51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • HaZso
    Jaja, nem rossz
  • B Lori
    Most 20:00 Wheels (TVU) ARCA Toledo Speedway eloben utolsó verseny egy remek short track-on :)
  • DTap
    úgylátszik vannak egyéb őrültségek is nemcsak a "kormánytekergetés"...
  • HaZso
    Az lep meg csak, hogy nem voltál msn-en :-D
  • B Lori
    Biztos vagyok benne hogy az ARCA is jó lesz,mag abban is hogy attól itt nem nagyon fog novekedni a létszám amikor már van egypár európai stílusú szim is.Sajnos be kell látni hogy az USA stock car verseny nálunk egyelore nem népszeru és valóban csak azért volt itt ennyi ember mert a maga idejében az NR egy kimagaslóan jó szimulátor volt.
  • B Lori
    Newman szépen eldobta az autóját,nem bírta a rá nehezedo nyomást,nem volt nehéz beleélnem magam a helyzetébe :DD
  • B Lori
    Hát úgy illene :))

Még azt se tudjuk mennyi ember jutott a chase-ba,a létszámot elnézve vagy nagyon kevés vagy mindeki aki jelenleg résztvesz :D
  • B Lori
    Lehet hogy meglep de én néztem :D
  • HaZso
    Érdekes futam volt, inkább nem írok róla semmit... :-D
  • HaZso
    Na, senki nem nézi a Bank of America 500-at? (Lowes) - ejnye :) Már az 1. körban caution :D
  • gordon 24
    Elvileg ugy kellene hogy legyen.

Megmondom öszintén nem tudom hogy a chase első futamán hogy vannak a pontok kiosztva. Mert most ujra változtattak rajta és nem villágos. Lori vágja ezt majd leirja. Viszont Az tutti hogy a Chase elötti versenyek eredményei mind kell hozzá. És abból tudod ki kalkulálni a chase pont számokat. Igaz a fene se tudja egyátalán kell e ez. Ugyis tudjuk ki lesz a bajnok:D
  • 72TSanyi
    Az most nálunk is olyan, mit az igaziban? (Plusz 10 pontok járnak a futamgyőzelmekért)
  • gordon 24
    Igen jó lenne! Sőt egy Chase állás is kellene..
  • 72TSanyi
    Alex, légyszi dobd ki az elmúlt versenyek eredményeit, már nagyon szeretnénk látni a bajnokság aktuális állását. Köszi!
  • zolee145
    Most délelőtt kipróbáltam az NROS féle NASCAR Sprint Cup modot. Nekem tetszik. Jó a fizika, ha normálisan van belőve olyasmi a viselkedése, mint az NR2003-ban az autónak. Ez biztató az ARCA miatt, hiszen az is az rFactor motorjára épül, és ez a Sprint cup csak egy mod.
    Benne van az összes pálya amúgy, az összes COT, meg a 2007-es CTS gépek.
    A spotter kicsit hiányzott, de azt is lehet letölteni.
    Állítólag van valami hivatalos Roush licenszük, bár az nem tudom mire vonatkozik...
  • B Lori
    Nekem van ketto...

• zolee145
    Kinél lehet "I love UK setup" feliratú pólót rendelni?
  • Met
    SZERVER ELINDÍTVA
    CUP, DOVER, 200 KÖR, UK SET
  • HaZso
    Let's go Racin' Boys
  • B Lori
  • DTap
  • gordon 24
  • 72TSanyi
    Are your ready to Dover tonight? :-)
  • B Lori
    Minden ugyan az,a HH-t általában kihagyjuk :)
  • Met
    SZERVER ELINDÍTVA
    CTS CUP, DOVER, 80 KÖR, FAST SETUP
  • Giovanni #48820
    Jah, és itt a festésem régről... Coweknek még megvolt

Giovanni.cts.car
  • Giovanni #48819
    Hm....jól hangzik. 4 éve nem CTS-eztem :) IP ua, mint pénteken, és 8-kor kezdődik?
  • B Lori
    CTS,fast setup 20% versenytáv ami 80 kor tehát remek szórakozás :)
  • Giovanni #48817
    Oké, de melyik mod-al? :D
  • zolee145
    Betonteknő (Dover).:) Amúgy pénteken is.:D
  • Giovanni #48815
    Lehet, hogy benézek este, csak mondjátok meg mi lesz :)
  • B Lori
    Remélem este jottok megmérkozni vele :))
  • gordon 24
    Nem kicsit nagyon:D
  • B Lori
    Hiába minden,ezt elkúrtad és kész :DD egyébként a címet megadhatod csak ne nyilvánosan :)
  • gordon 24
    Jóvan jóvan!:D ne egyetek meg!. Ok akkor leközelebb nem teszem. Csak tudod Pumy HNR tag HNR-es topikba kérdezte gondoltam nem gáz. Na mind1. Másoknak ugyse adom meg, neki is csak a HNR-es ismertség miatt küldtem!
  • Tihy
    az általad linkelt oldalról tesznek ki :)
    meg ha nem akkor sem illik, pl az oldal elődje is azért szűnt meg, mert mindenki linkelgette publikusan, aztán az FIA szépen bezáratta, kell ez nekünk?
  • Met
    nem teszi ki viszont ezt kitörli és pm-ben lehet téged nyaggatni a linkért :P
  • gordon 24
    Olyan helyekre nem linkelem. Ide meg nem igen jár modi! Met meg csak nem teszi ki a szürömet:D
  • Tihy
    huuuha ilyenért bannt szoktak adni, inkább PM-ben kellett volna...
  • gordon 24
    Igen sőt nem is egy fajta van!

Van a superspedway.net nek és van a Simodificcot nak is.
    A simcot kicsit gnom, de a ss-net az elég fasza.