NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sajoati
jó volt, hogy sokan voltunk, jó volt, hogy szorosan voltunk, de a gumim az elfogyott.

Met: csak kártyával szerintem... de passz. 😊

Endure, in enduring grows strong...

Íme az aktuális CTS tabella.

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

Met
Done,
Zolee, lehet mégsem kellett volna kilépned 😄

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Ez ovál,lehet sárga😊

Met
SZERVER ELINDÍTVA
CTS CUP EUROSPEEDWAY LAUSITZ 1.0FB, 50 KÖR, FIX EXPERT SETUP, NO SÁRGA

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

DTap
Én csak Boris Said frizurával vállalom (mivel irigylem a dús haját)...

petesilver
Klassz lett! Azon gondolkodtam, hogy kéne ilyen kép mindenkirõl, és meglenne mindenki ilyen egyneruhában, mint Hazso + én.

Mission Impossible 2010: PRO Class

<#eljen>

Nagyon jól lett a video,látom az elején még arra is ugyeltél hogy a képek passzoljanak a szoveghez....amúgy én leszenvedtem manager nélkul,megérte <#eljen>

zolee145

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

Alexease
Koszi, megjottek, a bajnoki tablak fent vannak. A versenyenkenti eredmenyek, majd szep sorjaban😊 Addig ott vannak a report file-ok😊
Természetesen hsw-re ment elsõre.... <#vigyor3>

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

Alexease
OK, the a freemail-re kuld, az a biztos.
Okés, Alex! Mostantól neked is megy. Eddig Pumy, Toya kapta. Elõre is köszi, ha ott is frissíted!

Alexease
Miert nem jo a HNR oldal?!😊
Ha mar igy is ugy is elkeszul, csak azt felrakni nem veszes. Altalaban a versenyeredmenyekkel (ami szinte felesleges, mert az eredmeny HTML es a Report file ugy is fent van) es a nyilatkozatokkal (ami meg nyogvenyelos, nem nagyon kuldenek😄) van gond.
Vagyis a bajnoki tablat fel lehetne rakni. Gondolom Pumy nem er ra, azert nincs fent, en meg nem kapom meg😉 Igy nehez😉
Gratula, jó lett! <#taps>

Mostantól az alábbi linken lesz elérhetõ a bajnokság CUP és CTS tabellája!

gordon 24
Király!! Gratula!!

Downhill!!

Giovanni
<#wow1><#eljen> Nagyon hangulatos 😊

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

zolee145
Asszem megszavazok magamnak egy informatikai citromdíjat... ahogy kiírta az Opera hogy hiba egybõl feladtam, pedig csak egyet kellett kattintani a "Folytatás" gombra.😄DD

Amúgy nagyon jó videó! <#taps>

DTap
Sajnos letöltésvezérlö erösen ajánlott!

Alexease
Hasznalj letoltes manager-t, a LFS szerverrol csak ugy lehet letolteni!
zolee145
Valami hazaárulás van.😊 Már a ChampCar reklámot is csak félig sikerült leszedni, és most ez is hibát jelez úgy 24%-nál. Mit csinálok rosszul?😊

Alexease
<#vigyor3><#eljen><#taps>
DTap
Akkor biztos hogy a sima UK-t használtuk 😊

zolee145
A sima UK az elején nagyon túlkormányzott, viszont tovább marad gyors, az UK v1 meg az elején stabilabb aztán nagyon hamar alulkormányzottá válik. Legalábbis számomra ez derült ki a délelõtti körözgetésembõl.😊

Ez egy jó kérdés,fogalmam sincs,mindenesetre meg kell nézni a setupokat,amivel mentunk úgy emlékszem eléggé nehezen kezelheto volt foleg hideg gumikon a rajtoknál.

Igen,érdekes egy stílus volt,tulajdonképpen a lassítóban fékezte le az autót 😊

DTap
Mikor ott "kifékeztél" (nem fékeztél semmit szinte) azthittem a gumifalban állsz meg...

sajoati
😊 jahh, viszont a nem sokkal utana levo jobbost meg rendre elcsesztem hehe.

Endure, in enduring grows strong...

zolee145
Nem semmi, nem is gondoltam volna, hogy ennyi statisztikát csinál a progi.

Azokat a futamokat nézegetem, ami még hátra van, már úgy értve, hogy az ugyanazon pályán futott korábbi versenyek eredményeit, hogy kb mire számíthatok.

Ehhez kapcsolódva egy kérdés: az elõzõ michigan-i futamon melyik UK setupot használtátok?

petesilver
Ugye milyen nagyon jóóóó! Nnna, most már tudod milyenre csináld a következõ videódat! 😊

petesilver
Vááááááá! Isten vagy DINI! Köszönöm! Hát Hazso felhívott, hogy azonnal húúúzzak versenyezni Watkinsra. Nem mertem ellenkezni!

Én egy esetben akkor mentem a falnak a célegyenesben, amikor épp egy kezembe akadt pólóval törölgettem az arcom, amirõl szakadt a víz. Ráadásul felhallgatóban nyomtam, mert öcsém rinyált, hogy TV-zne! <#vigyor3>

No problemo, ezen a pályán belefér, moderate törésnél meg pláne!
A verenynaptárban szerintem pont ezért különleges ez a két road pálya. Kell egy kis adok-kapok.

Ha lenne jelentkezõ, akkor este megismételhetnék ezt a versenyt.....

Giovanni
Mondtam is tegnap, hogy neki plusz technikai segítsége van...klíma <#crazya>

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

Úgy néz ki ezt a tegnapi versenyt egyedul Toya teljesítette hiba nélkul,ha hozzávesszuk a meleget ez azért nem semmi 😊

Sanyitol meg bocs hogy turelmetlen voltam,ott nem kellett volna eroltetnem az elozést.

Te a sikánt olyan "Robby Gordonosan" vetted,legalábbis amikor mogotted mentem nem nagyon fékeztél 😊)

zolee145
Köszi!

Alexease
En koszi a ChampCar reklamot!! Nagyon nagy!
DTap
köszi Alex!

Alexease
A futamok utan az eredmenyeket, visszajatszast es a Report file-t itt talalod:

- Visszajatszasok, Eredmenyek
- Futamok, Eredmenyek, Reportok

Sajnos, neha nem ilyen gyorsan kerul fel😉 De van amikor azonnal😉 A Replays reszben, most eleg sok visszajatszas fent van. Most valogass, ha erdekel valamelyik, mert par napon belul torolnom kell beloluk!
zolee145
Köszi, akkor majd várok türelemmel.😊

gordon 24
Én se mentetem sajnos! Majd onnan leszedem, ha fent lesz.

Downhill!!

DTap
Ha valakinek meglenne a saját és feltöltené-megköszönném! Bevallom én is "elaludtam" az elmentését (Toyának hála teljesithettem az utolsó kört is).Viszon szivesen visszanéznék 1-2 izgalmas pillanatot az elejéröl.

gordon 24
Automatikusan nem menti! Mielött kilépsz el kell menteni a replayt!
De viszont majd fel lesz rakva az oldalra az adott pálya eredménye mellett megtalálod!
De persze pár nap kell amire felkerül.

Downhill!!

zolee145
Jó reggelt!

Nagyon úgy fest, hogy valamit rosszul csináltam/nem csináltam, mert sehol nem találom a tegnapi meccs replay-ét. Ezek szerint automatikusan nem menti a nyavajás.😊
Szóval ha valakinek megvan és esetleg át tudná nekem küldeni mondjuk msn-en az szóljon már. Elõre is köszi.