763
Medal of Honor széria legújabb tagja
-
Gabe18 #203 Alcohol 120-at letöröltem,de a Daemon Tools-nak maradni kell,mert akkor meg az a baja hogy nincs lemez.Hát vagy kiirom az egyest lemezre...Jaj..,már összekavarodtam.
-
#202 Én a 4 cd-s Moneyt szedem remélem azzal semmi gond nincsen. -
Gabe18 #201 Most akkor szedhetem le a Money 1-es cd-t is?Azért 5 cd letöltést erősen kétlem hogy ez megér... -
Gabe18 #200 na eddig jó,a clone cd szokásos nyomora,"software emulációs programot érzékel",igy nem megy -
#199 mindjárt lejön - aztán ...
-
#198 Alig várom hogy legyen ídőm leszedni ezt a frankó gamet!! -
#197 upsza ezt rosz helyre írtam a mortyr 2 topic akartam sorry - ez szerintem jó gém lesz most húzom ! :) -
#196 minek ugyis gagyi , töröld le a p****ba :D
ha meg valaki megakarja nézni az a gamespotton megtalálja !
ha valaki ezzel jáccik az is gagyi :D
ekkora gépigény ennek a hányadéknak ? :)
LOÁL ! -
Gabe18 #195 Na mindjárt felrakom,aztán rakok pár képet az elejéből.
Addig itt van ez:
MINIMUM CONFIGURATION
DirectX® 9.0c-compliant 64 MB 3D video card with hardware T&L and pixel shader support
Microsoft® Windows® 98/Me/2000/XP operating system
1.3 GHz Intel® Pentium® 4 or AMD® Athlon™ processor or equivalent
256 MB RAM
3 GB of uncompressed hard disk space for game files
DirectX® 9.0c (included)
DirectX®-compatible sound card and speakers or headphones
4X CD-ROM drive
Microsoft®-compatible mouse, keyboard
Broadband/LAN, DSL or faster Internet connection for online play
RECOMMENDED
Microsoft® Windows® XP
ATI® Radeon™ 9600 or NVIDIA® GeForce 5700 DirectX® 9.0c compliant 128 MB 3D video card with hardware T&L and pixel shader support or equivalent
2.8 GHz Intel® Pentium® 4 or AMD® Athlon™ or faster processor
512 MB RAM or more
24X or faster CD-ROM drive
For Dedicated Multiplayer Server: Broadband connection for 12 player maximum, T1 connection for 24 player maximum.
-
#194 igen -
Drend #193 Mi lett a fegyverhangokkal? Sztem azok voltak a leggagyibbak a demoban. -
Gabe18 #192 Ellenfeleken van valami fizika,vagy csak sablonra összeesnek? -
Xian #191 Megnéztem
Olyan 80%
Nem rossz bár a grafika kicsit gagyi,
a tűzharc sem valami fényes.
Olyan konzolos. Lelottem a VC -t egy vérfröccs, majd elterült.
Majd át lehet vizsgálni és máris a health egy kicsit feljebbmegy.
Repkedek egyik hulláról a másikra majd megvan a full health.
-
#190 nyílván, de sok mohabuzi lehet, akik bármit felnyomnak 8-9ig ami moha, stb.. -
Gabe18 #189 Aha,éretem,köszi. -
Gabe18 #188 Azért egy bizonyos számú szavazat után már kezd realizálódni a dolog.Az elején tényleg vannak irreális kilengések,de azért 50-60 szavazat után már általában kezd normális érték lenni.Persze nyilván nem szentirás... -
#187 A clonecd-s 1:1 copyja az első, tehát a másolásvédelmes cd-nek. a többi lehet sima másolat, mert azon nincs másolásvédelem. tehát ha leszeded a money-ből a 2-3-4et és az első cd-t clonecd-vel, akkor később tudsz patchelni, stb -
#186 Mert senki nem a játékot rateolja, hanem nyom egy értéket, amit a név elolvasása után lát.
Tehát ha kijön egy dikki's game, ami gecijó, akkor sem kap 3-nál többet, ha meg kijönne egy olyan quake4 ami a doom1 lenne mert fake, akkor is 9-et. -
Xian #185 ftp://ftp.vugames.com/pub/sierra/menofvalor/updates/menofvalor_update_en_10_12.exe
Ez a patch is kellhet 1.2 hivatalos -
Gabe18 #184 Mondjuk az ftp-n ahonnan töltöm,van egy Men of Valor 4 cd Money változat,de azon kivül van egy Men of Valor clonecd CD1.
Mos az az egy cd,ami clon,az mire van? -
Xian #183 Eddig el sem indul.
Villan egyet a kurzor és ennyi. -
Gabe18 #182 Érdekes,Xbox-on nem nagyon halottam róla jókat,az xbox-os ismerősöm sem nagyon áradozott,jó-jó de nem az igazi,volt kb a véleménye./igaz xbox-os körökben most HALO2 őrület van/
De a pc-s nagyon stabilan tartja nforce-on a 8 pont körüli értéket,igen sok szavazatból.Kezdek reménykedni hogy talán valami igazán ütős kis cucc lesz ez,még ha multiban nem is tetszett nekem. -
#181 ez vajon a játék wam-mova.iso 2,66 Gb
Valaki tud esetleg egy tuti megbízható DC++ HUB-ot ahol fent van? -
#180 Hát a graf az tuti szebb mint a Cod-nak.A hangulat azt nem tom de remélem egyszinten lesz a Cod-éval.
Multi:Ettől is remélek minden jót. -
Corey #179 aki kiprobalta irjon rola 1-2 sort meg szurjon be par kepet, mert ez a 4 cd soknak tűnik egy "olyan" multi demo utan.. -
Xian #178 Nekem lassan már leér a CD4.
Mi az a bitumen? -
Torry #177 Töltöm is:D
Nemsokára 2 seeder lesz mert belo szedi ezerrel. -
#176 bithumen.tx.hu -ra felkerült
Fitutufi: egerszegi vagy? -
#175 gamespot.com, bazzer...van ott rengeteg kép... -
#174 pc-s screenshotokat dobjatok má be ! mert eddig xboxossat találtam ! de sajátot dobjatok :) -
#173 csak
kabbe :P -
#172 Kicsit off, de miért használsz 400-as ddr-t a 333-as alaplapodba? -
#171 Kira majd ha vége sulinak szedem is. -
#170 elég nagy ez a game több mint 2 GB remléme jó én húzom majd... -
#169 képeket pls !!! sokat pls !! jókat pls !! :D -
Gabe18 #168 Nforce... -
#167 Már csak napok kérdése és hozzánk is elér :) -
Gabe18 #166 Hát az USA-ban elvileg már kijött...
-
#165 ARANY-on van. -
djcom #164 Nem hinném.Bár...