MotoGP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dietrich
mondták nincs baja..legfeljebb ütõdöttebb lett mint volt 😊
nagyon beverte a fejét...

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Totti5
Jó kis verseny volt. Kíváncsi leszek a GPre mit alkotnak.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
Jah, nagy volt, az aszfaltra vágodott a levegõbõl háttal fejjel.

Dietrich
Nem láttam, de állítólag Takahashi nagyon nagyott esett..megint para van.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
már mindegy mi okozta a halálát...
viszont sajnos a versenyzésébe ez benne volt bármikor megtörténhet..

Én mintha videoban azt láttam voln h a lerepülö sisakja letépte volna az álkapcsát is! Lehet tévedek de töbször megnéztem, és mindha azt láttam volna! Persze számos törése is lehet az mellet!

Totti5
Nem abba halt bele... Rossi kereket pont a nyakán "ment" át... Edwards pedig ahol elkapta a testét ott is biztos súlyos belsõ sérüléseket szenvedett.

Ha a sisak helyén marad, vagy ha nem azt találják el akkor talán most is élhetne!

Ma sétáltam haza suliból és az egyik boltban Marco egyik szponzorának (San Carlo) egy szállítója pakolta ki a chipseket. A kocsi hátulján és elején is ott volt a vigyorgó Simoncelli. Elég fura érzés volt...
A TV-ben meg délben megint róla volt nagyrészt szó, kérdezgettek utcai motorosokat is, akik közül többen is könnyeztek.
Amúgy Rossi itt született a városban, ahol épp tanulok.

JGTC
Nyugodjék békében, óriási tehetség volt! Nagyon sok volt még benne!

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

mcmoha
Malajoktol mit varsz? Magellant is megettek.

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

RIP
Dietrich
az elsõ hírek a helyszínrõl, hogy Simoncellit a marshallok többször is leejtették a hordágyról, és kb úgy húzták le a pályáról elnézést " mint a dögöt"

Kaszi46
<#sir>

*Posse*T.W.D*

Dietrich
ez nem európa és nem olaszország

Mostmár a következõ dolog amitõl félek, hogy valamelyik nagyon okos kitalálja, hogy akkor vonjunk felelõsségre valakit.....<#szomoru1>

Dietrich
Marco Simoncelli olyan balesetben halt meg, amelyet lehetetlen volt elkerülni. Elcsúszott, és semmilyen biztonsági intézkedés sem okolható a szörnyû tragédiáért, amely elkerülhetetlen volt" nyilatkozta megrendülten Mark Russo, a MotoGP mobilklinikájának orvosa az Italia 1-nek.

A tény az, hogy egy kerék átment a nyakán. Nagyon, nagyon nehéz megvédeni ezt a testrészt. A versenyzõknek tudniuk kell mozgatni, és így rendkívül nehéz hatékonyan megvédeni. Simoncelli szíve már megállt, amikor bekerült a mobilklinikára, és látható volt a kerék nyoma a nyakán. Megpróbáltuk újraéleszteni, de már nem tudtuk" tette hozzá a szakember.

NSO

Totti5
<#szomoru1>

Dietrich
igazán Rossi találta el a fején és mivel jó barátja volt...nem tudom lelkileg ezen hogy teszi túl magát. lehet befejezi a versenyzést?...

többször megnéztem a felvételt és mintha a motort fogta volna nem engedte el, mintha vissza akarta volna hozni..ha elengedi simán kicsúszik a kavicsba..talán.

RIP Dan és Marco

Dietrich
<#wilting><#sir>

Tomo15
Nyugodjon békében!<#shakehead>
Zsolti9014
Nyugodjon békében! Szörnyû ami történt.

Hajrá Magyarország!

gordon 24
Edwards is igen De sajna Rossi adta meg a kegyelem döfést...

Downhill!!

RIP Simoncelli.

Itt Olaszországban azért látszik, hogy nem kellemes vasárnapjuk van. A koli menzájában nagy duma megy mindig, most meg mindenki kussban és nézzük a déli híradót, aminek kb. 3/4-e megy Simoncelli-rõl. A Sepangban lévõ olasz tudósító könnyeivel küszködött a bejelentéskor. Mutatták a többi versenyzõ arcát, ahogy a Hondánál a mérnök ott guggol a motornál és nem akarja elhinni. Látszik, hogy eléggé fejbe vágta õket a dolog.

