3439
  • Totti5
    Látványos belépő:)
  • Szabi84
    olasz mégiscsak egy olasz motoron üljön
  • b-type
    ...hát nem egy herkulesi belépő...
  • Dietrich
    Talma legújabb érkezési módszere verseny után a boxba :D
  • barcames
    yamaha jövőre sehol nem lesz...
    rossi meg elveri a világot 10x is majd egy olasz motorral:) (y)
  • attila46
    B........ás...,mintha kezdene kopni a yamaha előnye.A dokit kizárták a fejlesztésekből.....és hát az újak úgy tűnik a ducatinak és a hondának jobban müködnek.Majd kiváncsi leszek jövöre a yamahára.
  • cafe986
    Talmácsi Gábor motorja működött, és bírta végig , jééé!!!

Hajrá Talma mostmár mihamarabb szeretném hallani a Magyar Himnuszt a díjkiosztón!!!
  • Totti5
    Biztos szép verseny lehetett, kár hogy nem láttam. Grat neki, kemény munkával de végre olyan eredmény amit ő is elvárt magától. Remélem a győzelem sincs már messze!
  • b-type
    szép volt Gabi, szt hittem meg lesz a végére Simon, de nem bánom :)

a lényeg hogy vérezd meg a fogaidat végre a dobogón
  • bodajoci
    Én csak ma tudtam meg, h meghalt, láttam a versenyt, sejtettem, nagy baj lesz abból a bukásból, nyugodjon békében szegény
  • öregember
    szólj a viktorkirálynak hogy intézkedjen !
  • cafe986
    Szörnyen megrázott a hír Shoya-ról!!!!!!!!!!

Én nem találok szavakat, egyszerűen hihetetlen, h 2003-as japán gp-én elszenvedett súlyos sérülései után meghalt Daijiro Kato, után egy újabb rendkívül tehetséges és nagyon fiatal honfiátrsa vesztette életét versenyen Shoya Tomizawa, 19 éves volt , a Moto2-es kategória első futamának győztese, nagyon sajnálom , hiányozni fog , de nagyon, és részvétem az összes ismerősének, családjának, rajongóinak , csapatának.

Nyugodjék békében!

Mosolya, vidám és laza természete örökké élni fog!!
  • Szabi84
  • Dietrich
    1 hét alatt a 2. szomorú eset...
    RIP
  • Zsolti9014
    Nyugodjon békében! :(
  • ugot2know
    R.I.P.
    Csúnya bukás volt,belső vérzés,sztem a csigolyatörés is volt.
    Egy nagyszerű tehetséges ifjú titánra fogunk emlékezni...
  • G_ArchAngel #2583
    Elhunyt Tomizave Soja :(((
  • bodajoci
    Egy hányadék ami ebben az országban megy. De lexarom. Felveszem az SBk futamokat, a motogp-t meg megnézem streamen, kinyalhatják:-/
  • Dietrich
    én most indylights versenyt nézek a neten :D
  • bodajoci
    Jójó tudom, csak akk szoktam letölteni, ha nagyon későn van.
  • Dietrich
    azért az IC-t lehet nézni élőben a neten...HD mínőségben.
  • bodajoci
    hát ez faxa lesz, majd a motogp-t is a piranharól letöltve kell néznem, mint az indycart:-/
  • Minstrel
    én most az edzést is egy spanyol stream-en néztem, nem hd, de 600x300 körüli felbontás volt, szerintem ez tűrhető
  • Totti5
    azok még szarabbak...
  • Minstrel
    van még egy millió stream amúgy is
  • Totti5
    "Szeptember elsejétől nem lesz ingyenes élő közvetítés a DIGI Sport honlapján"

Most már hugy minőségben lehet nézni... ennyi volt.
  • Dietrich
    R.I.P.

ó B+ 13 éves volt...
  • Dietrich
    már 7.
  • Dietrich
    4. éppen Talma
  • Totti5
    bazz szépen kitették Gabit, pedig jött volna föl... de új rajt szóval, csak a motor bírja
  • Totti5
    Lassan kezdődik a móka. 19:00tól Talmáék. 16. helyről kell majd valamit alkotni.
  • b-type
    Spies szinte mindig megveri Edu'-t...ez van, én ugyan nagyon kedvelem Edwards-t, de hát ha ez van ez van. Spies sok mindenkit elvert olyan pályán is amit egyáltalán nem ismert.
    Indianapolis-ban ráadásul sokkal frissebbek az emlékei mint Edu'-nak, pláne hogy azóta gyúrták is át a pályát.

Rossi alól nem vehetik ki a gyári gépet, ez a szerződésében van, csúnya lenne még egszer kifizetni a fizuját egy per miatt.
    De a fejlesztésekbe már nem szólhat bele, nem tesztelheti, és ha lehet ne is lássa.
    De ez Stoner-rel is így van.
  • Minstrel
    minden csapat ezt csinálná és Rossi se kivétel, neki se akarják kiadni az új infókat, szerintem érthető
  • Totti5
    Ez van, majd jövőre!
  • attila46
    Gyerekek............a doki alól mérget vennék ,hogy kivették a gyári gépet!!!A sérülésből viszajött és 3.lett,azóta meg mintaha más lenne.A k...a anyát ezeknek a k....tt japánoknak.A Spies ,hogy feljavult érdekes ,Edwardsra 1 s vert.
  • bodajoci
    Na kiváncsi vok, h a Doki mit alkot majd a Ducatival, remélem meg tud újulni, és ismét vb lesz. A másik kedvencem Spies, meg remélem felülhet a motorjára.
  • kidboy
    Mondjuk eléggé érdekes hogy Spies mekkorát javult a szünetben. Lehetséges hogy már nem kap annyi fejlesztést meg támogatást már Rossi, hiszen a 2011 es motort már nem is tesztelheti fejlesztheti.
  • b-type
    Melandri nagyon szépet versenyzett
    Jövőre jobb támogatást kell hogy kapjon vagy a helyében lemennék a Moto2-be.
  • ManoNegra
    Jah, nem volt túl izgalmas a király kategória. Nem tehetek róla nem szimpatikus LOrenzo. Jó pilóta meg minden, de valahogy mégsem birom. Érdekes Rossi gyenge szereplése, valszeg már hátráltatják.
  • kidboy
    az brutálisan unalmas... :((