Mire mentünk kereszténységgel?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gondolom, az arabok is azért estek vissza a fejlõdésben, miután elfoglalták fél Európát, visszahozták a filozófiát, felvirágozatták a tudományt, az építészetet, stb, mert rádöbbentek, h Mohamed beleírta a koránba Jézust, nem? 😊
>:] Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság...
- Felsõbb erõktõl várják a segítséget és nem tesznek semmit: azt a mondást is keresztények találták ki, hogy segíts magadon és isten is megsegít.... nem véletlenül. Viszont vannak olyan helyzetek, mikor a hit erõt ad, ha irracionális is. Van akinek ez ad erõt. VG-nek ez szánalmas, legyen neki. Van akinek jól jön a fogódzó.
- A vallás a legnagyobb pénzgyár? A világot ma nem a vatikánból irányítják, legfeljebb azok az idióták hihetnek ilyet, akik szerint a Da Vinci kódban írtak igazak stb. Amíg a vallás hatalmi tényezõ volt a nyugati világban, addig sokan karrierizmusból lettek papok, ma már épeszû ember nem megy papnak, hogy így gazdagodjon meg, ezer jobb pálya van erre.
- Hát igen, ezek a gonosz papok azt prédikálják, hogy a szex bûn, stb. Biztos mert irigyek. Aki azon a véleményen van, hogy a szex minél több partnerrel jó, mert jól esik és mert menõ dolog, az persze felhördül az ilyenen. Felvilágosultabb keresztények sem ítélnek el mindenkit aki házasság elõtt (-on kívül) szexel, max. a bioszex (fûvel-fával) esik a helytelenített körbe.
Na mindegy, nem akarok disszertációt írni, csak elég megdöbbentõ az "ateista" oldal nagy részének értelmi és fõleg ismeretszintje a témában. Fõleg az ismeret...
Amúgy az mit hihet/tudhat elfogultság nélkül reálisan arról, amit ennyire gyûlöl?
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Na én mentem. Bye.
Nincsenek elõitéleteim veled szemben és halakan megyjegyzem játszottam a postal mindegyik részével😊 Sõt Medal of Honor klánban is voltam Battlefield 2 -ben is vagyok mind a mai napig a Dalay Lamas klánban online játékokkal is játszom😊
Ha te gyûlölöd az egyházat és a hitet tegyed. Nagyon sajnálom, hogy nem tudunk errõl dumálni. Amit elmondtál az is egy vélemény. A tiéd és nekem a legkevésbé sem állt szándékomban ezen változtatni. Nem én kezdtem elõítéleteket gyártani.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Te is itt papolsz, misérõl beszélsz, meg teljesen hülye dolgokról írkálsz. Bíztos vagyok benne, hogy a te fejedben is az a gondolat sor megy, hogy a számitógép, és a játékprogramok is Isten segítségével jöttek létre! (Fõleg a Postal nevû játék.)
földi hatalom: Amit nekem adsz, mindenkinek adod
😄
Sok millió ember van, aki annyira hisz ebben, hogy pénzt, idõd nem sajnálva ennek él, és saját magára már nem jut semmi.
A lejobb az volt, amikor egy ilyen hívõ tini (akit a bolond szülei tettek hívõve) mesélte nekem csillogó szemekkel, hogy szinte mindent isntennek köszönhetünk. A találmányokat, az áramot, a tv-t, rádiót. NEVETSÉGES!
Iszonyat ideg tudok lenni, amikor ez a téma feljön.
Amiről ti beszéltetek hogy az egyház csak egy pénznyelő nem jó másra..
A biblia azt mondja hogy a vagyonotok 10% adjátok az Úrnak. igen ez igaz, de utánna írja is a Bilbia hogy 100x 1000x megáld téged (és ezt ne úgy érts hogy a pénzed 100x kpod vissza 😊).
A medve nem játék.
OTT A PONT!
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
lol ez a beszólás
Azt mondja ügye hogy higgy vagy pokolra jutsz!
