3439
  • bodajoci
    Marquez egy állat, persze biztos, h a motorja is az, de ez akkor is eszméletlen amit művel...új doctor születik???
  • Totti5
    Ejj de kár:((( , de 41 évesen, már élvezze csak a "nyugdíjat" és a családot, persze kérdés, meddig marad nyugton:) VB címmel, a csúcson abbahagyni egy ilyen hosszú pályafutást. Ennél szebben nem is lehet.
  • bodajoci
    Hát mégis :( Kár érte, de megértem.
  • ManoNegra
    Én is úgy gondolom, hogy ezzel nem jut előnyhöz, viszont ezt nem ártana a WADA-nak is figyelembe venni. Mindenesetre érdekes.
  • bodajoci
    Nem hinném, mégha szándékos is, h itt bármiféle előnye származna bárkinek is, legalábbis a teljesítőképességet figyelembe véve... Inkább vmi gyógyszer, vagy táplálék kiegészítő, ilyesmi révén kerülnek kapcsolatba a tiltott szerekkel.
  • ManoNegra
    Az ember azt gondolná, hogy a technikai sportok mentesek a doppingtól...
  • bodajoci
    Épp most lett 2. a hazai futamán... Anno Haga is állítólagos doppingolás miatt (is) bukott vb-címet z sbk-ban...
  • ManoNegra
    Doppingolt egy Moto2-es versenyző

• bodajoci
    Meg is nyerte a vb-t :) Meg a "nyalóka" is, mert Pedrózsi ismét betlizett...
  • bodajoci
    Hülye Marquez... mekkorát ment
  • gercse
    Reméljük :)
    Frankó volt a vége :)
  • bodajoci
    Vállal-e??? A kalóz elpusztíthatatlan, sosem volt a leggyorsabb, de hogy a legszívósabb, az tuti
  • b-type
    Nagyon kemény volt, szerettem volna Sykes-nek szorítani..., de Biaggi-t nagyon kedvelem.
    Nagyon örülök neki, és Sykes-nek azt kívánom nyerjen a jobb jövőre...nem tudom Max vállal-e még egy komoly évet. Sztem nem.
    De Sykes megtett mindent azt tény, Biaggi pedig megnyerte a VB-t aminek nagyon örülök.
  • bodajoci
    A magyaroknak is grat ssp-ben Talma 9., Balu 12., Imi 13.
  • bodajoci
    Bammeg Kalóz... fél pont, még én is megkönnyeztem, pedig kawasaki mániás vagyok. Kár, h vége, rem jövőre a zöldek tönkrevernek mindenkit
  • Dietrich
  • bodajoci
    Nem értem én sem, h mért nem fektette el a vasat. Persze így kívülről könnyű okosnak lenni...
  • Dietrich
    Hayden nagyott bukott...
  • bodajoci
    Török gyerek kawasakival ssp bajnok Sajna superbike-ban nem fog összejönni, mert a 2. futamban megállt Sykes alatt a motor A kalóznak disznó mázlija van mostanság
  • bodajoci
    ha meg nem tudod, h miként lehet akkor szólj, és segítünk elhiheted
  • bodajoci
    digi2 nekem sincs de stream az van :)
  • Minstrel
    ha nagyon érdekelne akkor néznéd valahol
  • Totti5
    Idén még egyetlen futamot sem láttam... thx Digi.
  • bodajoci
    Jó kis versenyek voltak ismét :) Pedrózsiért kár talán, na nem azért mert ő lenne a kedvenc, hanem mert szorosabb lenne a meccs...
  • bodajoci
    Hát ez az, h nem tudom, h Balunak lenne-e lehetősége másik, vmilyen szinten versenyképes csapathoz szerződnie.
  • b-type
    Rossz döntések sorozata...az ami a Toth csapatot egyre lejjebb kényszeríti.
    Én nem igazán értem meg id. Tóth-t sem, mert ahogy neki is írtam, a fia megítélésében neki is felelőssége van,...valamint a nála dolgozó emberek felé is...és szvsz felénk is.
    Az meg hogy Balázzsal mi és miért történik, azt meg intézze el magával. Én elszerződnék Balázs helyében...ha van hova persze.
  • bodajoci
    Amíg Imi ott megy addig esélye sincs. Amióta monzában 4. lett az Imi, azóta nagyon feltünően őt nyomják, pedig baluval többre mennének. Dehát vhol a fatert is meg lehet érteni.
  • bodajoci
    És Balu ismét lenyomta Imit...
  • b-type
    Bazsi jó motoros, el kellene szerződnie a Tóth csapattól.
  • bodajoci
    Nem mellesleg szép volt Talma.
  • bodajoci
    Macio kétszer is eldobta a bömbit :( A kawával meg tényleg kéne vmit kezdeni, h végig bírjon egy versenyt...
  • bodajoci
    Nézegettem a superbike, meg a supersport edzéseket...számomra azért most is fura, h az idény elején még a Tóth csapat sokkal jobban ment, azon is belül Balu szinte végig verte Imit, versenyeken általában most is, éppen ezért érdekes, h az edzéseken újabban ekkora különbségek vannak Imi javára... Vkinek már le kéne írni, vagy el kéne mondani a frankót, h mért is van ez.
  • bodajoci
    A superbike 2 futama kisebb roncsderbi, Talma meg 8. az ssp-ben
  • bodajoci
    Motogp se volt rossz, csak kár h 2 ember ment az elejében.
  • bodajoci
    Huh moto2 mekkora verseny volt
  • Kaszi46
  • Kaszi46

• SitatiS
    Rossi 2013..
  • bodajoci
    Egész jó volt a mai motogp futam :) De a moto3 főleg!
  • bodajoci
    A kalóz behúzta mind2őt, Carlos papa meg eldobta megint :(