Nosztalgiázzunk!!!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
alkohol.freeblog.hu Mi csak őszinték vagyunk, de nem állatok!
Nekem speciel még a sensi soccernél is jobban bejött, pedig azt nagyon sokan szerették.
Ráadásul, kb. 3 hónapig tartott, míg a közepes nehézségi fokozaton versenyt tudtam nyerni, pedig már akkor sem voltam teljesen kezdõ.
Életem egyik legszebb pillanat volt, amikor elõször lettem elsõ az edzésen.
Ja, ez egy C64-es progi volt, bár én a +4-es átiratát nyúztam.
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Nehezek voltak azok a dobozok. 😊
Habár inkább egy szénatömbre hasonlítottak. 😊
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
360-as floppyn volt mindegyik game
Kúl volt 1989es év 😊)))))))))
Értsd jól. 😊
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
SZVSZ a quakeworldos proxys szöveges teamkommunikáció máig a legjobb. Iszonyatosan egyszerû volt, és nagyon hatékony. Persze a mai FPS eknél már nehéz lenne megcsinálni, bonyolódtak már azóta egy "kicsit", és a hangkommunikáció teljesen feleslegessé teszi a fejlesztését. Viszont az tény, hogy QW ben teljesen felesleges lenne használni hangcomm.-t, mert mire benyögnéd amit akarsz mondani addig már 20x lenyomtad a megfelelõ gombot 😊
Az ufós nagyon bejött, de az autóverseny is király volt ahogy a napszakok váltakoznak 😊
~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Ne haragudj meg, de ez azer` nem eri el az unreal software renderingjet...
`Take a look to the sky just before you die`
hát azért ez NAGYON merész kijelentés, vagy inkább túlzás
Mint tudjátok a Sound Blaster Live! elég sok dos-os játékkal összeakad. Nem tudtok valami patchrõl, vagy programról amivel tudnék ezen segíteni? Több mint 100 mega régi játékom van, de alig tudok 1-2 vel ezek közül játszani 😞
Ha mar prince of persia, akkor mondjatok el lecci, hogy a 2 reszben mit kellett csinalni, amikor eljutottaal a varazsszonyeghez, mentel meg valamennyit , es egy leszkado hidhoz ertel egy csintvazzal( orok eletu), 12 eve itt akadtam el, es azota nem jutottam tovabb) azt tudom, hogy egy ido utan leszakad a hid, de rajt sosem maradtam....
Kozben meg egy nagy game volt, a szamomra halhatatlan Hexen 2, mely 97 ben jelent meg, es mind a mai napig az alap enginnel(`97!) fullosan muxik open glen keresztul a legujjab graf kartyak barmelyik driverevel!
Igy jutottunk el az unreal 1. reszehez, mely valami hihetetlen gyonyoru/hangulatos/csodalatos game, mind a mai napig a legjobb fps. Aztan a `99 es ev mar nagyon szepen indult. Kezdve ott, hogy : Thief : the dark project, sin, half life,... es meg folytathatnam a sort...Talan a Thief 1 volt a legjelentosebb mindd kozul, egesz napokat nyomtam vele vegig annno.
Aztan 1999 november 2-an jelent meg eletem legnagyobb jateka( es szegyenlem, hogy korabbi epizodjaival csak ez utan foglalkoztam) az Ultima IX : ascension. En az 1.03 f verzioval nyomtam vegig a gamet, ami tele volt buggal, es lassu is volt, de ezek alapjan lett eletem legnagyobb gameje( es originalban nem fogjatok ki talalni hol talaltam ra: Olaszorszagban, egy eldugott szigeten egy kis szupermarketben, 20 Euro volt az ara, azonnal megvettem
Ezt kovetoen nekem meg nagyon tetszett az Indiana Jones and the infernal machine, ami szimplan agyon verte a Tomb raider reszeket...( es a pc guruban is 92%ot kapott, de a negativ vizhangnak koszonhetoen utana mar csak negativan emlegettek...). Ezert varom annyira az Emperor`s tombot is. A tomb raidereket tekintve pedig a 3. resz tetszett a legjobban. Emlexem meg, a haverokkal parhuzamosan nyomtuk, (es akkor meg nem volt net hozzaferesem sem), es egymasnak segitettunk, amikor valaki elakadt...
Itt emlitenem meg meg a die hard trilogy 1 reszet, melyet psxen lattam eloszor, mert az egyik haveromnak anno olyan konzolja is volt( es fenypisztoly is😊 Na az akkor leforditott a szekrol😊
Aztan 2001 augusztusa fele jartunk, amikor megjelent az Anachronox nevu rpg game. Na azzal egy honapot nyomtam kereken, es meg ma is az egyetlen game, ami felveheti az Ultima Ix-el a versenyt.
Meg meg emlitenek par gamet: Montesuma`s return, az egyik legjobb fp platform, es igen van hozza voodoo 2 -om is😊 Marha jol is nez ki. Gex 3d enter the gecko : A vilag legjobb pc-s platform jateka( no comment). The whell of time( amiota megvettem, azota mas fp kaland game nem erdekel, es a zeneket meg ma is minden nap meghalgatom), Gabriel Knight 3 Rendkivuli hangulatu game, az egyik legjobb kaland jatek, Trespasser( amikor meglett, akkor tenyleg hanyatt vagtam magam... A fizikai engine egyedulallo mind a mai napig), Die by the sword( a legjobb hack `n slash mind a mai napig -no comment), nem folytatom a sort, mert meg sok van.
Special : Nintendo 64 Conker`s Bad Fur Day: Eletem 3. legjobb jateka, es egyben legjobb platform jateka... Ha nem tudnad miert, latogass el az N64 egy csoda topicba!
Hat ennyi

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Akkor te még nagyon zöldfülû lehetsz. 😊
Az elsõ játékom egy F1-"szimulátor" volt ZX Spectrumon. 😊 Az autó felrobbanása 2 frame volt. 😊
Az elsõ FPS-em a Wolfeinstein3D. Nagyon rula volt. Németjuhászok és kékkabátosok hada. 😊