NASCAR Racing 2003 Season
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Downhill!!
ott behúztam volna belsõ ívre, de az orrod már közelgett, így mentem tovább egyenesen, de vsz neked az jött le, hogy ráhúzok full belülre. node aztán úgyis nekivágtam a falnak, és elhúztál.
de a célegyenes utáni kanyarra nagyon figyeltem, hogy ne bántsak ott senkit. 😊))
Endure, in enduring grows strong...
Rajt után kb 2 kört birtam menni normálisan. Erre a lassitó elott visszaváltásnál keresztbe állt és becsusztam egyenesen a sikánba. Na erre a játék azt hitte vágom a kanayrt Adott egy szép black flaget. Egybõl hot utsó lettem. Bementem a ptbe letölteni a büntit kijövök ujabb piruett. Aztán a végéig semmi de ott meg egy szép elfékezés, és egy jobb elsõ defekt. Na azzal menetm még 2 kört és beért Pete is ugyhogy hot utsó lettem😄
Na mind1. Majd legközelebb!
Downhill!!
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.
Downhill!!
Mission Impossible 2010: PRO Class
Watkins Glen 2006 + DMP setup + nincs sárga!!
-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?
Még egy kérdés: találkozott valaki a Big Red festéssel? Kb 1-2 hete belebotlottam tök véletlenül, most meg kb dél óta keresem és semmi.
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
A két csomagban biztos nincs egyforma pálya,neked lehet felinstalálva olyan vagy ugyanaz,ezeket engedd felulirni.
A CTS pakkból nem is kell mind,ha nem vagy lusta és megnézed a naptárt akkor csak azokat instaláld amire szukség van.
-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?
Még egy kérdés: felraktam a Cup pályákat, majd leszedtem a CTS pályákat is, viszont van a kettõ közt némi átfedés. Mi a teendõ? Simán kicsomagolom, és ha valamit felül akar írni akkor hajrá, tegye nyugodtan?
Klikk
Ha megcsináltad toltsd fel és megnézzuk,ha valami rossz akkor péntekig javíthatjuk 😊)
letöltöd. Aztán amikor berakod oda ahova irtam, akkor rányomsz hogy átnevezés. Akkor beirod ezt:Zolee145.cup.car majd enter. Ez lesz a file neve a kocsidnak. Majd bemész a játékba és ott a Montoya neve helyett beirod a neved. Amikor ez is megvan.
Akkor feltöltöd ide. és belinkeled a forumra azt a linket amit feltöltés után kapsz. Mi ezt leszedjük és kész is vagyunk!
Downhill!!
Az számít hogy milyen felbontásban van? Az alacsonyabb felbontást szoktam használni, mert elég kõkorszaki a gépem.😊
A file nev meg lehet "42_zolee.cup"
Töltsd le, majd huzd bele a siries cup cars könyvtárba és látni is fogod. Ha átirod a file nevét akkor töltsd fel valahova, hogy mi is letudjuk szedni. Amenyiben nem változtatsz semmin hanem igy ahogy van mész vele akkor csak ezt mond és leszedjuk innen. Erre azért van szükség mert mindenkinek a saját gépén rendelkeznie kell a te autóddal. Ha ez nincs igy versenyen nem látjuk a festésed.
Egyébként szerintem a mezõny egyik legszabb autója ez függetlenül attól hogy mi a véleményem Montoyáról! Szóval jöhetsz vele!
Downhill!!
Van viszont egy olyan kérdésem, hogy az alábbi honlapon lévõ #42-est használhatom-e, és ha igen akkor mi a teendõ? Gondolom az alap Cup szezonba kellene valami trükkel belerakni.
Klikk
Atirtam a progit, most egy masik cimre kuldi a jelentkezest, most mukodik.
Vagy jelentkezni kellene megegyszer, vagy itt is jo privatban. Az a lenyeg, hogy kapjak egy mail cimet😉 THX es Sorry!
CTS CUP EVERGREEN SPEEDWAY 100 KÖR FAST SETUP
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae