Nosztalgiázzunk!!!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
alkohol.freeblog.hu Mi csak őszinték vagyunk, de nem állatok!
I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!
I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!
Pedig ezt még a modememmel is le tudnám szedni egy röpke este alatt.
Te sem tudsz valami "ideiglenes" tárhelyet?
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Én egy haverral nyomtam akkoriban. Az atombomba benne maradt az emlékezetemben. 😊 A fél képernyõt letisztította. 😊
A 3D-s verzióról én is hallottam, de szerintem nehéz dolguk lesz a fejlesztõknek. De nem lehetetlen. Mondjuk az ehhez hasonlatos Worms 3 elég ígéretesnek tûnik...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
A 3D-s megjelenítésrõl pedig annyit, hogy jó pár hónapja láttam belõle képeket (játékból) és teljesen 3D-s volt, akár egy FIFA vagy NBA vagy ehhez hasonló és PC-re fejlesztették! Nem konzolra. Szeretem amikor valaki azzal hozakodik elõ, hogy konzolon már megjelent az új, de könyörgöm itt PC-rõl beszélünk nem a hülye konzolokról, pláne nem egy õs réginek számító PS1-rõl. Ezt nem rosszindulatból mondom, csak megemlítettem.
És a Creatures 1-2? Nagyon kegyetlen játék volt, fõleg a láncfûrészes kiszabadítósdi. :-)
Rick Dangerous 1-2?
Ghost n' Goblins és Green Beret? Ott törtem el az elsõ joyomat:-)
És az legjobb autóverseny volt a Stunt Car Racer.
De még sorolhatnám, iszonyú sok jó játék volt c64-re...
Szerencsére vannak emulátorok, így néha visszamegyünk a múltba.:-))
c64 forever
A mai activityhez tudnám hasonlítani a hangulatát mikor örjöngsz hogy elbasztad 😄DDDDDDDD
gamertag: kenobita
Én Plus/4-en nyomtam😊
elég nehéz játék volt.
A Saboteur jött be nagyon, azt imádtam, mennyit szenvedtem vele😊
Akkor ott volt még a Barbarians is és a Eagle's Nest, ez alatt a játék alatt két joyt törtem el.
meg volt valami robin hood is, az is frankó volt.
meg volt egy festegetõ játék, amiben egy méhecskével kellett a téglákat festeni, meg volt még egy amiben valami vakonddal kellett létrákon meg egyéb bizbaszokon mászkálni, meg volt valami stratégia is, valami Robin hoodos és választani kellett négy faszi közül és azzal nyomni a gép ellen a csatákat ilyen sakktábla szerû pályán és ha rámenté az ellenfélre akkor számolta lefelé az embereid vagy mi.
Meg volt egy nagyon faja kis "gamma", szöveges volt az egész és az volt a lényege, hogy földbirtokos voltál és etetni kellett a parasztjaid meg ilyenek, de azt asszem akkor haver bátyja készítette.
Marha sok jó játék volt régen, most már jóval kevesebb😞
Ja majdnem kifelejtettem a Zorrot! K*va jó gamma!! Az volt a max hogy kijutok a várba, a sírból, és rögtön lelõnek. Többet nem is nyomtam vele😞(
Meg még csomó jó játék volt bakker. Azokkal elvoltál akár egy évig is lazán, fõleg ha volt több is. Kár hogy az egyetlen TV-n amin színesben (!) nyomtam tönkrement és csak ugrál a kép

Retteketet
Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/
Másik nagy kérdésem , C64en volt ez is, egy vonattal kellett kommandozni és volt mindig valami akadály (vasút állomáson kommandósok, vizet kellett tankolni stb) második vhs game volt, valaki megmondaná a nevét azt megköszönném 😊
zzz