Men of Valor: Vietnam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber

Next PC upgrade: 2022

grebber

grebber
Men of Valor dzsungelláz

Dixie Flatline, 12:14 - Játék: Nézdahátam

(Shacknews) Tombol a dzsungelláz, az amerikai katonák térdig gázolnak az elburjánzott aljnövényzetben. A fák tetejérõl unatkozó véznaujjú makik lógnak, feszülten figyelik az alant lépkedõ katonák ténykedéseit és görcsösen kapaszkodnak a vaskos faágakba. Csak a gatling meg ne szólaljon! - rimánkodnak magukban emlékezve a múltkori rendbontás keltette makihullásra.
Kiválóak az akció hevében készült képek. Áááááhhh, már alig várom, hogy a gatling mögött csücsülve pásztázzam a területet és egy kis forró olmot zúdítsak a susnyásban megbúvó renitensek nyakába.

Info: Hardwired (a képek is ott vannak)

grebber

Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Eisenhower
2 új video. igaz xboxos video de sztem a pc-s ennél csak jobb lehet. na azért ezen a videon már kicsit pofásabb a gém. talán még jó is lesz másnem unalomûzõnek

1 video

2. video

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

M@TriX
Hát engem az új videó nem nagyon gyõzött meg, de lehet a felbontás az oka. 😉
Párszor azt hittem, hogy a saját társát lövi le vagy mi van. 😉

Videó

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

grebber
Képek!

Kiscit kira game lesz!

Petyus_
Ja most látom hogy ez csak az engine-t bemutató teaser egyelõre, szóval az AI meg a küldetések nem a végleges játékot mutatják!

Szóval akkor még jobb lesz mint ami ez alapján látszk! 😊

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Petyus_
Igen a 2015 az AI témát nem nagyon erõlteti továbbra sem. 😊) De a scriptelt események (napalm 😊) és a hangulat nagyon ott van.

A célzás az szerintem nem rossz megoldás, tényleg afféle keverék, de úgy láttam, ha rajta tartja az emberen a célkeresztet akkor az rámegy a fejére?? Az gagyi lenne..

Egyébként számomra nagyon bíztató a cucc! Szuper a grafika, van fizika, szép az aljnövényzet.. attól tartok a Vietcong-ot el lehet felejteni ha ez kijön! 😊

a.carkey
Nem rossz, de béna a célzás így elsõre. Olyan semmilyen. Se nem AA-s, se nem VC-s.
De tény, hogy szép. Kicsit debilnek tûnt a saját csapat AI-ja. Ott volt elõtte és nem lõtt, amíg a fõhõs nem lõtt rá.
Effektek nagyon jók viszont. Mindenben ütik a VC-t. A lõszerezést - állandó tárcsere és az mindig full, csak a golyó meg le. Hát ez régen jó volt, most már gáz. Magyarul: nem tûnnek el a golyók.

stb.

A medve nem játék.

Petyus_

Akkor nincs más dolgunk, mint várni a MOVV-ot. Addig meg itt a Line Of Sight: Vietnam és a Vietcong. A MOVV-ra még akad túlélõ vietnami? :-)))
ThunderMaX
Nah nekem se magyarázza be senki hogy a MOHAA nem volt agyon scriptelve az egész!!! Nagy scripthalmaz az egész SP ezért játszható végig egyszer, mert mindig ua. történik.
Ezzel én is így voltam. Nagyon jó volt a sp része.

magus
amugy nemtom én életemben nem játszottam olyan hangulatos játékkal mint a mohaa föüggetlenül az al-tol és a scriptol. mentem elore ahogy elkepzeltek es kurva jo volt.

magus
én kb annyit láttam, (ugye hogy nem talaltam el senkit sem a lagg miatt fel meterrol mar nem is lep meg, ugye gamespy mit is varhatnek) hogy lelo egy fa. jo megyek tovabb beleakadok a folyoba. oke kigurok lelo az egyik levél. aztán végre 3.-ra már megtalálom hol van a csávó lövöm, lövöm, nem sebzõdik. nézem 150.es ping a kurva eletbe mar csak el kene talalnia. nezem lelonek. namondom bazzeg, ezt sem fogom jatszani. lehet hogy jobb lesz a teljes de a beta az szar.

Jacek
PC

FREAK
szerintem nincs AI, mivel ha te ugyanazt csinálod, akkor az ellenség is pontról pontra ugyanazt teszi - script

Riszpekk

Félreértettél. Csak annyit irtam, hogy példaként hoztál fel egy túlzottan leegyszerûsitett dolgot, ami ilyen formában nem bizonyit semmit.

'Maradjunk annyiban, hogy az AI és a script két különbözõ dolog, és a MOHAA-ban AI jellegû programtörzs egész biztosan NEM szerepel.'

Hát én ezt nem merném ilyen bizonyossággal állitani. (Viszont script-vezérelt részek vitathatatlanul vannak a gaméban.)

