NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DTap

Nos a helyzet az, hogy én meg tûzoltó jelleggel jönnék csak. Ha felétlenül szükség van a lassúságomra! <#vigyor3>

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

DTap
np-lassan elszáll a köd.

gordon 24
ezeknek a dolgoknak még mindig a set az oka! Ezt a uk stete hideg gumival egyszerüen emberfeletti teljesitmény kordábatartani. Persze ha már meleg nincs vele baj. De azért majdnem minden sárga után volt egy kis pitty puty.

Downhill!!

bcs78
Tényleg millió bocs a tolásért, kissé túl közel mentem. Green flagnél elkezdtem nyomni a gázt, de elõttem nem volt ugyanilyan gyorsulás. Plusz egy molylepkével hadakoztam. De mindez nem mentség semmire, elbaxtam, bocs.

\"A főszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"

DTap
Igen elengedtelek kivülröl de a kanyarban annyira hirtelen lehuztad,hogy vagy kocc vagy hideggumis kisivü kanyarodás...hát nem jött be.Bár már elötte bebuktam a mai napot...

sajoati
nekem jó.

Dénes, az mikor volt? asszem akkor karambol után voltál, és aszittem, hogy engedsz el mindenkit(?)

egyébként meg lefagytam, de úgy, hogy a hang ment tovább... egyszer már volt ilyen (infineon practice-on), ezért félrehúzódtam, leálltam, kill...

szerveroldali replajt viszont majd néznék errõl. 😄DD

Endure, in enduring grows strong...

DTap
Ahhoz képest Ati,hogy 80 körig túlélésre akartál menni az-az "x" elözés elég meredek volt...hogy sárga alatt "kilöknek" hátulról idén hagyomány lesz (ez volt kb a 3.-de nem voltam ideges kicsit sem)...

Giovanni
Én még nem tudom...nem rajtam múlik

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

Cowek
GTP Endurance aug. 4. (jövõ hét szombat!)
Kérdezem a tagokat hányan leszünk?
Cowek elintézi hogy ráérjen...

http://www.f1-info.hu/

Giovanni
<#szomoru1>

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

Cowek
Mindenki evett már gyermekkorában tempera festéket <#idiota>

http://www.f1-info.hu/

bcs78
Met
SZERVER ELINDÍTVA
CUP MICHIGAN INTERNATIONAL SPEEDWAY, 100 kör, UK setup (nem V1)

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Hát tudod év közben nehéz új támogatót találni, de már megvan az elképzelésem! <#vigyor3>

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

A 72-nek se ártana már egy támogató 😊)

sajoati
pontosan! és az állaga is olyan különben, csak folyósabb!

sajoati
nem, de ha beleszagolsz... aztán veszel egy Burger King BBQ szószt... na teljesen olyan. 60 forintért nem akármilyen trip. ;-))

Szerintem még emléxik arra ált. suliból, mikor rá volt gyógyulva a temperafesték tubusának a fedele, és foga közé szorítva próbálta meg letekerni. Rémlik, hogy én is így csináltam... <#vigyor3>

Met
azért néz ki úgy ahogy kinéz 😄DDD

Alexease
Ettel mat temperafesteket?! <#idiota><#zavart1><#vigyor3><#fejvakaras>

sajoati
én a bbq készítési módozatot vártam el a kiszolgált kajától, bbq szósz meg ezerféle lehet, elég ha megkóstolod pl. a BK leginkább temperafestékre emlékeztetõ ízû cuccát.

Met
mivel a bbq "szószba, mártásba" (kinek, hogy tetszik) kell mézet rakni...

sajoati
viszont a BBQ oldalasra valami mézes szutykot raknak, múltkor megszívtam ezt a kajáldában. 😊

gordon 24
😄 legalább már én is tudom😄

Downhill!!

