236
Ha van kedved nosztalgiázni, régi progikról itt a helyed! Geforce FX vs 9700pro barmok kíméljenek!
-
#146 általános végén és a középsuli elején számtech órán Scorch és a tanár idegroncs volt.
A mai activityhez tudnám hasonlítani a hangulatát mikor örjöngsz hogy elbasztad :DDDDDDDDD -
#145 Nálam még ami nagyon bejött c64-en az az Action Biker nevű program volt. Élveztük, hogy arra megyünk a motorral amerre akarunk. Voltak valami feladatok is de az nem nagyon érdekelt minket. :) Hetekig csak ezzel játszottunk az egyik haverommal. -
#144 Jaja, az nagyon ott volt, csak azt nem tudtam mikor van vége a gammának, hány ellenfelet kellett legyakni??? -
#143 Barbarians lefejezos kivegzese sokaig szobeszed targya volt haverokkal, egyegy osszejottunk-es-jaccottunk-mindennel nap utan ;] -
#142 meg rockman-nal azis nagyon jó volt! -
#141 nekem +4-esem volt icicle works-sal nyomattam sokat. -
#140 Locomotion volt a neve:)
Én Plus/4-en nyomtam:)
elég nehéz játék volt.
A Saboteur jött be nagyon, azt imádtam, mennyit szenvedtem vele:)
Akkor ott volt még a Barbarians is és a Eagle's Nest, ez alatt a játék alatt két joyt törtem el.
meg volt valami robin hood is, az is frankó volt.
meg volt egy festegető játék, amiben egy méhecskével kellett a téglákat festeni, meg volt még egy amiben valami vakonddal kellett létrákon meg egyéb bizbaszokon mászkálni, meg volt valami stratégia is, valami Robin hoodos és választani kellett négy faszi közül és azzal nyomni a gép ellen a csatákat ilyen sakktábla szerű pályán és ha rámenté az ellenfélre akkor számolta lefelé az embereid vagy mi.
Meg volt egy nagyon faja kis "gamma", szöveges volt az egész és az volt a lényege, hogy földbirtokos voltál és etetni kellett a parasztjaid meg ilyenek, de azt asszem akkor haver bátyja készítette.
Marha sok jó játék volt régen, most már jóval kevesebb:( -
#139 Jaja! Worms 1 király volt! A kettőt tíz perc után töröltem akkora szar volt, a 3-ból mé csak képek vannak, de ritka tré lesz! Az Ufo is király volt, de csak az első! A Terror from the Deep nagyon nem jött be! -
#138 Jah még a Zorrohoz: emlékszik még vki milyen nehéz volt a kútban a gömbökre ugrani? -
#137 Öregem majdnem ugyanazt játszottuk. A Blue Max az volt amikor lebombáztál pl. egy fekete tömböt(ház) és az elkezdett villózva "égni"? Interkarate is jó volt, meg a Donald kacsásra is emlékszem. A legjobb volt amikor hápogott!! Bruce Lee isten, addig jutottam, míg az alagútból a felszínre jöttem.
Ja majdnem kifelejtettem a Zorrot! K*va jó gamma!! Az volt a max hogy kijutok a várba, a sírból, és rögtön lelőnek. Többet nem is nyomtam vele:((
Meg még csomó jó játék volt bakker. Azokkal elvoltál akár egy évig is lazán, főleg ha volt több is. Kár hogy az egyetlen TV-n amin színesben (!) nyomtam tönkrement és csak ugrál a kép -
#136 Köszi! -
#135 Ufo a legjobb, meg a WORMS 1!! az új részek sokkal rosszabbak(hangulatban)!! -
Evilmann #134 Jól sejted, de nem FROM hanem TO Normandy. -
#133 lemings -
#132 Tudja valaki a nevét annak a játéknak, ami még a 486-os gépemen volt fenn valamikor, és az volt a lényege, hogy kis fehér emberkékkel kell eljutni a pálya egy adott pontjára. Különböző tulajdonságú emberkék voltak, volt aki ásni tudott, volt aki falon felmászni stb. Mindegyik tulajdonságból több emberke is volt. -
spR #131 Egyébként most itthon döglök, és Pirates!-t nyomok PC-n, még a régi EGA verziót. Tiszta C64 feeling. Képzeljétek, egy 1.6Ghz-s P4-en 512Mb rammal Gef2-vel simán, röccenés nélkü fut. :))) -
spR #130 The Train - Escape from Normandy volt az a game, ha jól sejtem. Nagyon istencsászár volt. -
#129 Legszebb játék volt akkoriban (mindennek tetejébe csak 16 színt használt), vagy 20-szor végignyomtam. :) -
#128 Ki ismeri ezt a gammát? Chaos Engine. Megakirály volt szerintem Amiga korszakban. A napokban játszottam is egy kicsit vele. :) -
Rockety #127 Defender of the Crown etalon volt számomra amikor először nyomtam vele :) (kár hogy a lovagtornán mindig kifagyott :/. Másik istenség a c64en egy labirintusba kellett szellemeket irtani, azt haverral nagyon sokat nyomtuk Ghostbusters volt a név asszem (bár lehet a filmel keverem hehe) , másik c64es állatság amikor várvédőként kellett szurkot dobálni meg elégetni a létrákat :) név sajnos nem ugrik be , valaki?
