236
Ha van kedved nosztalgiázni, régi progikról itt a helyed! Geforce FX vs 9700pro barmok kíméljenek!
-
noname672 #196 Hello! Nem tudja valaki hogy a Time Commandohoz hogy lehet hozzá jutni ingyenesen? valamelyik warez oldalrol??? -
_Vegeta_ #195 Emlekeztek a Stonekeepre? Asszem elkezdem megin.
Csucs rpg. :)) -
_Vegeta_ #194 Hehe, ha en itt megtalalom... azert kossz angy munka lesz. :D -
#193 1994-es játékok egy listája
1993-as játékok egy listája
1992-es játékok egy listjája
Jó keresgélést! :-P -
_Vegeta_ #192 Sajnos tudom, lehetetlen feladat megtalalnom, mivel naggyabol semmire se emlexem belole. :)
De talan van vki aki segithet. :> -
#191 Tudod te hány mászkálós játék jött ki 92-94 körül? :-D
Milyen korban játszódott, milyen figurával voltál? Mi volt a cél? ...
Time Commando manapság jött ki újra warezban, mint classic. :-) -
_Vegeta_ #190 Keresek egy jatekot 92-94korul, a nevet nemtom, de anno egy laptopon jatszottam vele ez volt a legelso jatekom. Sajnos nemtom elmondani mi volt benne mer keves az emlek, tudtok segitejni ? :D
Vmi maszkalos jatekocska volt. m1
Najo tudok ilyen regi gammakal foglalkozo oldalt ahol megnezhetnem? :)
A road rash nekem is megvan, anno rengeteget nyomultam vele, nagyon kafa gamma. :)
Eh time commandora emlekeztek? Legelso windowsos jatekaim egyike. :)) -
Rozmy #189 Valaki tudja, hogy a bermuda syndrome nevű ósdi porosodó játékot honnan szerezhetném meg? kösz előre is! -
#188 http://www.freeoldies.com/F/ régi játékok.
http://www.coolflash.dk/ itt is. -
#187 Pontosan, Road Rash '96-ból, motoros ütős-vágós game. Egyről beszélünk :)
Szólsz, ha sikerült feltenned valahova? -
#186 De persze majd megcsinálom, csak nem volt rá időm! Amúgy csak, hogy tisztázzuk, Road Rash vagy Road Rush? Nekem Road Rash van 1996-ból, egy motoros gamma, amiben lehet ütni és rúgni az ellenfeleket! -
#185 Csudri! Tudtál találni egy helyet? Az nem jó,amit gumininja mondott? -
#184 Tedd fel az extrara ket darabban ha csak 20mega, es add meg az accountot neki, ugy eccerubb leszedni. Ha nincs mas megoldas ez mukodhet egy napig. -
#183 Ha sikerül felraknod valahova, ha nem, azért köszi! -
#182 Sajna semmi ilyesmit nem tudok :(
Pedig ezt még a modememmel is le tudnám szedni egy röpke este alatt.
Te sem tudsz valami "ideiglenes" tárhelyet? -
#181 www.coolflash.dk /mellesleg az oldal magyar nyelvű is, és tele van finomságokkal/ -
#180 Meg ha valaki adna nekem orok elet tarineres prehistorik 2-t az isten lenne -
#179 Az nemaz. :) Van valakinek esetleg NAGYON sok oldgameja? Olyan 1-2 cdnyire gondolok. -
#178 Nekem meg van! 20 mega, mondj egy helyet ahová feltehetem és máris a tiéd! -
#177 Keresek egy régebbi játékot (bár amikről itt szó esett,ez azokhoz képest kiskölök:) Na szóval,amit keresek, az a Road Rash. Már régóta kajtatok utána, de sehol sem találom. Szerintem '96-os körüli lehet, vagy "fiatalabb". -
#176 Test Drive 2? Ha jól emlékszem, abban volt az, hogy néha eltünt a felüljáró, így az autók csak simán átsuhantak felettünk! -
#175 Ma elovettem a 286osom, es kiaggattam a test drive 2-t es toltam a sim cityt. Qrva jo volt -
#174 Megnéztem, egész jó, főleg a C64-es rész. -
#172 Nem tudjátok honnan tudnám leszedni a C&C legelső részét? Asszem C&C: Tiberian Dawn a teljes címe... -
#170 Jah nem is volt semmi a Scorch.
Én egy haverral nyomtam akkoriban. Az atombomba benne maradt az emlékezetemben. :) A fél képernyõt letisztította. :)
A 3D-s verzióról én is hallottam, de szerintem nehéz dolguk lesz a fejlesztõknek. De nem lehetetlen. Mondjuk az ehhez hasonlatos Worms 3 elég ígéretesnek tûnik... -
Árnyvadász #169 Én a PC-s verzióról beszéltem. PS1..... az engem nem igazán érint, hogy kiadták PS1-re. Lehet, hogy nem 3-ik rész lesz, csak egy felújított remake, de készül PC-re csak kérdés, hogy kiadót is sikerül e találni hozzá és valóban meg akarják e csinálni vagy inkább maradnak a konzoloknál és arra fejlesztenek más játékokat. Mivel úgy tudom a Bitmap Brothers él és virúl, csak áttértek a konzolok programozására.
