NASCAR Racing 2003 Season
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?
Downhill!!
\"A főszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"
Dénes, az mikor volt? asszem akkor karambol után voltál, és aszittem, hogy engedsz el mindenkit(?)
egyébként meg lefagytam, de úgy, hogy a hang ment tovább... egyszer már volt ilyen (infineon practice-on), ezért félrehúzódtam, leálltam, kill...
szerveroldali replajt viszont majd néznék errõl. 😄DD
Endure, in enduring grows strong...
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.
Kérdezem a tagokat hányan leszünk?
Cowek elintézi hogy ráérjen...
http://www.f1-info.hu/
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.
\"A főszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"
CUP MICHIGAN INTERNATIONAL SPEEDWAY, 100 kör, UK setup (nem V1)
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
Neten kutakodva rájöttem, hogy Gordon24 autóján lévõ BBQ-s reklám nem más, mint grillezéshez használt eszközöket forgalmazó cég márkaneve.
Kedden sárga zászló alatt azon agyaltam, hogy ez mi a rák lehet, de már képbe vagyok... <#vigyor2>#vigyor2>
Az utóbbi komplett carset, de csak 2006-os. Annek a szezonnak az alap mappáit másoltam egy 2007 mappába, majd az elsõ linkrõl szépen leszedegettem az autókat. Nem emlékszem pontosan, de valamit átírtam, hogy a játék indulásakor Nextel 2007-et írjon ki alul, és kész a 2007-es szezon. A COT-hoz meg le kell szedni egy modot, a COT letöltéseknél ott a link, ha jól emlékszem a Cup fizikával kell leszedni a Cot modot, de ez nem biztos.
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Downhill!!
http://www.revampedreloaded.com/reloaded/
Viszont tényleg zsarold akkor õket, hogy jöjjenek NASCAR-ozni, ovál pályán kell nekik a gyakorlás, még ha már nincs is versenynaptárban ovál CC-ben.....
Denes egyebkent kiraly a videod.😊
mas: rfactor/CART-osokkal szervezkedneeeek. a lenyeg az lenne, hogy ok jonnek par futamunkra, mi meg az ovekre, vagy valami kozos kis bajnoksagot, hogy kethetente ez, kethetente az.
ettol meg a pentek megmaradhatna, de esetleg kedden... vagy nemtom... velemenyek?
Apropó, a nyári szünetet nem lehetne eltoni úgy, hogy a magyar F1 idején (aug. 3-4-5.) már szünet legyen...?
Jó lenne, ha varázsütésre úgy 10 körönként lecserélõdne a gumim menet közben.😊
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.