3439
-
#3039 Talma lába:
-
bodajoci #3038 Én is tegnap olvastam, eszem megáll, remélem látjuk még motoron. Hiányzik nagyon a supersportból :( -
#3037 "a portugál orvosok csak begipszeltek és közölték, hogy nem kell műteni"
minőségi lehet arra az ellátás...
Hihetetlen szerencsétlen. Pont a napokban láttam hogy Szávay Agi is úgy lesérült hogy kénytelen befejezni a profi teniszt örökre... remélem Talma felépül és tud majd a bajnokságban szerepelni. -
#3036 Talmácsi: Mintha puskával lőttek volna lábon -
#3035 Sykes egy állat,amit a Kawaval megy,respect! -
bodajoci #3034 Kawasaki tripla !!! Imolában -
#3033 Jaja örültem én is.. Végre. De ez a Lorenzo gyerek most nagyot nőtt a szememben, nagyon nem bírom sőt!!!! De ez kész, ilyen sérüléssel egy ilyet menni. Le a kalappal.. -
bodajoci #3032 A Doki végre behúzta, nyalókának meg minden elismerésem. -
bodajoci #3031 Kawasaki dupla Doningtonban. Köszi Sykes -
#3030 A hevessége miatt fog még ő esni-kelni! :-) -
Stockbauer33 #3029 Szavad nefeledd.Majd év végén visszatérünk erre.Nehogy már 2 futam után legyen ő a faszagyerek mert akkor te is kb ennyit értessz hozzá.Ügyesen megy.Majd 2-3 évad után amikor 2x világbajnok a nagyok között.Esteleg akkor...... -
#3028 mire gondolsz? 20 évesen odahugyozza a sokszoros VB,legenda Valentino Rossit,és a többi szintén nem gyenge versenyzőt is,szerintem van mire vagánynak lennie. Magabiztos,ennyi. Az ilyen fiatal titánokat szeretem minden versenysorozatban,ők viszik bele a színt a dologba :) -
#3027 És ugyanolyan unszimpatikus mint az összes spanyol.. -
#3026 Sajnos..... -
bodajoci #3025 Most már semmi kétség, h a kis Marquez lesz az új doki :) Ugyanolyan rámenős, szemtelen, mint Rossi volt fiatalon :D -
#3024 Jó kis futam volt. ( Supersport ) -
Stockbauer33 #3023 Jólment az új fiatal spanyol -
#3022 Dr Úr rendelt VÉGRE!! :-)))) -
#3021 azt is érdemes megemlíteni,hogy az újonc 20 éves Marc Marquez egy 3. hellyel indította moto GP-s pályafutását! Érdemes lesz rá odafigyelni,én neki szurkolok,hajrá hajrá! -
bodajoci #3020 arra azért kiváncsi lennék, h a moto 3-as ktm-eken, mi a bánatnak van 2 kipuff -
bodajoci #3019 Igen, még a régi :) -
#3018 YABADABADOOO doktor úr újra rendel!!!! :-))))
-
bodajoci #3017 digin, meg digi 2-őn -
Stockbauer33 #3016 :D
Nagyon kiváncsi vagyok Rossi meg a Lorenzo mit művelnek idén -
#3015 Hol lehet most nezni,melyik adon? -
bodajoci #3014 -
bodajoci #3013 -
#3012 A DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban Szombathy Pál műsorvezető Haraszti Ádámmal, csatornánk kommentátorával, valamint Rizmayer Gábor motorversenyzővel beszélgetett. -
bodajoci #3011 vasárnap este kezdődik :) -
bodajoci #3010 :( Éjjel kettőkor kezdődött az sbk... 3 aprillia pfff, nincs is evvel baj, csak akkor lesz, ha végig ez megy majd. Bár, Phillip Island nem szokott mérvadó lenni :) -
#3009 Talma nem indul a versenyen. Diagnózis: állkapocs-csonttörés, agyrázkódás és rengeteg zúzódás -
#3008 http://www.motorsportal.hu/motogp/sokkolo-kezdes-talma-es-balazs-is-leserult-c48066.html -
#3007 Állítólag Talmácsi kórházban van. -
bodajoci #3006 Pedrózsi a legjobb, de a Doki is begyorsult a jamakkával :) kiv leszek mit hoz ez az év :) -
#3005 Ha MotoGP-t unta akkor biztos nem a SBK-t akarja kipróbálni :) Amúgy szereti a V8 Supercars-t, szerintem inkább azt fogja kipróbálni ha már megunta a pecázást. -
#3004 értem,szürkébb lesz nélküle a mezőny :S viszont az új fiúra (Marquez) kiváncsi leszek,hatalmas zseni már most,lesz még ő is VB! -
ml85ml #3003 1. beteg is volt asszem vmi gyomorbaj
2. Már világbajnok
3. már nem motivált
4. az utazást, interjúkat unta ő-is meg a csaja is és aszem vagy van már gyereke vagy lesz és szeretne többet velük tölteni.
5. új dolgokat akar kipróbálni (remélem SBK)
de aszem hivatalosan az a duma hogy családi okok... -
#3002 nézegettem a jövő évi moto gp entry list-et,és nem találtam Stonert,utánanéztem a dolognak és ledöbbentem,hogy visszavonult Ti inkább otthon vagytok a moto gp-ben,mi az ok amiért visszavonul? Legjobb korban van,2x világbajnok,pár VB cím még lenne benne -
#3001 élő díjátadó a youtube on -
#3000 Ez fantasztikus volt
Nagyon kemény, nagyon bevállalós, élmény volt nézni.