MotoGP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dietrich

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Totti5
wtf? mondjuk egyetlen futamot sem láttam idén hála a diginek... ismétlésekre meg nem volt még idõm. Mi nem tetszik neki? bejött valami rossz szabály?

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Dietrich
Casey Stoner visszavonul az év végén!

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Köc, a superbikehoz, meg a hozzá fûzött kommentekhez meg : itt vannak a videók

Visca El Barça!

Totti5
http://www.youtube.com/v/arWaFrLkH7s&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

RIP, olvastam én is, de az esést nem láttam, állítólag belsõ sérülései voltak.

Visca El Barça!

gordon 24
Meghalt Lee Richardson. Azért ez durva. Nem is esett nagyot. Plusz még állítólag esés után azt mondta, fáj a lába bla bla bevitték a kórházba és kampec..

Az szép... Sajnálom, pedig nem volt rossz pilóta. Egy jó Salak motorossal kevesebb.

Downhill!!

Az Jerezben volt, a célra fordító kanyarban, és könyékkel löködték egymást, de Rossi volt belül<#nevetes1>, itt azért Rea kicsit durvábban szállt bele a bömbibe, de végülis verseny volt, jobb is, h nem hoznak mindenféle hülye szabályokat, mint a f1-ben<#eljen>

Visca El Barça!

JGTC
Állat volt a superbike! Pontosan ez hiányzik a MotoGp-bõl sajna ami itt a képernyõre tapaszt...

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Minstrel
amúgy nem értem Melandrinak azokkal késõi fékezésekkel mi volt a célja, az utolsóban és az utolsó elõtti kanyarban is megcsinálta, mindig vesztett vele, ráadásul pont ezért volt rossz helyen a balesetkor

http://topgearhungary.blogspot.com/

Rea-t nem büntetném meg Rossi is csinált hasonlókat ráadásul aszem Gibernau-t lökte ki asszem egy katalán nagydíjon.
Rea mint a hokiban bodicsekkel kiütött 2 bmw-t. sztem versenybaleset. bár nagy bmw fan vagyok de nem ezen az1 futamon kell, hogy múljon idén a vb titulus.
viszont ez a doningtoni pálya kegyetlen jó, olyanokat borítanak, hogy öröm nézni
Ha egy kicsit elveszi, akkor 2. lett volna kb, és versenyben marad a 2 bömbi is. Nem csodálkoznék, ha megböntetnék utólag...

Visca El Barça!

b-type
pláne a második, egy taslit megérdemelne Rea..
De elég káoszrepesztés volt. <#eljen>

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Remélem sokan láttátok a doningtoni sbk fordulót, mert "besza-behu" volt mind2 futam <#taps>

Visca El Barça!

Ha Balunak semmi gond a gépével akkor jobban megy mint az Imi, persze evvel most nem akarom fikázni, szép volt ez a 4. hely :)

Visca El Barça!

Minstrel
Nem semmi, hogy Imre mennyire jól megy mostanában, pedig eddig Balázs volt jobb szinte mindig. Jó "visszavágás" ez azoknak akik mindig eléggé negatívan kritizálták.

Szép volt Imi, végre egy kicsit tökös gyerek volt... :) Baluért kár...

Visca El Barça!

Totti5
Tóth Imi a 3. helyen volt, de megelõzék így 4. helyen van. Ez szép eredmény!

Totti5
Majd felvételrõl megnézem... rohadt thóm még tavaly kiszedte a digit a majdnem fullos csomagból... van 10 sport csatorna, csak digi pont nem.

Egész jó futamok voltak, pár emberkét megviccelt az aszfalt, fõleg a moto3-ban :)
A Doki továbbra is mélyrepülésben. Nemtom mi lesz avval a ducatival, de nem ezt érdemli.

Visca El Barça!

Holnap futam! :) Az összes edzés esõben volt eddig, most jön az idõmérõ, de az tuti, h holnap sütni fog a nap :)

Visca El Barça!

Nem irigylem...

Visca El Barça!

Dietrich
http://www.youtube.com/v/f2H_P1TF-jk&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

McCormick: C5-ös csigolya kettétört, idegsérülés nincs, a szezonja véget ért. De legalább megúszta maradandó sérülés nélkül.

Jól megkeverte tegnap az esõ a futamokat, meg a versenyzõket is az Sbk-ban. Németh Baluért kár, h elhasalt :/

Visca El Barça!

Minstrel
Hétfõn délután Brit Superbike futamok az eurosport2-n:

14:15
Superbike (élõ)
Egyesült Királyság bajnokság, 1. futam

17:15
Superbike (élõ)
Egyesült Királyság bajnokság, 2. futam

Ma este meg MotoGP elsõ futam <#beka3>

Jah a kawasakiknak meg külön örülök ;)

Visca El Barça!

