236
Ha van kedved nosztalgiázni, régi progikról itt a helyed! Geforce FX vs 9700pro barmok kíméljenek!
-
#101 ímádlak te kis huncut :D
megkaptam a leveled :))))))))
Köszönöm szépen :))))))))))))))
most fülig ér a szám :))))
ez egy szép nap :))))))))) -
#100 Nincs meg valakinek a Lotus: Ultimate Challenge (a.k.a. Lotus 3) működő verzióban? Az enyém sehogy sem akar müxeni! (lehet, hogy elő kéne vakarnom a 486-osomat a szekrény aljáról, hátha azon megy?) -
#99 elküldtem! -
#98 Mindjárt küldöm az Ironamn-t! -
#97 Kíváncsi vagyok, hogy ezt ki ismeri?
Annyit segítek, hogy amiga:) -
#95 De az a street rod
a mai változata Street Legal az Invictustól
Hajrá Magyarok :))))))) -
#94 School Daze... egy iskolában kellett szórakozni. Micsoda hangulat!
Rocky Horror Picture Show. Spectrumon. Emlékeztek? Csak néztem, tök király volt!!! -
#93 Fülemüle: A Lazy Jones! De jó kis game volt! Meg a Renegade Speccyn. De jó olvasni titeket!
És emlékeztek a Manic Minerre, vagy a JetSet Willyre? -
#92 az volt a neve télleg :)))))))))
Valakinek megvan az IRONMAN?
küldje el nekem ímélben péeles :)))))))) -
#91 na ja szép kis világ lenne :) -
#88 Tényleg ezt nemtudom hol hallottam: a számítógépes játékok befolyásolják az emberi gondolkodást, viselkedést... ha ez igaz, akkor aki a 80 as években pacmanezett, akkor az most idióta monoton zenére sárga golyókat kapkodna be a sötét szobáláyban :) -
#83 és arra ki emléxik mikor 4 terepjáróval 4 színben és körbe körbe kellett menni dimbes dombos pályán és volt benne nitró meg fejleszteni lehetett az autód :D
4x4 valami volt a neve, nem tom pontosan és az a játék amit most is jáccanék szívesen :)))))))) -
#82 huhh a street road, mennnyit gyurtam hogy elérjem a fekete kocsit és jasszoskodjak vele :)))))))))) -
Ali #81 Az én jó, öreg Spectrumom tökéletes állapotban, eredeti dobozában, vagy ezer játék társaságában pihenget a szekrényemben. Néha előveszem, kipróbálgatom, hogy minden rendben van-e Vele.
Target Renegade: haverral ketten, az volt az igazi... -
spR #80 Enterprise 128: Last Ninja2, Amaurote, Target Renegade, Batman
C64: Test Drive, Street Rod, Steel Thunder, The Train, Last Ninja 1, International Karate, Gunship
Amiga: Lost Patrol (máig imádom a zenéjét), Wings, Gunship 2000, F15 Strike Eagle II, Lotus sorozat, Killing Cloud, Popolous I-II, Powermonger
Istenem, régi szép idők... -
#79 Jah. Meg az a nyekergés még mindig a fülemben van. :)
Amúgy még megvan a Spectrum, csak az érzékelőfólija purcant ki. Sehol nem találtam megvásárolhatót. Pedig elraktam volna a gépet az utókornak a walmannal együtt. :) -
#78 Spectrumon volt a Captain Trueno, hát annak a hangulatát eddig semmi nem érte el, amivel játszottam. Platform volt, gyönyörű, négy irányba scrollozó grafikával egy középkori várban. A karakter alakot tudott váltani, lovaggá/tolvajjá/sumo birkózóvá lett, mikor mire volt szükség. Rengeteget játszottam vele!
Ugyancsak Speccyn a Chaos, majd később a Lords of Chaos volt ász, de léteznek még Amiga átiratok is!
C-64-en a Street Rod és az Elvira tarolt, de talán emlékeztek a Simulmondo I Play 3D Tennis-ére, ami mind a mai napg a legjobb teniszjáték! Félelmetes volt, ahogy Sampras ellen játszottam a karrier módban - az ezredik helyről indultam, Wimbledonban már a 8. kiemeltként! - és én álltam nyerésre, amikor Sampras beerősített... Lemosott a pályáról. Meccs alatt nem lehetett menteni, dse ez csak izgalmasabbá tette.
Amigán a Chaos Engine minden idők legjobb akciójátéka lett, közel olyan jót sem láttam. Aztán ott volt a Super Frog, mindenkit meghódított. Mért nem tudnak ilyen színvonalú gámákat csinálni manapság? És persze az Elite II-Frontier, lenyűgöző volt.
