51527
-
#48845 Jaja, nem rossz -
B Lori #48844 Most 20:00 Wheels (TVU) ARCA Toledo Speedway eloben utolsó verseny egy remek short track-on :) -
#48843 úgylátszik vannak egyéb őrültségek is nemcsak a "kormánytekergetés"... -
#48842 Az lep meg csak, hogy nem voltál msn-en :-D -
B Lori #48841 Biztos vagyok benne hogy az ARCA is jó lesz,mag abban is hogy attól itt nem nagyon fog novekedni a létszám amikor már van egypár európai stílusú szim is.Sajnos be kell látni hogy az USA stock car verseny nálunk egyelore nem népszeru és valóban csak azért volt itt ennyi ember mert a maga idejében az NR egy kimagaslóan jó szimulátor volt. -
B Lori #48840 Newman szépen eldobta az autóját,nem bírta a rá nehezedo nyomást,nem volt nehéz beleélnem magam a helyzetébe :DD -
B Lori #48839 Hát úgy illene :))
Még azt se tudjuk mennyi ember jutott a chase-ba,a létszámot elnézve vagy nagyon kevés vagy mindeki aki jelenleg résztvesz :D -
B Lori #48838 Lehet hogy meglep de én néztem :D -
#48837 Érdekes futam volt, inkább nem írok róla semmit... :-D -
#48836 Na, senki nem nézi a Bank of America 500-at? (Lowes) - ejnye :) Már az 1. körban caution :D -
#48835 Elvileg ugy kellene hogy legyen.
Megmondom öszintén nem tudom hogy a chase első futamán hogy vannak a pontok kiosztva. Mert most ujra változtattak rajta és nem villágos. Lori vágja ezt majd leirja. Viszont Az tutti hogy a Chase elötti versenyek eredményei mind kell hozzá. És abból tudod ki kalkulálni a chase pont számokat. Igaz a fene se tudja egyátalán kell e ez. Ugyis tudjuk ki lesz a bajnok:D -
72TSanyi #48834 Az most nálunk is olyan, mit az igaziban? (Plusz 10 pontok járnak a futamgyőzelmekért) -
#48833 Igen jó lenne! Sőt egy Chase állás is kellene.. -
72TSanyi #48832 Alex, légyszi dobd ki az elmúlt versenyek eredményeit, már nagyon szeretnénk látni a bajnokság aktuális állását. Köszi! -
#48831 Most délelőtt kipróbáltam az NROS féle NASCAR Sprint Cup modot. Nekem tetszik. Jó a fizika, ha normálisan van belőve olyasmi a viselkedése, mint az NR2003-ban az autónak. Ez biztató az ARCA miatt, hiszen az is az rFactor motorjára épül, és ez a Sprint cup csak egy mod.
Benne van az összes pálya amúgy, az összes COT, meg a 2007-es CTS gépek.
A spotter kicsit hiányzott, de azt is lehet letölteni.
Állítólag van valami hivatalos Roush licenszük, bár az nem tudom mire vonatkozik... -
B Lori #48830 Nekem van ketto...
-
#48829 Kinél lehet "I love UK setup" feliratú pólót rendelni? -
#48828 SZERVER ELINDÍTVA
CUP, DOVER, 200 KÖR, UK SET -
#48827 Let's go Racin' Boys -
B Lori #48826 -
#48825 -
#48824 -
72TSanyi #48823 Are your ready to Dover tonight? :-) -
B Lori #48822 Minden ugyan az,a HH-t általában kihagyjuk :) -
#48821 SZERVER ELINDÍTVA
CTS CUP, DOVER, 80 KÖR, FAST SETUP -
#48820 Jah, és itt a festésem régről... Coweknek még megvolt
Giovanni.cts.car -
#48819 Hm....jól hangzik. 4 éve nem CTS-eztem :) IP ua, mint pénteken, és 8-kor kezdődik? -
B Lori #48818 CTS,fast setup 20% versenytáv ami 80 kor tehát remek szórakozás :) -
#48817 Oké, de melyik mod-al? :D -
#48816 Betonteknő (Dover).:) Amúgy pénteken is.:D -
#48815 Lehet, hogy benézek este, csak mondjátok meg mi lesz :) -
B Lori #48814 Remélem este jottok megmérkozni vele :))
-
#48813 Nem kicsit nagyon:D -
B Lori #48812 Hiába minden,ezt elkúrtad és kész :DD egyébként a címet megadhatod csak ne nyilvánosan :) -
#48811 Jóvan jóvan!:D ne egyetek meg!. Ok akkor leközelebb nem teszem. Csak tudod Pumy HNR tag HNR-es topikba kérdezte gondoltam nem gáz. Na mind1. Másoknak ugyse adom meg, neki is csak a HNR-es ismertség miatt küldtem! -
#48810 az általad linkelt oldalról tesznek ki :)
meg ha nem akkor sem illik, pl az oldal elődje is azért szűnt meg, mert mindenki linkelgette publikusan, aztán az FIA szépen bezáratta, kell ez nekünk? -
#48809 nem teszi ki viszont ezt kitörli és pm-ben lehet téged nyaggatni a linkért :P -
#48808 Olyan helyekre nem linkelem. Ide meg nem igen jár modi! Met meg csak nem teszi ki a szürömet:D -
#48807 huuuha ilyenért bannt szoktak adni, inkább PM-ben kellett volna... -
#48806 Igen sőt nem is egy fajta van!
Van a superspedway.net nek és van a Simodificcot nak is.
A simcot kicsit gnom, de a ss-net az elég fasza.