A 3D-s megjelenítésről pedig annyit, hogy jó pár hónapja láttam belőle képeket (játékból) és teljesen 3D-s volt, akár egy FIFA vagy NBA vagy ehhez hasonló és PC-re fejlesztették! Nem konzolra. Szeretem amikor valaki azzal hozakodik elő, hogy konzolon már megjelent az új, de könyörgöm itt PC-ről beszélünk nem a hülye konzolokról, pláne nem egy ős réginek számító PS1-ről. Ezt nem rosszindulatból mondom, csak megemlítettem. -
#168 Bitmap Brothers! 3. rész? Ezt viccnek szántad ugye? A Take2 (Max Payne, GTA sorozat stb.) már rég kiadta a Speedball 2100 nevű gammát! Asszem ps1-re írták. Amúgy nem sokkal szebb, mint a 2 volt. Tehát az igazi 3d-s megvalósítás még hiányzik, de az nem harmadik rész lesz! -
Árnyvadász #166 Ami még szintén bejött és a mai napig még csak hasonlót sem készítettek az a SpeedBall 2 nevü programocska. Ezt is 286-oson játszottam végig. Mekkora hangulata volt! És nagyon jó volt az MI is! Ez egy 2000 után játszódó rugby játék, amiben a szabály az, hogy nincsen szabály. Bármit lehetett tenni és ez volt benne a szép. Állítólag akik csinálták (nevük nem jut most eszembe-valami Brothers) azok nekiálltak a 3-ik résznek és full 3D-ben akarják megvalósítani a jelenkori követelményeknek megfelelően. Vajon sikerül e nekik kiadót találni? Remélem igen és nem tűnik el a süllyesztőben. Mert anno jobb volt mint most bármelyik sportszimulátor. -
spR #165 Az a cucc Amigán is király volt. -
Árnyvadász #164 Volt anno egy olyan progi, hogy GOLDEN AXE. Kicsit akár a Diablo előfutára is lehetne a program, csak ez oldalnézetes volt. De alapjai nagyban hasonlítottak a nagy hírű Diablo-hoz. Nos ezt a programot akár ketten is lehetett játszani egy komputeren. Az igazi az volt azonban, amit én csináltam. Mivel egyik karaktert az egérrel, másikat a billenytűzetről irányítottam és két karakterrel küzdöttem a pályákon át. Addig amíg ketten voltak több esélyem volt a nehezebb szinteken. Kicsit polipkodni kellett, de nem volt nehéz annyira, hogy ne lássak benne fantáziát. Aztán mikor az egyik karakter megholt, úgy maradt a jól bevált egykezes irányítás és a végéig vittem a játékot. Grafikája, hangjai és varázslatos világa tette mérföldkővé ezt a programot. És az egészben a legjobb: Mindezt egy 286-os gépen tudhattam magaménak. -
#162 nem tudom feltenni ide a supergamez ftp-re? -
spR #161 Jól emlékszel, én annó 95-ben a koleszból (mivel akkor még nem volt elérhető a CD iró) több mint 50!!! 1.44-es floppyn vittem haza. A fél délutánt benn töltöttem a másolgatással.
-
#160 Izejajbocsi, az elso resz volt az anotherworld, aztan jott a flashback, ezek apro kis gammak, 4-5mb. En a harmadik reszre gondoltam a "Fade to Black" nevu 3ds borzalomra. Az viszont ha az emlekeim nem csalnak (majd elokotrom valamelyik regi cdt es megnezem kesobb) az mar fullcds game volt, es a rip is ennek megfeleloen 100mb koruli. -
#159 Miért mekkora? -
#158 Szep nagy merete van a masodik resznek, es amilyen jo volt az elso resz, annyira elb.tak a masodikat, sztem. Mindenesetre a merete miatt keves eselye hogy fennvan valami warezon. -
#157 Én is kerestem már őket, de sehol sem találtam. Another World 2 teljesen reménytelen! Fade to balck-ből csak demot! (egyszer találtam teljest, de sajnos halott link volt) -
#152 A Scorch volt az első pc-s gammám. A múltkor nyomtam valami Scorch 3d-t. A közelébe sem ért e réginek! -
#150 Ámen. Bazze faja hogy ilyen játékok közt nőttem fel, és hogy ennyire ismertek -
#149 Egy isteni alapjáték:
-
Csaba #147 Játszott valaki a Microprose Soccerrel? Szerintem máig a legjobb foci...
És a Creatures 1-2? Nagyon kegyetlen játék volt, főleg a láncfűrészes kiszabadítósdi. :-)
Rick Dangerous 1-2?
Ghost n' Goblins és Green Beret? Ott törtem el az első joyomat:-)
És az legjobb autóverseny volt a Stunt Car Racer.
De még sorolhatnám, iszonyú sok jó játék volt c64-re...
Szerencsére vannak emulátorok, így néha visszamegyünk a múltba.:-))
c64 forever