3439
-
bodajoci #2959 Az is tök érdekes, h pont Balunak nem volt felújított blokkja az elmúlt versenyeken :O -
bodajoci #2958 Balu ismét lenyomta az Imjét, Talma meg lehet mindkettőjüket megfogta volna, ha nem bénázik előtte a német gyerek...(asszem német :) ) -
#2957 Mi történhetett? a béna Imi alá betoltak egy szabálytalan erősebb motort, amivel jól tud menni? vagy eddig Imit hátráltatták és most Balázst? mi lehet, hát nem is tudom.......... -
ml85ml #2956 ma a hungaroringen FIM oldalkocsis motorverseny lesz jön innen vki? -
bodajoci #2955 Holnap Sbk és Ssp immár Talmával, igaz volt már jobb edzés is, de bármi lehet! Nem értem Németh Baluval mi van mostanában, de kiváncsi lennék, h mi az igazi oka annak, h ennyire visszaesett, Imike meg "javult". Az idény elején még szabályosan "alázta" Imikét, most meg...persze értem én, h a sajtónak nem lehet elmondani mindent. Talmának meg grat, h ennyi kihagyás után, hozza az elvárható szintet simán :) -
bodajoci #2954 Akkor is, nem attól tette függővé. Bár én még nem vennék mérget rá :) -
ml85ml #2953 stoner akkor is visszavonul ha idén nem ő lesz a bajnok? -
bodajoci #2952 Nyalóka egyre jobban elhúz Stonertől, a verseny szokás szerint nem volt vmi jó, ellentétben a 2 kisebb kategóriával, azok szuperek voltak! -
bodajoci #2951 Én sem vártam addig, felvettem a fél éjszakát, gondoltam abba belefér :) De én sem értem mit kellett annyit vakerni egy olajfolton másfél órát kb... -
#2950 Addig szarakodtak a szakik azzal a pár méterrel hogy a rajtra pont elaludtam:) -
bodajoci #2949 A másodikon meg eldobta a vasat :O Mégegy bömbi siker, az sem rossz :) -
bodajoci #2948 Carlos papa behúzta megint, hihetetlen hogy fexik neki ez a pálya :) Kiv leszek a 2. futamra... -
ml85ml #2947 kiváncsi vagyok stoner akkor is visszavonul ha idén nem ő lesz a bajnok.
még sok van hátra.
eusportnak meg a kanyuját h teniszt kell este néznem, marad a stream- -
#2946 egyre jobban utálom ezt a tenisz dolgot -
bodajoci #2945 Ma este sbk futam, valójában 8 órától, de a eurosport csak 10:45-től adja felvételről az első futamot, a másodikat élőben 11:30-tól!!! -
bodajoci #2944 Azért az látszik, h a legbivalyabb gépeket vezeti leginkább az elektronika :) Anélkül megnéztem volna egy-két kigyorsítást... Mindegy, legalább esőben még használható a Duc, bár sztem régebben jobb volt. Jó verseny volt mind3 futam! -
bodajoci #2943 Moto3-ban ismét hullottak mint a legyek, mert megint esik, ezúttal Le Mans-ban. Moto2 már jobb volt, kiv leszek a Motogp-re :) -
bodajoci #2942 Stoner mindig fura figura volt egy kicsit, de én kedvelem, mert nagyon jó motoros, kár, h elmegy, talán, ha Rossi ott menne az elejében akkor nem így dönt :) Lehet neki is hiányoznak a régi nagy meccsek. Mert az manapság csak a hátsóbb régiókban van így a motogp-ben.
-
IXEMGabeo #2941 Nem gyenge, pedig mégcsak 27 éves. családja van és nem szeretne kockáztatni...Simoncelli halála tuti benne van a dologban
amúgy Richardson nagyon tehetséges salakmotoros volt régebben néztem ezeket, Gollob volt a kedvencem -
#2940 cikk -
#2939 wtf? mondjuk egyetlen futamot sem láttam idén hála a diginek... ismétlésekre meg nem volt még időm. Mi nem tetszik neki? bejött valami rossz szabály? -
#2938 Casey Stoner visszavonul az év végén! -
bodajoci #2937 Köc, a superbikehoz, meg a hozzá fűzött kommentekhez meg : itt vannak a videók -
#2936 -
bodajoci #2935 RIP, olvastam én is, de az esést nem láttam, állítólag belső sérülései voltak. -
#2934 Meghalt Lee Richardson. Azért ez durva. Nem is esett nagyot. Plusz még állítólag esés után azt mondta, fáj a lába bla bla bevitték a kórházba és kampec..
Az szép... Sajnálom, pedig nem volt rossz pilóta. Egy jó Salak motorossal kevesebb. -
bodajoci #2933 Az Jerezben volt, a célra fordító kanyarban, és könyékkel löködték egymást, de Rossi volt belül, itt azért Rea kicsit durvábban szállt bele a bömbibe, de végülis verseny volt, jobb is, h nem hoznak mindenféle hülye szabályokat, mint a f1-ben -
#2932 Állat volt a superbike! Pontosan ez hiányzik a MotoGp-ből sajna ami itt a képernyőre tapaszt... -
#2931 amúgy nem értem Melandrinak azokkal késői fékezésekkel mi volt a célja, az utolsóban és az utolsó előtti kanyarban is megcsinálta, mindig vesztett vele, ráadásul pont ezért volt rossz helyen a balesetkor -
ml85ml #2930 Rea-t nem büntetném meg Rossi is csinált hasonlókat ráadásul aszem Gibernau-t lökte ki asszem egy katalán nagydíjon.
Rea mint a hokiban bodicsekkel kiütött 2 bmw-t. sztem versenybaleset. bár nagy bmw fan vagyok de nem ezen az1 futamon kell, hogy múljon idén a vb titulus.
viszont ez a doningtoni pálya kegyetlen jó, olyanokat borítanak, hogy öröm nézni -
bodajoci #2929 Ha egy kicsit elveszi, akkor 2. lett volna kb, és versenyben marad a 2 bömbi is. Nem csodálkoznék, ha megböntetnék utólag... -
#2928 pláne a második, egy taslit megérdemelne Rea..
De elég káoszrepesztés volt. -
bodajoci #2927 Remélem sokan láttátok a doningtoni sbk fordulót, mert "besza-behu" volt mind2 futam -
bodajoci #2926 Ha Balunak semmi gond a gépével akkor jobban megy mint az Imi, persze evvel most nem akarom fikázni, szép volt ez a 4. hely :) -
#2925 Nem semmi, hogy Imre mennyire jól megy mostanában, pedig eddig Balázs volt jobb szinte mindig. Jó "visszavágás" ez azoknak akik mindig eléggé negatívan kritizálták. -
bodajoci #2924 Szép volt Imi, végre egy kicsit tökös gyerek volt... :) Baluért kár... -
#2923 Tóth Imi a 3. helyen volt, de megelőzék így 4. helyen van. Ez szép eredmény! -
#2922 Majd felvételről megnézem... rohadt thóm még tavaly kiszedte a digit a majdnem fullos csomagból... van 10 sport csatorna, csak digi pont nem. -
bodajoci #2921 Egész jó futamok voltak, pár emberkét megviccelt az aszfalt, főleg a moto3-ban :)
A Doki továbbra is mélyrepülésben. Nemtom mi lesz avval a ducatival, de nem ezt érdemli. -
bodajoci #2920 Holnap futam! :) Az összes edzés esőben volt eddig, most jön az időmérő, de az tuti, h holnap sütni fog a nap :)