NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DTap
Megvan (azaz meglesz) ha egy kis idöhöz jutok felveszem és feltöltöm!

petesilver
Gigagrat! Mondtam Hazsonak, mekkora szám lenne, ha az ungarisevunderkind dobogós lenne a világ szeme láttára. Asszondta azért nem úgy van ez 😊 Dehogynem! Õk még nem tudják, hogy Norbi UFO, ez lesz a mi meglepetés beli elõnyünk! 😊

Mission Impossible 2010: PRO Class

petesilver
Wááá! DINI! Most láttam az Eurosporton Champcar series reklámot! Isszonyat jó montázs! Ha megvan, vagy meg tudod szerezni, linkeld be ide pls! Naggyonjóóóó!

Giovanni
Végre nem a Palik és társaik (RTL)

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

Alexease
Bar igazabol teljesen lenyegtelen, de szamomra a masik "izgalmas" tenyezo, hogy Porsche-val mehet, vezethet egy Porsche-t😊😛😄 Az egyik kedvenc autom (tudom-tudom, nem a legszebb, legjobb, leggyorsabb, stb., de akkor is😄). Ha nem fizetesbol kellene megelnem (😄), biztos nekem is lenne egy Porsche-m😄DD
Alexease
Inkabb Neki kellene mennie, mint X-nek vagy Y-nak😊 De hat penz beszel... Nem baj, azert lassan, de biztosan ott lesz a "helyen"😊
Grat! Én már évek óta ezt mondom, hogy neki kellene mennie 😄

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

sajoati
<#worship> whooa, megagrats, mondjuk ez a "seat meg gyorsabb is a kanyarban, mint a Porsche" biztos nem kerül be a reklámszövegeikbe, LOL.

Node gondolom külön csak a P911-re nem lehet kimenni, mellette F1-et is kéne nézni(?).

Endure, in enduring grows strong...

Cowek
<#worship><#taps><#worship>

http://www.f1-info.hu/

Giovanni
<#wow1><#eljen> Gratula Norbinak!

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

Alexease
<#wow1><#eljen><#worship>
petesilver
thx, megvan a pálya a setupak!

DTap
Számunkra nagyon kellemes hirek a motorsport világából:

Nemzeti Sport
Porsche Hungária
Vezess.hu

Remélem a "megszokott" kis társaságon felül még többen szurkolhatunk majd Norbinak élöben!

Met

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

petesilver
??? akko megnézem le van-e töltve. azonban setup?

DTap
Nem ér rágyurni!<#schmoll2>

DTap
Sajnálom izgalmas lett volna a vége...nem tudtuk a futam után,hogy mi lett veled.

Ez a felújított pálya lesz nem az eredeti!

petesilver
Valaki tudja, milyen setup lesz watkinsra? Cup

Semmi, kiálltam.

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

DTap
Mi lett veled Toya?

Met
SZERVER ELINDÍTVA
CUP INDIANAPOLIS 80 kör, UK setup, MODERATE DAMAGE

Szerintem ugyanaz csak a miénkbe bele lett téve a setup és úgy lett feltoltve,de akkor se árt ha kicseréled,úgy nem lehet gond 😊

zolee145
Nextel 06, csak még régebben vadásztam, és ezek szerint nem ugyanaz. Majd törlöm ami most fenn van.

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

Ha a letoltott pályát (nextel_06) használod akkor az tartalmazza a DMP setupot.

zolee145
Na akkor ezt is beszerzem, a fast a nevével ellentétben kicsit lassú... vagy csak én😊))

Nincs,a DMP-t használjuk

zolee145
Ha lesz kedvem ps-ezni akkor kiagyalok valamit😊)

Más: Watkins Glen-hez nincs UK setup, vagy csak én nem találtam? Bóklásztam egyet a pályán, de csak a fast setupppal.

De nem kotelezo változtatni rajta!

gordon 24
Tga formátumot kezel az Nr.
Ugy tudod megoldani a dolgot, hogy bent rámész Montoya gépére ezek után bemész a piant shopba és exportálod a festést. Kilépsz a progiból, és az exports imports könyvtárban megtalálod az exportált filét. Ezt megnyitod pohotoshoppal és festegetsz. Amikor megvan elmented vagy felülirod. Visszamész a progiba és a paintshopban vissza importálod az autóra és rá mented. És kész is. Csak TGa ba kell lennie mert mást nem kezel a progi.

Downhill!!

zolee145
Milyen formátumban kell lennie a festésnek? psd gondolom nem jó.

gordon 24
Nincs semmi gond ezzel. Attól hogy én nem birom te szeretheted! Sõt szeresd is!

