51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • B Lori
    Tehát a pályával semmi gond mert mindekinek egyformán koptatja,a vezetési stíluson kell változtatni :))
  • 72TSanyi
    Okés, thx! Egyébként Remote Admin-t kliensként le lehet tölteni ingyenesen. link A többin még törheted a fejed!
  • Alexease

Ehen haltbol sincs sok;) Bar most mar, "megszereztem" a juliusi fizetesemet, igy jol vagyok:)))
  • Met
    eunuk grafikusból úgy se nagyon sok van :D
  • Alexease
    Lesz eredmeny es egyeb is;)
    Az utobbi idoben idom sem volt, gepem se, az osszes FTP eleresem az orok bitmezokre tavozott, egyelore RadMin-om sincs, se eleresem a szerverhez:))))
    De megoldom, eloturom, a szerver befizeteseket is intezni kell, mert letepik a pocsomet;DD
  • 72TSanyi
    Elárulom. Ez egy kellően gumikoptatósnak nevezhető pálya, pláne az én "vezetési stílusommal".
  • gordon 24
    Hát ezt szomoruan hallom! Mind1.. Majd Jövőhéten! Jó hétvégét! Degára Gyere!!!
  • DTap
    Sajnos srácok a holnapi futamot ki kell hagynom-bármennyire is szeretném nem fog összejönni,hogy induljak.
  • zolee145
    Szerintem meg legyen úgy, hogy neki el kelljen dobnia a két legjobb chase-es eredményét, és 3 chase futamon az autóját is.
  • gordon 24
    Ja hogy ja!!! Étem!! Ok...
  • B Lori
    Martinsville-t még megértem de Kansas-el mi a gond?
  • B Lori
    Ezt csak úgy általánosan írtam tehát se WTCC,BTCC,DTM meg mittudomén milyen World Car szisztéma nem lehet :))
  • B Lori
    Vagy ha a pitben toltott percekért is plussz pont járna
  • 72TSanyi
    Hát igen, asszem ilyen formán jobban meg tudnánk szorongatni!
  • gordon 24
    Nana!! WTCC az nem WC!!! Tessék erre oda figyelni! Egyébként ha már itt tartunk. Zsot egy féle képen lehet legyőzni, Ha ő tolatva megy.. Ha már forditani kell valamit akkor őt forditsuk meg:D!
  • B Lori
    Szó sem lehet semmiféle WC-rol,ez NASCAR Cup HNR módra :D
  • 72TSanyi
    Okés. Köszi. Egyébként Hazso 23 verseny eredménye alapján 11 futamgyőzelemnél járt, ami igencsak behozhatatlan előnyt jelent számára. Szóval tudnék egy jobbat. Legyen úgy, mint pl. WTCC 2. versenye. A rájtászsba utolsó helyen bekerült versenyző kapja meg az első pontjait és így tovább..... Akkor talán jobban meg lehetne izzasztani ezt az ufó gyerkőcöt.
  • 72TSanyi
    Jóvan, na! Bizonyára egy röpke rövidzárlat volt az agyam és jobb oldali kisujjam között.
    Amúgy ha 12 fős lenne nálunk is a chase, akkor szerintem 5000-et te is kap(6)sz, hogy indokolttá tegyük, hogy ne csak admin feladatokat láss el a HNR szerveren!
  • Met
    még egy ilyen post és Te meg kapsz - 5000 pontot, mi az a kéréném?
  • Tihy
    "5000 pontot+alapszakasz győzelmenként 10-10 pontot" röviden: pont így :)
  • 72TSanyi
    sorry, egy '/' karakter lemaradt a formázó tag-ből. így a kelleténél több kiemelést sikerült eszközölni
  • 72TSanyi
    [brutálnagy]Ismételten kérnék valakit, aki a szerverhez hozzáféréssel bír, hogy Bristol-tól (szep.14) kezdődően a CUP eredményeket tegye közzé.[szin=green]Ugyanakkor a versenybírók is nyilatkozhatnának a rájátszás körüli pontozásról, vagy ha teljes egészében az élő példát adoptáljuk, akkor Blori vagy Tihy rövid eszmefuttatását kéréném a témában akár itt publikusan a fórumban[szin][brutálnagy]
    (ha jól tudom, akkor chase-be kerülők pilóták kapnak 5000 pontot+alapszakasz győzelmenként 10-10 pontot)
  • HaZso
  • gordon 24
    Miért szünne meg? (nem fizeted be a csekket?:D)

Persze a személyszállitóautoversenyzésrehasználhatószemélyszállitógépjárművekről beszéltem:D
  • B Lori
    http://www.youtube.com/watch?v=q85rPq1u9sc
  • B Lori
    http://www.youtube.com/watch?v=q85rPq1u9sc

Hátha itt is tetszik valakinek :D
  • 72TSanyi
    Kansas-t és Martinsville-t leszámítva azt mondom, hogy végre kellemes oválok következnek. (ezeken "jobban" fogok menni reményeim szerint)
    Persze csak ha nem szűnik meg a bajnokság közben....
  • zolee145
    A nézőtéren, vagy a "szériaszemélygépjárművekben"?

1...ha péntekig meg nem szűnik a tré-onlájn.:)
  • gordon 24
    Bizony!! Igaza van!:d Chase is ki lehetne számolni hogy ki van benne mi hány pont stb.. Az oldal is Áprilisba volt frissitve utoljára:D Szóval fasza lenne valami aktuális állás!
  • DTap
    "eredményeket" akartam irni-bocs!
  • DTap
    Sanyinak küldjön vki eredményet pls!-nem tudja megcsinálni az aktuális állást (pedig jó lenne tudni).
  • gordon 24
    Hát ez......

Na pénteken Cup Kansas.. Minimum 20 embert szeretnék látni!!!
  • Met
    SZERVER ELINDÍTVA
    CTS CUP, MONZA, 13 KÖR, YELLOW OFF, CUSTOM SET
  • HaZso
  • PuMy
    Sziasztok!

Csak gondoltam szólok h ma én is jövök :)
  • HaZso
    Jövünk ;-)
  • B Lori
    Shanghai-on se voltam
  • 72TSanyi
    Grafikailag tényleg nincs a toppon, viszont 1000x jobb, mint Shanghai, ami nem a grafikáért kritizálható. Szóval gyere csak!
  • B Lori
    Hát pedig ezen a konvertált Monza-n nem akartam indulni :))
  • 72TSanyi
    Figyelem, idén utolsó előtti alkalommal road pályán körözhetünk, úgyhogy az is jöjjön, aki eddig valami másra koncentrált! :-)