3439
-
bodajoci #2999 Marquez egy állat, persze biztos, h a motorja is az, de ez akkor is eszméletlen amit művel...új doctor születik??? -
#2998 Ejj de kár:((( , de 41 évesen, már élvezze csak a "nyugdíjat" és a családot, persze kérdés, meddig marad nyugton:) VB címmel, a csúcson abbahagyni egy ilyen hosszú pályafutást. Ennél szebben nem is lehet. -
bodajoci #2997 Hát mégis :( Kár érte, de megértem. -
ManoNegra #2996 Én is úgy gondolom, hogy ezzel nem jut előnyhöz, viszont ezt nem ártana a WADA-nak is figyelembe venni. Mindenesetre érdekes. -
bodajoci #2995 Nem hinném, mégha szándékos is, h itt bármiféle előnye származna bárkinek is, legalábbis a teljesítőképességet figyelembe véve... Inkább vmi gyógyszer, vagy táplálék kiegészítő, ilyesmi révén kerülnek kapcsolatba a tiltott szerekkel. -
ManoNegra #2994 Az ember azt gondolná, hogy a technikai sportok mentesek a doppingtól... -
bodajoci #2993 Épp most lett 2. a hazai futamán... Anno Haga is állítólagos doppingolás miatt (is) bukott vb-címet z sbk-ban... -
ManoNegra #2992 Doppingolt egy Moto2-es versenyző
-
bodajoci #2991 Meg is nyerte a vb-t :) Meg a "nyalóka" is, mert Pedrózsi ismét betlizett... -
bodajoci #2990 Hülye Marquez... mekkorát ment -
#2989 Reméljük :)
Frankó volt a vége :) -
bodajoci #2988 Vállal-e??? A kalóz elpusztíthatatlan, sosem volt a leggyorsabb, de hogy a legszívósabb, az tuti -
#2987 Nagyon kemény volt, szerettem volna Sykes-nek szorítani..., de Biaggi-t nagyon kedvelem.
Nagyon örülök neki, és Sykes-nek azt kívánom nyerjen a jobb jövőre...nem tudom Max vállal-e még egy komoly évet. Sztem nem.
De Sykes megtett mindent azt tény, Biaggi pedig megnyerte a VB-t aminek nagyon örülök. -
bodajoci #2986 A magyaroknak is grat ssp-ben Talma 9., Balu 12., Imi 13. -
bodajoci #2985 Bammeg Kalóz... fél pont, még én is megkönnyeztem, pedig kawasaki mániás vagyok. Kár, h vége, rem jövőre a zöldek tönkrevernek mindenkit -
#2984 -
bodajoci #2983 Nem értem én sem, h mért nem fektette el a vasat. Persze így kívülről könnyű okosnak lenni... -
#2982 Hayden nagyott bukott... -
bodajoci #2981 Török gyerek kawasakival ssp bajnok Sajna superbike-ban nem fog összejönni, mert a 2. futamban megállt Sykes alatt a motor A kalóznak disznó mázlija van mostanság -
bodajoci #2980 ha meg nem tudod, h miként lehet akkor szólj, és segítünk elhiheted -
bodajoci #2979 digi2 nekem sincs de stream az van :)
-
#2978 ha nagyon érdekelne akkor néznéd valahol -
#2977 Idén még egyetlen futamot sem láttam... thx Digi. -
bodajoci #2976 Jó kis versenyek voltak ismét :) Pedrózsiért kár talán, na nem azért mert ő lenne a kedvenc, hanem mert szorosabb lenne a meccs... -
bodajoci #2975 Hát ez az, h nem tudom, h Balunak lenne-e lehetősége másik, vmilyen szinten versenyképes csapathoz szerződnie.
-
#2974 Rossz döntések sorozata...az ami a Toth csapatot egyre lejjebb kényszeríti.
Én nem igazán értem meg id. Tóth-t sem, mert ahogy neki is írtam, a fia megítélésében neki is felelőssége van,...valamint a nála dolgozó emberek felé is...és szvsz felénk is.
Az meg hogy Balázzsal mi és miért történik, azt meg intézze el magával. Én elszerződnék Balázs helyében...ha van hova persze. -
bodajoci #2973 Amíg Imi ott megy addig esélye sincs. Amióta monzában 4. lett az Imi, azóta nagyon feltünően őt nyomják, pedig baluval többre mennének. Dehát vhol a fatert is meg lehet érteni. -
bodajoci #2972 És Balu ismét lenyomta Imit...
-
#2971 Bazsi jó motoros, el kellene szerződnie a Tóth csapattól. -
bodajoci #2970 Nem mellesleg szép volt Talma. -
bodajoci #2969 Macio kétszer is eldobta a bömbit :( A kawával meg tényleg kéne vmit kezdeni, h végig bírjon egy versenyt... -
bodajoci #2968 Nézegettem a superbike, meg a supersport edzéseket...számomra azért most is fura, h az idény elején még a Tóth csapat sokkal jobban ment, azon is belül Balu szinte végig verte Imit, versenyeken általában most is, éppen ezért érdekes, h az edzéseken újabban ekkora különbségek vannak Imi javára... Vkinek már le kéne írni, vagy el kéne mondani a frankót, h mért is van ez. -
bodajoci #2967 A superbike 2 futama kisebb roncsderbi, Talma meg 8. az ssp-ben -
bodajoci #2966 Motogp se volt rossz, csak kár h 2 ember ment az elejében. -
bodajoci #2965 Huh moto2 mekkora verseny volt -
#2964 -
-
#2962 Rossi 2013.. -
bodajoci #2961 Egész jó volt a mai motogp futam :) De a moto3 főleg! -
bodajoci #2960 A kalóz behúzta mind2őt, Carlos papa meg eldobta megint :(