236
Ha van kedved nosztalgiázni, régi progikról itt a helyed! Geforce FX vs 9700pro barmok kíméljenek!
-
#54 Emberek már 8. a topik! Mehetne az még feljebb is! (mindezt néhány óra alatt!!) -
#53 Ez állati! Ezt terjeszteni fogom! A többi fanatikus haver értékelni fogja! -
#52 Csak azt mondtam, hogy az nekem nem régi gém. De örülj neki, később leszel 80 éves mint én. :)
Értsd jól. :) -
#51 mi csak AFK-nak hívjuk...
(azonosítatlan fekete konzol :) -
#50 Nekem a bankrablós és a tankos volt a kedvencem! Volt egy játék nem tudom már melyik, de 4 joystickom ment rá! -
#49 Főleg megspékelve egy kis cheapo, vagy más proxyval. Azok voltak a szép idők.
SZVSZ a quakeworldos proxys szöveges teamkommunikáció máig a legjobb. Iszonyatosan egyszerű volt, és nagyon hatékony. Persze a mai FPS eknél már nehéz lenne megcsinálni, bonyolódtak már azóta egy "kicsit", és a hangkommunikáció teljesen feleslegessé teszi a fejlesztését. Viszont az tény, hogy QW ben teljesen felesleges lenne használni hangcomm.-t, mert mire benyögnéd amit akarsz mondani addig már 20x lenyomtad a megfelelő gombot :) -
#48 Azon aztán voltak ám jó gammák! :D
Az ufós nagyon bejött, de az autóverseny is király volt ahogy a napszakok váltakoznak :) -
#47 az az! volt benne vagy 200 gamma! -
#45 mielőtt valaki elkezd fikázni, nem én írtam a programot! -
#44 Az a bruce lee cucc emlékesztet a tv-game időkre! (Tudjátok egy baromi ronda fekete doboz, kb 4 gomd volt rajta, és volt hozzá 2 állati béna joystick) -
#43 ez már túl fejlett! nekem régen volt egy q-basic-ben (asszem dos 3.0 alatt történt) írt progim! a SNAKE! grafika kb mint egy nokia 3210-es SNAKE-nek! de rula volt! (persze lehetett ketten nyomni)! -
#41 Nyomtátok régen multiban a Dynablaster? (vagy az utódját a Bomberman-t?) Akárhogy veri valaki a nyálát a CounterStrike-ra, meg hiába lövi le egy légy farkát 1 mérföldről, 20 sec alatt felrobbantom!!!! -
#37 Orok kiraly es az egyetlen jatek amit meg mind a mai napig nem tudtak felulmulni az FPSek: QuakeWorld. Azt a hangulatot semmi nem adta meg vissza mint egy igazi jo kis DM3 4vs4. Hiaba no. Az az igazi kiraly ^.^ -
#36 Tudod mit?! Kvarcjáték az igazi nosztalgia! -
#35 volt anno egy F117a játék perülős... emléxem hogy haverokkal az intróján amultunk-bámultunk hogy teljesen olyan mint egy film meg stb... nagy volt :) -
#34 Wizard of Wor powwa ^.^ -
#32 c64 ról csak egy Donald kacsás gammára emlékszem4 -
#30 tudod mi volt állat Hercules-en?? A Stunts és a D-Track! És számomra máig a legjobb 2.vh-s repszim! Bluemax rula!!!! -
Ne haragudj meg, de ez azer` nem eri el az unreal software renderingjet... -
#28 "majdnem elérte az Unreal szoftver renderingjét kinézetben"
hát azért ez NAGYON merész kijelentés, vagy inkább túlzás -
#25 En emlexem ra, en is nyomtam vele, nagyon allat volt;) a game meg mar sajna nincs meg, a regi 300 megas vinyon volt, ami mar nem tom hol van, de ez az elakadas mindig is zavart:) -
#24 Sziasztok!
Mint tudjátok a Sound Blaster Live! elég sok dos-os játékkal összeakad. Nem tudtok valami patchről, vagy programról amivel tudnék ezen segíteni? Több mint 100 mega régi játékom van, de alig tudok 1-2 vel ezek közül játszani :( -
#23 És akkor mi van? 0day ftp-ből négy van! (resident evilt nem is említem) -
#22 És? (ha nem megy akkor nem tudsz egy helyet? Én folyton csak kb egy megás demokat találok) -
#21 Hexen 2 jó kis gén volt, de a Heretic sem kutya! Amúgy ismeri valaki innen a Rise Of The Triad-ot? Igazi MUSTHAVE cucc!!! (Emlékszem csak bootdisk-kel indult el, mert 4mb-ram kevés volt neki, oh a régi szép idők!) Az első igazi 3d-s fps volt (mivel a doom-ban nem volt ugrás, ezért azt nem nevezném 3d-s nek) És a kidolgozottság! Isten volt! Amúgy 3drealms termék úgyhogy Duke fanoknak tényleg kötelező!!! -
#19 "jó nagy" 4.6 mb. -
#18 Meg van még a játék? Ha igen küld már el légyszi! ([email protected]) -
#17 5. elem? -
#16 Edited:
Ha mar prince of persia, akkor mondjatok el lecci, hogy a 2 reszben mit kellett csinalni, amikor eljutottaal a varazsszonyeghez, mentel meg valamennyit , es egy leszkado hidhoz ertel egy csintvazzal( orok eletu), 12 eve itt akadtam el, es azota nem jutottam tovabb) azt tudom, hogy egy ido utan leszakad a hid, de rajt sosem maradtam.... -
#15 Ham mar prince of persia, akkor mondjatok el lecci, hogy a 2 reszben mit kellett csinalni, amikor eljutottaal a varazs szonyeghez, menetel meg valamennyit , es egy leszkado hidhoz ertel egy csintvazzal( orok eletu), 12 eve itt akadtam el, es azota nem jutottam tovabb) azt tudom, hogy egy ido ido utan leszakad a hid, de rajt sosem maradtam.... -
#14 Az isten a C64-es wizard of war volt!!!! Meg a Bruce Lee! Meg James Bond! Jeah! PC: Doom, Duke, Half Life!! Meg a Das Boot: kurva jó graf, sokéle helyzet. -
#13 Miről beszélsz?