FREAK
mi ez a konzolos szar? 😄DD

Riszpekk

Jacek
Far Cry kicsit szetuti grafra😊)

FREAK
bocs, hogy nem akartam egy oldalas kódot írni

"ebbõl látszik, hogy nem sok közöd van a programozáshoz"

Khmmm, valóban csak papírom van róla, ha érdekel, elküldöm, úgysem vettem még hasznát. 😊

Maradjunk annyiban, hogy az AI és a script két különbözõ dolog, és a MOHAA-ban AI jellegû programtörzs egész biztosan NEM szerepel.

Riszpekk

Hát ne haragudj Freak mester, ebbõl látszik, hogy nem sok közöd van a programozáshoz. Az amit leirtál, az ugyan helyénvaló, (csak éppen csontig lecsupaszitot változat) csak annak a fránya masinának azt is meg kell mondani, hogy mit jelent a sok katona, meg mit jelent a gránátveszély, meg stb... Pl partraszállásnál is van sok katona, csak egymástól jó messzire, és akkor azt a 'gránátveszély' -t, hogy a Te szavaddal éljek, nem is olyan könnyû meghatározni. Sorolhatnám még az eseteket, de nem kötekedni akarok, csak nem csipem a túlzott leegyszerûsitéseket, és az ebbõl való következtetéslevonást.

Ams
😄D

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

Jacek
jajaaa nehogy aztan rizshancsbol fonott samli legyen mellette bazze

Ams
És asztal se legyen a közelben 😄

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

Jacek
ez ojjan jjoj jatek lesz hoggyy lehet benne ludozi a rizsfalokra jojj izgalmas lesz csak atan ne kiabaljanak miutan meghaltak.

FREAK
na, maradjunk inkább a témánál 😊

Riszpekk

Jacek
aludt csak hirtelen megijedt es azrt kiabalt😄

a.carkey
Nem halt meg, "csak pihent" ...

A medve nem játék.

Jacek
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

FREAK
bocs, de itt betelt a pohár, halott német katona kiabál, és borogatja az asztalt.......... 😊

Riszpekk

Jacek
en vegig nyomtam vegul is egyszer jo de megegyszer lol.

a.carkey
pedig még nagyon sok volt hátra ...

A medve nem játék.

a.carkey
ebben egyetértünk! bár más meg ezt fikázza ...

A medve nem játék.

FREAK
a Vietcong csak demo, van még a fullig, de a MOHAA már sajnos olyan amilyen

megjegyzem multiban egyértelmûen CSÚCS

Riszpekk

FREAK
lol, én pont itt léptem ki a játékból, és többet soha nem nyomtam single-ben!! 😄DD

Riszpekk

FREAK
trigger

IF gránátveszély=1
AND sok katona=1
THEN FUNCTION(egyik_katona_ugrik)
ELSE FUNCTION(normal_mode)

rövid példa....... nagyon könnyen le is lehet tesztelni.... csinálj mindent ugyanúgy mint elõzõleg, ugyanakkor ugyanoda dobd el a gránátot, és láss csodát, megint rá fog hasalni valaki......

most akkor próbáld meg ugyanezt botok ellen, és nyugodj békében

Riszpekk

Csacsi
Medal of honor-bn tényleg nincsen jó AI. Ebben igaza van freaknek. Ha nem hiszitek, próbáljátok ki, a normandiai pályan.

Mikro be lehet menni egy szobába csávesz felrúgja az asztalt, és ordibál. Mindenki, hogy anyád, de király AI. Ám itt van a szopatás. Ha bedobsz egy gránátot, mindenki meghal, és utána mész be, az asztal ugyanugy felborúl, és ugyanúgy lehet hallani a kiabálást. Mi ez ha nem elõre megírt script?

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

a.carkey
Egyszer mintha írtad volna, hogy zenélsz, bár ez a logováltásod elõtt volt ...
A Vietcong közepén is ott csücsül egy hatalmas bugrendszer és mégis - szerintem - zseniális a progi.
A mohaa javítások után egész korrekre sikeredett ...

A medve nem játék.

a.carkey
Mohaa AI: Eldobsz egy kézigránátot a katonák közé, az egyik német meg ráugrik, hogy mentse a társait. Mi ez, ha nem AI?

A medve nem játék.

