236
Ha van kedved nosztalgiázni, régi progikról itt a helyed! Geforce FX vs 9700pro barmok kíméljenek!
  • noname672
    Hello! Nem tudja valaki hogy a Time Commandohoz hogy lehet hozzá jutni ingyenesen? valamelyik warez oldalrol???
  • _Vegeta_
    Emlekeztek a Stonekeepre? Asszem elkezdem megin.
    Csucs rpg. :))
  • _Vegeta_
    Hehe, ha en itt megtalalom... azert kossz angy munka lesz. :D
  • BBird
    1994-es játékok egy listája

1993-as játékok egy listája

1992-es játékok egy listjája

Jó keresgélést! :-P
  • _Vegeta_
    Sajnos tudom, lehetetlen feladat megtalalnom, mivel naggyabol semmire se emlexem belole. :)
    De talan van vki aki segithet. :>
  • BBird
    Tudod te hány mászkálós játék jött ki 92-94 körül? :-D
    Milyen korban játszódott, milyen figurával voltál? Mi volt a cél? ...

Time Commando manapság jött ki újra warezban, mint classic. :-)
  • _Vegeta_
    Keresek egy jatekot 92-94korul, a nevet nemtom, de anno egy laptopon jatszottam vele ez volt a legelso jatekom. Sajnos nemtom elmondani mi volt benne mer keves az emlek, tudtok segitejni ? :D
    Vmi maszkalos jatekocska volt. m1
    Najo tudok ilyen regi gammakal foglalkozo oldalt ahol megnezhetnem? :)

A road rash nekem is megvan, anno rengeteget nyomultam vele, nagyon kafa gamma. :)

Eh time commandora emlekeztek? Legelso windowsos jatekaim egyike. :))
  • Rozmy
    Valaki tudja, hogy a bermuda syndrome nevű ósdi porosodó játékot honnan szerezhetném meg? kösz előre is!
  • barret
    http://www.freeoldies.com/F/ régi játékok.
    http://www.coolflash.dk/ itt is.
  • Hitm@n
    Pontosan, Road Rash '96-ból, motoros ütős-vágós game. Egyről beszélünk :)
    Szólsz, ha sikerült feltenned valahova?
  • Csudri #186
    De persze majd megcsinálom, csak nem volt rá időm! Amúgy csak, hogy tisztázzuk, Road Rash vagy Road Rush? Nekem Road Rash van 1996-ból, egy motoros gamma, amiben lehet ütni és rúgni az ellenfeleket!
  • Hitm@n
    Csudri! Tudtál találni egy helyet? Az nem jó,amit gumininja mondott?
  • gumininja
    Tedd fel az extrara ket darabban ha csak 20mega, es add meg az accountot neki, ugy eccerubb leszedni. Ha nincs mas megoldas ez mukodhet egy napig.
  • Hitm@n
    Ha sikerül felraknod valahova, ha nem, azért köszi!
  • Hitm@n
    Sajna semmi ilyesmit nem tudok :(
    Pedig ezt még a modememmel is le tudnám szedni egy röpke este alatt.
    Te sem tudsz valami "ideiglenes" tárhelyet?
  • Csudri #181
    www.coolflash.dk /mellesleg az oldal magyar nyelvű is, és tele van finomságokkal/
  • Penya
    Meg ha valaki adna nekem orok elet tarineres prehistorik 2-t az isten lenne
  • Penya
    Az nemaz. :) Van valakinek esetleg NAGYON sok oldgameja? Olyan 1-2 cdnyire gondolok.
  • Csudri #178
    Nekem meg van! 20 mega, mondj egy helyet ahová feltehetem és máris a tiéd!
  • Hitm@n
    Keresek egy régebbi játékot (bár amikről itt szó esett,ez azokhoz képest kiskölök:) Na szóval,amit keresek, az a Road Rash. Már régóta kajtatok utána, de sehol sem találom. Szerintem '96-os körüli lehet, vagy "fiatalabb".
  • Csudri #176
    Test Drive 2? Ha jól emlékszem, abban volt az, hogy néha eltünt a felüljáró, így az autók csak simán átsuhantak felettünk!
  • Penya
    Ma elovettem a 286osom, es kiaggattam a test drive 2-t es toltam a sim cityt. Qrva jo volt
  • EOX
    Megnéztem, egész jó, főleg a C64-es rész.
  • Ron Ragm
    Nem tudjátok honnan tudnám leszedni a C&C legelső részét? Asszem C&C: Tiberian Dawn a teljes címe...
  • M@TriX
    Jah nem is volt semmi a Scorch.
    Én egy haverral nyomtam akkoriban. Az atombomba benne maradt az emlékezetemben. :) A fél képernyõt letisztította. :)
    A 3D-s verzióról én is hallottam, de szerintem nehéz dolguk lesz a fejlesztõknek. De nem lehetetlen. Mondjuk az ehhez hasonlatos Worms 3 elég ígéretesnek tûnik...
  • Árnyvadász
    Én a PC-s verzióról beszéltem. PS1..... az engem nem igazán érint, hogy kiadták PS1-re. Lehet, hogy nem 3-ik rész lesz, csak egy felújított remake, de készül PC-re csak kérdés, hogy kiadót is sikerül e találni hozzá és valóban meg akarják e csinálni vagy inkább maradnak a konzoloknál és arra fejlesztenek más játékokat. Mivel úgy tudom a Bitmap Brothers él és virúl, csak áttértek a konzolok programozására.