Nem kell ez a lekezelő duma...
Hl 98as game... -
#12 Az en elso igazi kedvenc jatekom a Pre Historik 1/2 volt. A masodik epizoddal rengeteget jatszottam, es maig az egyik legkedvencebb jatekom. Az utobbi idot tekintve a duke 3d volt talan az elso azon gamek kozul, mely olyannyira melyen hatott ram, hogy az osszes kuldetes lemezt beszereztem, es mind a mai napig kemenyen nyomulok vele( Ezert varom annyira a duke forevert). Majd jott ugye a quake 1 ( kb parhuzamosan a duke 3d vel), ami szinten nagyon tetszett, aztan a quake 2 ami az ujsagokban olvasottakhoz kepest hatalmas csalodas volt...
Kozben meg egy nagy game volt, a szamomra halhatatlan Hexen 2, mely 97 ben jelent meg, es mind a mai napig az alap enginnel(`97!) fullosan muxik open glen keresztul a legujjab graf kartyak barmelyik driverevel!
Igy jutottunk el az unreal 1. reszehez, mely valami hihetetlen gyonyoru/hangulatos/csodalatos game, mind a mai napig a legjobb fps. Aztan a `99 es ev mar nagyon szepen indult. Kezdve ott, hogy : Thief : the dark project, sin, half life,... es meg folytathatnam a sort...Talan a Thief 1 volt a legjelentosebb mindd kozul, egesz napokat nyomtam vele vegig annno.
Aztan 1999 november 2-an jelent meg eletem legnagyobb jateka( es szegyenlem, hogy korabbi epizodjaival csak ez utan foglalkoztam) az Ultima IX : ascension. En az 1.03 f verzioval nyomtam vegig a gamet, ami tele volt buggal, es lassu is volt, de ezek alapjan lett eletem legnagyobb gameje( es originalban nem fogjatok ki talalni hol talaltam ra: Olaszorszagban, egy eldugott szigeten egy kis szupermarketben, 20 Euro volt az ara, azonnal megvettem
Ezt kovetoen nekem meg nagyon tetszett az Indiana Jones and the infernal machine, ami szimplan agyon verte a Tomb raider reszeket...( es a pc guruban is 92%ot kapott, de a negativ vizhangnak koszonhetoen utana mar csak negativan emlegettek...). Ezert varom annyira az Emperor`s tombot is. A tomb raidereket tekintve pedig a 3. resz tetszett a legjobban. Emlexem meg, a haverokkal parhuzamosan nyomtuk, (es akkor meg nem volt net hozzaferesem sem), es egymasnak segitettunk, amikor valaki elakadt...
Itt emlitenem meg meg a die hard trilogy 1 reszet, melyet psxen lattam eloszor, mert az egyik haveromnak anno olyan konzolja is volt( es fenypisztoly is:) Na az akkor leforditott a szekrol:)
Aztan 2001 augusztusa fele jartunk, amikor megjelent az Anachronox nevu rpg game. Na azzal egy honapot nyomtam kereken, es meg ma is az egyetlen game, ami felveheti az Ultima Ix-el a versenyt.
Meg meg emlitenek par gamet: Montesuma`s return, az egyik legjobb fp platform, es igen van hozza voodoo 2 -om is:) Marha jol is nez ki. Gex 3d enter the gecko : A vilag legjobb pc-s platform jateka( no comment). The whell of time( amiota megvettem, azota mas fp kaland game nem erdekel, es a zeneket meg ma is minden nap meghalgatom), Gabriel Knight 3 Rendkivuli hangulatu game, az egyik legjobb kaland jatek, Trespasser( amikor meglett, akkor tenyleg hanyatt vagtam magam... A fizikai engine egyedulallo mind a mai napig), Die by the sword( a legjobb hack `n slash mind a mai napig -no comment), nem folytatom a sort, mert meg sok van.
Special : Nintendo 64 Conker`s Bad Fur Day: Eletem 3. legjobb jateka, es egyben legjobb platform jateka... Ha nem tudnad miert, latogass el az N64 egy csoda topicba!
Hat ennyi -
#11 Emlekszek a Prince Of Persiaban amikor abba a szobaban ertel ahol sok sok uveg volt alatuk csomo betu es mi akkoriban meg nem fogtuk fel hogy az vedelmi kodja volt a jateknak :) -
#10 egyébként ez a 3. nosztalgiázós topic :) -
#9 hehehe :)))) mekkorákat lehetett abban kardozni :D -
#8 Jéé, tényleg. Pedig azt is mennyit nyomtuk. Még mindig a fülemben van a hang amikor ráérkezel egy tövises talapzatra... Brrr. :) -
#7 PRINCE OF PERSIA! -
#6 Ez neked nem egy mai gém :)
Akkor te még nagyon zöldfülű lehetsz. :)
Az első játékom egy F1-"szimulátor" volt ZX Spectrumon. :) Az autó felrobbanása 2 frame volt. :)
Az első FPS-em a Wolfeinstein3D. Nagyon rula volt. Németjuhászok és kékkabátosok hada. :) -
#5 Prince of Persia