Feladat!!!!!!!!!!!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Loál János
Aladár 9

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

RelakSfromhome
2? Lefejjel fordított háromszög KIZÁRÓLAG az elsõbbségadás kötelezõ, hogy hátulról is meg lehessen állapítani, hogy mi a szitu
13? hol van olyan? 😄

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

VinylToy
Ahhoz képest hogy nekem sincs jogsim, egyet eltaláltam 😄

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

RelakSfromhome
7? Miez elsõsegélydoboz? Oda egy X kell, hogy egyenrangú útkeresztezõdés
12? Személygépkocsival és motorkerékpárral behajtani tilos? Szvsz szgk-val ilyen nincs, max lovaskocsival, traktorral

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Wizy: várja a fene a buszt, lehet egy nõvel mást is csinálni...
Egyébként ezért nem veszek kétüléses autót :-)

Loál János
2, 13

RelakSfromhome
6: igen, bár ebben a milió éves könyvben másként néz ki az ábra
8? És a sárga lámpa hol marad?

Kata
Az én tippem: 7, 12

[/cserf][/fülünyúl]

VinylToy
6,8

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

RelakSfromhome
összefoglaljam, amit már tudunk?

RelakSfromhome
?

VinylToy
Akkor miért nem a "vicces/édes"-be???

RelakSfromhome
5? Fejjel lefelé van az ábra a háromszögben.
4? Túl vékony az autópálya csíkja

Loál János
4, 5

RelakSfromhome
nemtom. Autóval és Motorral behajtani tilos? Lehetséges, de ott inkább traktor meg lovaskocsi szokott lenni, nem?

VinylToy
Talán 12-es?

RelakSfromhome
1? KANÁL villa? Nem KÉS villa?
10? Négyzetben? Nem háromszögben?

Mellesleg most telefonált egy iq harcos. Aszongya, mi a kérdés?
-Melyik két tábla a helyes?
-Hogyérti, hogy helyes?

Bazz, majd leestem a székrõl, a pali is teljesen lezsibbadt 😄

wizy
#348: odaadod a barátodnak a kocsit, hogy vigye el a nénit a korházba, te meg ottmaradsz, és megvárod a buszt az álmaid nõjével?:-)

\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"

VinylToy
Vagy ez ---> jó megoldás 😄

VinylToy
1,10?

RelakSfromhome

Melyik két tábla a helyes?

Néninek mentõt hívni-barátnak már régen vissza kellett volna fizetni-álmaim nõjének telefonszám kombináció lehet?

Vagy ez: a barátnak hálám jeléül odaadom az autót, és megkérem, vigye el a nénit, én meg jól érzem magam a csajjal.
(mellesleg szép kis csaj az, aki az elsõ stoptúra alkalmával belédszeret...

Dzsini
vótmá, meg ismerem 😊 amúgy én is az ideális megoldást választottam anno... (pedig nincs is jogsim :o) )

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

VinylToy
Egy munkahelyi felvételin a jelöltek morális képességeire próbáltak következtetni egy kis teszt segítségével. A kérdés így szólt: "Mész az úton az autóddal, amiben rajtad kívül csak egyetlen utas fér el. Hirtelen meglátsz egy buszmegállót, ahol hárman állnak: 1. Egy öreg néni, aki láthatóan a halálán van, orvosi segítségre lenne szüksége 2. Egy nagyon régi kedves barátod, aki egy ízben megmentette az életed 3. Álmaid nõje (férfije), akibe elsõ látásra szerelmes lettél. A kérdés: melyiküket vinnéd el, ha tudjuk, hogy csak egyet választhatsz közülük? Ha a nénit, akkor esetleg sikerül megmentened az életét. Ha a régi barátod, akkor visszafizetheted neki a régi tartozásodat. Ha álmaid partnerét, akkor esetleg egész hátralevõ életedet boldogságban töltheted."

Csattanó késõbb, egyébként én ezt válaszoltam amit írtak a végén. Kiváncsi vagyok még hányan mondják ezt, szóval várom a megoldásokat! 😊

Amse
akkor is jó az enyém.Az elsõ 3 legalábbis.a 4. vitatható.