Met
<#heureka><#zavart1>

BarBeQue - nem tudom igy irják-e 😊

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

Van egy közérdekû infóm! <#vigyor3>
Neten kutakodva rájöttem, hogy Gordon24 autóján lévõ BBQ-s reklám nem más, mint grillezéshez használt eszközöket forgalmazó cég márkaneve.
Kedden sárga zászló alatt azon agyaltam, hogy ez mi a rák lehet, de már képbe vagyok... <#vigyor2>

köszi szépen!

zolee145
Innen, vagy innen.😊

Az utóbbi komplett carset, de csak 2006-os. Annek a szezonnak az alap mappáit másoltam egy 2007 mappába, majd az elsõ linkrõl szépen leszedegettem az autókat. Nem emlékszem pontosan, de valamit átírtam, hogy a játék indulásakor Nextel 2007-et írjon ki alul, és kész a 2007-es szezon. A COT-hoz meg le kell szedni egy modot, a COT letöltéseknél ott a link, ha jól emlékszem a Cup fizikával kell leszedni a Cot modot, de ez nem biztos.

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

Sziasztok újra elõvettem a játékot és azt kérdezném meg hogy van Nextel Cup 2007-es mód vagy carset? És honnan tudnám letölteni? Elõre is köszi

HaZso
Segít, tudtommal páran a HNR-bõl ott sátorozunk a Hungaroringen F1 alatt :-D

Azok a versenyek nem fontosak,akinek van kedve,ideje megy......hmm, hiszen ez így van a tobbivel is <#zavart1>

gordon 24
Felõlem is jöhet elõrébb a nyári szünet. Viszont én a szünetben lévõ versenyeken nem hiszem hogy indulok. 8-tól sziget aztán meg balcsi 20-dikáig (ha minden jól megy) szóval kevés futamon leszek.

Downhill!!

Ha már errol van szó,most fog megjelenni Indianapolis revamped változata,az OWR Mod-al mi is mehetnénk rajta egy "Indy 500"-at 😊)
http://www.revampedreloaded.com/reloaded/

Firefox-al mukodik 😊

Ha lenne Champ Car bajnokság, akkor az engem is érdekelne. Bár még mindig nem vettem meg a játékot, asszem ez újabb lökést adhat a vásárlási kedvemnek. <#vigyor3>
Viszont tényleg zsarold akkor õket, hogy jöjjenek NASCAR-ozni, ovál pályán kell nekik a gyakorlás, még ha már nincs is versenynaptárban ovál CC-ben.....

Részemrõl is lehet. Ha mód van rá, legalább tartsuk meg az átlag 8-10 fõs létszámot. Ha a halasztás ezen segít, akkor ámen! <#vigyor3>

Akkor sem, ha választasz a lenyíló menübõl? (Mert default tényleg nem jelenít meg semmit, de ha választasz, és a böngészõd engedi a javascriptet és ismeri az xmlhttprequest ojjektumot, akkor mennie kell....)

Felolem lehet 😊

Hát én már az rFactort biztos nem veszem meg,amúgy a létszám érdekében talán résztvennék ilyen bajnokságba foleg ha amerikai szériáról van szó.

sajoati
hehe, na joooo. mindenki, kiveve Lorit..

Denes egyebkent kiraly a videod.😊

mas: rfactor/CART-osokkal szervezkedneeeek. a lenyeg az lenne, hogy ok jonnek par futamunkra, mi meg az ovekre, vagy valami kozos kis bajnoksagot, hogy kethetente ez, kethetente az.
ettol meg a pentek megmaradhatna, de esetleg kedden... vagy nemtom... velemenyek?

HaZso
Jó verseny volt, szép csatákkal :-)
Apropó, a nyári szünetet nem lehetne eltoni úgy, hogy a magyar F1 idején (aug. 3-4-5.) már szünet legyen...?

Kikérem magamnak,én még sose hánytam egy pályától se 😊)

Nálam semmit nem mutat az oldal 😞

Igen a létszám nagyon meglepett,a pályán foleg az elején valahogy nem találtam a helyem estem-keltem de ettol fuggetlenul jókat csatáztam 😊

sajoati
az a vicces, h mindenki hanyt a palyatolf utam elott... de Martinsville-ert se sokan rajongtak, sot, hogy ki voltunk mar Papyrus speedway ellen... aztan ezeken mind mekkora futamok lettek!

zolee145
Igaz, hogy sikerült az utolsó helyre behozni a gépet, de legalább vezettem kört...még ha csak a pitelés miatt is.<#taps>

Jó lenne, ha varázsütésre úgy 10 körönként lecserélõdne a gumim menet közben.😊

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

gordon 24
Fasza futam volt!!! Végre egy jót cstáztunk. Ilyet akarok még sokat!!

Downhill!!