Men of Valor: Vietnam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
Dixie Flatline, 12:14 - Játék: Nézdahátam
(Shacknews) Tombol a dzsungelláz, az amerikai katonák térdig gázolnak az elburjánzott aljnövényzetben. A fák tetejérõl unatkozó véznaujjú makik lógnak, feszülten figyelik az alant lépkedõ katonák ténykedéseit és görcsösen kapaszkodnak a vaskos faágakba. Csak a gatling meg ne szólaljon! - rimánkodnak magukban emlékezve a múltkori rendbontás keltette makihullásra.
Kiválóak az akció hevében készült képek. Áááááhhh, már alig várom, hogy a gatling mögött csücsülve pásztázzam a területet és egy kis forró olmot zúdítsak a susnyásban megbúvó renitensek nyakába.
Info: Hardwired (a képek is ott vannak)
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Párszor azt hittem, hogy a saját társát lövi le vagy mi van. 😉
Videó
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Szóval akkor még jobb lesz mint ami ez alapján látszk! 😊
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
A célzás az szerintem nem rossz megoldás, tényleg afféle keverék, de úgy láttam, ha rajta tartja az emberen a célkeresztet akkor az rámegy a fejére?? Az gagyi lenne..
Egyébként számomra nagyon bíztató a cucc! Szuper a grafika, van fizika, szép az aljnövényzet.. attól tartok a Vietcong-ot el lehet felejteni ha ez kijön! 😊
De tény, hogy szép. Kicsit debilnek tûnt a saját csapat AI-ja. Ott volt elõtte és nem lõtt, amíg a fõhõs nem lõtt rá.
Effektek nagyon jók viszont. Mindenben ütik a VC-t. A lõszerezést - állandó tárcsere és az mindig full, csak a golyó meg le. Hát ez régen jó volt, most már gáz. Magyarul: nem tûnnek el a golyók.
stb.
A medve nem játék.
Riszpekk
'Maradjunk annyiban, hogy az AI és a script két különbözõ dolog, és a MOHAA-ban AI jellegû programtörzs egész biztosan NEM szerepel.'
Hát én ezt nem merném ilyen bizonyossággal állitani. (Viszont script-vezérelt részek vitathatatlanul vannak a gaméban.)
"ebbõl látszik, hogy nem sok közöd van a programozáshoz"
Khmmm, valóban csak papírom van róla, ha érdekel, elküldöm, úgysem vettem még hasznát. 😊
Maradjunk annyiban, hogy az AI és a script két különbözõ dolog, és a MOHAA-ban AI jellegû programtörzs egész biztosan NEM szerepel.
Riszpekk
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Riszpekk
megjegyzem multiban egyértelmûen CSÚCS
Riszpekk
IF gránátveszély=1
AND sok katona=1
THEN FUNCTION(egyik_katona_ugrik)
ELSE FUNCTION(normal_mode)
rövid példa....... nagyon könnyen le is lehet tesztelni.... csinálj mindent ugyanúgy mint elõzõleg, ugyanakkor ugyanoda dobd el a gránátot, és láss csodát, megint rá fog hasalni valaki......
most akkor próbáld meg ugyanezt botok ellen, és nyugodj békében
Riszpekk
Mikro be lehet menni egy szobába csávesz felrúgja az asztalt, és ordibál. Mindenki, hogy anyád, de király AI. Ám itt van a szopatás. Ha bedobsz egy gránátot, mindenki meghal, és utána mész be, az asztal ugyanugy felborúl, és ugyanúgy lehet hallani a kiabálást. Mi ez ha nem elõre megírt script?
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
A Vietcong közepén is ott csücsül egy hatalmas bugrendszer és mégis - szerintem - zseniális a progi.
A mohaa javítások után egész korrekre sikeredett ...
A medve nem játék.
A medve nem játék.
