3439
  • bodajoci
    Az is tök érdekes, h pont Balunak nem volt felújított blokkja az elmúlt versenyeken :O
  • bodajoci
    Balu ismét lenyomta az Imjét, Talma meg lehet mindkettőjüket megfogta volna, ha nem bénázik előtte a német gyerek...(asszem német :) )
  • Totti5
    Mi történhetett? a béna Imi alá betoltak egy szabálytalan erősebb motort, amivel jól tud menni? vagy eddig Imit hátráltatták és most Balázst? mi lehet, hát nem is tudom..........
  • ml85ml
    ma a hungaroringen FIM oldalkocsis motorverseny lesz jön innen vki?
  • bodajoci
    Holnap Sbk és Ssp immár Talmával, igaz volt már jobb edzés is, de bármi lehet! Nem értem Németh Baluval mi van mostanában, de kiváncsi lennék, h mi az igazi oka annak, h ennyire visszaesett, Imike meg "javult". Az idény elején még szabályosan "alázta" Imikét, most meg...persze értem én, h a sajtónak nem lehet elmondani mindent. Talmának meg grat, h ennyi kihagyás után, hozza az elvárható szintet simán :)
  • bodajoci
    Akkor is, nem attól tette függővé. Bár én még nem vennék mérget rá :)
  • ml85ml
    stoner akkor is visszavonul ha idén nem ő lesz a bajnok?
  • bodajoci
    Nyalóka egyre jobban elhúz Stonertől, a verseny szokás szerint nem volt vmi jó, ellentétben a 2 kisebb kategóriával, azok szuperek voltak!
  • bodajoci
    Én sem vártam addig, felvettem a fél éjszakát, gondoltam abba belefér :) De én sem értem mit kellett annyit vakerni egy olajfolton másfél órát kb...
  • Totti5
    Addig szarakodtak a szakik azzal a pár méterrel hogy a rajtra pont elaludtam:)
  • bodajoci
    A másodikon meg eldobta a vasat :O Mégegy bömbi siker, az sem rossz :)
  • bodajoci
    Carlos papa behúzta megint, hihetetlen hogy fexik neki ez a pálya :) Kiv leszek a 2. futamra...
  • ml85ml
    kiváncsi vagyok stoner akkor is visszavonul ha idén nem ő lesz a bajnok.
    még sok van hátra.
    eusportnak meg a kanyuját h teniszt kell este néznem, marad a stream-
  • Minstrel
    egyre jobban utálom ezt a tenisz dolgot
  • bodajoci
    Ma este sbk futam, valójában 8 órától, de a eurosport csak 10:45-től adja felvételről az első futamot, a másodikat élőben 11:30-tól!!!
  • bodajoci
    Azért az látszik, h a legbivalyabb gépeket vezeti leginkább az elektronika :) Anélkül megnéztem volna egy-két kigyorsítást... Mindegy, legalább esőben még használható a Duc, bár sztem régebben jobb volt. Jó verseny volt mind3 futam!
  • bodajoci
    Moto3-ban ismét hullottak mint a legyek, mert megint esik, ezúttal Le Mans-ban. Moto2 már jobb volt, kiv leszek a Motogp-re :)
  • bodajoci
    Stoner mindig fura figura volt egy kicsit, de én kedvelem, mert nagyon jó motoros, kár, h elmegy, talán, ha Rossi ott menne az elejében akkor nem így dönt :) Lehet neki is hiányoznak a régi nagy meccsek. Mert az manapság csak a hátsóbb régiókban van így a motogp-ben.
  • IXEMGabeo
    Nem gyenge, pedig mégcsak 27 éves. családja van és nem szeretne kockáztatni...Simoncelli halála tuti benne van a dologban

amúgy Richardson nagyon tehetséges salakmotoros volt régebben néztem ezeket, Gollob volt a kedvencem
  • Dietrich
    cikk
  • Totti5
    wtf? mondjuk egyetlen futamot sem láttam idén hála a diginek... ismétlésekre meg nem volt még időm. Mi nem tetszik neki? bejött valami rossz szabály?
  • Dietrich
    Casey Stoner visszavonul az év végén!
  • bodajoci
    Köc, a superbikehoz, meg a hozzá fűzött kommentekhez meg : itt vannak a videók
  • Totti5
  • bodajoci
    RIP, olvastam én is, de az esést nem láttam, állítólag belső sérülései voltak.
  • gordon 24
    Meghalt Lee Richardson. Azért ez durva. Nem is esett nagyot. Plusz még állítólag esés után azt mondta, fáj a lába bla bla bevitték a kórházba és kampec..

Az szép... Sajnálom, pedig nem volt rossz pilóta. Egy jó Salak motorossal kevesebb.
  • bodajoci
    Az Jerezben volt, a célra fordító kanyarban, és könyékkel löködték egymást, de Rossi volt belül, itt azért Rea kicsit durvábban szállt bele a bömbibe, de végülis verseny volt, jobb is, h nem hoznak mindenféle hülye szabályokat, mint a f1-ben
  • JGTC
    Állat volt a superbike! Pontosan ez hiányzik a MotoGp-ből sajna ami itt a képernyőre tapaszt...
  • Minstrel
    amúgy nem értem Melandrinak azokkal késői fékezésekkel mi volt a célja, az utolsóban és az utolsó előtti kanyarban is megcsinálta, mindig vesztett vele, ráadásul pont ezért volt rossz helyen a balesetkor
  • ml85ml
    Rea-t nem büntetném meg Rossi is csinált hasonlókat ráadásul aszem Gibernau-t lökte ki asszem egy katalán nagydíjon.
    Rea mint a hokiban bodicsekkel kiütött 2 bmw-t. sztem versenybaleset. bár nagy bmw fan vagyok de nem ezen az1 futamon kell, hogy múljon idén a vb titulus.
    viszont ez a doningtoni pálya kegyetlen jó, olyanokat borítanak, hogy öröm nézni
  • bodajoci
    Ha egy kicsit elveszi, akkor 2. lett volna kb, és versenyben marad a 2 bömbi is. Nem csodálkoznék, ha megböntetnék utólag...
  • b-type
    pláne a második, egy taslit megérdemelne Rea..
    De elég káoszrepesztés volt.
  • bodajoci
    Remélem sokan láttátok a doningtoni sbk fordulót, mert "besza-behu" volt mind2 futam
  • bodajoci
    Ha Balunak semmi gond a gépével akkor jobban megy mint az Imi, persze evvel most nem akarom fikázni, szép volt ez a 4. hely :)
  • Minstrel
    Nem semmi, hogy Imre mennyire jól megy mostanában, pedig eddig Balázs volt jobb szinte mindig. Jó "visszavágás" ez azoknak akik mindig eléggé negatívan kritizálták.
  • bodajoci
    Szép volt Imi, végre egy kicsit tökös gyerek volt... :) Baluért kár...
  • Totti5
    Tóth Imi a 3. helyen volt, de megelőzék így 4. helyen van. Ez szép eredmény!
  • Totti5
    Majd felvételről megnézem... rohadt thóm még tavaly kiszedte a digit a majdnem fullos csomagból... van 10 sport csatorna, csak digi pont nem.
  • bodajoci
    Egész jó futamok voltak, pár emberkét megviccelt az aszfalt, főleg a moto3-ban :)
    A Doki továbbra is mélyrepülésben. Nemtom mi lesz avval a ducatival, de nem ezt érdemli.
  • bodajoci
    Holnap futam! :) Az összes edzés esőben volt eddig, most jön az időmérő, de az tuti, h holnap sütni fog a nap :)