Feladat!!!!!!!!!!!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bár csak egy L, C és V-t látok benne. 😊
shit happens
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Betelefonáltak vagy 20-an, de persze egyik megoldás sem jó :|
Szvsz, össze kell admi minden számot és számrészletet külön külön, bár a fene tudja.
11+10+1+48+40+8+101+1+100+1+101+8+8+88-ra gondolok elsõre = 526
shit happens

Holnap este szállítom a megoldást, de istennek nem jöttem rá, hogy hogyan jött ki az eredmény...
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
na rákerestem: elég csúnya matematika van benne - meg egy newton-raphson -féle megközelítéses technikával lehet csak megtalálni a pontos értéket (szép kis gyökös móka)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Van egy kör alakú mezõ. A mezõ szélén egy karó van leverve, melyre egy kecskét egy hosszú kötéllel köttötünk ki. Milyen arány van a mezõ sugara és a kecske kötele között, ha a kecske a mezõ felét képes csak lelegelni?
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Az 1. egy idõ után csak tippeléssel lehet megcsinálni
2. megoldható
3. nem lehet megcsinálni
4. megoldható (bár nem foglalkoztam vele)
5. hibás (az utolsó oszlop nem kell + nincs meg az összes szám)
6. értelmetlen, vagy idióta szavakat kell hozzá használni, amit senki sem ismer, és így nincs értelme
I.Cram: elárulod, hogy mi ez, vagy hogy ki csinálta??
Live your life like it\'s your last day...
A számberakó is el van b@szva. Mi ez? Valami iskolai okosítás?
A szóról szóra, meg tele van értelmetlen szavakkal. Mi az a csuta, Lajha meg Vajha???
Az elsõ is fura. Nekem több jó eredmény lett a végén.
Bõr-Monitor-Szúnyog-Svéd
Kert-Áruház-Tücsök-Angol
Szörp-Hús-Sáska-Német
Cipõ-Sportszer-Cserebogár-Osztrák
Gép-Varroda-Darázs-Magyar
Az Osztrák és a Magyar nálam felcserélhetõ.
Lehet, hogy nem jó, mert influenzásan nem fog jól az agyam 😞((
- alapból 10*10-es a tábla. Egymás mellé kéne tenni 7 és 5 kockát, úgy , hogy ne érintkezzenek. Ez szerintem nem lehetséges.

KÕSZI!
Repatarurgyán
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE