MotoGP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Stoner alatt szétszaladt a ménes v mi<#zavart1>

Visca El Barça!

Peppus
Szerencsére Aoyama lett a világbajnok 😊

Totti5
Lol Stoner...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
Jó kis verseny volt a 250cc volt izgalom 😊

nagyon jó futamok voltak ma reggel
én is nagyon örülök a 9dik Rossi sikernek, hiába 2001 óta élek -halok érte...
<#worship><#worship><#worship>
a csirkés akcióról énse tudok semmit, ha valaki tud valami linket, lécci küldje <#wink>
Hagat én is nagyon sajnáltam, de a yamahának valóban ez a nap nagyon bejött<#vigyor0>
remélem jövõre is ilyen és hasonló futamokat láthatunk <#vigyor2>

Ombika
Ezt akartam kerdezni en is, mivel utana mar csak ujdonsult polojaban es bukojaval diszelgett! Hatha csinalt vmi extrat a csirkevel is! 😊

Nem volt semmi extra, én dsf-en láttam, persze a csicska németek sem mutatták meg az eredményhirdetést, mert lemaradtak volna kb 1000 kibaszott reklámjukról:-/

Visca El Barça!

Szabi84
Rossi csirkés akciójáról van videó valahol? köcsög mtv levágta-.-

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

És sikerült mind3 yamahásnak.Óriási gratula nekik. Azért szegény Hagát sajnálom, h már megint nem jött össze neki.Talán majd jövõre.

Visca El Barça!

Kaszi46
idõben kellett volna kelni...<#ravasz1><#hehe>

*Posse*T.W.D*

Totti5
Na most mi a jó isten van, 12:10 Motogp, de 13 perc óta megy valami hülyeség. Az MTVnek ennyire nem számít? még be sem tudják tartani az idõpontot, mert csak felvételrõl megy?

GhostR1der
Szerintem pont jól csinálta az elején, aztán mikor picit száradt a pálya, elkezdte picit ívelni a gépet, éshát a végén nem véletlen került oda ahova került 😊😉

Jövõre egyértelmûen Spies+Rossi kombó lesz a szurkolásom célpontja

JAPANESETECHNOLOGY 2007.11.10 óta az SG-n

Doki=VB<#nyes> Nagy verseny volt, az elejét elszúrta, de asszem akkor sem ment volna Stonerral, ha az elején marad. Nem vállalt volna ekkora rizikót. Lesznek itt még nagy meccsek jövõre. Azért Nyalókát lenyomta. A 250 meg...na az mekkora meccs volt<#vigyor2> Aoyamának szinte megvan a VB, de még lehet bármi.
A Yamahának nagy napja lehet, ha Spies is behúzza, na meg amirõl ez a 2 birka kommentátor nem beszélt, hogy a Supersportban Crutchlow is Yamahával megy, õ is VB lehet. Szal Motogp, Superbike, Supersport egy napon. Nem akármi.Meglátjuk.

Visca El Barça!

SitatiS
Az már "csak" felvételrõl lesz! 😊

Let the good times roll.

Ombika
Ma 12:10-tol M1 elo MotoGP?

GhostR1der
Minden tiszteletem A Doktoré

JAPANESETECHNOLOGY 2007.11.10 óta az SG-n

osho
9
<#worship>

De sok önkéntes van, lépj te is közéjük !

gordon 24
Nahh hát ennyi😄

Downhill!!

gordon 24
Igen ,de abban az idõben sem voltak kis emberek..

Ott volt Biaggi, Capirossi, Barros, Roberts, Checa stb stb

Ezek nagyon komoly arcok ám.. Csak megöregdtek😄

Downhill!!

Totti5
Nehezebb mert itt vannak az ifjú titának. Stoner, Dani, Lorenzo a legerõsebb trónkövetelõk és nehéz lesz bármelyiküknek Vbt nyerni, mert nagy küzdelmek lesznek mindig.

gordon 24
Hát igen! A jelenlegi mezõnyben én sem látok olyan pilótát aki akár Rossi rekordjait elérné..

Talán Lorenzo, de áá õ sem..

Kiderûl reméljük láthatjuk még jó pár évet..

De azért azt hozzá teszem, hogy õ is öregszik. Már sokkal nehezebben megy neki egy vb megnyerése mint pár éve.. Pl a Repsol hondás idõkben.. Amikor 15-20 secces elõnnyel nyert versenyeket.

És most a multkori verseny után mondta is.. Ugye Lorenzo 25 seccel verte el.. El is van kicsit kenõdve. Már keresi a Geremi B.-vel😄 (nem tudom hogy kell leirni) az okát.. De itt már egyszerû az ok..

Lorenzo 23-24 éves.. Õ meg 30-31😄 ennyi..

Downhill!!

b-type
Az egyetlen motoros akirõl el tudom képzelni az Rossi, persze..valszeg kilógna a szakálla a bukó alól, és a 'pumuklija' is õsz lenne 😄, de sokára lesz (ha lesz) ennyire domináns motoros, aki viszonylag fiatalon már VB címeket gyûjtött.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

gordon 24
Hátt.. Még kellene 5 cím.. Végülis most mennyi idõs? 30 körül? 35 évesen? Végülis Capirossi is megy még..

