763
Medal of Honor széria legújabb tagja
-
#243 Csak azért tettem be azt a képet, ha esetleg nem figyelnétek a játékmagyarításos topikot.
Szóval ez csak jelzésértékű "gesztus" volt, azt jelezve, hogy elkezdtem a magyarítását. -
#242 hmmm , szép -
#241 Én csak holnap tom kiprobálni de már nagyon várom azt a pillanatot. -
Gabe18 #240 "- a robbanások, tüzek élethűek"
Hát a robbanásokat én szörnyűnek látom.
-
Gabe18 #239 Na a tréninget átvittem,onnan két kép:
Hát ezek sokat nem mutatnak ugyan,de a viz az pl. egész jó szerintem.A menü zenéje nekem nagyon bejön,meg ami a játék alatt megy azok sem roszak.A grafika szép,nekem 1024-ben nagyjából közepes beállitásokkal különösebb gond nélkül ment /nem tudom mi lesz ha megjelenik pár ellenség is,azért bizakodom.../
A fegyverhangok semmit sem változtak a multi demó óta.
A robbanás effekt borzalmas,kézigránátnál,és a tüzérség vagy légierő vagy minek a bombázása alkalmával is.
Mindenesetre bele kell mélyednem jobban,mert ha tényleg visszaadja a háborús hangulatot /mint lentebb irták/ akkor a hibái szerintem bőven elnézhetőek lesznek. -
#238 van hozzzá magyarosításod ? honnét ?
gémközbeni kell :P -
#237 Tessék, itt egy saját screenshot
-
#236 saját screenshotokat PLSSSSSS !!!!! -
#235 király[#eljen
mohpa-nál nem lesz jobb :DD -
#234 - a növényzet, a karakterek nagyon jól kidolgozottak
- a robbanások, tüzek élethűek
- a játék zenéje néhol megható - mintha filmet néznénk
- ugrás gomb nincs
- a holtesteket át lehet vizsgálni
- célszerű, figyelmesen haladni, van 1 pár csapda
sztem
Összevan gyúrva COD+MOHAA
-
#233 ez a felsorolt játékokat együtesen veri -
#232 Men of Valor: The Vietnam War - ha most vagy itt először, akkor - katt IDE !!! -
#231 Line of Sign: Vietnam = Deadly Dozen 2 = KUMA WAR ezeket nem nehét odaverni. -
#230 Én elfogult vok, nekem a COD a játékok játéka, de a
Men of Valor-t nem szabad kihagyni.
A Vietcong, Shellshok : 'Nam 67 , Line of Sign: Vietnam játékokat simán leveri !!!
Csak egyszerűen... "igazi háborús hangulatot kelt"
Az elemzést másnak hagyom. -
#229 igazi háborus hangulatot kelt ? mint a cod uo -ba ? -
#228 Hangulata milyen?? -
#227 Nekem ATI kártyám van, de még nem tapasztaltam ilyet.
4. pályánál járok. -
#226 hellosztok
Nekem is az a gonndom mint damned one-nak
Bizonyos szemszögből a textura fű,fák fehér árnyalatot kapnak!
A demonál nem volt ilyen gond!
Szerintem a közeljövöben egy patch lát napvilágot!
Ja és nvida kártyám van ha esetleg atisoknál is előfordul akkor bugos a játék! -
#225 -
Gabe18 #224 CoDUO-t vidd végig veteránon,talán nem lesznek gondjaid a "könnyűséggel",meg kicsit továb is fog tartani. -
Gabe18 #223 Hát a vietnámi háború,az tudtommal nem világháború,de mindegy.
Mint lentebb irtam,egyes cd-nek clone cd-s verziót szedtem,de nem megy vele.Ahonnan szedtem nem csak money-s változat volt,mint látható. -
#222 de én nemrég kezdtem el letölteni a men of valort a jó verziót 1. cd lennt van talán este felé má tolhatom ha minden jól alakul...csak győzzem kivárni :)
-
#221 jah mindenki most készülhet a bebaszó mohpa-ra
mindenki gyakorolhat addig mig ki nem jön (nov-ba) !
cod uo-t kár h olyan könnyű volt mert én 2 nap alatt végigtoltam regularon , egy hétvége alatt , de teccett.
Vietconggal eljutottam egy darabig , de nem kínlódtam vele letöröltem meg nem is teccett annyira , asszem anno azért nyomtam vele mert nem volt semmi jó más game.
dardevil ! raknál be sreenshotokat ? a te képeidet ! please ! -
#220 Én speciel a II. vháborús játékokat szeretem: COD, COD-UO, MOHAA + a kiegészíték! Eddig még un. vietnámos FPS-sel nem igazán játszottam. A Vietcong-ot elkezdtem, de - bocsátnat aki imádja - nekem nem jött be. Ezt most viszont végigviszem !
Pangás van 1 kicsit a jó FPS-ek terén, ez most nagyon jó lesz !!! -
#219 LOL sorry elnéztem azt hittem Xpadban vagyok :( -
#218 HY!
VAn egy ki grafikai hiba a prógiban, de nem bírom megcsinálni, bizonyos szögekből minden textúra fehér lesz.... a fü... a házak....
Nem tud valaki segíteni, a legújjabb detonator van fenn, a directxet a progti rakta fel.... már próbáltam azt is hogy mindent leveszek róla de nem válltozik... -
#217 én nekem a kedvenc gém fajtám az ilyen világháborus FPS ami lehet bármelyk világháború , ezek a fő kedvenceim ! (pl moh , cod) -
#216 20 percet játszottam, de sztem jók a hangok, maga a játék zenéje hangulata pedig még jobb - sztem ! -
#215 gabe te mit szedtél vazzeg :D
mindenhol money-s változat van !
akkor az megy ? próbálta valaki ? -
#214 Én a MONEY verziót szedtem , elsőre müxik minden !
Daemonnal bemuntoltam - safedick on - és semmi gáz !
Sztem aki leszedi nem bánja meg, mondjuk én a II. v.háborús játékokat szeretem, de nekem jobban bejön mint a Vietcong. -
Gabe18 #213 Nforce nfo szerint az egyes cd-n lévő crack-et kell az eredeti exe-vel kicserélni,ugyhogy crack-es.Már amennyire szerény angol tudásomból megállapitottam. -
Drend #212 Vki játszott már a full verzióval? Milyenek a hangok? Még mindig lufikat szúrnak ki fegyverzaj címén? -
#211 Hát crack exe nem hiszem hogy létezik max mini image vagy tévedek? -
Caponee #210 Szerintem elég lenne csak a crack exe. -
Gabe18 #209 Ez nem is rossz gondolat,Talán elég lenne csak azt cserélni? -
Gabe18 #208 Persze,nem is azzal van a gond,hanem hogy tegnap délután óta csak ez töltődik lefelé,aztán még mindig semmi.De hát mostmár leszedem még a Money egyest is,ha már edig eljutottam... -
Caponee #207 Megszívtam én is ezzel a clone cd-s cuccal.Feltudnátok rakni valahova a cracket? Ne keljen már letöltenem mégegy cd-t :) -
#206 Az tény hogy sok idő 5 cd-t letölteni de kiirni csak elég egy max 130FT-os DVD. -
Gabe18 #205 Le kell szednem a Money-s egyest is,ugytünik.De hát áhhh...,francokat ér ez már 5 lemezt. -
Gabe18 #204 Kiirtam a az egyest lemezre,most rányomok hogy play,erre töltikézik a lemezről egy darabig,aztán nem történik semmi...