PC-n a Civ 2, a Might & Magic 6, a Sims, Driver jöttek nagyon be, persze PC-n rengeteg jó játékom van, de úgy érzem, az Amigás felhozatalt néhány területen meg sem közelíti. -
#77 En soha nem tudtam hogy a meg C64 re megjeleno Bruce Lee jatekban mire volt jo a Sumo hapek?:)
En amikor jacottam haverrel en voltam a Bruce o meg a Sumo... aszt viszont eszrevettem hogy akarhanyszor bemordult vagy bekiabalt a dagadt megjelent egy fekete nindzsa:)
Meg milyen fasza volt a kis Spectrumon a kazettas jatekokat lore meg hatra tekerni:))) -
donpedro25 #76 Így-így, ahogy a kolléga mondja.
-
#75 576 meg hagyjan. De akkoriban, egy jatekon keccer szorakozhattal. Eloszoris ha vegigjaccottad, masodszor pedig ha elolvastad a CoVban a leirast hozza. Volt olyan jatekleiras, foleg a korai c64es kalandok, "borrowed times", "sunny shine", "Fish!", stb, amiken konnyesre rohogteg magad, pedig meg sem volt a game. Viccujsag vagy jatekujsag, nem mindig volt egyertelmu ;] -
#74 Mert csak c64rol irtam jatekokat, a dott viszont mar csak pcre jott ki, az akkori legendas lucasarts kalandokkal egyutt. Ha a PCt is felsorolom, akkor ki nem hagyom ofkorsz. -
#73 A Larry sorozat üt mindent. Főleg a Larry 6! -
#72 hát,én csak az 576-ban láttam a larry-s gamet,de soxor megnéztem a képeket..... -
#71 huhh
Larry sorozat. az is kiru volt
és az Alon in the Dark is fasza játék volt, bár én Larryztem :))))))))) -
#70 icq-d nincs? -
#69 Tudom, hogy kb két nap múlva mát sehol sem lesz, de azért örömködni még lehet nem? -
#68 erre én is emléxem!semmi animáció,csak mozgás.a farkasok jobbra-ballra billegtek! -
#67 mert ujdonság!nézd meg egy hét múlva... -
#66 Nekem van egy jó kis fociprogim NES-re! Az valami állat! 6 fajta borításon lehet nyomni, lehet ollózni meg minden! (Felbontás kb mint egy jobb telefoné, ma már kicsit hülyén nézz ki, de ez benne a pláne) -
#65 abban az évben jött ki a License To Kill is (gyengébbek kedvéért James Bond gamma)! -
#64 Azért én emlékszem még egy jó kis MicroProse progira! F1GP!!! Akkoriban a renderelt intró és a csodálatos poligonos graf még igencsak gyerekcipőben járt, de máig egy örök darab! -
#63 Ha már a Maniac Mansion-t leírtad, hogy hagyhattad ki minden idők legjobb játékát! (Igen soha sem készült jobb és nem is fog, bár a Syberia majdnem megközelíti) Szóval az ALL TIME WINNER a Day Of The Tentacle!!!!!!!! -
#62 arra :)))
a memóriám már nem a régi :)))))))) -
donpedro25 #61 Basszus, tényleg, a Microprose soccer volt a másik nagy ász!!! Ahogy a kis csávók össze-vissza csúszkáltak az esőben, az überfrankó volt.
Nekem speciel még a sensi soccernél is jobban bejött, pedig azt nagyon sokan szerették. -
donpedro25 #60 Nekem speciel a Revs nevű autós progi jött be nagyon, még kb. 1988-ban. Egy pálya, 19 ellenfél, (F-3-szerű autók) és olyan AI, amit azóta sem nagyon láttam. Minden pilóta saját stílussal bírt, iszonyú jó versenyeket nyomtam vele.
Ráadásul, kb. 3 hónapig tartott, míg a közepes nehézségi fokozaton versenyt tudtam nyerni, pedig már akkor sem voltam teljesen kezdő.
Életem egyik legszebb pillanat volt, amikor először lettem első az edzésen.
Ja, ez egy C64-es progi volt, bár én a +4-es átiratát nyúztam. -
#59 Pirates, Elite, bards tale sorozat, krynn szeria, supremacy, zak mckracken, manian mansion, decathlon, microprose soccer fuves es teremtorna, ace1-2, creatures, ironlord, defender o.t. crown, exile, simulmondo szimulatorok, big game fishing, es meg sorolhatnam a soksok kedvenc jatekot, amikkel anno orakat jaccottunk haverokkal, 2joyyal.. Azokat az idoket/feelinget nem lehet visszahozni PCre sosem, de nem is veheti el tolunk senki ;] -
[Walaki]D`Lair #58 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#57 Nem Impossible Mission-ról beszélsz? -
#56 A Sokoban az megizzasztott.
Nehezek voltak azok a dobozok. :)
Habár inkább egy szénatömbre hasonlítottak. :) -
#55 ki emléxik a Mission Impossible 2re és a sokobanra? (nekem még xt-n volt meg es nem volt a gépbe merevlemez mert elképesztő ára volt
360-as floppyn volt mindegyik game
Kúl volt 1989es év :))))))))))