A 3D-s megjelenítésről pedig annyit, hogy jó pár hónapja láttam belőle képeket (játékból) és teljesen 3D-s volt, akár egy FIFA vagy NBA vagy ehhez hasonló és PC-re fejlesztették! Nem konzolra. Szeretem amikor valaki azzal hozakodik elő, hogy konzolon már megjelent az új, de könyörgöm itt PC-ről beszélünk nem a hülye konzolokról, pláne nem egy ős réginek számító PS1-ről. Ezt nem rosszindulatból mondom, csak megemlítettem.
  • Csudri #168
    Bitmap Brothers! 3. rész? Ezt viccnek szántad ugye? A Take2 (Max Payne, GTA sorozat stb.) már rég kiadta a Speedball 2100 nevű gammát! Asszem ps1-re írták. Amúgy nem sokkal szebb, mint a 2 volt. Tehát az igazi 3d-s megvalósítás még hiányzik, de az nem harmadik rész lesz!
  • Árnyvadász
    Ami még szintén bejött és a mai napig még csak hasonlót sem készítettek az a SpeedBall 2 nevü programocska. Ezt is 286-oson játszottam végig. Mekkora hangulata volt! És nagyon jó volt az MI is! Ez egy 2000 után játszódó rugby játék, amiben a szabály az, hogy nincsen szabály. Bármit lehetett tenni és ez volt benne a szép. Állítólag akik csinálták (nevük nem jut most eszembe-valami Brothers) azok nekiálltak a 3-ik résznek és full 3D-ben akarják megvalósítani a jelenkori követelményeknek megfelelően. Vajon sikerül e nekik kiadót találni? Remélem igen és nem tűnik el a süllyesztőben. Mert anno jobb volt mint most bármelyik sportszimulátor.
  • spR
    Az a cucc Amigán is király volt.
  • Árnyvadász
    Volt anno egy olyan progi, hogy GOLDEN AXE. Kicsit akár a Diablo előfutára is lehetne a program, csak ez oldalnézetes volt. De alapjai nagyban hasonlítottak a nagy hírű Diablo-hoz. Nos ezt a programot akár ketten is lehetett játszani egy komputeren. Az igazi az volt azonban, amit én csináltam. Mivel egyik karaktert az egérrel, másikat a billenytűzetről irányítottam és két karakterrel küzdöttem a pályákon át. Addig amíg ketten voltak több esélyem volt a nehezebb szinteken. Kicsit polipkodni kellett, de nem volt nehéz annyira, hogy ne lássak benne fantáziát. Aztán mikor az egyik karakter megholt, úgy maradt a jól bevált egykezes irányítás és a végéig vittem a játékot. Grafikája, hangjai és varázslatos világa tette mérföldkővé ezt a programot. És az egészben a legjobb: Mindezt egy 286-os gépen tudhattam magaménak.
  • Csudri #162
    nem tudom feltenni ide a supergamez ftp-re?
  • spR
    Jól emlékszel, én annó 95-ben a koleszból (mivel akkor még nem volt elérhető a CD iró) több mint 50!!! 1.44-es floppyn vittem haza. A fél délutánt benn töltöttem a másolgatással.
  • gumininja
    Izejajbocsi, az elso resz volt az anotherworld, aztan jott a flashback, ezek apro kis gammak, 4-5mb. En a harmadik reszre gondoltam a "Fade to Black" nevu 3ds borzalomra. Az viszont ha az emlekeim nem csalnak (majd elokotrom valamelyik regi cdt es megnezem kesobb) az mar fullcds game volt, es a rip is ennek megfeleloen 100mb koruli.
  • Csudri #159
    Miért mekkora?
  • gumininja
    Szep nagy merete van a masodik resznek, es amilyen jo volt az elso resz, annyira elb.tak a masodikat, sztem. Mindenesetre a merete miatt keves eselye hogy fennvan valami warezon.
  • Csudri #157
    Én is kerestem már őket, de sehol sem találtam. Another World 2 teljesen reménytelen! Fade to balck-ből csak demot! (egyszer találtam teljest, de sajnos halott link volt)
  • Csudri #152
    A Scorch volt az első pc-s gammám. A múltkor nyomtam valami Scorch 3d-t. A közelébe sem ért e réginek!
  • Kis Szabó [PT]
    Ámen. Bazze faja hogy ilyen játékok közt nőttem fel, és hogy ennyire ismertek
  • Dynamic
    Egy isteni alapjáték:

• Csaba
    Játszott valaki a Microprose Soccerrel? Szerintem máig a legjobb foci...
    És a Creatures 1-2? Nagyon kegyetlen játék volt, főleg a láncfűrészes kiszabadítósdi. :-)
    Rick Dangerous 1-2?
    Ghost n' Goblins és Green Beret? Ott törtem el az első joyomat:-)
    És az legjobb autóverseny volt a Stunt Car Racer.
    De még sorolhatnám, iszonyú sok jó játék volt c64-re...
    Szerencsére vannak emulátorok, így néha visszamegyünk a múltba.:-))
    c64 forever