MotoGP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dietrich

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Biaggi amúgy a lábát törte még pénteken. A 2. verseny Hagáé lett volna, ha kilóméternyi elõnye ellenére nem hasal el a szakadó esõben. Így aztán Sykes-é lett a gyõzelem a zx 10-essel:-)

Visca El Barça!

Vééégre nyert a Kawasaki az sbk-ban:-)

Visca El Barça!

Ahogy nézem közben az sbk-ban Checa papa gyõzelme borítékolva van:-) Biaggi meg padlózott?

Visca El Barça!

Csak azt nem értem, h Zarco mi a bánatot akart a befutóban, ha nem nézeget hátra, meg nem kapálózik akkor nyer kb.

Visca El Barça!

Jah mikor már lement vagy 5-6 esetleg 10 kör a csirke futamból:-) akkor már a myp2p utántzaton is volt 2 link legalább. De induláskor csak ezt találtam...

Visca El Barça!

Dietrich
vagy itt

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
nem kis pálya volt az utolsó kör 125-ben 😊
digi sport plus-on nézem

Visca El Barça!

Visca El Barça!

Bazz nem elég, h motogp-t streamek hiányában( mivel myp2p halott) nem igazán tudok nézni( max a parabolámon a dsf reklámközvetítését, azok is a motogp futamot rendszeresen helyettesítik vmi szar német focival), akkor még a juró sem adja a superbike elsõ futamát, a másodikat is csak késve<#falbav>

Visca El Barça!

Egy jó kis blog a témában
http://vroom.blog.hu/
Minstrel
nem tudtok róla, hogy Brno-ba indul-e busz vagy valami jármûféleség amivel kitudnék menni csak vasárnapra?

http://topgearhungary.blogspot.com/

Minstrel
<#eljen> Én is néztem, szépen elõre jött!

Meg kell, h emeljük a kalapunkat Németh Balu elõtt aki 7. helyen jött be az ssp600-ban, soxor jobb körket futva, mint a versenyben vezetõk! Max gratula!!!

Visca El Barça!

Jó kis futamok voltak most tényleg. A 125-ben a befutó az hatalmas volt. Elõbb olvastam, h utoljára 2004-ben volt ilyen a 125-ben( nem emléxem, pedig tuti, h néztem:-) ),akkor Lorenzo és Dovi futott be egyszerre.

Visca El Barça!

Totti5
Izgalmas volt a GP is. Lorenzo hihetetlen utolsó kört ment és az elõzés is parádés volt.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
Durva volt a 125ös futam! Ennyi elõzést az elsõ 6ban te jó ég, már rég láttam...

Én azért még meg-meg nézem, de amióta nincs Talma, meg a Doki is csak szenved azóta nem érdekel igazán, a Superbike sokkal jobb.

Visca El Barça!

Dietrich
Péntek
Digisport

13:10
Motorsport
Gyorsaságimotoros-vb, Német Nagydíj, szabadedzés, 125 kcm

14:05
Motorsport
Gyorsaságimotoros-vb, Német Nagydíj, szabadedzés, MotoGP

15:05
Motorsport
Gyorsaságimotoros-vb, Német Nagydíj, szabadedzés, Moto2

Szombat

12:55
Motorsport
Gyorsaságimotoros-vb, Német Nagydíj, idõmérõ edzés, 125 kcm

13:50
Motorsport
Gyorsaságimotoros-vb, Német Nagydíj, idõmérõ edzés, MotoGP

15:05
Motorsport
Gyorsaságimotoros-vb, Német Nagydíj, idõmérõ edzés, Moto2

Vasárnap

10:30
Motorsport
Gyorsaságimotoros-vb, Német Nagydíj, 125 kcm, a futam

12:05
Motorsport
Gyorsaságimotoros-vb, Német Nagydíj, Moto2, a futam

13:15
Motorsport
Gyorsaságimotoros-vb, Német Nagydíj, MotoGP, a futam

http://tv.stream.com.ru/

Dietrich
Igazad van.
Van digisportom, de ennek ellenére én már nem követem 2-3 éve.

Jah de azért lesz a németeknél motogp futam is:-)

Visca El Barça!

Dietrich
Vasárnap

ESP2
14:15 Superbike
Egyesült Királyság - Elsõ futam (45perc) Felvételrõl

19:30 Superbike
Egyesült Királyság - 2. futam (30perc) Felvételrõl

Persze a lóvé már megint...Imje menni fog, bármilyen balfax is. Dehát meg lehet érteni apucit.

Visca El Barça!

Vki nem tudja esetleg, h Németh Balu mi a faxért nem indul az ssp600-ban? Mert megy a ködösítés, de semmi konkrétum...magyarok vagyunk v mi<#falbav>

Visca El Barça!

Minstrel
túl sok jobb választása nem lett volna, vagyis semmi nem lett volna szerintem 😊

A fene sem gondolta volna, h lenyomják a kenguru gyereket ketten is a végére:-D Dokinak meg szar húzás volt a Ducatihoz menni, egyre nyilvánvalóbb...

Visca El Barça!

Jaja. Apám is meg én is ott néztük. Marad a torrent...

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Totti5
Neten nézés pofon a szarnak sajnos... igaz hagyhatták volna, de akkor sokan nem fizetnek elõ a csatornára ahol kizárólagosan nézheti a versenyt. Biztos sokan követték neten így hamar le is lõtték...

Azért van különbség pl a királyi adása és a netes stream közt...