Ilyen is ritkán fordul elõ, h mind2 superbike verseny elsõ 4 helyezettje ugyanaz. Checa, Sykes, Haslam, Biaggi. Balu nagyot motorozott az ssp-ben, kár, h a rajtot elrontotta.

Visca El Barça!

Minstrel
már tavaly bejelentették, hogy nem lesz gyári yamaha

Hova tûntek a yamahák az sbk-ból?

Jó kis verseny volt mind1ik, örülök a kawasakiknak, ssp-ben remélem így folytatják, sbk-ban meg csak jobb lehet :) Én akkorát zakóztam volna, mint Checa papa, valszeg úgy söpörnek össze...:D Magyarokért meg kár, fõleg Baluban bíztam, még nemtom mi lehetett a baj, de lehet a gumi fogyta el magát.

Visca El Barça!

Totti5
Jó versenyek voltak!

b-type
..hát nem volt gyenge :)<#eljen>

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Totti5
Apa kezdõdik ( SBK ).

gordon 24
Nyugodjon békében..

Downhill!!

gordon 24
Adtam neked pár pozitív hsz értékelést, mert sosem látszottál::D Remélem így már okés::D

Downhill!!

Totti5
:((

Dietrich

Tegnap néztem a Macau gp-t, szerencsére nem volt semmi balhé, mert ott csak falra kenõdni lehet... õrültek azok a fickók :O

Visca El Barça!

Dietrich
vasárnapi eset

http://www.youtube.com/v/gsO_6YXiicI&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Lassan elfogynak, ketté fog szakadni a mezõny, lesznek a prototípusok, utánuk egy szakadék, aztán a crt-k.

Visca El Barça!

Totti5
Suzuki hivatalosan is kiszállt:(

Ha nem lenne egykerekezés gátló akk, még tökvizen is hanyattvágná :), ha nem vigyáz, hiába tud gyengébben kigyorsítani...

Visca El Barça!

b-type
Sztem az teljesítménykülönbség, biztos hogy Stoner rákoncentrált a kigyorsra+ az egész évben látható Honda elgyorsulás.
De így betojni mint Stoner és Pedrosa :D
Dovi' hozzájuk képest sokkal tökösebben nyomta, és le is nyomta Pedrosa-t a pontversenyben, Dani nagyon elfélte a végét.

Dietrich
csak jelzem..stoner egykerekezett a végén és ugye elvben ilyenkor lassabb az a motor :)

A honda szinte egész évben abból profitált, h jó a kanyarkijáratokban, meg utána, magyarul jó a kigyorsítása. A yamaha fordítva, nekik legtöbbször a fékezés, kanyarbejárat volt az erõsségük. A ducatinál minegyikre panaszkodtak :O, h nem mernek mindent beleadni, mert nem tudják hol a holtpont. Viszont ha visszanézünk, akkor vizes körülmények közt a duc is jól ment, mert akkor már nem annyira csak a motorok határait feszegetik, a gépek tudásuk alatt teljesítenek, mert a körülmények olyanok, a pilóták közt meg sokkal kisebb a különbség, persze még egy rahedli oka van ennek a dolognak. Egyébként sztem a ducatik pont ezért ma jól mentek volna arra mérget veszek, csak "szegény embert még az ág is"...

Visca El Barça!

Vagy a honda hipergyors váltója...Minél jobb a tapadás, annál jobban elõjön ez a honda elõny, mert kigyorsításhoz az kell. Nem elég, h erõsebb a hondablokk, még a váltója is gyorsabb. Mikor vizesedik a placc, akkor eléggé elfogy ez az elõny, Spies azért lett jobb, ráadásul a féktávokon meg amúgy is jobb volt az egész versenyen. Viszont az uccsó kört, sztem Spies is egy kicsit elóvatoskodta, talán már neki is kezdett túl csúszós lenni a dolog, Stoner meg mindent beleadott, h pont ott erjen a közelébe, ahol még ilyen körülmények közt is kicsit jobb a honda... Persze ez csak az én magánvéleményem :)

Visca El Barça!

Dietrich
kérdés..Spies hibázott vagy a LE közti különbség döntött..

Francba...Spiesnek drukkoltam, azért az milyen fura volt, h egy kicsit jobban kezdett esni, a hondáknak egybõl végük lett.

Visca El Barça!

Totti5
Hát izgalmas kis verseny volt. Nem gondoltam volna hogy Spies fél lerékkel marad csak le a gyõzelemrõl. Óriásit ment!