumcsi>

Downhill!!

<#szomoru2><#vigyor3>

Totti5
Bautista<#idiota>