Feladat!!!!!!!!!!!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
13? hol van olyan? 😄
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
12? Személygépkocsival és motorkerékpárral behajtani tilos? Szvsz szgk-val ilyen nincs, max lovaskocsival, traktorral
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Egyébként ezért nem veszek kétüléses autót :-)
8? És a sárga lámpa hol marad?
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
4? Túl vékony az autópálya csíkja
10? Négyzetben? Nem háromszögben?
Mellesleg most telefonált egy iq harcos. Aszongya, mi a kérdés?
-Melyik két tábla a helyes?
-Hogyérti, hogy helyes?
Bazz, majd leestem a székrõl, a pali is teljesen lezsibbadt 😄
\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"
Melyik két tábla a helyes?
Vagy ez: a barátnak hálám jeléül odaadom az autót, és megkérem, vigye el a nénit, én meg jól érzem magam a csajjal.
(mellesleg szép kis csaj az, aki az elsõ stoptúra alkalmával belédszeret...
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Csattanó késõbb, egyébként én ezt válaszoltam amit írtak a végén. Kiváncsi vagyok még hányan mondják ezt, szóval várom a megoldásokat! 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
2. Jó megoldás, de van egy másik is. Az egyik + jelet átalakítod 4-essé.
3. Jó.
4. 4 szöget, meg egy vonalat meg nem nehéz rajzolni. 😊
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Az apai gének határozzák meg a születendõ gyermek nemét, vagyis, hogy fiú lesz-e vagy lány.
A helyes válasz: Igaz
Amit Ön jelölt: Igaz
Jót jelölt? Nem 50 48
Az elsõ emberek egy idõben éltek a dinoszauruszokkal.
A helyes válasz: Hamis
Amit ön jelölt: Igaz
Jót jelölt? Nem 61 59
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
hogy kell ezt kiszámolni?
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
Van egy börtön. Bevisznek x (mondjuk 10) embert. Mielõtt beviszik õket, azelõtt beszélgethetnek, amennyit akarnak. A börtönben a rabok nem beszélgethetnek, nem levelezhetnek, stb, a cellák hermetikusan zártak, nem érintkezhetnek egymással. Véletlenszerûen néha-néha a börtönõrök levisznek sétálni a rabok közül egyet-egyet, mindig külön-külön, ott sem érintkezhetnek egymással. Véletlenszerûen választják ki õket, tehát lehet, hogy valaki 1 nap kétszer is lement, de másvalaki egy hónapig egyszer sem.
Az udvaron van egy kapcsoló, két állása van: A, és B. Ezt, ha egy rab lemegy sétálni, elkapcsolhatja a másik állásba, ha akarja. Ez az egyetlen lehetõség, amivel kommunikálhatnak.
Hogyha egy rab egyszer meg tudja mondani, hogy biztos benne, hogy már az összes rab volt sétálni, akkor elmehetnek. De ezt csak egyszer teheti meg, hogyha olyankor szól, amikor még nem volt lent minden rab, akkor örökre ott maradnak. Hogyan tudja ezt biztosan meg egy rab, annak a kapcsolónak a használásával?
Na, ha nem fejtitek meg 1-2 napig, akkor elmondom.
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
De hogy hogyafaxomba?????

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
shit happens