NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja,semmi értelme ennek az önkorbácsolásnak <#ticking>

Amúgy kossz mindenkinek a restartot,nem értem mi tortént a pedállal,kihúztam a csatlakozóját meg vissza és utánna már ment 100%-ig.<#fejvakaras>

Zsonak és Tihynek is jár az ejnye-bejnye a lelépésért 😛

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

ááá ezért nem kellett volna lelépned 😞

Tihy
Bocsi Mindenkitõl!

Let\'s Go Racin\' Boys!!!

Zoli és a tobbiek ha ráértek és még érdekel az online próba akkor MSN kb. fél 11 korul,remélem most mukodni fog <#zavart1>

Met
SZERVER ELINDÍTVA
CTS CUP INDIANAPOLIS 32 kör, fast setup, MODERATE DAMAGE

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Giovanni
Megvan a hivatalos végeredmény a hétvégi enduranceról. Összetettben 26 (34 induló), kategóriában 12 (18 induló).
Remélhetõleg a következõ már sokkal jobban fog sikerûlni <#buck>

Végeredmény

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

Alexease
Az rFactoron van meg mit faragni;( Kicsit "komolytalan".
sajoati
mas is leszakadt... most meg egyiknek run time errorja lett... nekik is annyi.. lol, mokas ez a cucc.

Endure, in enduring grows strong...

Alexease
<#szomoru1><#duma>
sajoati
meg annyit ehhez, hogy az rfaktornal egyetlen disconnect a verseny veget jelenti... szoval ezt bebuktuk. 😞

Giovanni
Sajnos a mai versenynek annyi! Köszönjük az Északdunántúli Áramszolgáltatónak! <#violent><#boxer><#duma><#gun><#levele>

Amúgy az egész nagyon fárasztó. Iszonyatosan nagy a különbség a GT és LMP kocsik között, nem igazán lehet arra koncentrálni, hogy jó idõt menjen az ember, mert folyamatosan lekõröznek. Igazából nekem ennyibõl állt a futam, míg ki nem estünk. <#szomoru1>

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

DTap
Alexease
<#eljen><#worship>
sajoati
6 órás Watkins Glen Endurance Challenge Rfaktor verseny tévés közvetítése este 6-tól itt:
FLOG TéééVÉÉÉ

csapat:
Cowek, Gio, sajoati
autó:
#119 Corvette C6

15:00-tól lesz a Busch verseny Daytona-ba mert tegnap éjjel esett,ha minden jól megy a nascar.com-on lehet nézni 😊

HaZso
Sanyi is, én is elfüstöltünk a végén, benne van. De hogy Toyának se legyen egyszerû a helyzet, jól teleraktam a szélvédõjét olajjal :-D

sajoati
nem mentél rosszul... a vége éles lett volna, nagyon belejöttem, hehe,

szegény HaZso elfüstölt, és valahogy még a vége elõtt vagy 10 körrel is beszedtünk egy sárgát. uff.

DTap
Ezért utálom a poconot...

Cowek
Igen, de a GTP-s endurance is folytatódik még... ott nagyon éles a helyzet :-)

http://www.f1-info.hu/

Hát ilyenrol még nem hallottam,a BGN és CTS beleteszi a track ini-be a paramétereit de az kulon van tehát ha Cup-al mész akkor azt használja ami eddig is benne volt,estleg a Mod váltásnál is mielott versenyzel próbáld újra kalibrálni a kormányt.Nekem pl a windows inditásnál és a játáknál is kalibrálni kell hogy jól mukodjon,a player-t is ugyan azt használd tehát ha van egy razzini akkor minden modnál válaszd azt.

Giovanni
Igen 😊

bcs78
Damping-ot vedd lejjebb (amirõl amúgy fogalmam sincs, hogy pontosan micsoda 😊). Nekem azzal sikerült ritkítanom a rántásokat a kanyarban (ugyanilyen kormányom van).

\"A főszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"

razzini
Szia!

bocs, hogy még mindig ezzel zaklatlak, de a problémám nem igazán oldódott meg. (a paint probléma az igen)

szóval kéne egy kis help. leírom, hogy mit követtem el:

1. Install NR2003+1.2.0.1. patch
2. Install PWF New Car Damage and Tires
3. Calibrate controller (Logitech Formula Force FX FF😎
4. Cup-ban mentem Kansas-ben, Dover-ban, és nem volt semi gond, jó volt az irányítás.
5. Install PWF Grand National Series Mod + PWF Craftsman Truck Series Mod
6. mentem CTS-ben Dover-ba, és akkor tapasztaltam, hogy fõleg kanyarban néha nagyon nagyot üt a kormány. ha átváltok CUP-ra, akkor is fellép a probléma 😞(( akárhogy próbálom beállítani, nem szûnik meg a probléma.

Akkor most mi van? esetleg a pályákat is le kell cserélni? vagy akkor mit nem csinálok jól?

elõre is köszi a segítséget.