Másik nagy kérdésem , C64en volt ez is, egy vonattal kellett kommandozni és volt mindig valami akadály (vasút állomáson kommandósok, vizet kellett tankolni stb) második vhs game volt, valaki megmondaná a nevét azt megköszönném :) -
#126 Leszedtem! Állat!!! XPpro alatt fut mint állat! Próbáld meg nem dos-ban indítani! -
#125 Már töltöm! Majd írok, hogy sikerült-e beízzítani! -
#124 STUNT ISLAND-Ez egy regi jatek 1992-bol. Azt olvastam rola hogy nagyon jo, repuloszimulator/autos/filmrendezo stb. Erdekes otletek, eredetiseg.
Probaltam DOSban inditani, ott megjelent egy regi repulo a mezon es lefagyott.
Letiltottam a hangot, Windowsban bejott a menu, valahogy belekerultem egy Boeingba de nem tudtam semmit csinalni.
Itt leledzik:
http://classicgames.uhome.net/stuntisland.htm
A lap aljan baloldalt, 2 darab zipben 2 RAR. -
#123 Volt Spectrumon egy képregényszerű játék, a First Person Shooter őse, a Zombie. Kircsi hangulata volt... Egy sarki bázison kellett négy figurával feltankolni egy helikoptert. Izgalom hegyek!!! -
#122 Ja. Az én kedvenc játékom a Giana Sisters volt, de szerettem a Defender of the crownot és az Alienset is. A GI Joet én sem tudtam végignyomni, mert mindig kiszabadultak a tagok. -
#119 A súlyemelésre én is emlékszem:) -
#118 Amúgy mit szóltok, hogy felújítják a Commodore-t? -
#117 ez állat lehetett!! -
#114 NYERT:) -
#113 Nem értem, mi bajotok van a modern videokártyákkal, Geforce FX-es gép alatt is elfut bármelyik Plus4, C64, Amiga, vagy SNES emulátor :-)) -
#112 :):):) -
Mikice #111 Azt hiszem ez a Lost Patrol zenéje, jó kis játék volt, a régi szép időkben sokat játszottam vele.
Nem tudod honnét lehetne még Amiga játékok zenéit leszedni? (pl.: Shadow of the Beast, stb.) -
#110 Par eve mar kerdeztem par forumon, de sosem jott ra erdemleges valasz. 64es emberkek biztos emlekeznek a Predator c. filmre es jatekra egyarant. A film alapjan keszult egy maszkalos-lovoldozos game. Izompacsirta baratunkat iranyitottuk, love a lazadokat, gerillakat meg mindent ami mozgott. Neha a predator is becelzott minket, akkor futas volt. Na, de a lenyeg, ami erdekelne. Ezerszer eljutottunk a game vegere haverokkal. Sajna csak trainerrel (akkoriban default benne szinte minden game elejen a lehetoseg, hat eltunk vele), anelkul sztem keptelenseg volt. A vegen, illetve gondolom hogy az a vege a film alapjan, balrol beerkeztunk egy tisztasra. Kozepen ott a tusko/faronk, ami a filmben is mint megoldas szerepelt a vegen. Jobbrol maga a predator cammogott be. Nade. Lottuk mi mindennel, ami volt a jatekban. Granatok, ak, kispuska, robbanofejes nyilak, stb.. De a hatas az volt, hogy a predator bekapta a golyokat, majd kiment jobbra ahonnan jott, es par mp mulva jott vissza. Na ez igy elment orakig, trainer miatt akar honapokig lohettuk volna. A tuskot pedig az istennek sem sikerult megmozditani (pedig lasd a film vege). Barki, akinek sikerult vegigjaccania, mert sztem ezutan jonne a THEEND felirat, az irja mar meg, hogy sikerult neki. Kabe masfel evtizedes kerdest valaszolna meg ;] -
#109 Na mi van? Mindenki eltünt? -
#108 What? -
#106 Megtaláltam a Falshback-et, meg Another World-ot! Kissé mélyre kellett ásnom érte, de itt van a kezemben! (dilemma: Tanuljak a vizsgáimra (amiből 3 nap alatt 3 lesz) vagy játszak?) -
#105 Amúgy az Ironman-ban mi a cél. Gyorsan felraktam, kocsit maxira fejlesztettem, de utánna mi a cél? Csak a pénz? -
#104 Nem!!! Another World folytatása az Another World 2 volt! (még meg van az az 576kbyte amiben írtak róla! A Fade to Black a Flashback folytatása volt! -
#103 Fade to Black volta folytatása az anotherworldnak
hú de fasza kis gáma volt az is :))
Lemmingsek :))))
Chaos Engine :))))
nagyon jó nosztalgiázni :))) -
#102 Amigára a legjobbak voltak:
Another World (osztálytársak előtt introval vagánykodás)
Flashback (valamiért mindig azt hittük, hogy az Another World folytatása)
Epic (vektoros és nagyon gyors "élethű" űrszimcsi)
Gold of the Aztecs (A legváltozatosabb mászkálós játék, rohadt nehéz, de megunhatatlan)
Lemmings (új stílus, az atombomba csak a hecc kedvéért mindenkinél befigyelt,ooh noo...pak...pak..pak)
Chaos Engine (min. 5-ször játszottam végig)
Myth (örökélet:SNUFFLECAKE :)
Celtic Legends (az egyik HOMM előd, eszméletlen jó volt, csak a közepénél mindig lefagyott)
Hired Guns(sci-fi,cyber rpg, imádtam)