236
Ha van kedved nosztalgiázni, régi progikról itt a helyed! Geforce FX vs 9700pro barmok kíméljenek!
  • Pupcika
    ímádlak te kis huncut :D
    megkaptam a leveled :))))))))
    Köszönöm szépen :))))))))))))))
    most fülig ér a szám :))))
    ez egy szép nap :)))))))))
  • Csudri #100
    Nincs meg valakinek a Lotus: Ultimate Challenge (a.k.a. Lotus 3) működő verzióban? Az enyém sehogy sem akar müxeni! (lehet, hogy elő kéne vakarnom a 486-osomat a szekrény aljáról, hátha azon megy?)
  • Csudri #99
    elküldtem!
  • Csudri #98
    Mindjárt küldöm az Ironamn-t!
  • Dynamic
    Kíváncsi vagyok, hogy ezt ki ismeri?
    Annyit segítek, hogy amiga:)
  • Pupcika
    De az a street rod
    a mai változata Street Legal az Invictustól
    Hajrá Magyarok :)))))))
  • Amiga
    School Daze... egy iskolában kellett szórakozni. Micsoda hangulat!

Rocky Horror Picture Show. Spectrumon. Emlékeztek? Csak néztem, tök király volt!!!
  • Amiga
    Fülemüle: A Lazy Jones! De jó kis game volt! Meg a Renegade Speccyn. De jó olvasni titeket!

És emlékeztek a Manic Minerre, vagy a JetSet Willyre?
  • Pupcika
    az volt a neve télleg :)))))))))
    Valakinek megvan az IRONMAN?
    küldje el nekem ímélben péeles :))))))))
  • The Garrett
    na ja szép kis világ lenne :)
  • The Garrett
    Tényleg ezt nemtudom hol hallottam: a számítógépes játékok befolyásolják az emberi gondolkodást, viselkedést... ha ez igaz, akkor aki a 80 as években pacmanezett, akkor az most idióta monoton zenére sárga golyókat kapkodna be a sötét szobáláyban :)
  • Pupcika
    és arra ki emléxik mikor 4 terepjáróval 4 színben és körbe körbe kellett menni dimbes dombos pályán és volt benne nitró meg fejleszteni lehetett az autód :D
    4x4 valami volt a neve, nem tom pontosan és az a játék amit most is jáccanék szívesen :))))))))
  • Pupcika
    huhh a street road, mennnyit gyurtam hogy elérjem a fekete kocsit és jasszoskodjak vele :))))))))))
  • Ali
    Az én jó, öreg Spectrumom tökéletes állapotban, eredeti dobozában, vagy ezer játék társaságában pihenget a szekrényemben. Néha előveszem, kipróbálgatom, hogy minden rendben van-e Vele.

Target Renegade: haverral ketten, az volt az igazi...
  • spR
    Enterprise 128: Last Ninja2, Amaurote, Target Renegade, Batman
    C64: Test Drive, Street Rod, Steel Thunder, The Train, Last Ninja 1, International Karate, Gunship
    Amiga: Lost Patrol (máig imádom a zenéjét), Wings, Gunship 2000, F15 Strike Eagle II, Lotus sorozat, Killing Cloud, Popolous I-II, Powermonger
    Istenem, régi szép idők...
  • M@TriX
    Jah. Meg az a nyekergés még mindig a fülemben van. :)
    Amúgy még megvan a Spectrum, csak az érzékelőfólija purcant ki. Sehol nem találtam megvásárolhatót. Pedig elraktam volna a gépet az utókornak a walmannal együtt. :)
  • Amiga
    Spectrumon volt a Captain Trueno, hát annak a hangulatát eddig semmi nem érte el, amivel játszottam. Platform volt, gyönyörű, négy irányba scrollozó grafikával egy középkori várban. A karakter alakot tudott váltani, lovaggá/tolvajjá/sumo birkózóvá lett, mikor mire volt szükség. Rengeteget játszottam vele!
    Ugyancsak Speccyn a Chaos, majd később a Lords of Chaos volt ász, de léteznek még Amiga átiratok is!
    C-64-en a Street Rod és az Elvira tarolt, de talán emlékeztek a Simulmondo I Play 3D Tennis-ére, ami mind a mai napg a legjobb teniszjáték! Félelmetes volt, ahogy Sampras ellen játszottam a karrier módban - az ezredik helyről indultam, Wimbledonban már a 8. kiemeltként! - és én álltam nyerésre, amikor Sampras beerősített... Lemosott a pályáról. Meccs alatt nem lehetett menteni, dse ez csak izgalmasabbá tette.
    Amigán a Chaos Engine minden idők legjobb akciójátéka lett, közel olyan jót sem láttam. Aztán ott volt a Super Frog, mindenkit meghódított. Mért nem tudnak ilyen színvonalú gámákat csinálni manapság? És persze az Elite II-Frontier, lenyűgöző volt.
    PC-n a Civ 2, a Might & Magic 6, a Sims, Driver jöttek nagyon be, persze PC-n rengeteg jó játékom van, de úgy érzem, az Amigás felhozatalt néhány területen meg sem közelíti.
  • Sephi
    En soha nem tudtam hogy a meg C64 re megjeleno Bruce Lee jatekban mire volt jo a Sumo hapek?:)

