Nosztalgiázzunk!!!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
alkohol.freeblog.hu Mi csak őszinték vagyunk, de nem állatok!
Probaltam DOSban inditani, ott megjelent egy regi repulo a mezon es lefagyott.
Letiltottam a hangot, Windowsban bejott a menu, valahogy belekerultem egy Boeingba de nem tudtam semmit csinalni.
Itt leledzik:
http://classicgames.uhome.net/stuntisland.htm
A lap aljan baloldalt, 2 darab zipben 2 RAR.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Retteketet
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
Nem tudod honnét lehetne még Amiga játékok zenéit leszedni? (pl.: Shadow of the Beast, stb.)
Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld.
hú de fasza kis gáma volt az is 😊)
Lemmingsek 😊)))
Chaos Engine 😊)))
nagyon jó nosztalgiázni 😊))
Another World (osztálytársak elõtt introval vagánykodás)
Flashback (valamiért mindig azt hittük, hogy az Another World folytatása)
Epic (vektoros és nagyon gyors "élethû" ûrszimcsi)
Gold of the Aztecs (A legváltozatosabb mászkálós játék, rohadt nehéz, de megunhatatlan)
Lemmings (új stílus, az atombomba csak a hecc kedvéért mindenkinél befigyelt,ooh noo...pak...pak..pak)
Chaos Engine (min. 5-ször játszottam végig)
Myth (örökélet:SNUFFLECAKE 😊
Celtic Legends (az egyik HOMM elõd, eszméletlen jó volt, csak a közepénél mindig lefagyott)
Hired Guns(sci-fi,cyber rpg, imádtam)
megkaptam a leveled 😊)))))))
Köszönöm szépen 😊)))))))))))))
most fülig ér a szám 😊)))
ez egy szép nap 😊))))))))
Annyit segítek, hogy amiga😊
Rocky Horror Picture Show. Spectrumon. Emlékeztek? Csak néztem, tök király volt!!!
És emlékeztek a Manic Minerre, vagy a JetSet Willyre?
Valakinek megvan az IRONMAN?
küldje el nekem ímélben péeles 😊)))))))
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
4x4 valami volt a neve, nem tom pontosan és az a játék amit most is jáccanék szívesen 😊)))))))
Target Renegade: haverral ketten, az volt az igazi...
C64: Test Drive, Street Rod, Steel Thunder, The Train, Last Ninja 1, International Karate, Gunship
Amiga: Lost Patrol (máig imádom a zenéjét), Wings, Gunship 2000, F15 Strike Eagle II, Lotus sorozat, Killing Cloud, Popolous I-II, Powermonger
Istenem, régi szép idõk...
Amúgy még megvan a Spectrum, csak az érzékelõfólija purcant ki. Sehol nem találtam megvásárolhatót. Pedig elraktam volna a gépet az utókornak a walmannal együtt. 😊
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Ugyancsak Speccyn a Chaos, majd késõbb a Lords of Chaos volt ász, de léteznek még Amiga átiratok is!
C-64-en a Street Rod és az Elvira tarolt, de talán emlékeztek a Simulmondo I Play 3D Tennis-ére, ami mind a mai napg a legjobb teniszjáték! Félelmetes volt, ahogy Sampras ellen játszottam a karrier módban - az ezredik helyrõl indultam, Wimbledonban már a 8. kiemeltként! - és én álltam nyerésre, amikor Sampras beerõsített... Lemosott a pályáról. Meccs alatt nem lehetett menteni, dse ez csak izgalmasabbá tette.
Amigán a Chaos Engine minden idõk legjobb akciójátéka lett, közel olyan jót sem láttam. Aztán ott volt a Super Frog, mindenkit meghódított. Mért nem tudnak ilyen színvonalú gámákat csinálni manapság? És persze az Elite II-Frontier, lenyûgözõ volt.
PC-n a Civ 2, a Might & Magic 6, a Sims, Driver jöttek nagyon be, persze PC-n rengeteg jó játékom van, de úgy érzem, az Amigás felhozatalt néhány területen meg sem közelíti.
En amikor jacottam haverrel en voltam a Bruce o meg a Sumo... aszt viszont eszrevettem hogy akarhanyszor bemordult vagy bekiabalt a dagadt megjelent egy fekete nindzsa😊
Meg milyen fasza volt a kis Spectrumon a kazettas jatekokat lore meg hatra tekerni😊))
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Bérbe vehet? reklámfelület...
Larry sorozat. az is kiru volt
és az Alon in the Dark is fasza játék volt, bár én Larryztem 😊))))))))
Bérbe vehet? reklámfelület...