FREAK
örömmel közlöm, hogy egyikkel sem játszom, ellenben mindhárommal játszottam épp elég ideig

és ki merem jelenteni, hogy a MOHAA single sztorija nevetséges, fõleg mert iszonyat bugos is, mert ha nem csak mész elõre mint egy bulldózer, hanem kicsit okoskodni próbálsz, már ki is basztál magaddal, mert olyan szituációkba kerülsz, amire a készítõk nem számítottak, és voilá, hangulat helyet hangos röhögés.... na ez az, ami botok ellen soha nem történhet meg

amúgy nem programozok, zenélek és 3D-zek..... ja, és cikkeket írok egy konzolos újságba 😄DDDDDD

Riszpekk

a.carkey
Ez a Freak mindenhez ért. Zenél, programozik, leöregez - pedig nem is õriztünk disznajt 😊 és fikázza a Mohaa-t. Gondolom Bfezel vagy CS-zel. Mert ha igen, asszem felesleges lenne ecsetelnem más játékok elõnyeit ... 😊 A konzolosok meg konzolosok. Ott is vannak jó gamék, szerintem felesleges lefikázni õket.
Más.
A BF egy multira kihegyezett lövöldözés. Naná, hogyha vki botokat tesz egy gaméba, ha azt akarja, hogy ne csak multinak jelenjen meg. Pl. egyesek magukban is nyomhassák. Így ahhoz tényleg kell AI, de azért, egy mohaa sem a butaságáról volt híres. Megjegyezném, a legtöbb ilyen próbálkozás, a botokkal, nem igazán jött be a játékostársadalomnak. A bfet sem emiatt szeretik akik szeretik.
(ja és csak megjegyezném, hogy az "óvodások" "lol"-oznak állandóan. Némelyik szerverrõl (pl.CS) automatikusan kivágják õket. Te azt a hülye Király Lindát is védted a himnusza után, most is vsz csak kötekedni próbálsz, de nem fog összejönni, mert ez nem az a topic.)
Más.
Szerintem meg nagyon is tudnak programozni a mohaa készítõi. Sok embernek okoztak a megszerkesztésével örömöt. Elég sokan nyomják azóta is, szóval van rajongótábora. Az meg, hogy nincs belõle earthquake-szerü rendezvény (még), nem jelenti azt, hogy az egy kaki, mint ahogy mondod. Ja és nekem semmi bajom veled, de ez nem ps2 és mohaa fikázó topic. Nyiss egyet és ott fikázd a mohaa-t. Ha egy játékmenet úgy komplett, hogy az események csak egy bizonyos esemény hatására következnek be, akkor legyen. Az, hogy egy akcójátékban az ellenfelek bizonyos küldetésekben uott jönnek elõ, az különösképpen nem zavar. A partraszállás így volt okés. A légidesszant, az Ardennek, a tanya megtartása stb. szintén. Kit érdekel, hogy a semmibõl jöttek elõ az ellenfelek. A BFben a sp mód nem más, mint a multi botokkal teletûzdelt változata. Az max jót tesz a gaménak, hogy a botok okosak, de a bfesek is inkább egymással nyomják. Mellesleg a bfnek pont emiatt a "botozás" miatt nem volt sztorija. A multi mapek, a küldetés megnyerése után követték egymást, sp módban is, csak botokkal. Én speckó nem szeretek sp módban botok ellen, egyfajta butitott multit nyomni. 😊 De ez én vagyok.
Megint más.
#15 -> DRAK: A Vietcongban én speckó szeretem ha van célkereszt, mert a US-M3at használom, - az az én kicsikém, "drágaságom" (lotr) -, amivel - vsz valamikor Te is kipróbáltad - egyszerûen nem lehet célozva lõni, de célkereszttel azért "néha" sikerülni szokott eltalálni az emberkéket 😊 . Szóval, szerintem nyugodtan maradhat a célkereszt, Te legfeljebb majd nem használod 😊 .

A medve nem játék.

FREAK
végül is.... teljesen élethû célzásrendszer, korrekt mozgáskorlátozás, jó hangok, igazi dzsungel, komoly effektek, robbanáskot kigyulladó aljnövényzet.... tök szar ez a Vietcong, picsába vele....

Riszpekk

magus
csak a demot lattam. eleg elrettento volt

FREAK
lol, olvass kicsit utána máshol, ha nekem nem hiszel 😊)

Öregem, az AI, attól AI, hogy viselkedik, a MOHAA-ban ilyet nem látsz, csak elõre programozott történéseket, amik vagy bekövetkeznek, vagy nem, attól függõen, hogy aktív-e a hozzájuk tartozó trigger.... Meg a nevetséges semmibõl elõbukkanó enemy-k is, ugyan már..... Rajongótábor?? Mi van velük?? Sokan vannak?? A konzolosok is, pedig õk is gagyi szarokkal játszanak 😊

Riszpekk

a.carkey
Az, hogy a Mohaa mennyire nevetséges, azt talán a rajongótáborától kéne megkérdezni. Szerintem a tavalyi év egyik nagyon ütõs játéka volt, amivel - idõmtõl függõen - elég sokat játszottam.

A medve nem játék.

a.carkey
Hát ez kb annyiban felel meg az igazságnak, mint az, hogy a James Bond 007 - Nightfire engine-je Half Life engine 😞

A medve nem játék.