Ha a képminõség neked másodlagos akkor nézd neten...
De legalább hagyhatták volna online nézni. :/

Totti5
Nekem már elegem volt hogy sosem látok semmit, mert mindig máshol van... szerdától olyan csomagra álltunk át ahol van Euro 1-2, Sport 1-2-M, Sportkulb, Digi. Máshogy ez sajnos nem megy manapság...

A normálisat úgy értem hogy (az én esetemben) az upc csomagban is bent legyen. A képminõség már másodlagos. :-)

Hol van még egy adó ahol normális HD-ben tudnák adni ?, mert a királyi tv az egy bullshit
Igazán megvehetné valami normális csatorna a digitõl... <#szomoru1>

Totti5
10:3012:05
Motorsport (élõ) Fogadok az eseményre
Gyorsaságimotoros-vb, Olasz Nagydíj, 125 kcm, a futam
12:05
Gyorsaságimotoros-vb, Olasz Nagydíj, Moto2, idõa futam
13:15
Gyorsaságimotoros-vb, Olasz Nagydíj, MotoGP, a futam

Dietrich
Eurosport 2

18:00
SUPERBIKE:: Egyesült Királyság bajnokság,Egyesült Királyság - Elsõ futam (30perc) Felvétel

18:30
SUPERBIKE:: Egyesült Királyság bajnokság,Egyesült Királyság - 2. futam (30perc) Felvéte

Azé' BigBennek már kijárt egy trófea. Megérdemelte:-) Supersic meg megint birka volt:-D

Visca El Barça!

Dietrich
Digisport
11:25
Gyorsaságimotoros-vb, Holland Nagydíj, 125 kcm, a futam

13:00
Gyorsaságimotoros-vb, Holland Nagydíj, Moto2, a futam

14:15
Gyorsaságimotoros-vb, Holland Nagydíj, MotoGP, a futam

terollal van vmi h ilyen lassú volt az idõmérõn???

<#nevetes1>

Verseny szombaton lesz, ne feledjétek:-)
Ezt meg nézzétek meg, érdemes:-D

Visca El Barça!

Dietrich
Maradjunk annyiban aki egy kicsit is ért az autó és motorsporthoz az hanyagolja a VF brigádot.
Errõl elég sokat lehet olvasni az indexen.
Én meg tudom VF-rõl, hogy sokszor nem is nézi a monitort a papírokból olvas fel amit Párizsból küldenek nekik...

Jó a barmozás erõs volt egy kicsit hirtelen felindulásból de ha annyira szuper munkásságai vannak akkor igazán elolvashatna egy-két weboldalt, h vmi köze is legyen ahhoz amit közvetít. De ilyet mondani, h azért csúszott meg mert leért a térde...Talán nem tudja , h azért van a térdkoptató? A vak is látta, mármint akinek életében már volt köze motorbiciklihez, h az elsõ kerék elment kissé. Ennyi. Nem oda való. Nem igaz, h a jurónál ezt nem látják.

Visca El Barça!

Totti5
Nézz utána a munkásságainak. Ismétlem, ha nem tetszik nem kötelezõ nézni... persze le lehet írni, de barmozással kezdeni az csak téged minõsít.

Hogy kiemelkedõ lenne? Vannak kiemelkedõk de õ nem tartozik közéjük az biztos. Ha hülyeséget tud mondani csak akkor inkább ne szóljon semmit. Nem csak én szidom, hanem sztem 10-bõl 8 ember aki szereti a motorsportot...

Visca El Barça!

Totti5
Egyrészt nem kötelezõ nézni, másrészt lebarmozni hazánk egyik kiemelkedõ szakkommentátorát elég primitív dolog. Kis hazánk Eurosport csapata nem olyan nagy így sok az átfedés, sokan 6 féle sportot is kommentálnak, és próbálnak mindben helytállni. Várhegyi stílusa nem túl szerencsés a technikai sportokhoz, de ez van. Ha nem tetszik akkor nézd az angolt, senki sem gátol benne.

A 2.-ban meg Macio szúrta el. Hangosan felsírtam mikor Várhegyi "ûberbarom" Feri szerint a térde leért, azért indult meg alatta a motor. Nna ekkor kapcsoltam be a paraantennát, azt néztem tovább németül. Ez a 2 ember soxor fizikai fájdalmat okoz nekem komolyan. Annyira semmit nem érõ dumájuk van, h akár a kabócák nemi életérõl is dumálhatnának a versenyek alatt. Legalább egyszer vennék a fáradtságot, azt olvasnák el a széria honlapját, és közölnének konkrétumokat a versenyrõl, de nem, sohasem. Ugyanezt csinálták, mikor még a motogp-t is õk "kommentálták". Pepi vagy a régmúlt idõkrõl csöpög, vagy kinéz magának egy drivert (pl. Smrz)és róla áradozik, Ferink meg olyan közhelyeket beszél, h az tényleg fáj. Egyszer néznék meg, h az angolok h csinálják. Én kissé értek angolul, szal megértem a lényeget, és abból sokkal több hasznos infót hámozok ki, sõt még a németbõl is, mint ebbõl, amit ezek csinálnak. Most sorolhatnám, de tényleg nincs kedvem itt oldalakat írni minden egyes közvetítésük hülyeség tömkelegérõl. Inkább nyomnák angolul nálunk is, aki nem érti annak úgyis mindegy, mert ebbõl sem tud meg semmit, aki meg érti az sokkal jobban járna...

Visca El Barça!

Totti5
Kár hogy Biaggi elszúrta, megnéztem volna hogy elõz Melandri a kanyargós részen😊