Egyébként Edwards neki is ment, nem? Vagy Rossi is eltalálta még? :S Õk mit érezhetnek basszus...

gordon 24
sajnálom jó arc volt... És a legszörnyûbb hogy a legjobb haverja nyírja ki.. ÁÁÁ Ezzel Rossinak is vége sajna..

R.I.P Marco..

Downhill!!

mcmoha
R.I.P <#sir>

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

http://arnold.speedattackers.com/counter-strike-clan-blog/2011/10/23/macro-simoncellis-sepang-crash-video-photage/

nem tudok mit hozzáfüzni!!
oneal1
R.I.P

!Forza Ferrari!

Nem hiszem el...<#rinya> nyugodjon békében. Remélem jó sokáig nem kell ezt leírnom többet.

Visca El Barça!

Minstrel
hát ez nem lehet igaz... szomorú vasárnapok egymás után 😞 Szegény Marco..

http://topgearhungary.blogspot.com/

AAA Nyugodjék békében!....

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

b-type
Nem csodálom, én is kész vagyok...

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Totti5
😞(( ez sokkolt most...

Nyugodjék békében! http://www.facebook.com/pages/simoncelli/156697601064237

<#rinya><#rinya><#rinya>

infidel

b-type
Meghalt 😞

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Totti5
Ez még nem tiltották le

Totti5
Uh😞(((((((((( ez nagyon csúnya... a sisak hamar feladta😞

Ahogy látni pont a fejénél, válla körül kapta el a másik kereke... reméljük nincs nagy baj és szerencséje volt.

b-type

b-type
Sic' remélem megúszod...
egy egyszerû elcsúszásból ekkora baleset ehh 😞(((

Stoner újra vb, meg is érdemli, még ha meg is könnyítették neki...Doktor úr meg csak szenved, sztem kár erõltetni ezt a Ducati dolgot.

Visca El Barça!

Ja még annyit, h Németh Balu 11. lett, Imike meg 20, de biztos megint lesz vmi kifogás h mért. Persze meg lehet érteni az öreget, ha a fia menni akar, hát menjen. Én nem irigylem tõle.

Visca El Barça!

Néztem én is reggel, több streamen is, mert vmelyik mindig behalt. Sajna itt tartunk, h évekig a tv-n néztem, most meg mindig keresgélni kell. Bár hallanám Pepi hangját, meg a tv-n nézhetném...Néztem a Superbike-ot is, azt legalább tv-n Csárli papa vb lett, meg is érdemli, mert egy pályafutásnak ez a csúcsa, és el kell ismerni, h idén lehengerlõ volt, már tavaly is jól ment. Monbdjuk a Ducati nagyon sunyin adta elõ ezt a n"nemveszünkrésztazsbkvb-nakiakarmehetprivátban" doilgot, mert sztem Checa mindent megkapott, amit kell, de ha belegondolok, akkor tavaly a gyári csapat is megkapta, mégis a Kalóz lett a vb...Szal maximum grat az öregnek. Az, hogy Várhegyi Ferink meg akkor jön rá, hogy Carlos a vb, mikor kiírják a monitorra, mindent elmond róla...Egy 13. hely elég lett volna neki, h az legyen.

Visca El Barça!

bakkerman
valamelyik nap szabadnapom volt,reggel felkeltem,benyomtam a tévét,eurosport jött be,leültem a gép elé,és hallottam fél füllel Pepi hangját,eküszöm kirázott a hideg,és 2 percen át csak a monitort bámultam...amikor Talma 2007-ben a VB címért ment,minden egyes futamot élõben néztünk faterral,a hangját,meg a híres idézeteit ezer emberé közül felismerem. 😞(

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

JGTC
Néztétek? Reggel volt.

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

JGTC
Nyugodjon békében! Bírtam ahogy lökte a szokásost hétrõl hétre, az oroszlán szívõ Loris Capirossi, meg a tanári módon való motorozást stb... kár hogy itt hagyott bennünket!

Amúgy, ha most szabad ilyent mondani én nem szerettem Várhegyit, meg Pepit, mert nem jött be, ahogy kommentáltak, de mint embert nagyon sajnálom. Részvétem a hozzátartozóknak.

Visca El Barça!

Nyugodjék békében...

Visca El Barça!

Nyugodjék békében!

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Minstrel
Szegény Pepi bácsi, nyugodjon békében! Szerettem mikor mondta, hogy "a fantasztikus Vale" 😊

http://topgearhungary.blogspot.com/

Totti5
<#szomoru1>