3439
-
#2639 Neten lehet nezni vhol? -
#2638 Elmaradtak az időmérők, Talma, Lorenzo és Smith mégis rajtelső -
#2637 a digisport, más magyar tv nem -
#2636 Tv közvetíti a holnapi futamot? -
#2635 http://totalbike.hu/magazin/sport/2010/10/17/talmacsi_szerint_katasztrofa_van/
-
bodajoci #2634 Talma megint sehol nem volt, nem értem mit töketlenkednek, mikor a Iannone gyerek megy mint a golyó. Stoner meg egyszerűen verhetetlen ezen a pályán, grat neki -
#2633 Moto 2 és a GP is jó volt! Grat mindenkinek. Aoyamat sajnáltam pumukli kicsit visszavehetne már!!! -
#2632 Ez nem volt így.
Lorenzo egyszerűen messzebbre néz mint egy futam megnyerése, ez így volt az elmúlt és a mostani futamon is....Vale'-t annyira nem egyszerű megverni hogy ne legyen benne a bukás veszélye, neki meg most nem kicsit más céljai vannak mint megverni az év elején már egyszer megvert Rossi-t.
Stoner elesett, Pedrosa nem állt rajthoz, Lorenzo-nak meg a VB járt az eszében....és Rossi megnyerte a futamot.
Nem feltétlen kell benne többet látni mint ami van, de persze lehet :) -
#2631 Motegi összefoglaló :) -
#2630 Rossi mindig is isten marad! -
#2629 Rossi így verte volna Lorenzot egész évben mint ma, ha nincs a balesete.
Grat Lorenzonak, de nekem unszimpatikus figura.
GO ROSSI THE NEXT YEAR -
bodajoci #2628 streamen -
bodajoci #2627 Én is steramen nézem -
#2626 FAxome nem tudjak kozvetiteni! :( -
#2625 Rossi nagyot ment ma
Lorenzó a VB! grat nekije.
-
bodajoci #2624 Mondhat bárki bármit, a Doki a legnagyobb:-) Ahogy ma is behúzta... -
#2623 Semmi csak nem tudtam melyik palya volt, de leirtad! :D -
#2622 youtubon beirod a keresőbe: Rossi-Lorenzo 2010 Motegi
mi oly nehéz ezen? ;) -
#2621 torolve lett, egyeb linket nem tudtok esetleg? :( -
#2620 Edwards tényleg Spies előtt suhant be a boxba?:) csak 1szer mutatták, de megnéztem volna külsőből hogy mennyire voltak közel. Spies elmondta ott mindennek az öreget:DD -
cafe986 #2619 a japó gp az nem volt rossz, hála Rossinak! Ázt érdemes! -
#2618 Dorna törölteti folyamatosan..
most ez még fenn van.
-
#2617 youtube remelem fennt van! :) -
#2616 motogp uccsó kb 7 köre volt jó.. -
#2615 Meseljetek pleae mi tortent, melyik meccset szedjem torrentrol?! :) -
#2614 Hihetetlen hogy valaki nem képes méltón VB-t nyerni.
A következő idény nagy csatákat ígér ( persze ezzel nem vagyok nagy próféta ;) -
attila46 #2613 Gyerekek ,,megy a műsor...motogphirek.hu!!!!
A nyalókás lavinát indittott.......yamaha -rossi kapcsolat ,úgy néz ki átértékelődik! -
cafe986 #2612 Ezt már sosem fogjuk megtudni...mi lett volna, ha...?
Lorenzo kemény, de Rossi a legnagyobb killer!!! -
#2611 Mivel nincs már közvetítés nem láttam. SBKt néztem az is ütős volt, bár az mindig:) -
cafe986 #2610 Ez volna a MOTOGP!!!, további ilyen kemény csatákat, Yeah!!! -
attila46 #2609 Ja ..jó volt!!de a nyaloka már lenyilatkozta ,hogy a doki nem volt fer vele .....................őszért vele stb....
egy farok ez a csávó,ő nem hagyott helyet -
#2608 nagyot meccseltek a végén..nem kis presztízs volt ;) -
bodajoci #2607 Talma sehol nem volt, de a motogp-ben a Doki, meg a Nyalóka nagyot meccseltek, úgyláccik a Doki kezd helyrejönni:-) Stonernak meg max grat, a 2.-at húzza be zsinórban. -
bodajoci #2606 Azért, ha nincs a Dokinak a váll, később meg a lábsérülése akk nem lett volna az sima. Nem biztos, h megverte volna. -
#2605 Esélye nem volt eddig sem a VBre erőből. Lorenzo nagyot ment idén, elképesztő amit produkált, kérdés nem volt hogy ő lesz a bajnok. Rossit is megverte volna valszeg ha nincs a kihagyás és ez nagy szó. -
bodajoci #2604 Pedrózsi darabokra törte a bal kulcsontját az első free-n, úgyh Nyalóka a vb! -
#2603 tegnap írtam az F1 topicba offként a hírt, mert ezt a topicot nem leltem hirtelen ;)
Grat a kalóznak! -
#2602 -
#2601 off:
jippi és juhéj...Max megbajnokult a WSBK-ban! -
#2600 Most már érthető miért nem figyelt Talma:))