51527
-
72TSanyi #48965 A CTS bajnokság akutális állása itt elérhető.
A CUP-on még jelenleg dolgozom...... -
#48964 SZERVER ELINDÍTVA
CTS CUP, NORT CAROLINA, 79 KÖR, FAST 2 SETUP -
72TSanyi #48963 Nem leszel egyedül! -
#48962 Mennék! De valami nem kerek ezzel a rooterrel ma. Reggel óta ledobálja a gépem. Remélem azért mvalami javulást fogok tudni elérni.. -
B Lori #48961 Ma North Carolina-t inditani,ha senki nem jon én akkor is megyek a sziklát nem lehet kihagyni -
72TSanyi #48960 -
72TSanyi #48959 Jah, így van. Én sem különcködni akartam tegnap, hogy a belső sorba állva 2 wide-ot akartam. Amint nem volt támogatás, egyből a sor végén találtam magam. Márpedig a versenyeinken jellemző módon azt a sort támogatjuk, amelyikben több autó megy. -
B Lori #48958 Én pont ezért nem akartam jonni erre a versenyre mert csak veszekedés és sértodés van belole,én mindekit segítettem de engem senki,miért annak miért nem nekem,blokkoltál nem blokkoltalak stb.
Jó dolog ez a csapatosdi de csak a addig amíg én vagyok elol,hogy Pumy ment Zso mogott az a o dolga,attól nekem nem kell te mogotted és fordítva ugyanakkor akár minden osszefoghattunk volna ellenuk :)) -
B Lori #48957 Igen,el kell venni de amikor alul mentunk tobbszor kellett,arra akartam célozni amit tegnap is említettem hogy mehettunk volna akár gyorsabban is,nem csak a hátsókon múlik a sebesség hanem aki elol halad azon is :)
-
#48956 Persze igy van! És én azért sokszor próbáltam is segiteni, mindenkinek aki elözni próbált. Mindig mentem utánna ha lehetett. -
#48955 Jaja ez igy van.. És fasza is volt.
Én is azt néztem.. Amikor elötte voltam be kellett volna menni elé.. Ott elcsesztem.. Talán jobb hely is lett volna belőle!
Igen én is a verseny alatt érztem ezt.. Nagyon sokat mentem Pumy mögött, és nagyon sokszor el kellett venni a gázt. De végülis az igaziaknál is elöfordul. -
B Lori #48954 Az hogy te nyernéd a bajnokságot? :) -
#48953 Már te is fiam Brutusz? -
72TSanyi #48952 Aki hajlandó jönni kedden North Carolina-ba jönni, azoknak lehetőséget adunk, hogy szerezzenek +5 pontot a lead lap-ért. -
#48951 helyreigazitás: 4-5-6. helyre gondoltam -
#48950 Ez még viccnek is rossz... -
B Lori #48949 Dénes,arra nem gondoltál hogy Zso milyen képet vágna amikor te nyernéd a bajnokságot 5 pont elonnyel?
Erre csak azt mondom hogy ha harcolunk akkor tessék harcolni az 5 pontért is,én akkor lennék igazán pipa ha valaki engedne,vagy esetleg lemaradtam valamirol és ti csapattársak vagytok? Mert akkor a tobbieket is illo lett volna eloreengedni de akkor meg semmi értelme hiszen mindenki szerez +5 pontot -
B Lori #48948 Jó,de te leszel a Barichello
Inkább idoutazás a 80-as évekbe és kidobni az RP-t -
#48947 A kb 5 "menjünk vonalban" üzit ezért nyomtam be mivel -3 körrel nekem semmi esélyem nem maradt gondoltam tolok másokat...pedig nagyon vártam már az SSW-t szeretek rajtuk menni mert egyedi hangulata van (az más kérdés,hogy soha nem ugy sikerülnek mint ahogy szeretném)de azért jól feljöttünk a végén.
Egyébként nem azért voltam (vagyok) "pipa" mert csapat-nem csapat hanem egy árva bónuszpontot se lehessen szerezni azért az nem fair (sztem).Mi is harcolunk a bajnokság x.-helyéért vagy nem? -
B Lori #48946 Ehhez csak annyit hogy az utolsó korben Gordon is úgy otthagyta Johnson csapattársát mint Szent Pál az oláhokat
Egyébként meg elég sokáig mentunk alul mogotted úgy hogy nem panaszkodhatsz,néztem az ismétlést,egyszer már teljesen Zso elott is voltál.Sajna a Gioval való utkozésnél jól odavágtam az autót így nem volt 100%-os de még igy is sokat kellett lassítanom a 3-ik helyen.Ezeken a TR pályákon szerencsére nem olyan egyszeru alul elmenni,nagy koncentrációt igényel foleg a kanyarokban hogy tartani tudjat az ívet de ugyanakkor gyors is maradj a másikhoz meg kozel mert elég egy megingás és már lassul a sor.
