51527
-
B Lori #48885 Tehát a pályával semmi gond mert mindekinek egyformán koptatja,a vezetési stíluson kell változtatni :)) -
72TSanyi #48884 Okés, thx! Egyébként Remote Admin-t kliensként le lehet tölteni ingyenesen. link A többin még törheted a fejed! -
Ehen haltbol sincs sok;) Bar most mar, "megszereztem" a juliusi fizetesemet, igy jol vagyok:))) -
#48882 eunuk grafikusból úgy se nagyon sok van :D -
#48881 Lesz eredmeny es egyeb is;)
Az utobbi idoben idom sem volt, gepem se, az osszes FTP eleresem az orok bitmezokre tavozott, egyelore RadMin-om sincs, se eleresem a szerverhez:))))
De megoldom, eloturom, a szerver befizeteseket is intezni kell, mert letepik a pocsomet;DD -
72TSanyi #48880 Elárulom. Ez egy kellően gumikoptatósnak nevezhető pálya, pláne az én "vezetési stílusommal". -
#48879 Hát ezt szomoruan hallom! Mind1.. Majd Jövőhéten! Jó hétvégét! Degára Gyere!!! -
#48878 Sajnos srácok a holnapi futamot ki kell hagynom-bármennyire is szeretném nem fog összejönni,hogy induljak.
-
#48877 Szerintem meg legyen úgy, hogy neki el kelljen dobnia a két legjobb chase-es eredményét, és 3 chase futamon az autóját is. -
#48876 Ja hogy ja!!! Étem!! Ok... -
B Lori #48875 Martinsville-t még megértem de Kansas-el mi a gond? -
B Lori #48874 Ezt csak úgy általánosan írtam tehát se WTCC,BTCC,DTM meg mittudomén milyen World Car szisztéma nem lehet :)) -
B Lori #48873 Vagy ha a pitben toltott percekért is plussz pont járna -
72TSanyi #48872 Hát igen, asszem ilyen formán jobban meg tudnánk szorongatni! -
#48871 Nana!! WTCC az nem WC!!! Tessék erre oda figyelni! Egyébként ha már itt tartunk. Zsot egy féle képen lehet legyőzni, Ha ő tolatva megy.. Ha már forditani kell valamit akkor őt forditsuk meg:D! -
B Lori #48870 Szó sem lehet semmiféle WC-rol,ez NASCAR Cup HNR módra :D -
72TSanyi #48869 Okés. Köszi. Egyébként Hazso 23 verseny eredménye alapján 11 futamgyőzelemnél járt, ami igencsak behozhatatlan előnyt jelent számára. Szóval tudnék egy jobbat. Legyen úgy, mint pl. WTCC 2. versenye. A rájtászsba utolsó helyen bekerült versenyző kapja meg az első pontjait és így tovább..... Akkor talán jobban meg lehetne izzasztani ezt az ufó gyerkőcöt. -
72TSanyi #48868 Jóvan, na! Bizonyára egy röpke rövidzárlat volt az agyam és jobb oldali kisujjam között.
Amúgy ha 12 fős lenne nálunk is a chase, akkor szerintem 5000-et te is kap(6)sz, hogy indokolttá tegyük, hogy ne csak admin feladatokat láss el a HNR szerveren! -
#48867 még egy ilyen post és Te meg kapsz - 5000 pontot, mi az a kéréném? -
#48866 "5000 pontot+alapszakasz győzelmenként 10-10 pontot" röviden: pont így :) -
72TSanyi #48865 sorry, egy '/' karakter lemaradt a formázó tag-ből. így a kelleténél több kiemelést sikerült eszközölni -
72TSanyi #48864 [brutálnagy]Ismételten kérnék valakit, aki a szerverhez hozzáféréssel bír, hogy Bristol-tól (szep.14) kezdődően a CUP eredményeket tegye közzé.[szin=green]Ugyanakkor a versenybírók is nyilatkozhatnának a rájátszás körüli pontozásról, vagy ha teljes egészében az élő példát adoptáljuk, akkor Blori vagy Tihy rövid eszmefuttatását kéréném a témában akár itt publikusan a fórumban[szin][brutálnagy]
(ha jól tudom, akkor chase-be kerülők pilóták kapnak 5000 pontot+alapszakasz győzelmenként 10-10 pontot) -
#48863 -
#48862 Miért szünne meg? (nem fizeted be a csekket?:D)
Persze a személyszállitóautoversenyzésrehasználhatószemélyszállitógépjárművekről beszéltem:D -
B Lori #48861 http://www.youtube.com/watch?v=q85rPq1u9sc -
B Lori #48860 http://www.youtube.com/watch?v=q85rPq1u9sc
Hátha itt is tetszik valakinek :D -
72TSanyi #48859 Kansas-t és Martinsville-t leszámítva azt mondom, hogy végre kellemes oválok következnek. (ezeken "jobban" fogok menni reményeim szerint)
Persze csak ha nem szűnik meg a bajnokság közben.... -
#48858 A nézőtéren, vagy a "szériaszemélygépjárművekben"?
1...ha péntekig meg nem szűnik a tré-onlájn.:) -
#48857 Bizony!! Igaza van!:d Chase is ki lehetne számolni hogy ki van benne mi hány pont stb.. Az oldal is Áprilisba volt frissitve utoljára:D Szóval fasza lenne valami aktuális állás! -
#48856 "eredményeket" akartam irni-bocs! -
#48855 Sanyinak küldjön vki eredményet pls!-nem tudja megcsinálni az aktuális állást (pedig jó lenne tudni). -
#48854 Hát ez......
Na pénteken Cup Kansas.. Minimum 20 embert szeretnék látni!!! -
#48853 SZERVER ELINDÍTVA
CTS CUP, MONZA, 13 KÖR, YELLOW OFF, CUSTOM SET -
#48852 -
#48851 Sziasztok!
Csak gondoltam szólok h ma én is jövök :) -
#48850 Jövünk ;-) -
B Lori #48849 Shanghai-on se voltam -
72TSanyi #48848 Grafikailag tényleg nincs a toppon, viszont 1000x jobb, mint Shanghai, ami nem a grafikáért kritizálható. Szóval gyere csak! -
B Lori #48847 Hát pedig ezen a konvertált Monza-n nem akartam indulni :)) -
72TSanyi #48846 Figyelem, idén utolsó előtti alkalommal road pályán körözhetünk, úgyhogy az is jöjjön, aki eddig valami másra koncentrált! :-)