NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gordon 24
Áláirtam!! Remélmem lesz eredménbye. Igazából egy baj van hogy vannak fiktív nevek is fent ha nézed. VAlakik azért poénra veszik. Nem valószínü hogy pl paris Hilton is aláirta. De azért remélem lesz eredménye!

Downhill!!

sajoati
hehe az jó volt, tekintve, hogy ez sárga nélküli road verseny volt, senkivel nem akartam túl udvarias lenni, de azért túl goromba se.

ott behúztam volna belsõ ívre, de az orrod már közelgett, így mentem tovább egyenesen, de vsz neked az jött le, hogy ráhúzok full belülre. node aztán úgyis nekivágtam a falnak, és elhúztál.

de a célegyenes utáni kanyarra nagyon figyeltem, hogy ne bántsak ott senkit. 😊))

Endure, in enduring grows strong...

DTap
egyszer azhittem nem usszuk meg ütközés nélkül...

DTap
gordon 24
Ez nagy szívás volt!
Rajt után kb 2 kört birtam menni normálisan. Erre a lassitó elott visszaváltásnál keresztbe állt és becsusztam egyenesen a sikánba. Na erre a játék azt hitte vágom a kanayrt Adott egy szép black flaget. Egybõl hot utsó lettem. Bementem a ptbe letölteni a büntit kijövök ujabb piruett. Aztán a végéig semmi de ott meg egy szép elfékezés, és egy jobb elsõ defekt. Na azzal menetm még 2 kört és beért Pete is ugyhogy hot utsó lettem😄
Na mind1. Majd legközelebb!

Downhill!!

Giovanni
Akkor Neked sem volt valami hosszú futam

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

sajoati
jelentem, a füstölés én voltam. elõtte csatáztunk egyet TD-vel, picit Lorival, aztán falnak vágtam kissé, pár kör múlva meg motor bumm. :-/

Giovanni
Na, ez sem az én futamom volt. Elsõ helyrõl hibázok hármat...negyedikre 3 defekt...Vontatás, javítás, 1 kör hátrány. Valaki elfüstöl elöttem, alig látok. Végén megint hibázok, irány a box...Majd elreccsen a második fokozat (ez hogy sikerûlt?) Aztán még 2x pörögtem (ismét defekt), és elegem lett...

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

gordon 24
😄D Jó van na.. De õ Red Bullos! Na mek fel.

Downhill!!

Vickers meleg nélkul se nagyon indul mostanában <#nevetes1>

Met
így csak élethûbb a dolog 😄

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

gordon 24
Ez nem kifogás!! 😄 Milyen lenne ha mondjuk Brian Vickers azt mondaná melegem van nem indulok!! Tessék csak jönni!

Downhill!!

sajoati
körülmények hasonlók.. én jövök... már egy szemlecsukástól izzadok lol... de a 24 órás után ez már gyerekjáték lesz! harr-harr!! 😊

petesilver
Vérzik a szívem, de én ma kihagyom a kedvenc pályámat 😞 2 napja 34 fok van a lakásban 1 ventillátorral, ez nem fehérembernek való 😞

Mission Impossible 2010: PRO Class

Met
Akkor indítottam, a többit leírtad 😊

Igen,le is írom a szeverindítónak:

Watkins Glen 2006 + DMP setup + nincs sárga!!

Urak, ma ugye a felújított Glen-i pályán megyünk? (Úgy érzem hálálkodhatunk majd az aszfaltozott bukótérért....) <#vigyor3>

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

<#eljen>

zolee145
Na akkor sorry😊 Elvileg mostmár jó: 42_zolee

Még egy kérdés: találkozott valaki a Big Red festéssel? Kb 1-2 hete belebotlottam tök véletlenül, most meg kb dél óta keresem és semmi.

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

Igen

A két csomagban biztos nincs egyforma pálya,neked lehet felinstalálva olyan vagy ugyanaz,ezeket engedd felulirni.
A CTS pakkból nem is kell mind,ha nem vagy lusta és megnézed a naptárt akkor csak azokat instaláld amire szukség van.

Majdnem jó csak a Last Name-hez írd a zolee145-ot mert most ha belépsz a versenyhétvégére akkor standingba csak egy "z" betut látni és nem az egészet.

Én is úgy olvastam! <#vigyor3> Sokalltam is! <#wow1>

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

zolee145
Jut eszembe, nekem sem ártana letöltenia ti autóitokat, ugye? Gondolom az jó ami a HNR oldalon van.