és ki merem jelenteni, hogy a MOHAA single sztorija nevetséges, fõleg mert iszonyat bugos is, mert ha nem csak mész elõre mint egy bulldózer, hanem kicsit okoskodni próbálsz, már ki is basztál magaddal, mert olyan szituációkba kerülsz, amire a készítõk nem számítottak, és voilá, hangulat helyet hangos röhögés.... na ez az, ami botok ellen soha nem történhet meg
amúgy nem programozok, zenélek és 3D-zek..... ja, és cikkeket írok egy konzolos újságba 😄DDDDDD
Riszpekk
Más.
A BF egy multira kihegyezett lövöldözés. Naná, hogyha vki botokat tesz egy gaméba, ha azt akarja, hogy ne csak multinak jelenjen meg. Pl. egyesek magukban is nyomhassák. Így ahhoz tényleg kell AI, de azért, egy mohaa sem a butaságáról volt híres. Megjegyezném, a legtöbb ilyen próbálkozás, a botokkal, nem igazán jött be a játékostársadalomnak. A bfet sem emiatt szeretik akik szeretik.
(ja és csak megjegyezném, hogy az "óvodások" "lol"-oznak állandóan. Némelyik szerverrõl (pl.CS) automatikusan kivágják õket. Te azt a hülye Király Lindát is védted a himnusza után, most is vsz csak kötekedni próbálsz, de nem fog összejönni, mert ez nem az a topic.)
Más.
Szerintem meg nagyon is tudnak programozni a mohaa készítõi. Sok embernek okoztak a megszerkesztésével örömöt. Elég sokan nyomják azóta is, szóval van rajongótábora. Az meg, hogy nincs belõle earthquake-szerü rendezvény (még), nem jelenti azt, hogy az egy kaki, mint ahogy mondod. Ja és nekem semmi bajom veled, de ez nem ps2 és mohaa fikázó topic. Nyiss egyet és ott fikázd a mohaa-t. Ha egy játékmenet úgy komplett, hogy az események csak egy bizonyos esemény hatására következnek be, akkor legyen. Az, hogy egy akcójátékban az ellenfelek bizonyos küldetésekben uott jönnek elõ, az különösképpen nem zavar. A partraszállás így volt okés. A légidesszant, az Ardennek, a tanya megtartása stb. szintén. Kit érdekel, hogy a semmibõl jöttek elõ az ellenfelek. A BFben a sp mód nem más, mint a multi botokkal teletûzdelt változata. Az max jót tesz a gaménak, hogy a botok okosak, de a bfesek is inkább egymással nyomják. Mellesleg a bfnek pont emiatt a "botozás" miatt nem volt sztorija. A multi mapek, a küldetés megnyerése után követték egymást, sp módban is, csak botokkal. Én speckó nem szeretek sp módban botok ellen, egyfajta butitott multit nyomni. 😊 De ez én vagyok.
Megint más.
#15 -> DRAK: A Vietcongban én speckó szeretem ha van célkereszt, mert a US-M3at használom, - az az én kicsikém, "drágaságom" (lotr) -, amivel - vsz valamikor Te is kipróbáltad - egyszerûen nem lehet célozva lõni, de célkereszttel azért "néha" sikerülni szokott eltalálni az emberkéket 😊 . Szóval, szerintem nyugodtan maradhat a célkereszt, Te legfeljebb majd nem használod 😊 .
A medve nem játék.
Riszpekk
Öregem, az AI, attól AI, hogy viselkedik, a MOHAA-ban ilyet nem látsz, csak elõre programozott történéseket, amik vagy bekövetkeznek, vagy nem, attól függõen, hogy aktív-e a hozzájuk tartozó trigger.... Meg a nevetséges semmibõl elõbukkanó enemy-k is, ugyan már..... Rajongótábor?? Mi van velük?? Sokan vannak?? A konzolosok is, pedig õk is gagyi szarokkal játszanak 😊
Riszpekk
A medve nem játék.