Met
SZERVER ELINDÍTVA
CUP PENNSYLVANIA 250, POCONO RACEWAY 100 kör, UK V2 setup, MODERATE DAMAGE

Ez már akkor az rFactorral lesz és Corvette-el?

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Giovanni
<#mf1><#beka2>

Cowek
Igen! Minden rendben, festés leadva elfogadva, este 6-kor kezdünk éjfélig. Számítunk rád! Setup van (én csináltam, profik tesztelik, tehát még nem biztos <#idiota>). Gio puffog de megint õ lesz a leggyorsabb <#vigyor>

http://www.f1-info.hu/

ON: online próbara mikor érsz rá? 😊)

zolee145
szintén OFF: gondoltam kipróbálom a lentebb linkelt rFactoros NASCAR2007-et, de úgy hallottam hogy csak "bóti" verzióval megy, a másfajta rFactort nem szereti. Na mondom legalább a pályát leszedem, de az infineon sem ment...úgyhogy most egy idõre feladtam. Szép lassan majd kiírom a közbeszerzésit egy hivatalos rFactorra.😊))
Az általam ismert egyéb NASCAR modok nem túl jók, legalábbis az NR2003 után.

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

sajoati
OFF:
skacok, rFactor Glenre akkor ervenyes a nevezes?? meg minden? most hetvegen lesz valamikor? azt olvastatok, hogy DISCO eseten auto DQ-t csinal a program, es erre nincs jelenleg gyogyir.. igy azert nem biztos, h megeri elinditani egy endurance ligat, szvsz...

A CUP bajnokság legfrisebb állása (19 verseny után): CUP tabella
A CTS bajnokság állása (17 futam után) a következõ: CTS tabella
A 18. CTS verseny (Martinsville 07.06.19) eredménye sajnos nincs meg, ezért azt valaki publikálhatná!

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

A router-ba a portoknál rossz volt az IP szám <#fejvakaras>

zolee145
Ez jó hír. Mi volt a baj?

a hibát

Na mukodik online,csak sikerult megtalálni a kurva életbe 😊

Zoli MSN mukodik?

gordon 24
Na eltûnök vasárnapig (kis Pihi) Majd jövök!! Pénteken jó versenyzést és minden jót mindenkinek! (Wazze remélem jól írtam, mindjárt jön a nyelvtanár aztán kapok a pofámra.)

Downhill!!

gordon 24
Bocsi te nyelvzseni! Elírtam Sorry.

Downhill!!

Jóvan' az a lényeg értettük!😊

Cuore Sportivo - Alfa Romeo 33

bertino
"akadálya" wwááá

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

gordon 24
Szerintem nincs akadája. Lori a fönök õ tud servert csinálni! Nekem nem megy a Tûzfalak miatt!

Downhill!!

Csak azért kérdeztem, mert azért volt olyan játék aminél hiába nyomtam ki a tûzfalat nem ment.És ha kilõttem akkor meg jó volt.Ezt csak azért írom le, mert ezek szerint nem mással volt a gond.Oks, köszi a választ!

sajoati
persze, hogy jo hozza... tok primitiv a dolog, foleg ha csak joinolsz, amikor a tuzfal rakerdez, engeded.

hostolni se nehez, a 37xxx (el kell olvasni melyik) portokat kell kinyitni.

Met
SZERVER ELINDÍTVA
CTS GOTZENBURG-RING, 12 LAP, CUSTOM SET, YELLOW OFF, MODERATE DAMAGE
(asszem sárga nélkül szoktatok menni 😊

Hi!

Olvasom, hogy este kipróbálnátok a multit.zolee145-el, szoktunk néha nyomulni, ha összejön.😊Ha nem zavarok én is beszállhatok?Talán összejön, mert tegnap nem sikerült sajnos.
Ja, én Zonealarm-ot használok.Nem nagyon szoktam kikapcsolni, tegnap 2 perc alatt beszedtem valami vírust...Ha rendesen be van konfigolva, a Zonealarm mehet a multi alatt, vagy ez a tûzfal nem jó hozzá?

gordon 24
Sajnos Pénteken nem leszek!! Azért Irom hogy tudja mindenki. (nem tudom kit érdekel csak értitek😄)

Downhill!!

gordon 24
Én is megyek ha akartok utánna menni. A versenyünk ugyis elég rövid.

Downhill!!

sajoati
winxp tuzfal nelkul atlagosan 4 percig birja ki, hogy ne szedjen ossze valami fertozest...

miert nem teszel fel vmi rendes personal tuzfalat, pl. Comodo Firewall (ingyenes), azt rendesen bekonfiguralhatod.

zolee145
Ha el nem alszom addig akkor ki lehetne próbálni. Sima windóz tûzfalam van, azt kikapcsolom, meg van nod32, nem tudom, hogy az bekavar-e valamit? Az biztos, hogy ha F1C-ben csináltam szervert azt sem látta senki, viszont rFactorral már csináltam szervert, pedig az sem "bóti" volt.😊