Még egy kérdés: felraktam a Cup pályákat, majd leszedtem a CTS pályákat is, viszont van a kettõ közt némi átfedés. Mi a teendõ? Simán kicsomagolom, és ha valamit felül akar írni akkor hajrá, tegye nyugodtan?

zolee145
Ha minden úgy sikerült ahogy szerettem volna, akkor elvileg itt az autó:
Klikk

Alexease
760000+AFA??!?!
zolee145
Elküldtem a szkennelt csekket, de beírom ide is, mert nálam a freemail vacakol, szóval biztos ami biztos.😊

Ja,és keddre is jó lenne majd egy CTS festés de ha nem azért túléljuk,a lényeg hogy minél tobbszor indulj 😊)

A nagyobb felbontásban toltsd fel hogy nekunk az legyen,a te gépeden mehet kicsiben,amúgy online kevés az autó ott nem terhel annyira.

Ha megcsináltad toltsd fel és megnézzuk,ha valami rossz akkor péntekig javíthatjuk 😊)

gordon 24
Annyit kéne tened, hogy:

letöltöd. Aztán amikor berakod oda ahova irtam, akkor rányomsz hogy átnevezés. Akkor beirod ezt:Zolee145.cup.car majd enter. Ez lesz a file neve a kocsidnak. Majd bemész a játékba és ott a Montoya neve helyett beirod a neved. Amikor ez is megvan.

Akkor feltöltöd ide. és belinkeled a forumra azt a linket amit feltöltés után kapsz. Mi ezt leszedjük és kész is vagyunk!

Downhill!!

zolee145
Nem akarok most még változtatni rajta, szóval akkor ennyi?😊 átírom az opponent managerben hogy zolee145 és kész? Gondolom a játékos nevemet is át kellene írni, mert most ott is a teljes nevem van.

Az számít hogy milyen felbontásban van? Az alacsonyabb felbontást szoktam használni, mert elég kõkorszaki a gépem.😊

<#eljen>

Az opponent manager-be is átt kell írni Montoya nevét a sajátjára amit használni szeretne,nick vagy a rendes.

A file nev meg lehet "42_zolee.cup"

gordon 24
Nagyon egyszerü a dolog!
Töltsd le, majd huzd bele a siries cup cars könyvtárba és látni is fogod. Ha átirod a file nevét akkor töltsd fel valahova, hogy mi is letudjuk szedni. Amenyiben nem változtatsz semmin hanem igy ahogy van mész vele akkor csak ezt mond és leszedjuk innen. Erre azért van szükség mert mindenkinek a saját gépén rendelkeznie kell a te autóddal. Ha ez nincs igy versenyen nem látjuk a festésed.
Egyébként szerintem a mezõny egyik legszabb autója ez függetlenül attól hogy mi a véleményem Montoyáról! Szóval jöhetsz vele!

Downhill!!

zolee145
Ezt megkaptam.😊 Holnap inzézem. Ha jó ez a mail cím akkor marad, de ha nem ingyenes kell - ahogy olvastam a HNR honlapon - akkor olyat is tudok adni.

Van viszont egy olyan kérdésem, hogy az alábbi honlapon lévõ #42-est használhatom-e, és ha igen akkor mi a teendõ? Gondolom az alap Cup szezonba kellene valami trükkel belerakni.

Klikk

Alexease
Kuldtem mail-t az adatlapon talalhato mail-re😉
Alexease
Nem jott meg a level, de megneztem, nem is tudott volna, mert valami nem stimmel a levelezessel;(

Atirtam a progit, most egy masik cimre kuldi a jelentkezest, most mukodik.

Vagy jelentkezni kellene megegyszer, vagy itt is jo privatban. Az a lenyeg, hogy kapjak egy mail cimet😉 THX es Sorry!
zolee145
Akkor én már nem is írok külön😊

augusztus 16-tól nem lesz Sierra szerver az NR számára

Alex ha már itt vagy, zolee145 még pénteken elkuldte a jelentkezést de nem kapott választ,utánanézhetnél hogy pénteken már indulhasson 😊

Met
mi a történés tárgya?

Alexease
RIP
HaZso
, ... ha nem 😄

Tihy
én is megyek, ha jöttök, ha nem 😊

Let\'s Go Racin\' Boys!!!

HaZso
Én is megyek ha jöttök 😄

Én megyek, ha jöttök.....

Lesz valaki ma este?

Met
SZERVER ELINDÍTVA
CTS CUP EVERGREEN SPEEDWAY 100 KÖR FAST SETUP

gordon 24
Ma este nem leszek gépközelben! Mindenkinek jó versenyt!

Downhill!!