En amikor jacottam haverrel en voltam a Bruce o meg a Sumo... aszt viszont eszrevettem hogy akarhanyszor bemordult vagy bekiabalt a dagadt megjelent egy fekete nindzsa:)

Meg milyen fasza volt a kis Spectrumon a kazettas jatekokat lore meg hatra tekerni:)))
  • donpedro25
    Így-így, ahogy a kolléga mondja.
  • gumininja
    576 meg hagyjan. De akkoriban, egy jatekon keccer szorakozhattal. Eloszoris ha vegigjaccottad, masodszor pedig ha elolvastad a CoVban a leirast hozza. Volt olyan jatekleiras, foleg a korai c64es kalandok, "borrowed times", "sunny shine", "Fish!", stb, amiken konnyesre rohogteg magad, pedig meg sem volt a game. Viccujsag vagy jatekujsag, nem mindig volt egyertelmu ;]
  • gumininja
    Mert csak c64rol irtam jatekokat, a dott viszont mar csak pcre jott ki, az akkori legendas lucasarts kalandokkal egyutt. Ha a PCt is felsorolom, akkor ki nem hagyom ofkorsz.
  • mazsa
    A Larry sorozat üt mindent. Főleg a Larry 6!
  • barret
    hát,én csak az 576-ban láttam a larry-s gamet,de soxor megnéztem a képeket.....
  • Pupcika
    huhh
    Larry sorozat. az is kiru volt
    és az Alon in the Dark is fasza játék volt, bár én Larryztem :)))))))))
  • barret
    icq-d nincs?
  • Csudri #69
    Tudom, hogy kb két nap múlva mát sehol sem lesz, de azért örömködni még lehet nem?
  • barret
    erre én is emléxem!semmi animáció,csak mozgás.a farkasok jobbra-ballra billegtek!
  • barret
    mert ujdonság!nézd meg egy hét múlva...
  • Csudri #66
    Nekem van egy jó kis fociprogim NES-re! Az valami állat! 6 fajta borításon lehet nyomni, lehet ollózni meg minden! (Felbontás kb mint egy jobb telefoné, ma már kicsit hülyén nézz ki, de ez benne a pláne)
  • Csudri #65
    abban az évben jött ki a License To Kill is (gyengébbek kedvéért James Bond gamma)!
  • Csudri #64
    Azért én emlékszem még egy jó kis MicroProse progira! F1GP!!! Akkoriban a renderelt intró és a csodálatos poligonos graf még igencsak gyerekcipőben járt, de máig egy örök darab!
  • Csudri #63
    Ha már a Maniac Mansion-t leírtad, hogy hagyhattad ki minden idők legjobb játékát! (Igen soha sem készült jobb és nem is fog, bár a Syberia majdnem megközelíti) Szóval az ALL TIME WINNER a Day Of The Tentacle!!!!!!!!
  • Pupcika
    arra :)))
    a memóriám már nem a régi :))))))))
  • donpedro25
    Basszus, tényleg, a Microprose soccer volt a másik nagy ász!!! Ahogy a kis csávók össze-vissza csúszkáltak az esőben, az überfrankó volt.

Nekem speciel még a sensi soccernél is jobban bejött, pedig azt nagyon sokan szerették.
  • donpedro25
    Nekem speciel a Revs nevű autós progi jött be nagyon, még kb. 1988-ban. Egy pálya, 19 ellenfél, (F-3-szerű autók) és olyan AI, amit azóta sem nagyon láttam. Minden pilóta saját stílussal bírt, iszonyú jó versenyeket nyomtam vele.

Ráadásul, kb. 3 hónapig tartott, míg a közepes nehézségi fokozaton versenyt tudtam nyerni, pedig már akkor sem voltam teljesen kezdő.

Életem egyik legszebb pillanat volt, amikor először lettem első az edzésen.

Ja, ez egy C64-es progi volt, bár én a +4-es átiratát nyúztam.
  • gumininja
    Pirates, Elite, bards tale sorozat, krynn szeria, supremacy, zak mckracken, manian mansion, decathlon, microprose soccer fuves es teremtorna, ace1-2, creatures, ironlord, defender o.t. crown, exile, simulmondo szimulatorok, big game fishing, es meg sorolhatnam a soksok kedvenc jatekot, amikkel anno orakat jaccottunk haverokkal, 2joyyal.. Azokat az idoket/feelinget nem lehet visszahozni PCre sosem, de nem is veheti el tolunk senki ;]
  • [Walaki]D`Lair
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • GregSB
    Nem Impossible Mission-ról beszélsz?
  • M@TriX
    A Sokoban az megizzasztott.
    Nehezek voltak azok a dobozok. :)
    Habár inkább egy szénatömbre hasonlítottak. :)
  • Pupcika
    ki emléxik a Mission Impossible 2re és a sokobanra? (nekem még xt-n volt meg es nem volt a gépbe merevlemez mert elképesztő ára volt
    360-as floppyn volt mindegyik game
    Kúl volt 1989es év :))))))))))