Ki tudja.. De én nem hiszem hogy 2-3 évnél tovább marad õ.. Én azt gondolom, hogy max 2 év és megy Rally-zni vagy f1 vagy valami..

Katoh balesete. Hát az nagyon kemény volt az biztos.. És ráadásul egy nagyon jó versenyzõ volt.. Kár érte.

Downhill!!

b-type
hát valszeg...nem is baj sztem, ez Rossi-ra nézve semmit nem jelent, ezeknek a nagy öregeknek meg maradjon is meg valami azokból az idõkbõl.
Sokan haltak akkoriban a dicsõségért, a jelenkori MotoGp-nek nem kell haláleset, elég volt Katoh. 😞

Szal sztem sem baj ha Ago'-nál marad a rekord. 😊
..bár hozzáteszem hogy Rossi még akár meg is tudná dönteni.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

gordon 24
Persze ez igaz! Most nagyon nagy hangsúlyt helyeznek a biztonságra, ami jó..

Abban az idõben valóban nem volt nagy durr a biztonság😄

Mindegy le a kalappal elötte de mondom szerintem ez a rekord ez örökre az õvé marad😄

Downhill!!

b-type
..igen lehetett, meg többen meg is haltak akkoriban. Azért a jelenkori Isle of Man futamokon le lehet mérni milyen is lehetett ott két versenyt nyerni két különbözõ cc kategóriában 😊

Rossi végigmotorozott idén, csak lazán ...nem versenytempóban, ott nincs sóderágy, de van telefonpózna meg szalmabála. 😊

Sztem ha mostanság mehetne Rossi a királykategóriában és még aznap a 250cc-ben, sem vagyok benne biztos hogy világbajnok lenne, de a jelenkori versenypályák jóval veszélytelenebbek mint voltak Agostini idejében.

gordon 24
Jó de azt hozzá kell tenni! Hogy abban az idõben õ több géposztályban is ment egy hétvégén.. Tehát volt olyan évamikor 2 géposztályban volt bajnok!

Ezt a rekordot senki nem fogja tudni megdönteni😄

Downhill!!

b-type
Nem kispályás arc, MotoGp legenda, 13 év alatt 15 VB cím, 10× nyert Man szigeten versenyt (ment Formula2-ben is).
Giacomo Agostini.

Ombika
Nem is ismerem! 😊

b-type
hmm még rosszul is írtam 😊), Ago'-nak van 15 VB címe a motorosoknál, ez az absz. rekord.

Ombika
MEg 5 jezusom , miert is ki az aki 14el toplistas?

b-type
Nem. 😊
ahoz kell még az idei és még 5 világbajnoki cím.

Ombika
Nincs mit tenni o a MESTER meg mindig! 😊 Minden rekordot megdontott mar nem?! 😊

Asszem Lorenzo is nyomhat eppár imát, h eddig eljutott.Persze ki..szott nagy motoros, de azért a Doki az Doki<#beka2>

Visca El Barça!

Peppus
Kár, hogy így dõlt el a VB cím 😞 Sajnálom Lorenzot. unszimpi a srác, de iszonyatosan gyors. Rossi nyomhat pár imát, hogy így alakult a futam.

gordon 24
Ki tudja😄 De akár....😄

Downhill!!

Black Ghost
Egyenesen pocsék, 9 VB ...pfff szánalmasan kevés. 😄DD

ui:
Fogadjunk race07-ben lenyomnánk. ;D
gordon 24
Jaja.. Azé elég szar mérleg nem?😄

Downhill!!

Ombika
9-ik VB cime lesz?

Ezt a Doki egy biciklivel is lehozza<#idiota>De nincs harag igazatok volt, kicsit elragadtattam magam<#crazya>

Visca El Barça!

Szal elég neki egy 4. hely 2 versenyen...Innentõl kezdve nincs mit megbeszélni<#vigyor2>

Visca El Barça!

gordon 24
Jó de az sem állja meg a helyét.. Nagy lépést tett érte, de csak 38 pont elõnye van és van 2 verseny van szóval 50 pont szerezhetõ. Bármi megtörténhet (mondjuk nem hiszem, hogy fog.. Rossi tutti szerez pontot még)

Downhill!!

Hát bocsesz úgy értettem, h a vb má megvan neki:-)Mindegy félreérthetõ voltam:-)

Visca El Barça!

gordon 24
Azt írtad Rossi nyert...😄 Hol mikor? Merthogy ma nem az holt biztos😄

Ezért állunk kicsit értetlenül a dolog elött.

Egyébként kb mindenki tudja, hogy reggel 6 körül volt a verseny😄

Downhill!!

Amúgy ott a port.hu a gyengébbeknek, bár annak sem lehet mindig hinni...

Visca El Barça!

Bazmeg a versenyt néztem élõben ehh.Nem lehetsz ilyen láma. A 125 volt felvételrõl a 250, meg a motogp közt ennyi.Nem hiszem el...

Visca El Barça!

hát én hittem a tv újságnak és reggel neten néztem a futamot...de sztem megérte <#wink>
én se értem, bodajoci...mit néztél?

Black Ghost
😄
gordon 24
Nem tudom😄 Ezt nehéz átlátni..

Downhill!!

Black Ghost
Ma 2009 október 18.-a van.

és nálatok? 😊