RelakSfromhome
Nemjó! Itt a megoldási kulcs:

Amse
aha.erre nem jöttem rá, de nincs odaírva, hogy logikai sorrend van benne.meg az se hogy legyen értelmes, szóval a megoldásom jó.minda 4 és az 5ös.=)

Dzsini
Hétfõ Kedd Szerda...

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Amse
miért h,k?

Loál János
1. Nem A, B, hanem H, K
2. Jó megoldás, de van egy másik is. Az egyik + jelet átalakítod 4-essé.
3. Jó.
4. 4 szöget, meg egy vonalat meg nem nehéz rajzolni. 😊

Amse
mémé?
1es feladat jó, 2 es is , 3 as is.4 es félig.van 4 szög csak nem 1 négyszög.

Aquir
Egyébként mind jó lett 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir
Ezt elbaszták

Az apai gének határozzák meg a születendõ gyermek nemét, vagyis, hogy fiú lesz-e vagy lány.
A helyes válasz: Igaz
Amit Ön jelölt: Igaz
Jót jelölt? Nem 50 48

Az elsõ emberek egy idõben éltek a dinoszauruszokkal.
A helyes válasz: Hamis
Amit ön jelölt: Igaz
Jót jelölt? Nem 61 59

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

RelakS
30 pont = elégtelen :/

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Amse
Szintidõn belül.

RelakS

Várom a megoldásokat

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Z
4 faktoriális

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

ghost cb
4×3×2(×1)=24

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

mikike
kombináció vagy variáció vagy mi a fene is volt ez

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

mikike
mán nem emléxem a fõiskolás évekre, de most van egy olyan feladat, hogy 4 ember 2x2 székre hányféleképpen ülhet le
hogy kell ezt kiszámolni?

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

Dzsini

Aquli
Ja és nem tud valaki ilyen rejtvényekkel foglalkozó oldalt? Mert imádom ezeket, jó lenne vhol egy nagyobb gyûjtemény, vagy ilyesmi.

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

Aquli
Na itt egy, ha még nem volt (remélem). Fejbõl írom, remélem érthetõ lesz.
Van egy börtön. Bevisznek x (mondjuk 10) embert. Mielõtt beviszik õket, azelõtt beszélgethetnek, amennyit akarnak. A börtönben a rabok nem beszélgethetnek, nem levelezhetnek, stb, a cellák hermetikusan zártak, nem érintkezhetnek egymással. Véletlenszerûen néha-néha a börtönõrök levisznek sétálni a rabok közül egyet-egyet, mindig külön-külön, ott sem érintkezhetnek egymással. Véletlenszerûen választják ki õket, tehát lehet, hogy valaki 1 nap kétszer is lement, de másvalaki egy hónapig egyszer sem.
Az udvaron van egy kapcsoló, két állása van: A, és B. Ezt, ha egy rab lemegy sétálni, elkapcsolhatja a másik állásba, ha akarja. Ez az egyetlen lehetõség, amivel kommunikálhatnak.

Hogyha egy rab egyszer meg tudja mondani, hogy biztos benne, hogy már az összes rab volt sétálni, akkor elmehetnek. De ezt csak egyszer teheti meg, hogyha olyankor szól, amikor még nem volt lent minden rab, akkor örökre ott maradnak. Hogyan tudja ezt biztosan meg egy rab, annak a kapcsolónak a használásával?

Na, ha nem fejtitek meg 1-2 napig, akkor elmondom.

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

RelakSfromhome
A megoldás: 1273

De hogy hogyafaxomba?????

hen-tes

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

traXion
99

EOX
Ha beleveszed a római számokat is

Retteketet

cSuwwi
próbáljátok már meg levezetni, hogy mibõl jön ki 1200, mert kicsit értehetetlen szvsz.

shit happens

nickname7
1272?

Word Up Everybody say when you hear they call you You\'ve got to get it underway

EOX
1221?

Retteketet