763
Medal of Honor széria legújabb tagja
  • switch
    lehet hogy olyan rossz lett hogy ki sem adjak
  • Gabe18
    Na mi van ezzel,vagy tán ez is starforce-os lett?
  • switch
    Nem birom ezt a feszültséget
  • grebber
    13 pályás lesz a drágaszág.
  • tiroxine
    Tűkön ülök...
  • Gabe18
    Akkor mostmár jöhetne mihamarabb "nemhivatalossan" is.
  • grebber
    Jaja remélem hamarosan hozzánk is elér :)
  • switch
    Hivatalosan megjelent
  • tiroxine
    A hangulatban nagyon sokat jelentenek a hangok. A MOHAA-nak nagyon jó hangja volt, remélem ennyire nem regrediált a 2015, hogy benne hagyta azokat a szörnyű fegyverhangokat a végleges játékban. Na majd meglátjuk.
  • Gabe18
    Na holnap kijön ha igaz.Nem tudom igazán várjam-e...
    Ismerősöm Xbox-on próbálta,azt mondja nem rossz.Hát talán a single részt összehozták jóra,majd kiderül.
  • grebber
    A víz az nagyon ott van a top-on a gameben.
    Remélem a hangulata is fasza lesz.
  • grebber
    Előzetes
  • grebber
    Men of Valor GOLD

[2004-10-11 @ 21:51 - G-San]

A Medal of Honor PC-s sikerei után a fejlesztőcsapat 2 részre bomlott, ebből az egyik megalapította a 2015 elnevezésű fejlesztőcsapatot. Rögtön is belevágták a fejszéjüket egy újabb FPS-be, hiszen már volt némi gyakorlatuk. Hosszú évek teltek el azóta, és végre elkészült a Men of Valor - mely a változatosság kedvéért - a manapság egyre divatosabb vietnámi harcterekre kalauzol minket. Október 26-án neki is eshetünk a zöld bozótos és persze a vietkongok kiirtásának.

info:Gamestar

Eh nincs is oly messze.
  • Szabyka
    100%-ig egyetértek Veled!
  • Shep
    október vége
  • grebber
    Lehet hogy illuziorombóló,de nem kihagyhatatlan kellék.
  • Gabe18
    Hát ha neked jó hogy egy félméteres dombra nem lehet felmenni,hanem meg kell kerülni amikor épp 5 vietnámi támad rád,aztán huzni kéne a fedezékbe ezerrel,akkor legyen...
    Szvsz ez hülyeség,és illúzióromboló.
  • grebber
    Zsír az a game.Nem kell abba sem ugrás.
  • Nahar
    EZ A GAME MIKOR JELENIK MEG???
  • Gabe18
    Azért elég nagy hülyeség hogy nem lehet ugrani.Egy fél méteres dolgot már kerülni kell,egy földszinti ablakon nem lehet kigrani,hanem keresd meg az ajtót.Hát milyen katonák ezek...
    Bár ez valami vietnámi betegség lehet mert a Shellshock-ban sem volt ugrás,az is el lett ezzel cseszve rendessen...
  • grebber
    Szerintem csak a multiba lenne fontos.Hát mostmár nem fognak ugrabugrálni.
  • Szabyka
    Engem meg igen :D
  • grebber
    Engem nem zavar hogy nincs ugrás.
  • Szabyka
    Hmm Én nem találtam ugrás gombot ...
  • Glpetyus
    Fasza hírek
    Bár a graf nem ronda szvsz :)
    (a lenti képek alapján legalábbis)
  • antijedi
    ez nyomos érv... :P
  • Drend
    Csak a fegyverek ne szólnának ennyire bénán... Mintha lufikat szurkálna ki vki...:((
  • Gabe18
    Szerintem nem ronda ez hanem az egésznek nincs igazán hangulata multiban.Akkor a Vietcong multija már egyből jobb.
    A Single részre kiványcsi leszek,az lehet jó,ha normálissan megcsinálják.
  • Gabe18
    Ime:

• grebber
    Azért hogy be tudjál szólni.
  • Shep
    ez is kvék3 endzsines, vagy ennek már új motort írtak?
  • Hamlet
    Jah, a graf elmenne... a viz pl szép.

De mások is úgy gondolják, hogy szégyen kiadni ilyen játékot. Olyan szervercimek is vannak Gamespy-ban, hogy:
    low budget, worthless game :))))
  • antijedi
    jézus..., akkor minek használsz tüzfalat???
  • grebber
    A víz az szép benne.Multizni nem igazán tudtam még csak saját magam által csinált szerveren boklásztam,mert a Trend Micro Internet Security tűzfalamat nem tom hol kell beállitani.
  • Eisenhower
    nem a garffal van elsősorban a gond hanem magával a játékkal még egy tetves ugrás sincs benne szal az épület ablakából se lehet kiugrani. bementem szerverre általában egy épületbe rak kezdésnél és általában emeletre namármost az ellen az csinálja hogy bekempeli magát abba az épületbe és mindíg ha ujraszületsz csak nyomni kell neki a tűz gombot....
  • Shep
    valaki lökjön már begy képet, hagy lássuk milyen is az a ronda grafika.
  • grebber
    Adj szervercimet azt kiprobálom.
    Nekem nem akadt a sima városi pályán.1024ben sem.
  • Hamlet
    Te láttál valahol golyónyomot? Mondjuk a fegyverek hangjából itélve nem csoda, hogy meg se karcolnak semmilyen felületet :)

Mondjuk én medium beállításon nyomtam 800x600-ban hogy játszható legyen... de hát ilyen graffal... :) A FarCry a nyomába se ér :) (Tényleg! megnézem kijött-e már valami izgi mod a FarCry-hoz)
  • Eisenhower
    hát akkor nagyon de nagyon eltér az ízlésünk^^ ekkora ratyit még nem láttam.... azért próbáld ki neten is lehet neekd is megváltozik a véleményed^^
  • grebber
    Hát nem tom ezek szerint nagyon eltér az izlésűnk ez nagyon tetszik nekem.Csak még van benne hiba pl lövöm a kocsit azt semmi golyónyom.Nó nem baj nem a kcosit fogom löni.
    El kéne érni Liveforce-t hogy zuzzon fel egy magyar szervert mert nagyon cool a game.
    Várom a teljest ezerrel.