Nos ez ha jol értelemezem zsarolás.
Mert vagy hiszel vagy pokolra jutsz
És mint ilyen, bûn.
Na mármost akkor a Biblia zsarolással "kényszerít" a hitre?
Ezért Istenben kell hinni nem templomba járni meg papokhoz.
Mire mentünk a Kereszténységgel? Nem lehet rá válaszolni mert nem tudjuk mire mentünk volna nélküle.
Az élet nem más mint nyers erõszakos hatalomra törõ AKARAT.
Az egyház a tanításaiban elnyomja az alapvetõ emberi ösztönöket a Ne ölj, ne paráználkodj stb.. tanításokkal.) Mert hogy ugye ezzel az alapvetõ emberi ösztönöket, vágyakat tiltják meg. a Keresztény erkölcs a lemondásra tanít, nem az életre. => a Keresztény vallás élettelen vallás, a modern világra nem értelmezhetõk a tanításaik, mert megváltoztak az emberek életfeltételei stb stb. (magyarul más az élet mint mikor a kereszténységet kitalálták, ezért nem kéne az ilyen szokásokhoz ragaszkodni, helyette saját magunknak kell erkölcsi törvényeket szabnunk.
Tehát ha már a dugás nem megy, megtér az ember.
Különösebb erõfeszítésébe nem kerül és ki tudja, lehet, hogy a mennyországba jut(ha van).
Csak nyerhet.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
Amugy is semmi ertelme a topicknak sztem. aki "modern" az azthiszi hogy attol az hogy ateista , de mindenki megtalalja a lelki egyensulyat valahol , van aki a penzben ... Amugy ahogy oregszel ugy kezdesz megterni jobban es jobban , rajossz dolgokra ...
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
Lásd: Wass Albert könyvek
olvassátok el ezt:
Harrison Fawcett: A Katedrális legendája
Harrison Fawcett: A Katedrális harcosai
vita szempontjából érdekes könyv😊))
Másik egy vicc:
Egy fickó lekerül apokolba, elõre retteg, hogy mi lesz vele...
Mikor megérkezik lát egy tengerpartot, ahol emberek és ördögök együtt napoznak és mindenki koktélt iszik.
ámulva sétálgat, amikor meglát egy sziklafalat és elindul felé.
Ahogy közeledik, emberek ordítását és sikítását hallja.
Mikor odaér látja, hogy egy repedés van a falon, benéz rajta, s mit lát?
Forró kemencéknél az ördögök embereket kínoznak, emberünk nagyon megijed, de megkérdezi az egyik közelben lévõ ördögöt, hogy kik azok az emberek ott és miért kínozzák õket, mire az örödög:
-Ja,azok! Ááá, azok ott keresztények, õk így szeretik.
ennyi erõvel azt is kérdezhetnénk:
na mire mentek a dinoszauruszok? na?
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Nem azokra az alapvetõ tanokra gondoltam hogy ne ölj, ne lopj, hanem a kicsit fanatikusabbakra. DE igazad van.
hiszed hogy mostani életed kihat a következõre ? vagy nem lesz következõ? vagy ha a lélek u.a. akkor mért nem emléxem ?
DEhát ugye ott is vannak olyanok mint a keresztények között voltak anno, akik a saját céljaikra használják fel más emberek hiszékenységét.
"A kereszténység eszméi akkor vallottak kudarcot, amikor rájöttek hogy mennyire hiszékeny az ember, és mindeféle vallásokkal/babonákkal el lehet téríteni az embert a józan ész utjáról."
Soha nem fognak kudarcot vallani az eszméi, hiszen ne ölj,ne lopj stb ezeket nem elhinni kell hanem gyakorolni, és nem mondhatod erre azt hogy le akarna tériteni a jozan ész utjárol(mert akkor mi a jozan ut?),és ha valaki ezeket nem gyakorolja az nem az egyház, hanem az egyén kudarca...
http://druglord.buzz.hu/ ;)