Na akkor tutti. Én at csinálnám az õ autójával, hogy a tied legyen. Hogy a tetején fesd le a montoya nevét és ird fel a tiedet. Aztán esetleg tegyél fel rá valami ismertetõ jegyet. Ezt photoshoppal elég szépen meg lehet csinálni. Aztán ennyi. Rakd fel valami file megosztóra leszedjük és már mehetünk is a racen.

Downhill!!

zolee145
Jól kezdõdik😄
Van már 42-esem, szóval ezek szerint ez a része meg is van.

gordon 24
Az biztos!! Egyszerüen imádom Montoyát és azt a gyönyörû nagy fejét neki! De az Autója szép ez nem vitás!

Downhill!!

<#eljen>

Egybol be és majd lesz ami lesz,legrosszabb esetben megnyered a versenyt 😄

42 nem foglalt csak 420-as van tehát nyugodtan johetsz a Havoline Dodge-al,gordon24 is orulni fog neki pláne amikor elmész mellette <#zavart1>

gordon 24
A mi autóinkat pedig a bannere kattintva a ... versenyzõk menüpontnál tudod. Azért pontoztam ki mert oda jön a CTS vagy CUp rövidités.

Downhill!!

gordon 24
Asszem a 42-es nem foglalt. Mi saját festésû gépekkel megyünk. (vagy kis átalakitással elátottal). Magyarul ha te Montoya 42-es ével akarsz menni jöhetsz szedd le egy oldalról azt az autó ird át a nevet a tetején aztán ennyi. De ha foglalt a 42-es akkor sincs baj rakj rá más rajtszámot.

Downhill!!

zolee145
Nos. Tanulmányozgatom a szabályokat, meg töltögetem a pályákat, aztán szerintem kb holnap a jelentkezési lapot is kitöltöm.
Lenne viszont néhány kérdésem: olvastam gyakorló szerverrõl, vagy gyakorló futamról, szóval az a kérdés, hogy van-e ilyen, vagy egybõl be a kocsiba aztán lesz ami lesz?😊 A másik, hogy a 42-es foglalt-e, és ha nem akkor honnan lehet leszedni?
Így elsõre ennyi, aztán ami eszembe jut majd még beírkálom.

Jaaa értem,akkor pumpálgasd <#hehe>

gordon 24
Nem még nem.. Az az igazság hogy ahhoz nincs kedvem. Nem akarok szenvdeni vele. Majd ezt megcsinálom aztán mükszik és ennyi. Ugyse szeretem annyira Indyt.. Ha rápumpálok meg faszán mükszik ugyis érzem ha nem ad teljes gázt pumpa azt megy is😄 De attól még lehet hogy kipróbálom holnap.

Downhill!!

gordon 24
Nagyából megvan hozzá minden. Majd beszerzem.. Meg mire való az Obi? 😄 az nyitva van vasárnap is😄

Downhill!!

A másik kormányt nem próbáltad csatlakoztatni hogy úgy viszi-e a pedált? Péntekre 100%-os emberek kellenek <#ravasz1>

Met
javaslom, hogy hétvégéig szerezzél be minden kelléket, nem viccbõl írtam, hogy mi fog kelleni 😉

gordon 24
Aha. Hát akkor barkács osztag😄 Na köszi mindenestre, remélem meg tudom csinálni.
Majd hétvégén ha lesz idõm rá megcsinálom. Pénteken még igy megyek, majd kerülgettek. Igaz ha kigyorsitáskor rápumpálok megindul ujra. De nem leszek a leggyorsabb. (mondjuk eddig se voltam 😄) Na még1x THX.

Downhill!!

Met
tõlem kábelezgethetsz de nemhiszem, hogy csak olyan egyszerûen mõködne mint ahogy kinéz

gordon 24
És ez mennyire hatásos? Gondolom nagyon mert elég sok emberkének igy van megcsinálva itt.
Nem müködne a másik pedálal? Mert az elég korrekt kis szerkentyû. Elvileg elég lenne annak a telefonzsineges csatlakozóját átalakitani olyanra amit a momo kormány fogadni képes. Ha ez meglenne akkor ugyan azzal a módszerrel müködne mint most a momo pedál. Csak egy microfos lenne alatta. Szerinted ez nem jó megoldás? Vagy azt csináljam mint ti?

Downhill!!

Met

gordon 24
Elkezdte az én momom is a betegségét. Tudnátok adni tanácsokat mit tegyek?
Van nekem egy Microsoft kormánypadom annak még elég jok a pedáljai, csak öreg ezért cseréltem anno le. Nem lehetne ezt beteni a momo pedáljába? Megnéztem a potmeterét nem olyan de ebbõl is 3 vezeték jön ki elvile ha rátudnám kötni a kormányra akkor müködne? Vagy mit tegyek?

Downhill!!

Tihy
Nem voltam tegnap üzemkész állapotban, ezért inkább kikapcs, mielõtt kiütök mindenkit 😊

Let\'s Go Racin\' Boys!!!