Azt tudtam hogy én nyerni nem tudok,a végén azért akartam Tihy mellé bemenni 3 sorba hogy akkor Pumy feljebb kényszerul így Zso "hátszele" megváltozik és akkor talán nyerhettél is volna de sajna amikor kivágtam mellé a motor elfustolt -
72TSanyi #48945 Jövőre bevezetjük a csapatok közötti versengést is! -
#48944 Köszönöm szépen. Igen ott már nem volt elég draft.. Ekkor baj ha kevesen vagyunk. Igazából azért müködik ez mert 43-an vannak mind2 sorba sokan ezért van draft. Nálunk azért nem sikerül ez mert az utolsó körben máe mindenki elöre akart menni. Tihy is elözni akart ezért esik szét a draft. De nem lehet ezt senki számlájára felirni az egész probléma megszünne ha nem 9-en lennénk a pályán. Mivel elindulna egy ilyen csata akkor nem légüres tér lenne az auto mögött hanem még 20 autó aki szépen tolna tovább.
Ezért mondom hogy igazad van bizonyos szempontból hogy csak Zso és Pumy dolgozott össze és más nem. De Pumy sem tudott elözni. Magyarul Pumy a gyorsaságért beálldozta az első helyet. De ez nem Zso vagy Pumy hibája szerintem.. Hanem a miénk hogy nem csináltuk mi is.
De viszont itt mindenki nyerni akar. Nem fog Tihy hozásegiteni engem vagy akárkit hogy nyerjek, mivel ő is nyerni akar. És szerintem ez normális. Ilyenkor lenne jó egy csapat társ. De mivel nincs csapat társunk és csapat fönökünk sem ezért ez nem müködik. -
#48943 Aha! Akkor azért voltatok olyan gyorsak! Akkor nem rugom ki őket:D. -
72TSanyi #48942 Kb. úgy szereztem tegnap 5. helyet, ahogy tette azt Franchitti Fontanában az idényzáró versenyén idén. (Kb. a pitkijárat mellett sikerült elmennem Lóri elfüstölt autója mellett) Nem nagy eredmény itt, de legaláb top5. -
#48941 Én is gratulálok - Mindenkinek! Ez aztán tényleg szoros volt!!!
Szerintem pedig ezen múlott a vége:
“God created bumpers and… bumpers were made for bumping!” - Dale Earnhardt
-
#48940 "Az a probléma a sportszerűséggel, hogy veszítened kell ahhoz, hogy bebizonyítsd, hogy sportszerű vagy."-találó -
#48939 ...alsó sor... (kimaradt) -
#48938 Jól mentél ma gratulálok! Néztem az utolsó köröket (hátulról) nagyon szoros volt...az utolsó körben "esett szét" az alsó csak annyin múlott. -
#48937 Én 1x se cseréltem kereket :P -
#48936 Hát ez huhh! Nagyon fassza volt! Szerencsém volt a utolsó sárgával(asszem kirugom a szerelőket! Elbaszták a kerék cserét) majd 5 secről jöttem fel miatta. Ha ez nincs akkor a 3-dik hely sincs és az utolsó nagy csata sincs. Szóval mák.. És nagyon nagy volt na!! -
#48935 SZERVER ELINDÍTVA
CUP, TALLADEGA TR, 94 KÖR, UK SET -
#48934 Hát ja azok is elég szépek!
Elkészitettem a kocsimat! Szerintem fasza éett! Ha jövőre Cottal megyünk akkor ezzel jövök! Remélem lesz jövőre és Cottal megyünk:D
-
B Lori #48933 Szerintem idén az MWR autók a legszebbek :) -
#48932 Igen!! Abból lesz átalakitva! Tudod neki van full fekete Avangere. Ezért választottam azt.. De ugyis lekerül róla:D Az a baj hogy Montoyát nem birom , de a mezöny talán legszebb autója az ővé! -
B Lori #48931 Jól látom azt a számot a tetején? -
B Lori #48930 Ennek csak akkor látnám értelmét ha az AI-kal feltoltenénk 43-ra a mezonyt mert amúgy azt a kevés autót kivulrol nemigen látjuk,a muszerfala meg fortelmes :D -
B Lori #48929 Én már eldontottem hogy úgy fogok menni mint az igaziak,Jeff Gordon-t akarom utánozni :D -
#48928 Nekem készülget a festésem már!!
-
#48927 INNEN!!(reggelni kell asszem!) -
#48926 de hogy? honnan szedni? noooob vagyok! (NOT! :D)